-
καλα τυφλος την οδηγουσε τη Μ3????
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
καλα τυφλος την οδηγουσε τη Μ3????Ναι! Τον τύφλωσε η οδήγηση του warp speed 'bianchi!
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
καλα τυφλος την οδηγουσε τη Μ3????
Ναι! Τον τύφλωσε η οδήγηση του warp speed 'bianchi!
η Μ3 γυρναγε κατω απο 2' ???
-
Σε διαβεβαιώ ότι το 'πρόβλημα', δεν προκύπτει από 'συναντήσεις' μικρών και μεγάλων κυβικών αυτοκίνητα, αλλά από οδηγούς που driftάρουν και τους υπολοίπους που προσπαθούν να οδηγήσουν όσο το δυνατόν πιο στρωτά και κατά συνέπεια γρήγορα μέσα στην πίστα.
Το να περιφρουρήσουμε εμείς την ασφάλεια της συνάντησης είναι ένα θέμα, το να υπάρχει όμως ουσιαστικός έλεγχος της ασφάλειας των πελατών της πίστας είναι κάτι το οποίο πρέπει να προσφέρεται εξ ορισμού από τους ιδιοκτήτες της πίστας και δυστυχώς δεν γίνεται!
Έχουμε απολαύσει πολλές μέρες την πίστα με οδηγούς που σέβονται τους υπόλοιπους χρήστες του χώρου, αλλά υπήρχαν και κάποιες φορές που ορισμένοι 'πελάτες' έκαναν ό,τι τους κατέβαινε στο κεφάλι αδιαφορώντας για όποιον άλλον βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στην πίστα και στα πιτς!...Πάντως, καιρού επιτρέποντος, εσύ να έρθεις, να γνωριστούμε, και θα δεις τί ωραία που θα περάσουμε!!!
Όπως και να χει αυτό είναι το μόνο σίγουρο θα τα πούμε από κοντά στην πίστα
Ευριπίδη για να έβγαλε φλας στο προσπέρασμα το οτομπιάνκι,σημαίνει ότι ο οδηγός του ήταν στάνταρ φορουμίστας 4Τ Ποιός στο φόρουμ έχει οτομπιάνκι..άραγε;
Να δούμε μετά με τί θα φύγουμε..
-
Παίδες δυστυχώς τα περισσότερα μετεωρολογικά δίνουν βροχή (λίγη πάντως) για Κυριακή
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Παίδες δυστυχώς τα περισσότερα μετεωρολογικά δίνουν βροχή (λίγη πάντως) για Κυριακή -
Παίδες δυστυχώς τα περισσότερα μετεωρολογικά δίνουν βροχή (λίγη πάντως) για Κυριακή
Τι χτυπάς το κεφάλι σου? Δεν θα φας και τα λάστιχα..
-
Λέω να έρθω κι εγώ, για την πρώτη επαφή από κοντά με το 4TF και αν με πιάσει η όρεξη να δοκιμάσω και στην πίστα πρέπει να δηλώσω κάπου τυπικά συμμετοχή;
-
Και εδώ που έγραψες καλά είναι!
Θα σε περιμένουμε!
-
Ναι, αλλά για να μη γίνει αυτό που συμβαίνει πολλές φορές, όταν με το καλό μπεις στην πίστα, να πας να μιλήσεις σε αυτούς που θα δεις να είναι όλοι μαζεμένοι στο ίδιο μέρος. Γιατί άλλες φορές έρχονται μέλη, βλέπουν, μπαίνουν στην πίστα και τελικά αποχωρούν χωρίς να έχουν γνωριστεί με κανέναν.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ναι, αλλά για να μη γίνει αυτό που συμβαίνει πολλές φορές, όταν με το καλό μπεις στην πίστα, να πας να μιλήσεις σε αυτούς που θα δεις να είναι όλοι μαζεμένοι στο ίδιο μέρος. Γιατί άλλες φορές έρχονται μέλη, βλέπουν, μπαίνουν στην πίστα και τελικά αποχωρούν χωρίς να έχουν γνωριστεί με κανέναν.Λέω να βάλουμε κάτι ενδιαφέρον ανάμεσά μας ώστε να είναι οι πάντες συγκεντρωμένοι, τι λες;;;;
Επίσης, μου μετέφεραν ότι ήδη σχηματίζεται λίστα αναμονής για passenger ride στο Λιζάκι! Πάντως, μιας και δεν θα έχω το καλύτερο πέλμα για χρόνους, τουλάχιστον θα έχουμε την ευχέρεια να περάσουμε καλά με όλο τον κόσμο (είτε σαν συνεπιβάτες είτε στα πιτς!)
