-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Επηδεί δεν ξέρω πως να τις βάλω, μπορείτε να δείτε μερικές φώτο
από το Swift μου στο link παρακάτω!! Ευχαριστώ!!http://www.swiftclub.gr/portal/album_pe ... c395cbdb82
Ανέβασα εγώ 2:
Ευχαριστώ!!!!
-
-
Δείτε επίσης εδώ, καί κάντε σκρόλ ντάουν: Φωτό απο Τράκ Ντέυ
Δικές μου δεν έχει?
Βάρκιζα είναι η ασπρόμαυρη?
-
Σβήνετε βρε τις πινακίδες σας.
Ωραίο και σε sepia. -
Αλήθεια, γιατί να σβήνουμε τις πινακίδες;
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δείτε επίσης εδώ, καί κάντε σκρόλ ντάουν: Φωτό απο Τράκ Ντέυ
Δικές μου δεν έχει?
Βάρκιζα είναι η ασπρόμαυρη?a. Ena aspro Yaris? Tha koitakso!
b. Einai sto Nayplio . -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Αλήθεια, γιατί να σβήνουμε τις πινακίδες;Γιατί είναι σαν να βάζεις στη φωτογραφία (και στο ψευδώνυμο του φόρουμ) ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο.
-
Α...Αν είναι αυτός ο λόγος, τότε δεν έχω πρόβλημα
-
Δεν έχεις τηλέφωνο και είσαι αστεγος;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Δεν έχεις τηλέφωνο και είσαι αστεγος;Όπως το πάει με το καινούριο αμάξι, έτσι θα καταντήσει
-
-
-
Δεν έχεις τηλέφωνο και είσαι αστεγος;Πολύ αστείο. Απλώς δε βλέπω τι κακό μπορεί να μου κάνει κάποιος να ξέρει τη διεύθυνσή μου και το όνομά μου.
Και επειδή νομίζω το παίζουμε αμφότεροι χαζοί, θέλετε από τώρα να μου πείτε το ρίσκο του να δημοσιοποιείς τα στοιχεία σου για να γλυτώσουμε μερικά προκαταρκτικά posts και λίγο bandwidth;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Δεν έχεις τηλέφωνο και είσαι αστεγος;
Πολύ αστείο.
Τώρα μη μου πεις οτι παρεξηγήθηκες
Απλώς δε βλέπω τι κακό μπορεί να μου κάνει κάποιος να ξέρει τη διεύθυνσή μου και το όνομά μου.
Και επειδή νομίζω το παίζουμε αμφότεροι χαζοί, θέλετε από τώρα να μου πείτε το ρίσκο του να δημοσιοποιείς τα στοιχεία σου για να γλυτώσουμε μερικά προκαταρκτικά posts και λίγο bandwidth;
Αν πρόκειται για το δικό σου αυτοκίνητο no prob απλά καλό είναι αν δημοσιοποιούμε αυτοκίνητα άλλων χρηστών (ή μη) να κρύβουμε τις πινακίδες γιατί άλλο η δημοσιοποίηση των δικών μας στοιχείων και άλλο τριτων. Ισως λίγο τραβηγμένο βέβαια, αλλά όπως και να'χει, προσωπικά, το βλέπω περισσότερο σαν πράξη 'ευγένειας' παρά (ουσιαστικής) προφύλαξης
-
Κρύβω τις πινακίδες σχεδόν πάντα... Η λογική μου είναι η εξής. Επειδή ορισμένα από τα αυτοκίνητα που συνήθως φωτογραφίζω (κλασσικά) σπάνια τα βλέπει ο ήλιος, μπορεί οι ιδιοκτήτες τους να επιθυμούν να μη μπορεί ο οποιοσδήποτε να τα εντοπίσει και απλά σέβομαι την επιθυμία τους.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ μου έχει τύχει περίπτωση που μια φωτογραφία ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ διότι το αυτοκίνητο δε θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί (το πιάσατε το υπονούμενο, έτσι; ) Ε, φαντάζεσαι να έβλεπε (αυτή που δε θα έπρεπε να το δει) και το νούμερο για επιβεβαίωση;;;; Θα τον καίγαμε τον άνθρωπο... -
Αν πρόκειται για το δικό σου αυτοκίνητο no prob απλά καλό είναι αν δημοσιοποιούμε αυτοκίνητα άλλων χρηστών (ή μη) να κρύβουμε τις πινακίδες γιατί άλλο η δημοσιοποίηση των δικών μας στοιχείων και άλλο τριτων. Ισως λίγο τραβηγμένο βέβαια, αλλά όπως και να'χει, προσωπικά, το βλέπω περισσότερο σαν πράξη 'ευγένειας' παρά (ουσιαστικής) προφύλαξηςΜε κάλυψες, και συμφωνώ για τα αυτοκίνητα τρίτων!
Καμία παρεξήγηση
-
-
μεγειες μεγειές! καλοτάξιδο!
πόσο σου βγήκε το τελωνείο?
-
...αυτό θα πει 'αναβάθμιση'...!
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!