-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ειδα και το prime με την ουμα θερμαν και τη μερυλ στριπ...καιρο ειχα να δω τετοια μαπα!
Αυτή η Στριπ, όσο καλή ηθοποιός και αν είναι, μου κάθεται στο λαιμό...
Μια από τα ίδια
(εξαιρείται το 'Η εξαφάνιση της Κάρεν Σιλκγουντ)
-
Είδα το Syriana, πρεμιέρα σήμερα....
Δε μου πολυάρεσε -
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
αδικηθηκε το 'μοναχο' κατα την αποψη μου...το δα και μου αρεσε αρκετα, δε φανηκαν καθολου οι 2 ωρες και 45 λεπτα...
Ναι ήταν καλό αν και αρκετή προπαγάνδα. Μερικά γεγονότα δεν έγιναν έτσι όπως τα παρουσιάζει ο Σπιλμπεργκ, αλλά και εμένα μου άρεσε.
ταινια με ισραηλινους χωρις προπαγανδα δε γινεται...αν και δειχνει ξεκαθαρα οτι το ισραηλ δεν ειναι διατεθειμενο να συζηταει οταν μπορει να χτυπαει...as always!
ωραια ταινια γενικα, το crash ειχε αγιο!Αυτό που βλέπω είναι η συνεχής προπαγάνδα εναντίον του Ισραήλ, το έργο αυτό το βρήκα ουδέτερο. Αν είναι να ψάχνουμε ψίλους στα άχυρα ε τότε και'γω με την σειρά μου να πώ τι έκαναν και οι παλεστίνιοι στους Εβραίους όταν το Ισραήλ ήταν Παλεστίνη....
η προπαγανδα εναντιον του ισραηλ σε ποια εργα παρουσιαζεται ας πουμε?
το 'munich' αντικατοπτριζει την επιθυμια του ισραηλ να απαντα στις προκλησεις των εχθρων του...οταν μπορει, δε συγχωρει ουτε πισωγυριζει!Sorry, αλλά το μύνημα του έργου ήταν ότι αυτά που κάνανε δεν ωφέλησαν σε τίποτα. Βία γεννάει βία, τόσο απλά.
αυτη τη προταση δε καταλαβα...για το εργο συμφωνουμε...
-
ειδα το derailed με κλαιβ οουεν και βενσαν κασελ...ωραιο ηταν, λεει να πας να το δεις...
charmak μη παρεις το prime, τη πατησα και γω ετσι και την εφαγα στεγνα...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
είδα το Serenity, απογοητεύτηκα μετά τα πολύ καλά σχόλια που γράψαμε εδώ
Πολυ sci-fi ταινία, περίμενα κάτι καλύτερο..Sorry φίλε μου...
Απλα την θεωρώ απο τις πιο εύκολα 'προσβάσιμες' scifi ταινίες... Τουλάχιστον τα άτομα με τα οποία την είδα δεν είχαν καμία σχέση με scifi και γουστάρανε τρελλα...
Και εγώ την είδα, και...να...μου άρεσε...
-
Άμα σας αρέσουν τα θρίλερ, δείτε το Skeleton Key!
Εγώ δεν είμαι και μεγάλος οπαδός του είδους, αλλά μου άρεσε. Είναι ενδιαφέρον καθώς ασχολείται με τον 'πνευματισμό' της περιοχής της Νέας Ορλεάνης...
Έχει και πολύ καλό τέλος!
Το Madagaskar να το πάρω; Έχω ακούσει ότι εκτός από μερικές φάσεις η ταινία είναι βαρετή και αρκετά παιδική...
-
Οχι Μαδαγασκαρη δε λεει. Οπως στα είπανε ειναι.
Καλυτερα ξαναδες το Lion King. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Άμα σας αρέσουν τα θρίλερ, δείτε το Skeleton Key!Εγώ δεν είμαι και μεγάλος οπαδός του είδους, αλλά μου άρεσε. Είναι ενδιαφέρον καθώς ασχολείται με τον 'πνευματισμό' της περιοχής της Νέας Ορλεάνης...
Έχει και πολύ καλό τέλος!
Το Madagaskar να το πάρω; Έχω ακούσει ότι εκτός από μερικές φάσεις η ταινία είναι βαρετή και αρκετά παιδική...
Εμενα παλι το skeleton key μου φανηκε βλακεια
Μια καλη περιπετειουλα που ειδα προσφατα ηταν η διπλη ομηρια με τον Μπρους Γουιλις...
-
Καλή κωμωδία να δείτε να γελάσετε το A night at the Roxbury.
Τρελό γέλιο με δυο losers (ο ενας ο Will Farell) να γυρνάνε και να προσπαθούν να μπουν στην χλιδάτη νυχτερινή ζωή των nightclubs
Καταπληκτικό soundtrack, εντελώς ηλιθια υπόθεση και τρελό γέλιοΕνα κλιπάκι bonus material
Βιντεάκι με τον Jim Carey -
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Τρελό γέλιο με δυο losers (ο ενας ο Will Farell) να γυρνάνε και να προσπαθούν να μπουν στην χλιδάτη νυχτερινή ζωή των nightclubs
Καταπληκτικό soundtrack, εντελώς ηλιθια υπόθεση και τρελό γέλιοΕνα κλιπάκι bonus material
Βιντεάκι με τον Jim CareyΠOY EINAI AYTO????????dvd και μου ξεφυγε?????????δωσε στοιχεια αμεσως!
