-
Επειδη ο κος Ντριφτητρης εξακολουθει να σπαει τα νευρα και το ηθικο των ανθρωπων σε δυο fora (εδω και στο mx5 ) μετα από προταση μου στον Θεμη (opterio) ειμαστε ηδη 2 για να επισκεφτουμε τον δασκαλο στην Κεφαλονιά και να του δωσουμε να καταλαβει απο κοντα την βλαβη που εχει προκαλέσει στο νευρικο μας συστημα.
Θα παρακαλούσα να δηλώσετε κι εσεις τις συμμετοχες σας!!! -
ρε συ Δημητρη, το έχεις κατακρεουργήσει το τόπικ
τι σχέση εχει το 4χ4 με την αρχιτεκτονική και μηχανικη σχεδίαση του ΜΧ-5? -
Καταρχάς, αυτό το τόπικ έχει ξεφύγει από τον αρχικό του προσανατολισμό. Θα έλεγα ότι έχει λάβει μια έντονα προσωπική νότα. Ως εκ τούτου, ποστάρω όχι μόνο τις περιπέτειες με το ΜΧ, αλλά και με το έτερο (και ιδανικό συμπλήρωμα ) τετρακίνητο Rocky. Τα δύο αυτοκίνητα αλληλοσυμπληρώνονται ιδανικά. Διθέσιο, σκληρό και σπορτίβ το ΜΧ, με άπειρους χώρους, ψηλό και αγρίμι το Rocky. Το οποίο αψηφά επιδεικτικά τις κεφαλονίτικες λακούβες που ταλαιπωρούν το καϋμένο πλαίσιο του ιαπωνικού roadster .
-
για να μην μας γ@μ@ς την μερα στην δουλειά, φτιάξε ενα τόπικ για το νησί σου, ο καλός ο μοντ να τα πάει εκεί και ασε μας εδω στο πόνο μας
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Βλέπετε, δεν είχε βρέξει πολύ οπότε ακόμα κι ένας αρχάριος όπως εγώ, δεν είχα κανένα πρόβλημα.Πρόσεχε γιατί αν γλιστρήσει με το πλάι έχω ακούσει ότι είναι πολύ δύσκολο να το κρατήσεις και να ξανα-ισιώσεις.
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
για να μην μας γ@μ@ς την μερα στην δουλειά, φτιάξε ενα τόπικ για το νησί σου, ο καλός ο μοντ να τα πάει εκεί και ασε μας εδω στο πόνο μαςΡε συ Σώκρατες, δεν μπορούμε να φτιάξουμε τόπικ 'Dimsabas' .
Πρόσεχε γιατί αν γλιστρήσει με το πλάι έχω ακούσει ότι είναι πολύ δύσκολο να το κρατήσεις και να ξανα-ισιώσεις.
Ναι, η αλήθεια είναι ότι έχω μια δυσκολία με την κίνηση με το πλάι .
-
Για αυτό το λατρεύουμε το Miatάκι, γιατί τα κάνει όλα και συμφέρει. Θες να παίξεις; Όλη τη στροφή με το πλάι... Θες να πας με γραμμές; Κάτι ψιλοκρατάει το άτιμο. Θες να πας σιγά και να το απολαύσεις; Στείλε την κουκούλα να ξεκουραστεί. Παντρεύεται μια φίλη σου και ψάχνουν το ιδανικό όχημα για να την πάει στην εκκλησία; Θα ποστάρω φωτογραφίες το βράδυ. (Να λείπουν τα σχόλια για τη νύφη. Άλλωστε, όταν θα βλέπετε εσείς τις φωτογραφίες, θα είναι παντρεμένη κοπέλα) !
-
Ψες λοιπόν το Miata μου πλύθηκε να ξεβγάλει τη λασποβροχή, φόρεσε τα καλά του, άνοιξε την κουκούλα του, στολίστηκε και πήγε μια φίλη που παντρευόταν στην εκκλησία.
Εδώ το ζευγάρι αποχωρεί από την εκκλησία.
Λίγο πριν, φωτογραφίζομαι με υπερήφανο μαθητή .
Φυσικά, οι προετοιμασίες ξεκίνησαν από το απόγευμα.
