-
Βρε δεν το είδα το ματς λέμε!Θα δω τα στιγμιότυπα και θα επανέλθω.
-
Καλά αυτή η κατασταση με το Αεκακι εχει καταντησει αηδια...αμα δεν τους βαλουμε 5 γκολ καλυτερα να μην ξαναπαιξει μπαλα κανεις Παναθηναικος..
Οσον αφορα το ματς στην Τουμπα, εξαγωνιστικα οι Παοκτζηδες απεδειξαν για αλλοι μια φορα οτι ειναι ηλιθιοι ειτε με το να βαζουν φωτιες και να πετουν πλακακια ολοκληρα ειτε με το να διαμαρτυρονται ακομα και για πεντακαθαρα φαουλ. Κριμα που δεν θα μπορεσω να δω και τον Παναθηναικο..
Κατα τα αλλα ο ΠΑΟΚ ξεκινησε πολυ καλυτερα, πιεσε τον Ολυμπιακό (το γκολ δεν το ειδα καλα απο εκει που καθομουν, αλλα στη τηλεοραση φαινεται καθαρα οτι ειναι φαουλ)..αλλα μεχρι εκει ειναι οι ικανοτητες του ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακος και αυτη τη φορα ειχε μια ψυχραιμια και μια ηρεμια στο παιχνιδι του,που εμοιαζε να ειναι στο ρελαντι ακομη και οταν επαιζε μονοτερμα τον ΠΑΟΚ. Ο Μπριακος στο 1ο ευνοουσε καθε φορα την ομαδα που ετρωγε γκολ, και στο δευτερο ελαφρα τον Ολυμπιακο..Κοκκινε στρατε ενταξει σωθηκε η κατασταση με το 2ο ημιχρονο του Παναθηναικού;;
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων λοιπόν...Δεν είδα το μάτς αλλά αναρωτιέμαι...τι στο δ@#$λο έγινε και κράτησε 7 λεπτα καθυστηρήσεις;Τραυματισμός παίκτη και επιτόπου χειρουργική επέμβαση από τον γιατρό του γηπέδου πάνω στο χόρτο;;;Δεν εξηγείται αλλιώς!!!Τελειώνουν όμως τα ψέματα όπου να ναι...
μαλλον ηταν απο το δικο μας ματς με τον οσφπ...**κατι λεπτα που δεν παιχθηκαν! **:P
Αυτό βαλτο καλύτερα σε εισαγωγικά γιατί αν γινόταν στην πραγματικότητα....η ομαδα σου θα ήταν έτοιμη για οικονομικό και όχι μόνο φούντο... Γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε για αυτό το λόγο να στήσετε άγαλμα του Μπριάκου (και του τζόλε που είπε κι αυτός να συνεχιστεί το παιχνίδι...) στην Αριστοτέλους...!!!
Αλήθεια;;;Τόσο πειραγμένοι είναι μερικοί δημοσιογράφοι εκεί πάνω;;;Εντάξει ξέρουμε την έχθρα των εφημερίδων για την αθήνα αλλά παραπάει...
Ερ.Δημοσιογράφου: 'Σας αρέσει που πέρνετε έτσι τα παιχνίδια;;'
Απαντ.Ανατολάκη:'Τί εννοείτε δηλαδή;;;'
Ερ.Δημοσιογρ.:'70-30.....'Δεν κρατήθηκα......Σορρυ
-
Αυτοί οι δημοσιογράφοι βοήθησαν να πάει ο Άρης στη Β' Εθνική και κάποια στιγμή βλέπω και τον ΠΑΟΚ να βολοδέρνει στις τελευταίες θέσεις.
Και οι Αθηναίοι όμως καλά κουμάσια είναι.
Αντί να δείξουν στον Άλφα τα στιγμιότυπα πρώτα και καλύτερα, έδειχναν δέκα ώρες αψιμαχίες από τα αποδυτήρια του Λεβαδειακού και τους κανιβαλισμούς των ΠΑΟΚτζήδων λες και ήταν εκπομπή ριάλιτι.
