-
Αντε να δουμε τι σκαμπαζουμε, τι πιστευουμε και τι ευχομαστε.
Εγω ειμαι μεταξυ Σουμαχερ και Αλονσο (περιεργο! ). Η γνωμη μου ειναι οτι αν δουλεψει το λαστιχο, αποκλειεται να γινει 2η πατατα σερι (μηπως ειναι ευχη; μπορει.).
Αν ομως δε δουλεψει η ομοιογενεια ειναι κατι πολυ βασικο σε περιπτωσεις αλλαγης κανονισμων. Και οτι και να λενε οι συνομοσιολογοι ο Ναντο ειναι μια κλαση πανω απο το Φιζι.Τρελλο αλογο οι γιαπωνεζοι (οι 2 απο τους 3), αλλα δεν τους βλεπω μεχρι την κορυφη.
(εβαλα οριο 20 μερες, μεχρι και πριν το 2ο αγωνα δηλαδη)
-
Εγω ειμαι μεταξυ Σουμαχερ και Αλονσο (περιεργο! ). Η γνωμη μου ειναι οτι αν δουλεψει το λαστιχο, αποκλειεται να γινει 2η πατατα σερι (μηπως ειναι ευχη; μπορει.).
Αν ομως δε δουλεψει η ομοιογενεια ειναι κατι πολυ βασικο σε περιπτωσεις αλλαγης κανονισμων. Και οτι και να λενε οι συνομοσιολογοι ο Ναντο ειναι μια κλαση πανω απο το Φιζι.Τρελλο αλογο οι γιαπωνεζοι (οι 2 απο τους 3), αλλα δεν τους βλεπω μεχρι την κορυφη.
-
-
Ψηφισα αλλος και ο ψηφος μου παει στον Βιλνεβ. Δεν γιατι αλλα με καινοθργια ομαδα και καλυτερο μονοθεσιο δεν ειναι απιθανο ενας παλιος πρωταθλητης να παρει τα πανω του και να παει για τιτλο. Ειδικα σε ενα πρωταθλημα που περιεχει πολλα καινουργια πραγματα οπως κινητηρες κτλ.
-
Ο χρήστης NotiS_UK έγραψε:
Ψηφισα αλλος και ο ψηφος μου παει στον Βιλνεβ. Δεν γιατι αλλα με καινοθργια ομαδα και καλυτερο μονοθεσιο δεν ειναι απιθανο ενας παλιος πρωταθλητης να παρει τα πανω του και να παει για τιτλο. Ειδικα σε ενα πρωταθλημα που περιεχει πολλα καινουργια πραγματα οπως κινητηρες κτλ.Μαζί σου! Για την πλάκα του πράγματος Βιλνέβ γιατί μου είναι αδύνατον να κάνω τώρα σοβαρά προγνωστικά
-
Να πω κι εγω τι ψήφισα ή θέλετε να μαντέψετε???
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Να πω κι εγω τι ψήφισα ή θέλετε να μαντέψετε???Αλόνσο?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Αλόνσο?
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!!!!
-
Μαλλον δεν χρειαζεται να πω ποιον ψηφισα...
Υ.Γ Μ'αρεσει που εβαλες και τον Ide μεσα...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Αλόνσο?
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!!!!
ωραια γιατι εγω ψηφισα ραικονεν...
κλασικα ετσι λιγοι που ειμαστε, ειπα να ψηφισω ναντο για τη τιμη των οπλων...
-
Πάμε για το όγδοο.
-
Ο χρήστης Megane II έγραψε:
Πάμε για το όγδοο. -
Φετος θα το σηκωσει ο Σουμι ακομα και με πατινι!!! Θα αποχωρησει ως βασιλιας του θεσμου...
-
Η ψήφος στον Trulli δεν θα μπορούσε να έρχεται από πουθενά αλλού.