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Τις τελευταιες μερες ειδα:
The Descent - Κλειστοφοβικη χαζοπεριπετεια με πεινασμενα αν8ρωποφαγα αν8ρωπομορφα πλασματα.
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω! Για μένα ηταν απο τις καλύτερες b-ταινίες αυτού του είδους! Σίγουρα πολύ καλύτερο απο παπ***** του στύλ 'Η Σπηλιά' κ.λ.π. Αγγλική παραγωγή, καλό σενάριο και ηθοποιία αλλα το κορυφαίο ηταν οτι η ταινία δεν 'κόλωνε' πουθενά και γι αυτό σόκαρε (κατ' εμέ πάντα). Αξίζει να δει κανείς και το προηγούμενο έργο του ιδίου σκηνοθέτη, το υπερ cult 'Dog Soldiers' - κορυφαίο werewolf movie!
Τωρα ειδα την απαντηση. Κ οι κριτικες που διαβασα κατοπιν ηταν καλες!
Μαλλον δεν ηταν του στυλ μου.. -
Πολύ καλή ταινία τα 'Καλά Χριστούγεννα', με θέμα την ανακωχή των Χριστουγέννων ανάμεσα σε Γερμανούς, Βρετανούς και Γάλλους κατά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Αν και δεν διέκρινα κάποια ξεχωριστή ερμηνεία, ιδιαίτερη σκηνοθεσία ή κάτι παρόμοιο, νομίζω πως μόνο και μόνο λόγο της θεματολογίας της, αξίζει να τη δείτε!
Στα θετικά της ταινίας, το γεγονός ότι οι Γερμανοί μιλάνε γερμανικά, οι Γάλλοι Γαλλικά και οι Σκοτσέζοι σκοτσέζικα. Όχι ότι είναι κάτι σημαντικό, απλά προσωπικά με εκνευρίζει το γεγονός ότι στις χολυγουντιανές παραγωγές όλοι οι λαοί 'μιλάνε' αγγλικά....
Η ταινία ήταν υποψήφια για Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας, όπως και για την αντίστοιχη Χρυσή Σφαίρα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Είδα το Syriana, πρεμιέρα σήμερα....
Δε μου πολυάρεσεΓια πες Σπύρο...γιατί?
-
Ειδα χθες το πολυσυζητημενο Brokeback Μοuntain...Πειτε μου βρε παιδιά τι σχεση εχει αυτή η αργη και ξενερωτη αηδια με την ταινιαρα το CRASH ?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Βιντεάκι με τον Jim CareyΠOY EINAI AYTO????????dvd και μου ξεφυγε?????????δωσε στοιχεια αμεσως!
A night at the Roxbury
ζήτα το έτσι απο το βιντεο club σου, τρελό γέλιο μιλάμε -
Τώρα που το θυμηθήκα έχει κανείς δει το 12 angy men?
Η ιστορία του πως ένας ένορκος (που έχει αμφιβολίες για την ενοχή του κατηγορούμενου) κόντρα στους υπόλοιπους 11 (που είναι πεπεισμένοι για την ενοχή του) καταφέρνει να βγάλει την αλήθεια.
Μου άρεσε πολύ. Μιλάω για το remake με Jack Lemon και George C. Scott
-
Ειδα κανεις το Paranoia;
Επαιζε ενας ηθοποιος αγνωστος σε μενα και μια κοπελα που επαιζε με τον Μαϊκλ Ντακλας στο 'The game'
Τί γινεται στο τελος; Ρωταω γιατι δεν καταλαβα ντιπ για ντιπ τί εγινε. -
Σήμερα το βράδυ στις 10 η ΕΤ1 ή η ΝΕΤ έχει τα 21γραμμάρια με τον Σον Πεν. Ωραία ταινιούλα την είχα δει στον κινηματογράφο.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Τώρα που το θυμηθήκα έχει κανείς δει το 12 angy men?Η ιστορία του πως ένας ένορκος (που έχει αμφιβολίες για την ενοχή του κατηγορούμενου) κόντρα στους υπόλοιπους 11 (που είναι πεπεισμένοι για την ενοχή του) καταφέρνει να βγάλει την αλήθεια.
Μου άρεσε πολύ. Μιλάω για το remake με Jack Lemon και George C. Scott
Εξαιρετικο...
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Σήμερα το βράδυ στις 10 η ΕΤ1 ή η ΝΕΤ έχει τα 21γραμμάρια με τον Σον Πεν. Ωραία ταινιούλα την είχα δει στον κινηματογράφο.Αμ δε.... Γιουρο-βιζιον εχει Ας ειχε σκετο βιζιον τουλαχιστον, να πάρουμε ματι
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]