-
Δεν μπορεί να μου κλέψει τον τίτλο του 'Χρεπιού', εννοούσα...!!
Ο τίτλος είναι δικός μου με 1:31.5
Αν μπορείτε, σπάστε το με το πόδι κολημένο στο γκάζι για το 80% του γύρου
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Τα 900άρια στο πηγάδι κατούρησαν;;;
Κανένα χρέπι δεν είναι αρκετό να μου κλέψει τον τίτλοΚοίτα τι κάνουν άλλα 700ρια στις Μ3:
http://www.channel4.com/4car/media/long ... -m3csl.jpg
Να παρακαλάς να βρέχει, Θέμη!
.
.
.
.
.
Να παρακαλώ δλδ μπας και γλιτώσω τη ρόμπα! -
Το Σάββατο ο καιρός αίθρος.
Τη Δευτέρα ο καιρός αίθριος.Την Κυριακή, λέει, κάποιες βροχές μέχρι το μεσημέρι
Επιτήδες το κάνει;
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Επιτήδες το κάνει;
No worries mate!
Θα έχω ομπρέλα παραλίας στα pits!
-
Δεν μπορεί να μου κλέψει τον τίτλο του 'Χρεπιού', εννοούσα...!!Ο τίτλος είναι δικός μου με 1:31.5
Αν μπορείτε, σπάστε το με το πόδι κολημένο στο γκάζι για το 80% του γύρου
Μην περιφανεύεσαι πολύ γιατί θα κάνω ένσταση και θα σε περάσουμε από Ιερά Τεχνική Εξέταση, όπου και κάθε πικραμένος Matizer θα σου κάνει το 'bianchi βίδες!
-
Πφφφ...οποιοδήποτε Matiz κάνει ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ 1:28.
Ο δικός μου ο χρόνος είναι απλησίαστος...
-
Πφφφ...οποιοδήποτε Matiz κάνει ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ 1:28.Ο δικός μου ο χρόνος είναι απλησίαστος...
Επ (κλασσικά το'πιασα , με την τρίτη), για να καταλάβω, ο πρωτος από την αρχή και ο πρώτος από το τέλος κερδίζουν τους τίτλους (και τρωνε μετά δωρεαν;;;; );;; Δεν έχεις ελπίδες τότε, φίλε (εκτός αν το σβύνεις στις κατηφόρες ή μείνεις από βενζίνη και πεταχτείς με το μπετονάκι στο βενζινάδικο με τα πόδια!)
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Εμείς θα βρεθούμε άλλη στιγμή driftsabas προκειμένου να γνωριστούμε καλύτερα επί του γνωστού εδάφους και πίσω από το **ίδιο **τιμόνι!Βρε Θεολόγε, με τις διαστάσεις που έχουμε, ούτε εσύ αλλά ούτε κι εγώ χωράμε καλά-καλά μόνοι μας στα roadster που έχουμε και τώρα θέλεις να χωρέσουμε ταυτόχρονα πίσω από το ίδιο τιμόνι;
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Εχω φάει τον κόσμο να βρώ τα γ@!@ω AVON αλλά προς το τέλος της άλλη εβδομάδας και αν
Το se7enaki δεν θα έρθει στην πίστα, πάντος εγώ θα κατέβω, έτσι για γνωριστούμε καλύτερα...
παντος κράνος θα ΄φερω....Αφού έχεις ήδη καπαρώσει τί θα οδηγήσεις, γιατί μου παραπονιέσαι αχάριστο πλάσμα;;;;
Ωπα.. Βαγγελη για πες...
Τι εχουμε εδώ?? (μηπως ο theo εννοεί οτι θα σου παραχωρησει το Lotus του ή κάτι άλλο 'μαγειρεύεται' εδώ? )Εγω έχω update ως προς την συμμετοχή μου... Αν προλάβω να ετοιμάσω καποια πραγματα τελευταίας στιγμής (πισω δισκοπλακες/τακάκια που τελειωσαν, λαδάκια, ξυδάκια, ευθυγράμμιση) θα μπω στην πιστα. Αλλιως θα σας θαυμάσω όλους απο εξω.
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Εγω έχω update ως προς την συμμετοχή μου... Αν προλάβω να ετοιμάσω καποια πραγματα τελευταίας στιγμής (πισω δισκοπλακες/τακάκια που τελειωσαν, λαδάκια, ξυδάκια, ευθυγράμμιση) θα μπω στην πιστα. Αλλιως θα σας θαυμάσω όλους απο εξω.
+1 για δισκοπλακες αλλα εχω και προβλημα με τον συμπλεκτη (πατιναρει στις 'αγριες' αλλαγες) και εχω κλεισει να τον αλλαξω την αλλη βδομαδα...
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Επιτήδες το κάνει;
Αν δε λυσσάξει και ρίξει λογικό νεράκι, θα περάσουμε καλά...