Ξεφτίλες όλοι τους. -
Η ΑΕΚ πάει για δύο αποτελέσματα και μεις στο καπάκι πάμε Τούμπα που ανέκαθεν ζοριζόμαστε. Οι διαφορά των ομάδων έτσι όπως εμφανίζονται φέτος, δε μου δίνει καμια σιγουριά ότι θα την καθαρίσουμε. Βέβαια στα τελευταία παιχνίδια σέρνεται και μάλλον εκεί ποντάρουμε , παρά στο ότι εμείς παίζουμε καμια μπάλα της προκοπής.
Μαλλον για φέτος δείχνουμε να ...αποχαιρετάμε την Αλεξάνδρεια που φεύγει
-
Συμπέρασμα 1ον. Ο ΜπΑΟΚ είναι για τα πανηγύρια. Ο κόσμος του δλδ. Όπως τους θυμάμαι από όταν ζούσα στην Θεσσαλονίκη. Τρελλό κόμπλεξ,τρελλή καφρίλα.Αγωνιστικά συνεχώς χειροτερεύει (αν και είδα να σφυριζονται κάτι οφσαϊντ που δεν ήταν σήμερα ..Χμμμ...)
Συμπέρασμα 2ον. Όποιος Άγιος χρώσταγε στην ΑΕΚ νομίζω σήμερα ξόφλησε και ούτε που θα θέλει να τους ξαναδεί!Με τα ψέματα κάθε φορά στο 90φεύγα...την άλλη βδομάδα αλλάζουν τα πράγματα... -
Ημουν στο γηπεδο σημερα(Αεκ vs Ιωνικος)
Ο Σαντος κοιμηθηκε κ εκανε εγκληματα τα οποια ευτυχως δεν τα πληρωσαμε....(Σοαρες,Μαλμπασα)
Αθλια η ομαδα στη μεγαλυτερη διαρκεια του αγωνα..Η μαμημενη η μπαλα(στις οποιες φασεις κανουμε) δεν θελει να μπει μεσα δεν εξηγειται αλλιως..
Οποιος ειδε το παιχνιδι θα καταλαβει τι εννοω...Τα λεπτα των καθυστερησεων ηταν 5 κανονικα,αλλα οι παικτες του Ιωνικου εκαναν συνεχεια καθυστερησεις(επεφταν κατω-με μια μεγαλη καθυστερηση στον και καλα τραυματισμο του Μπεκιαϊ) για αυτο και κρατηθηκαν συνολικα 8-9 λεπτα...
Παντως ηταν περα για περα δικαιη η νικη της ομαδας μου...Φιλε og2002gr διαφωνω καθετα με το χαρακτηρισμο σου ως Αεκακι... καλο ειναι να αποφευγονται τετοιοι χαρακτηρισμοι...
Παμε για το ντερμπυ(?) τωρα την Κυριακη....Οποιο και να ειναι το αποτελεσμα(αν θελετε προβλεψη θα πω οτι αν παιξει οπως σημερα η ΑΕΚ δεν την γλυτωνει την ηττα) δεν θα εχει κριθει τιποτα για το Τσου Λου.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων λοιπόν...Δεν είδα το μάτς αλλά αναρωτιέμαι...τι στο δ@#$λο έγινε και κράτησε 7 λεπτα καθυστηρήσεις;Τραυματισμός παίκτη και επιτόπου χειρουργική επέμβαση από τον γιατρό του γηπέδου πάνω στο χόρτο;;;Δεν εξηγείται αλλιώς!!!Τελειώνουν όμως τα ψέματα όπου να ναι...
μαλλον ηταν απο το δικο μας ματς με τον οσφπ...**κατι λεπτα που δεν παιχθηκαν! **:P
Αυτό βαλτο καλύτερα σε εισαγωγικά γιατί αν γινόταν στην πραγματικότητα....η ομαδα σου θα ήταν έτοιμη για οικονομικό και όχι μόνο φούντο... Γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε για αυτό το λόγο να στήσετε άγαλμα του Μπριάκου (και του τζόλε που είπε κι αυτός να συνεχιστεί το παιχνίδι...) στην Αριστοτέλους...!!!
Αλήθεια;;;Τόσο πειραγμένοι είναι μερικοί δημοσιογράφοι εκεί πάνω;;;Εντάξει ξέρουμε την έχθρα των εφημερίδων για την αθήνα αλλά παραπάει...
