-
Επί πολλούς μήνες (χρόνια) το περιοδικό διαφημίζει σε ολοσέλιδη καταχώριση το Super Fuel Max (στις πίσω σελίδες), μια απάτη που είναι απαράδεκτη συγκρινόμενη με τη παρουσία του περιοδικού στο χώρο. Καιρός είναι να σταματήσετε να καταχωρείτε αυτό το προϊόν στις σελίδες του περιοδικού.
Το σύστημα (ένας μαγνήτης πάνω στο σωλήνα καυσίμου) δήθεν εξοικονομεί καύσιμα (μέχρι 27%), ιονίζει το καύσιμο, αυξάνει την ιπποδύναμη μέχρι 10% (power booster), αυξάνει τα οκτάνια και μειώνει τους εκπεμπόμενους ρύπους μέχρι 44% (μείωση καυσαερίων).
Μη βοηθάτε τους απατεώνες, αλλάζουν όνομα σε ένα προϊόν που έχει δοκιμασθεί και έχει αποδειχθεί η απάτη, ώστε να μπορούν ανενόχλητοι να συνεχίζουν (με το νέο όνομα) την απάτη.
Παρόμοια προϊόντα έχουν δοκιμασθεί από αμερικάνικες υπηρεσίες και δεν έχει παρατηρηθεί ουδεμία εξοικονόμιση καυσίμου.
http://www.ftc.gov/bcp/conline/pubs/autos/gasave.htm
Fuel Line Devices (magnets). These magnetic devices, clamped to the outside of the fuel line or installed in the fuel line, claim to change the molecular structure of gasoline.
The EPA has evaluated: PETRO-MIZER; POLARION-X; Super-Mag Fuel Extender; Wickliff Polarizer [fuel line magnet/intake air magnet].
-
Σωστά τα λες αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο σε ένα περιοδικό (ή γενικότερα εταιρεία) να διώξει αβίαστα μια καταχώρηση και τα χρήματα που αυτή φέρνει.
-
Μα είναι ΑΠΑΤΗ!!!
-
σιγά τα χρήματα...
μη χέσω
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Σωστά τα λες αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο σε ένα περιοδικό (ή γενικότερα εταιρεία) να διώξει αβίαστα μια καταχώρηση και τα χρήματα που αυτή φέρνει.οκ συμφωνοι, αλλα καλα κανει και το λεει.
by the way εχω κατι μαγνητακια για ..τουρμπινες, μουυρρλια!!! +0.6bar!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
σιγά τα χρήματα...Τα λεφτά είναι πολλά (Άρη) γιατί είναι ολοσέλιδη η καταχώρηση και για πάρα πολλούς μήνες.
Φαντάσου πόσα κορόϊδα πιάστηκαν δίνοντας βάση στη φήμη και αξιοπιστία του περιοδικού.
-
Είναι νομίζω δύσκολο αν όχι αδύνατο το κάθε περιοδικό να αξιολογεί κάθε διαφήμιση βελτιωτή ή βελτιωτικού εξαρτήματος. Αν όμως υπάρχει αποδείξει που να κρίνει πέρα πάσης αμφιβολίας ότι κάτι είναι απάτη τότε το περιοδικό προφυλάσσοντας την φήμη του αλλά και τους αναγνώστες του είναι υποχρεωμένο κι ας χάσει χρήματα να μην συμπεριλάβει τέτοιες διαφημίσεις στις σελίδες του.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Είναι νομίζω δύσκολο αν όχι αδύνατο το κάθε περιοδικό να αξιολογεί κάθε διαφήμιση βελτιωτή ή βελτιωτικού εξαρτήματος. Αν όμως υπάρχει αποδείξη που να κρίνει πέρα πάσης αμφιβολίας ότι κάτι είναι απάτη τότε το περιοδικό προφυλάσσοντας την φήμη του αλλά και τους αναγνώστες του είναι υποχρεωμένο κι ας χάσει χρήματα να μην συμπεριλάβει τέτοιες διαφημίσεις στις σελίδες του.+1
-
+3,4
-
ΠΡΟΤΑΣΗ:
Να ΑΠΟΛΥΣΕΙ καποιος τον Ρουμελιωτη. Οχι να σταματησει η συνεργασια με κοινη συναινεση. Να ΑΠΟΛΥΘΕΙ απο τη Διευθυνση.Εχω αναφερθει και στο παρελθον. Δεν με ενοχλουν οι αποψεις του, ουτε η 'αθυροστομια' του, αλλα η χυδαιοτητα που προβαλλεται με περηφανεια σαν κατι για το οποιο πρεπει να καυχαται. Διευκρινιζω προς αποφυγη παρεξηγησεων: Ποτε δεν εχω γραψει στο φορουμ ή στο περιοδικο εναντιον αρθρογραφων, αν και παμπολλες φορες διαφωνουσα τελειως με αποψεις που γραφτηκαν στο περιοδικο. Σωμεριτης, Ζουραρις, Τσαδαρης και αλλοι με εχουν πολλες φορες εξοργισει. Πιστευω ομως οτι η διαφορετικοτητα και η αρθρογραφια εκτος της πεπατημενης αποτελουν μεγαλο πλεονεκτημα του περιοδικου. Στην περιπτωση Ρουμελιωτη και Αναστασιαδη η ξεδιαντροπια ξεπερνα καθε οριο, με τα δικα μου τουλαχιστον κριτηρια.