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Τι ώρα θα αρχίσετε να μαζεύεστε; Εγώ έλεγα κατά τις 9:30 να ερχόμαστε οι πρωινοί. Όχι ότι υπάρχει καμιά βιασύνη, αλλά μ' αρέσει το πρωινό στην πίστα. Είναι ήσυχα και ακούς μόνο λάστιχα να στριγγλίζουνΈτσι, έτσι.. κατά τις 12 θα είμαστε εκει Τελευταία έχω μία τεράστια επιθυμία για υπνο
Οπως και να'χει, με τόσο κόσμο, θα είναι μια καλή ευκαιρία να μιλησουμε στο χώρο των pits παρά να ευχαριστηθουμε την πίστα.
-
Θεολόγε, όλοι καλά θα περάσετε, εκτός από αυτούς που θα απουσιάζουν . Για να γραφόμαστε κι εδώ!
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=17201
Και μην ξεχάσετε τα περουκίνια σας. -
Αυτό με το autobianchi με εμψύχωσε λιγάκι οπότε λέω να φέρω το matiz στην πίστα. Θα είναι έτσι το μοναδικό στην Ελλάδα που θα έχει πατήσει και Σέρρες και Μέγαρα ( μαζί με το sei της Eva's?).
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Παίδες δυστυχώς τα περισσότερα μετεωρολογικά δίνουν βροχή (λίγη πάντως) για ΚυριακήΛίγη βροχή θα την ήθελα , όχι κατακλυσμό βέβαια , αλλά με σιγανή βροχή είναι ευκαιρία να μάθουμε λίγο στο βρεγμένο.
-
Εχω φάει τον κόσμο να βρώ τα γ@!@ω AVON αλλά προς το τέλος της άλλη εβδομάδας και αν
Το se7enaki δεν θα έρθει στην πίστα, πάντος εγώ θα κατέβω, έτσι για γνωριστούμε καλύτερα...
παντος κράνος θα ΄φερω.... -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
1)τα 1.2αρια και 1.4αρια μια κατηγορία
2)1.6αρια ατμοσφαιρικά
3)2.0 ατμοσφαιρικά και τουρμπισμένα ανεξαρτήτως κυβικών δική τους κατηγορία.Τα 900άρια στο πηγάδι κατούρησαν;;;
Αυτό με το autobianchi με εμψύχωσε λιγάκι οπότε λέω να φέρω το matiz στην πίστα.
Κανένα χρέπι δεν είναι αρκετό να μου κλέψει τον τίτλο
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Θεολόγε, όλοι καλά θα περάσετε, εκτός από αυτούς που θα απουσιάζουν . Για να γραφόμαστε κι εδώ!
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=17201
Και μην ξεχάσετε τα περουκίνια σας.Δυο συναπτές Κυριακές στα Μέγαρα (με την 2η μάλιστα ν'αποτελεί μέρος τριημέρου) αποτελεί κολάσιμο αμάρτημα για άνδρες με συζυγικά καθήκοντα φροντίζοντες και αβάπτιστα τέκνα)!
Φτου κακά!
Πάντως όσοι μπορούν να ακολουθήσουν...Εμείς θα βρεθούμε άλλη στιγμή driftsabas προκειμένου να γνωριστούμε καλύτερα επί του γνωστού εδάφους και πίσω από το ίδιο τιμόνι!
-
Ο χρήστης Super Se7en έγραψε:
Εχω φάει τον κόσμο να βρώ τα γ@!@ω AVON αλλά προς το τέλος της άλλη εβδομάδας και αν
Το se7enaki δεν θα έρθει στην πίστα, πάντος εγώ θα κατέβω, έτσι για γνωριστούμε καλύτερα...
παντος κράνος θα ΄φερω....Αφού έχεις ήδη καπαρώσει τί θα οδηγήσεις, γιατί μου παραπονιέσαι αχάριστο πλάσμα;;;;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
1)τα 1.2αρια και 1.4αρια μια κατηγορία
2)1.6αρια ατμοσφαιρικά
3)2.0 ατμοσφαιρικά και τουρμπισμένα ανεξαρτήτως κυβικών δική τους κατηγορία.Τα 900άρια στο πηγάδι κατούρησαν;;;
Αυτό με το autobianchi με εμψύχωσε λιγάκι οπότε λέω να φέρω το matiz στην πίστα.
Κανένα χρέπι δεν είναι αρκετό να μου κλέψει τον τίτλο
Τα αποκαλούμενα 900αρια θα καταταγούν με την μεγάλη κλάση των small blocks!
Φοβού το Matiz μπας και σου κλείσει το ματάκι του (καθότι και αυτό small block by Chevrolet! ) και σου κάνει κανένα ντου στο πέταλο!
:: 4ΤF-TD8 :: 26/2/06 :: Ε ρε γλέντιααα!!