Ερ.Δημοσιογράφου: 'Σας αρέσει που πέρνετε έτσι τα παιχνίδια;;'
Απαντ.Ανατολάκη:'Τί εννοείτε δηλαδή;;;'
Ερ.Δημοσιογρ.:'70-30.....'Δεν κρατήθηκα......Σορρυ
καταρχην φυσικα αστειευομουνα...οι δημοσιογραφοι ξερουν ποια ειναι η αληθεια αλλα μεσα στη γενικη αδιαφορια για τα αθλητικα πραγματα της πολης και τη καταφανη μιζερια της πολης, κατι πρεπει να γινει ωστε να κινειται το ενδιαφερον της μαζας...μια θα ειναι ο οσφπ, μια ο παο κ.ο.κ.
ειδικα με τον οσφπ που εκφραζει την αλλη οχθη ειναι απλο να καταλαβεις γιατι συμβαινει τι...
τα πραγματα ειναι πολυ αδιαφορα παντως τελευταια, ο κοσμος εχει απογοητευτει γιατι δεν υπαρχουν χρηματα στη β.ελλαδα και δεν υπαρχει και οικονομικη δυναμη εξ αθηνων για να ενισχυσει τον παοκ...γιαυτο και εγιναν τα επεισοδια σημερα...οι τελευταιοι που ασχολουνται εχουν φτασει ως εδω και μη παρεκει...ειδικα σημερα, η περιοχη της τουμπας ηταν λες και
να ταν κυριακη του πασχα! πρωτοφανες...ο παοκ δε προκειται να τη παθει οπως οι λοιπες ομαδες, απλως δεν εχει τα φοντα να διεκδικησει τιτλους κατ'εξακολουθηση! η μαζα του ειναι αρκετα μεγαλη και υπολογισιμη για να μπει σε περιπετειες... 1+1=2
η λαλακια ηταν οτι επι ασυλιας μπατατουδη δε βρεθηκε διαδοχη κατασταση...που να πας με γουμενο και λοιπους καφετζηδες...
-
οσο για τους ανατολακηδες και κατι αλλους τετοιους οτι και να πεις λιγο ειναι...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Φιλε og2002gr διαφωνω καθετα με το χαρακτηρισμο σου ως Αεκακι... καλο ειναι να αποφευγονται τετοιοι χαρακτηρισμοι....Καλά αυτό ειναι λογικό και αναμενομενο να μην συμφωνεις..αλλα νιωθει οπως ενιωθαν και οι Ολυμπιακοι τη χρονια του νταμπλ..αν ειναι να παρεξηγηθουμε ομως το παίρνω πισω..
Παντως ηταν περα για περα δικαιη η νικη της ομαδας μου....
Φιλε Bagus εγω πιστευω οτι δεν υπάρχει δικαια και αδικη νικη. Αμα θες πες παιξαμε καλυτερα, ειχεμε περισσοτερες ευκαιριες, κτλ αλλα τη νικη την παινρει παντα αυτος που το αξιζει-δηλαδη αυτος που βαζει τα γκολ.
...(αν θελετε προβλεψη θα πω οτι αν παιξει οπως σημερα η ΑΕΚ δεν την γλυτωνει την ηττα)..
Γαιτι αφου σημερα παιξατε καλα και αξιζατε τη νικη..
-
και στις κοπες πιτας του παο εχει νταβαντουρι απ'οτι βλεπω...
-
Μετά από την απογοητευτική μας ισοπαλία με τη Γουίγκαν, μέσα στο Λέιν, μου φαίνεται πως το κρίσιμο παιχνίδι μας για την έξοδο στο CL γίνεται πλεόν αυτό με την φορμαρισμένη Μπόλτον. Για να δούμε, θα τα καταφέρουμε φέτος (γιατί έχουμε φάει μεγάλη πίκρα τόσα χρόνια)
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Μετά από την απογοητευτική μας ισοπαλία με τη Γουίγκαν, μέσα στο Λέιν, μου φαίνεται πως το κρίσιμο παιχνίδι μας για την έξοδο στο CL γίνεται πλεόν αυτό με την φορμαρισμένη Μπόλτον. Για να δούμε, θα τα καταφέρουμε φέτος (γιατί έχουμε φάει μεγάλη πίκρα τόσα χρόνια)Λες να συνεχίσει να σε πικραίνει ο Στελάρας?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μετά από την απογοητευτική μας ισοπαλία με τη Γουίγκαν, μέσα στο Λέιν, μου φαίνεται πως το κρίσιμο παιχνίδι μας για την έξοδο στο CL γίνεται πλεόν αυτό με την φορμαρισμένη Μπόλτον. Για να δούμε, θα τα καταφέρουμε φέτος (γιατί έχουμε φάει μεγάλη πίκρα τόσα χρόνια)
Λες να συνεχίσει να σε πικραίνει ο Στελάρας?