Και δεν το κάνω για πλάκα... σε σχέση με κάτι άλλες ψήφους... ακόμα-ακόμα και η ψήφος στον MS πιο αστεία μου φαίνεται -
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Και δεν το κάνω για πλάκα... σε σχέση με κάτι άλλες ψήφους... ακόμα-ακόμα και η ψήφος στον MS πιο αστεία μου φαίνεται:bleh:
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Και δεν το κάνω για πλάκα... σε σχέση με κάτι άλλες ψήφους... ακόμα-ακόμα και η ψήφος στον MS πιο αστεία μου φαίνεταιοχι ρε ακομα και η γουιλλιαμς ηταν πιο γρηγορες στα τεστ. παντως ολοι με μπριτζεστον ειναι καμμενοι μου φαινεται.φεrραρι αποκλειω οποτε κατι αναμεσα σε μπατον,αλονσο, ραικονεν, μοντογια για αυτο ψηφισα Ide ... go aguri go
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Και δεν το κάνω για πλάκα... σε σχέση με κάτι άλλες ψήφους... ακόμα-ακόμα και η ψήφος στον MS πιο αστεία μου φαίνεταιτι πίνεις ?
( και κυρίως που το βρήκες ? )
-
Οδηγός που φεύγει για τον μεγαλύτερο αντίπαλο, δεν νομίζω να χτυπήσει πρωτάθλημα. Με δεδομένα λοιπόν ότι η Renault παρουσιάζεται πολύ δυνατή, η Honda κάτσε να πάρει πρώτα καμια νίκη και βλέπουμε για πρωτάθλημα, οι κινητήρες της Μερσεντες να μην σπάνε χλωμό και τα Bridgestone δεν τσουλάνε, ψήφισα Fisichella.
Στα στοιχήματα πάντως καλά πληρώνει! -
Μην συγκρίνετε τα Bridgestone πέρυσι και φέτος. Φέτος μπορούν να αλλάζουν πάλι λάστιχα με πιτ στοπ, θα παίξει μεγάλο ρόλο αυτό.
Βασικά εγώ το βλέπω και πάλι μάχη μεταξύ Σουμάχερ - Αλόνσο - Ραικόννεν με τις Honda και Toyota ανεβασμένες και να παλεύουν για καμιά νίκη.
Αν σκεφτούμε την παράδοση αναξιοπιστίας της McLaren και το άσχημο κλίμα στη Renault λόγω φυγής Alonso (που ακόμα και να μην γίνει Ν2, σίγουρα ο Φίζι θα σηκώσει παραπάνω κεφάλι) δίνω περισσότερες πιθανότητες στον Μιχαλάκη να το πάρει και να φύγει σαν άρχοντας, και για αυτό και τον ψήφισα!
-
Σουμαχερ δαγκωτο και χαλαρα,χαλαρα και με ευκολια μαλιστα.Ο Ραικονεν θα το σηκωσει οταν ερθει στην Φερραρι γιατι η Mclaren εχασε την ευκαιρια της περσι και το εδωσε στον Αλονσο που πρεπει απ'τα Τζοκερ που θα επαιζε να εβγαλε περισσοτερα απ'το μισθο του στην F1.Οσο για Τοyota απ΄του χρονου θα κανει καμια νικη οχι ακομα δεν ειναι ετοιμες.Η μονη επιφυλαξη που κραταω ειναι για Honda που ξερει να νικαει και ειναι σοβαρη εφετος (οχι οτι οι αλλες δεν ειναι μην παρεξηγηθω απλα τα παει καλυτερα).Αλλα ρε παιδια σας γεμιζει το ματι ο Button για πρωταθλητης.Νομιζεται οτι εχει αυτο το 'κατι'; Αν ναι τοτε παω πασο και μπραβο του.
Ελπιζω να μην ενοχλησα που μπηκα αποτομα στην συζητηση και να μην προσβαλα ή υποτιμησα κανεναν.
Ποιος;