Στο τευχος 3/2006, με τιτλο 'Οι πουτανες της ζωης μου' ξεπερνα τον εαυτο του. Διηγειται την ιστορια μιας πορνης-'κοινωνικης λειτουργου' (κατα τον ιδιο) που τον 'εμπασε' στο σεξ. Και καταληγει:
'Γνώρισα πολλες πουτανιτσες στη ζωη μου και ολες τις συγκρινω μ' εκεινη. Με τι δεξιοτεχνια, με ποση υστεροβουλια πουλανε την ψυχη τους και εμπορευονται το κορμι τους! Συναισθηματικα αναπηρες. Κρεατομηχανες βουτηγμενες στη χυδαιοτητα. Ενω εκεινη (...) ανεβασε τον πηχη απ' την αρχη ψηλα'.Υποθετω οτι αναμεσα στις πολλες πουτανιτσες θα ειναι και οι περιβοητες 'ξεκουραστρες'. Δεν ειχα βεβαια φανταστει οτι καποια θα εκανε αυτο το επαγγελμα ανυστεροβουλα, με διαφωτισε ομως ο κ. Ρουμελιωτης. Τωρα, αν 'συναισθηματικα αναπηρες' και 'βουτηγμενες στη χυδαιοτητα' ειναι οι γυναικες που εκπορνευονται και οχι οι φραγκατοι πελατες, αν ειναι οι κοπελες της Ανατολικης Ευρωπης και οχι η φαρα του κ. Ρουμελιωτη, αν είναι τα ανηλικα της Ασιας και οχι οι κοιλαραδες Σκανδιναβοι και Γερμανοι πελατες, ας μας το πει ο ιδιος. Στους 'Μαλακες της ζωης μου' παντως, τον βαλατε πολυ ψηλα τον πηχη κ. Ρουμελιωτη. Μα πολυ ψηλα...
-
Γραφτηκε τετοιο πραγμα στους 4Τ?
Ποιος νομιζει οτι ειναι? Ο Μαρκες?
Εdit:
ο Ρουμελιωτης φταιει? -
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Γραφτηκε τετοιο πραγμα στους 4Τ?Ποιος νομιζει οτι ειναι? Ο Μαρκες?
Εdit:
ο Ρουμελιωτης φταιει?φυσικα οχι...προσπαθουν να το 'παιξουν' και καλα περιθωριακοι μαλλον...
-
O Ρουμελιώτης ανήκει στη γενιά των 50+ οι οποίοι στα χρόνια τα εφηβικά και μεταεφηβικά ασχολούταν περισσότερο με την πολιτιστική επανάσταση του Μάο και συναναστρεφόταν με συντρόφους της εποχής που τις χαρακτήριζαν τα ταγάρια,οι μακριές φούστες με τα καθρεπτάκια και οι...τρίχες στα πόδια.Λογικό είναι, οι όποιες καλές σεξουαλικές αναμνήσεις να προέρχονται απ' τον αγοραίο έρωτα.Στη συνέχεια που μεγάλωσαν και απενεχοποιήθηκαν απ' τον ιδεολογικό,αισθητικό και σεξουαλικό καταναγκασμό,είχαν πλέον περάσει απ' την ηλικία που θα ήταν ποθητοί σε ωραίες,νεαρές κοπέλες, οπότε τα απωθημένα έμειναν και εκφράζονται ποικιλοτρόπως με υποτιθέμενο απελευθερωμένο λόγο κατά βάση σεξιστικό.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
ΠΡΟΤΑΣΗ:
Να ΑΠΟΛΥΣΕΙ καποιος τον Ρουμελιωτη. Οχι να σταματησει η συνεργασια με κοινη συναινεση. Να ΑΠΟΛΥΘΕΙ απο τη Διευθυνση.Νομίζω ότι η σχέση αυτών που γράφουν στον αντίλογο δεν είναι υπαλληλική αλλά σαν εξωτερικού συνεργάτη (πιθανόν με απόδειξη παροχής υπηρεσιών) .