Γιατί να με πικράνει ρε συ; Δικό μας παιδί είναι ο Στελάρας... στη Καισαριανή μένει (δίπλα μου δηλαδή) και από την Παιανία βγήκε. Αλήθεια, πόσοι γνωρίζουν πως είχε τη μπουτικ του Παναθηναϊκού πριν τα τσουγκρίσουν με τον Βαρδινογιάννη;
ΥΓ. Εγώ τον πάω με 1000 τον Στέλιο!
-
Φιλε Bagus εγω πιστευω οτι δεν υπάρχει δικαια και αδικη νικη. Αμα θες πες παιξαμε καλυτερα, ειχεμε περισσοτερες ευκαιριες, κτλ αλλα τη νικη την παινρει παντα αυτος που το αξιζει-δηλαδη αυτος που βαζει τα γκολ.
Στο ποδοσφαιρο δεν υπαρχει δικαια η αδικη νικη ουτε παντα ο καλυτερος νικαει και το αντιστροφο. Οτι και να γινει οτι και να λεμε η νικη ειναι παντα νικη και η ηττα ηττα οπως και αν ερθει. Ετσι ειναι αυτα
-
btw, του την έχουν πέσει οι εφημερίδες του Στέλιου στην Αγγλία γιατί έπεσε λέει θεαματικά στο κανονικό πέναλτυ που ΔΕΝ του καταλόγισε υπέρ του ο διαιτητής.
-
Με το συμπάθειο Χάρη αλλά πιστεύω οτι αυτό:
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
btw, του την έχουν πέσει οι εφημερίδες του Στέλιου στην Αγγλία γιατί έπεσε λέει θεαματικά στο κανονικό πέναλτυ που ΔΕΝ του καταλόγισε υπέρ του ο διαιτητής.Σε συνδυασμό μ'αυτό:
εξηγούν εως ένα βαθμό γιατί θα είμαστε μια ζωή 'πίσω'
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Με το συμπάθειο Χάρη αλλά πιστεύω οτι αυτό:btw, του την έχουν πέσει οι εφημερίδες του Στέλιου στην Αγγλία γιατί έπεσε λέει θεαματικά στο κανονικό πέναλτυ που ΔΕΝ του καταλόγισε υπέρ του ο διαιτητής.
Σε συνδυασμό μ'αυτό:
εξηγούν εως ένα βαθμό γιατί θα είμαστε μια ζωή 'πίσω'
Γιατί ρε συ Χρήστο; Η ουσία στην προκειμένη περίπτωση είναι το πως έπεσε ή το αν ήταν πέναλτυ ή όχι;
Παραδέχονται πως ήταν πέναλτυ, αλλά του την πέφτουν επειδή έπεσε λένε θεαματικα. (ξανά) -
Δεν την έχω δει τη φάση, και το περιστατικό το ξέρω απλώς και μόνο από εδώ.
Μπορεί στη συγκεκριμένη περίπτωση όντως να έπρεπε να δοθεί πέναλτι αλλά ο Stelios πληρώνει τους δικούς του παλιούς θεατρινισμούς.
Never cry 'wolf'...
Οταν λοιπόν ένας διαιτητής στην Αγγλία βλέπει τον Stelios να πέφτει θεαματικά με τον γνωστό τρόπο τινάζοντας το κεφάλι του λες και τον χτύπησε ρεύμα θα δώσει πέναλτι μόνο αν δει αίμα και τον αντίπαλο αμυντικό να ζητάει γονατιστός συγγνώμη...
και οι άγγλοι οπαδοί έιναι αρκετά φίλαθλοι για να μπορούν να το καταλάβουν αυτό και να κράξουν αυτόν που πρέπει...
-
'Βρέχει φωτιά στη στράτα μου
φωτιά που μ' έχει κάψει'
'Για πες... Πως την βλέπεις εσύ την κατάσταση;...'
'ΠΑΟΚάρα είμαι χάλια
βλέπω έναν αετό με δυο κεφάλια...'[/img]
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#4]