Και οι βόλτες, ακόμα νωρίτερα. Εδώ τα Λέπεδα.
Να και μια ωραία φωτογραφία, με ένα όχημα που κρατάει καλύτερα από το Miata .
-
και στα δικά σου και να την πάνε τη νύφη με Audi A4 1.6
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
και στα δικά σου και να την πάνε τη νύφη με Audi A4 1.61.6?? Oχ θα φάει πολύ στήσιμο ο κακομοίρης!
-
Βρε ας έρθει εκείνη η ευλογημένη ώρα και ας έρθει και με τα πόδια ...
-
Kana tyxero den eixame xtes Dim?
Toso wraio psilo paidi, me Cabrio???
Tha anastenaksan oi gynaikes tou xoriou -
Από αναστεναγμούς πάμε καλά. Και με την κουστουμιά μάλιστα...
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Kana tyxero den eixame xtes Dim?Toso wraio psilo paidi, me Cabrio???
Tha anastenaksan oi gynaikes tou xoriouπες του να δει τους γαμομπελαδες.......
-
Dimsabas, αν θελεις να βγαινεις και σε χωματοδρομους με το μιατα, να το φτιαξεις σαν τη φωτογραφια...
Στη Χρυση Ευκαιρια βηκα διαφορα mx5 του 92-93 με 7000 περιπου,
κ απ'ολα απο εξοπλισμο..
Το μονο που φοβαμαι ειναι μηπως πετυχω κανενα περιεργο και οσα γλιτωσω απο το να παρω του 96 τα πληρωσω για φτιαξιματα... -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Dimsabas, αν θελεις να βγαινεις και σε χωματοδρομους με το μιατα, να το φτιαξεις σαν τη φωτογραφια...Στη Χρυση Ευκαιρια βηκα διαφορα mx5 του 92-93 με 7000 περιπου,
κ απ'ολα απο εξοπλισμο..
Το μονο που φοβαμαι ειναι μηπως πετυχω κανενα περιεργο και οσα γλιτωσω απο το να παρω του 96 τα πληρωσω για φτιαξιματα...περίμενε λίγο να χτυπήσεις κανά Μκ2
του 92 είναι 14 χρονών πλέον αν σου λέει κάτι..και please μη βάζεις εδώ τέτοιες photo γιατί κάτι παθαίνω
-
Είδες, κάποιοι έχουν τόσο μεγάλο κόλλημα με τα Miata, που δεν τα αποχωρίζονται με τίποτα .
Έχει μπει το Sporty σε χωματόδρομο και μάλιστα, το χωματάκι του άρεσε πάρα πολύ αλλά δεν του επέτρεψα να παίξει πολύ για να μην του γίνει συνήθεια.
Αν στα Μκ1 έχουν πέσει τόσο οι τιμές (καιρός ήταν πια), τότε βρες ένα καλό και τσίμπα το. Ή πάρε ένα μεταγενέστερο, όπως λέγαμε κι αλλού. Ωραίο πράγμα να ψάχνεις για αυτοκίνητο, ζηλεύω !!! -
Το ξέρω ότι σας έλειψα, το ξέρω ότι κλαίγατε που ήμουν μακριά σας, να μαι όμως, επέστρεψα με νεά επεισόδια. Κάποιες από τις φωτογραφίες που ακολουθούν αποκαλύπτουν γνωστές εργαζόμενες στην εκπαίδευση σε αποκαλυπτικές φωτογραφίες *πάνω *σε πανάκριβο σπορ αυτοκίνητο. Παρακαλώ να μείνουν μεταξύ μας .
Ιδού η παραλία των Πετανών όπου διαδραματίστηκε το όλο σκηνικό:
Να και ο Dimsabas:
Να τος πάλι με το καμάρι του:
Να το πάλι απαστράπτον:
Δε μοιάζει με Viper; (Βάλτε και λίγο φαντασία βρε παιδιά)...
Δασκάλα νούμερο 1:
Νούμερο 2:
Γκομενάρα νούμερο 1:
Γκομενάρα νούμερο 2:
-
Πάνω στο καπό με το τζήν; Ήμαρτον...
-
Αυτό βρήκες να σχολιάσεις μόνο;
ΜηΧανικές α5κήσεις