Να μάθουμε και στο βρεγμένο, που είπε και ο Βασίλης.
Άσε που έχουμε και καινούργια λάστιχα... (στους καθαριστήρες ) -
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Εχω φάει τον κόσμο να βρώ τα γ@!@ω AVON αλλά προς το τέλος της άλλη εβδομάδας και αν
Το se7enaki δεν θα έρθει στην πίστα, πάντος εγώ θα κατέβω, έτσι για γνωριστούμε καλύτερα...
παντος κράνος θα ΄φερω....Αφού έχεις ήδη καπαρώσει τί θα οδηγήσεις, γιατί μου παραπονιέσαι αχάριστο πλάσμα;;;;
Ωπα.. Βαγγελη για πες...
Τι εχουμε εδώ?? (μηπως ο theo εννοεί οτι θα σου παραχωρησει το Lotus του ή κάτι άλλο 'μαγειρεύεται' εδώ? )Εγω έχω update ως προς την συμμετοχή μου... Αν προλάβω να ετοιμάσω καποια πραγματα τελευταίας στιγμής (πισω δισκοπλακες/τακάκια που τελειωσαν, λαδάκια, ξυδάκια, ευθυγράμμιση) θα μπω στην πιστα. Αλλιως θα σας θαυμάσω όλους απο εξω.
Εμείς δεν μαγειρεύουμε ποτέ, μόνο η Βέφα με τον Μαμαλάκη
Μπα μωρε λίγο κατι τις θα δοκιμάσω, ετσι για το καλό του χρόνου (της πίστας.... )
Να δούμε πως πάει στις στροφές. -
Κυριακή
26/02/2006 02:00 12 °C 85 % 3 Μποφόρ Ν ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ
Κυριακή
26/02/2006 08:00 12 °C 69 % 3 Μποφόρ Δ **ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ **
Κυριακή
26/02/2006 14:00 17 °C 43 % 4 Μποφόρ Δ ΚΑΘΑΡΟΣΠροτείνω στους συν-φορουμίστες να φορέσουν κάτι ιδιαίτερο, ωστε να ξεχωρίζουν. Ας πούμε, ένα **ροζ **πουλοβεράκι.
-
παιδιά ισως δεν καταφέρω να έρθω
We are on a missiong from God και βγήκε να σχεδιάζω ταξίδι για Ring καθώς θέλω πίσω λάστιχα ειναι σχεδόν σλίκ, αρα ειμαι σε περίοδο οικονομικής λιτότητας -
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Κυριακή
26/02/2006 02:00 12 °C 85 % 3 Μποφόρ Ν ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ
Κυριακή
Κυριακή
26/02/2006 14:00 17 °C 43 % 4 Μποφόρ Δ ΚΑΘΑΡΟΣΠροτείνω στους συν-φορουμίστες να φορέσουν κάτι ιδιαίτερο, ωστε να ξεχωρίζουν. Ας πούμε, ένα **ροζ **πουλοβεράκι.
Εσυ φαντάζομαι θα είσαι πάλι με την αφάνα οπότε δεν χρειάζεσαι πουλοβεράκι ετσι?
-
Κυριακή
Κυριακή
26/02/2006 14:00 17 °C 43 % 4 Μποφόρ Δ ΚΑΘΑΡΟΣI'm sli-ding in the raiiinn !
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Προτείνω στους συν-φορουμίστες να φορέσουν κάτι ιδιαίτερο, ωστε να ξεχωρίζουν. Ας πούμε, ένα **ροζ **πουλοβεράκι.
Εσυ φαντάζομαι θα είσαι πάλι με την αφάνα οπότε δεν χρειάζεσαι πουλοβεράκι ετσι?
Oι φορουμίστες είναι τόσο μάγκες (στο τιμόνι) που δεν φοβούνται το ροζ...
-
Προτείνω στους συν-φορουμίστες να φορέσουν κάτι ιδιαίτερο, ωστε να ξεχωρίζουν. Ας πούμε, ένα **ροζ **πουλοβεράκι.Αλήθεια, θα υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο dress code για το προ-καρναβαλικό event ;;;
-
Προτείνω στους συν-φορουμίστες να φορέσουν κάτι ιδιαίτερο, ωστε να ξεχωρίζουν. Ας πούμε, ένα **ροζ **πουλοβεράκι.
Oι φορουμίστες είναι τόσο μάγκες (στο τιμόνι) που δεν φοβούνται το ροζ...
Ποναν' ωρέ τα παλληκάρια?!!
-
Κυριακή θα κατέβω Πάτρα και μάλλον θα περάσω κι εγώ!
Απορία: εκτός απο κράνος, τι άλλο χρειάζεται για να μπείς στην πίστα;
:: 4ΤF-TD8 :: 26/2/06 :: Ε ρε γλέντιααα!!