Αρά το να απολυθεί μάλλον δεν είναι εφικτό.Αυτό είναι το άσχετο του θέματος.
Στο θέμα τώρα, νομίζω ότι οι αναγώστες του αντιλόγου ξέρουν να ξεχωρίζουν τους 'στόκους' από αυτούς που αξίζουν πραγματικά να αναγνωστούν.
Προσπέρνα τον λοιπόν τον εν λόγω κύριο.
Δεν είναι στρουθοκαμηλισμός στη προκειμένη περίπτωση, αλλά δικλείδα ασφαλείας για την αισθητική μας.Απορία, Γιατί όσοι μιλούν συνεχώς για το 'μ..ν'ι' είναι συνήθως οι πλέον ανέραστοι;
Κατι ακόμα, οι απλησιά δεν είναι κουλτούρα.
-
Ο αντίλογος είναι ένας από τους λόγους που έχω σταματήσει να αγοράζω το περιοδικό. Και όχι, οι απόψεις του ρουμελιώτη δε με ενοχλούν περισσότερο απ' όσο με ενοχλούν όταν τις διαβάζω στην Ε ή αλλού. Αυτό που με ενοχλεί είναι η τρικυμία εν κρανίω των ανθρώπων που του έχουν δώσει βήμα μέσα στους 4Τ.
Κατά τα άλλα τους ενοχλεί η παγκοσμιοποίηση... Η ισοπέδωση που επικρατεί στο έντυπό τους δεν τους ενοχλεί;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Στο θέμα τώρα, νομίζω ότι οι αναγώστες του αντιλόγου ξέρουν να ξεχωρίζουν τους 'στόκους' από αυτούς που αξίζουν πραγματικά να αναγνωστούν.
Δεν είναι στρουθοκαμηλισμός στη προκειμένη περίπτωση, αλλά δικλείδα ασφαλείας για την αισθητική μας.Mε βρίσκες απόλυτα σύμφωνο. Αλλά τελευταία, έχω αρχίσει να 'προσπερνάω αρκετούς'
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Νομίζω ότι η σχέση αυτών που γράφουν στον αντίλογο δεν είναι υπαλληλική αλλά σαν εξωτερικού συνεργάτη (πιθανόν με απόδειξη παροχής υπηρεσιών) .
Αρά το να απολυθεί μάλλον δεν είναι εφικτό.Φιλε tazio, ασφαλως εννοειται οτι δεν ειναι υπαλληλος και δεν μπορει να 'απολυθει'. Εγω εννοουσα οτι οχι μονο δεν πρεπει να συνεχισει να εχει στηλη, αλλα δεν μου αρκει απλα να σταματησει. Θα πρεπει ο ΚΚ ή καποιος αλλος να τον ΔΙΩΞΕΙ και να πει και το λογο.
Δεν είναι στρουθοκαμηλισμός στη προκειμένη περίπτωση, αλλά δικλείδα ασφαλείας για την αισθητική μας.Συμφωνω κι εγω 100%. Το προβλημα, οπως εγραψαν κι αλλοι φιλοι, δεν ειναι ο -καθε- Ρουμελιωτης, αλλα τι κανει το περιοδικο για να διαφυλαξει το υφος και το κυρος του.
-
Δεν σχολιασε κανεις το Εν Λευκω. Μοιαζει πραγματι σαν προαγγελος εξελιξεων (πωληση; αποχωρηση ΚΚ; ) ή μονο εμενα μου φανηκε;;;
-
Χιλιες φορες να βαλουν τον Τσακαλία να γραφει, παρα αυτους που εχει τωρα...
Απορω, δεν καταλαβαινουν ?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Χιλιες φορες να βαλουν τον Τσακαλία να γραφει, παρα αυτους που εχει τωρα...Απορω, δεν καταλαβαινουν ?
Τι να καταλάβουν, ρε παιδιά; Εδώ ο ΚΚ και ο Κουνίτης γράφουν στο Πρώτο Θέμα, το ρουμελιώτη και το θέμο θα διώξουν; Έχει χαθεί η μπάλα πλέον...
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό