-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Επειδή πήρατε 2 αγώνες, δεν γίνατε και μεγάλη ομάδα.. Για χαλάρωσε..
2 αγωνες? Ξεφτιλισαμε τον Παο που επρεπε να φαει 20 ποντους , διαλυσαμε Μπαρτσελονα, Μακαμπι,Μαλαγα κ.τ.λ
Η πρασινη προπαγανδα βεβαια λεει για τους 30 ποντους στο κυπελλο. Κανεις ομως δεν λεει οτι η ομαδα ηταν μαζι για 1 μηνα και ο Καζλαουσκας ηταν στην Κινα. Τωρα αρχιζει η ομαδα να δενει και τωρα αρχιζει ο Σοφοκλας να περνει τα πανω του
Έλα στο ΟΑΚΑ να νιώσεις.. Πότε παίζουμε?
Δεν ξερω. Καλα εκει θα γινουν τα γνωστα. Θα παιρνουν ριμπαουντ και οι διαιτητες αλλα δεν φοβαμαι. Εδω νικησαμε για πλακα την Μαλαγα ,την ομαδα που σας διεσυρε μεσα-εξω
Αν ελπίζεις ότι φέτος έχεις τις παραμικρές ελπίδες είτε για Ευρωλίγκα είτε για Πρωτάθλημα, καλύτερα να σταματήσεις αυτό που παίρνεις, σε χαλάει..
-
Όταν μια ομάδα κερδίζει με 3 πόντους και μια άλλη χάνει με 3, μπορεί να πει κανείς είτε στη μια, είτε στην άλλη περίπτωση για 'διασυρμό' ή 'για πλάκα';
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Όταν μια ομάδα κερδίζει με 3 πόντους και μια άλλη χάνει με 3, μπορεί να πει κανείς είτε στη μια, είτε στην άλλη περίπτωση για 'διασυρμό' ή 'για πλάκα';το αυτο...με 3 ποντους διαφορα και 2 αστοχες προσπαθειες στη τελευταια επιθεση της μαλαγα δεν δικαιουται κανεις να μιλαει για ανετη επικρατηση....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ο αρης επαιξε καλη και σκληρη αμυνα και μεις ημασταν για τα πανηγυρια...αν και το μονο που ζηλευω απο τον αρη ειναι ο στακ...Και ο Πάντιους καλούτσικος δεν είναι;
Αντίθετα από τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει απολύτως τίποτα να ζηλέψεις.
Το ρόστερ του Άρη είναι μέτριο, αλλά στο μέτριο Ελληνικό πρωτάθλημα είναι το τρίτο καλύτερο.
Κατά τα άλλα με αυτή τη νίκη, είμαστε φαβορί για την 4η θέση, να δούμε τι θα κάνουμε και στο Αστρομπάλ. -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Πάντως ότι και να μου λετε, ο Μαυροκεφαλίδης είναι παιχτούρα. Ξέρει πολύ μπάσκετ το άτομο. Ε ρε και να τον είχε αυτόν ο Ζέλικο. Σε δυο χρονάκια θα τον είχε κάνει Hakeem!Ή Κούβαρη!
Για να γινει παικτουρα ο Μαυροκεφαλιδης ας αποφασισει κατ'αρχην ποια θεση θα παιζει και ποιες κινησεις θα μαθει. Γιατι ακομα στους αναποφασιστους ΔΞ/ΔΑ τον εχω.
-
To ξαναλέμε
Για κατινοκουτσομπολιά και οπαδικά......ανοίξτε άλλο θέμα....................
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
To ξαναλέμεΓια κατινοκουτσομπολιά και οπαδικά......ανοίξτε άλλο θέμα....................
Ευχαριστώ.
Θα συμφωνησω και με τον greo.
Αποστόλη, ο Μαυροκεφαλιδης για καποιον (καθολου ανεξηγητο) λογο μου θυμιζει τον Ρετζια... Επειδη ειναι μικρος προλαβαινει να το σωσει και να γινει Γκαρμπαχόθα. Στον αθλητισμο μια πολύ λεπτη γραμμη χωριζει την επιτυχια από την αποτυχια. Πρεπει συνεχεια να προσεχεις που πατας. Εσυ λόγω καταγωγης και ομαδας θα θυμασαι τον Δημακοπουλο. Μοντερνο φοργουορντ 2.07 (τυπος Κουκοτς πριν τον Κουκοτς), οταν πρωτοξεκιναγε αρχες των eighties υμνηθηκε υπερ το δεον. Αν και κληθηκε στην εθνικη στο Παγκοσμιο του '86, η περιπτωσή του ξεχαστηκε γρηγορα και κατεληξε να παιζει (κι εκει χωρις επιτυχια...) Γ' Εθνική στην ΕΑΠ, αν δεν κανω λάθος. Soft παικτης, χωρις ρολο στο γηπεδο και, μαλλον, χωρις πολλή ορεξη για δουλειά, βασιστηκε στο ταλέντο του κι εξαφανιστηκε. Ο Μαυροκεφαλίδης πρεπει ν' αποφασισει τί κανει σε μια ομαδα, να κατευθυνθει κάπου σαν στυλ (πιο κοντα στο καλάθι, μαλλον) και να δουλεψει πολύ γιατί μειονεκτει σε φυσικα προσόντα, αν θελει να γινει μεγαλος παικτης κι οχι Δημακοπουλος, Ρετζιάς, Μυριούνης ακόμα-ακόμα. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Πάντως ότι και να μου λετε, ο Μαυροκεφαλίδης είναι παιχτούρα. Ξέρει πολύ μπάσκετ το άτομο. Ε ρε και να τον είχε αυτόν ο Ζέλικο. Σε δυο χρονάκια θα τον είχε κάνει Hakeem!
Ή Κούβαρη!
σωστός.
@Χρήστο εντάξει, δεν έχετε άδικο σε αυτά που λέτε. Και βέβαια είναι νωρίς για συμπεράσματα. Απλώς μου αρεσει να τον βλέπω αυτόν. Εχει καλές κινήσεις και μεσα. Για το αν θα γίνει Ρεντζιάς, παιζει ρόλο και τι μυαλά κουβαλάει
-
Πάντως ότι και να μου λετε, ο Μαυροκεφαλίδης είναι παιχτούρα. Ξέρει πολύ μπάσκετ το άτομο. Ε ρε και να τον είχε αυτόν ο Ζέλικο. Σε δυο χρονάκια θα τον είχε κάνει Hakeem!
Ή Κούβαρη!
σωστός.
@Χρήστο εντάξει, δεν έχετε άδικο σε αυτά που λέτε. Και βέβαια είναι νωρίς για συμπεράσματα. Απλώς μου αρεσει να τον βλέπω αυτόν. Εχει καλές κινήσεις και μεσα. Για το αν θα γίνει Ρεντζιάς, παιζει ρόλο και τι μυαλά κουβαλάει
Σωστα.
Αφου ο δικος μας ο κοιμησης νικησε χθες τη Μαλαγα, μαλλον πρεπει ν'αρχισετε να μας υπολογιζετε. Οι ομαδες του ομιλου και το προγραμμα ειναι φουλ ευνοικα για τον Ολυμπιακό, σου τα 'λεγα από την αρχή. Εχει και πολύ κοσμο στα εντος (μονο εγω έλειπα, ....τα σεμινάριά μου )Πλακα θα 'χει να σκασει και φετος κανας εμφυλιος (ο Λιθουανός βεβαια μάλλον θα κοιμαται, παλι, τοτε και θ' αλλάξει απλά πλευρό... )Και κατι άλλο. Καλός, χρυσός ο Ζελικο, αλλά δουλεύει με ετοιμους παίκτες(και πάντα τετοιους παιρνει αν προσεξες). Ειναι το μεγαλο του μειονεκτημα. Ο Μαυροκεφαλίδης ΔΕΝ ειναι ετοιμος και στο βαζελο κι εμενα για Κουβαρης θα μου εκανε....
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ή Κούβαρη!
σωστός.
Σωστα.
Αφου ο δικος μας ο κοιμησης νικησε χθες τη Μαλαγα, μαλλον πρεπει ν'αρχισετε να μας υπολογιζετε. Οι ομαδες του ομιλου και το προγραμμα ειναι φουλ ευνοικα για τον Ολυμπιακό, σου τα 'λεγα από την αρχή. Εχει και πολύ κοσμο στα εντος (μονο εγω έλειπα, ....τα σεμινάριά μου )Πλακα θα 'χει να σκασει και φετος κανας εμφυλιος (ο Λιθουανός βεβαια μάλλον θα κοιμαται, παλι, τοτε και θ' αλλάξει απλά πλευρό... )Και κατι άλλο. Καλός, χρυσός ο Ζελικο, αλλά δουλεύει με ετοιμους παίκτες(και πάντα τετοιους παιρνει αν προσεξες). Ειναι το μεγαλο του μειονεκτημα. Ο Μαυροκεφαλίδης ΔΕΝ ειναι ετοιμος και στο βαζελο κι εμενα για Κουβαρης θα μου εκανε....
Φιλε μην φοβασαι. Μπορει να κοιμαται ο Καζλαουσκας αλλα δεν κοιμαται ο Σφαιροπουλος και το κυριοτερο εχει παρει μπροστα η καλαθομηχανη Ο ΣΟΦΟΚΛΑΣ. Αυτος ο παικτης εχει την καρδια 1000 λεοντων και την δυναμη 1000 Ρινοκερων
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
ο αρης επαιξε καλη και σκληρη αμυνα και μεις ημασταν για τα πανηγυρια...αν και το μονο που ζηλευω απο τον αρη ειναι ο στακ...
Και ο Πάντιους καλούτσικος δεν είναι;
Αντίθετα από τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει απολύτως τίποτα να ζηλέψεις.
Το ρόστερ του Άρη είναι μέτριο, αλλά στο μέτριο Ελληνικό πρωτάθλημα είναι το τρίτο καλύτερο.
Κατά τα άλλα με αυτή τη νίκη, είμαστε φαβορί για την 4η θέση, να δούμε τι θα κάνουμε και στο Αστρομπάλ.για αυτο το ελληνικο πρωταθλημα ο παντιους ειναι πολυ καλος για τον αρη...εμενα τουλαχιστον μου φαινεται ενας καλος γκαρντ και δεν ειπα 'τι καλα που θαταν να τον ειχαμε'....σε αντιθεση με τον στακ που ειναι υπερπολυτιμος! στακ θα θελανε να ειχανε ολες οι ομαδες του πρωταθληματος...γιαυτο προσεξτε τον!
για τα play off βλεπουμε...
απο το λιγο που εχω παρατηρησει το μαυροκεφαλιδη τα τελευταια 2 χρονια και ειδικα φετος δυστυχως το προβλημα του φαινεται οτι θα ειναι το τσαγανο....σε καθε παρατηρηση, ειδικα επι μπανε, κατεβαζε το κεφαλι, χανει τα απιστευτα εξ επαφης οχι επειδη δε μπορει αλλα επιεδη δε το πιστευει εκεινη την ωρα....συν του οτι μεχρι και γω με το 1,93 μπορει να του παρω ριμπαουντ! αμυντικα αυτη τη στιγμη ειναι λιγος...επιθετικα μαλλον ειναι απο τους καλυτερους ελληνες ψηλους τα τελευταια χρονια...
-
greo greo greo greo greo greo greo greo greo greo
Mια ερωτηση θα σου κανω.
Πιστευεις οτι ο Σχορτσιανιτης δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο? (ετσι ελεγες)Σε λιγο καιρο που θα τον βλεπεις nba να δω τι θα λες
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
To ξαναλέμεΓια κατινοκουτσομπολιά και οπαδικά......ανοίξτε άλλο θέμα....................
Ευχαριστώ.
Eχεις δίκιο.
Αν δε βαριέσαι, ρίξε μια ματιά στο thread, να δεις ότι ξεκίνησε και εξελισόταν μια χαρά. Είχαν γράψει πολλοί συμφορουμίτες τις απόψεις τους για διάφορα θέματα στο μπασκετ.
Στην 9η σελίδα, μπήκε τούτο το 'ζαβό'.
Από κει και μετά το πράγμα πήγε στο οπαδικό σε μερικά post.
Σε ότι με αφορά προσπαθώ πάρα πολύ να είμαι κόσμιος. Θεωρώ ότι -μέσες άκρες-τα καταφέρνω -
To ξαναλέμε
Ευχαριστώ.
Eχεις δίκιο.
Αν δε βαριέσαι, ρίξε μια ματιά στο thread, να δεις ότι ξεκίνησε και εξελισόταν μια χαρά. Είχαν γράψει πολλοί συμφορουμίτες τις απόψεις τους για διάφορα θέματα στο μπασκετ.
Σε ότι με αφορά προσπαθώ πάρα πολύ να είμαι κόσμιος. Θεωρώ ότι -μέσες άκρες-τα καταφέρνωΕ βεβαια πηγαινε μια χαρα. Εσυ να λες οτι ο Ολυμπιακος ειναι της πλακας ομαδας και ο Παναθηναικος υπερομαδα και κανεις να μην αντιδραει. Παρε τωρα την ηττα απο την πιο αδυναμη ομαδα της ευρωλιγκας. Μια ομαδα που κινδυνευσε να χασει με 60 ποντους στο ΣΕΦ.
Εγω τα ελεγα οτι ο Παο δεν εχει ομαδα. ΞΥΛΟ ΠΑΙΖΕΤΕ -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
To ξαναλέμε
Ευχαριστώ.
Eχεις δίκιο.
Σε ότι με αφορά προσπαθώ πάρα πολύ να είμαι κόσμιος. Θεωρώ ότι -μέσες άκρες-τα καταφέρνωΕ βεβαια πηγαινε μια χαρα. Εσυ να λες οτι ο Ολυμπιακος ειναι της πλακας ομαδας και ο Παναθηναικος υπερομαδα και κανεις να μην αντιδραει. Παρε τωρα την ηττα απο την πιο αδυναμη ομαδα της ευρωλιγκας. Μια ομαδα που κινδυνευσε να χασει με 60 ποντους στο ΣΕΦ.
Εγω τα ελεγα οτι ο Παο δεν εχει ομαδα. ΞΥΛΟ ΠΑΙΖΕΤΕΘα τα πούμε στην Πράγα red_customer.. (αν φτάσεις μέχρι εκεί δηλαδή)
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
To ξαναλέμε
Ευχαριστώ.
Eχεις δίκιο.
Εγω τα ελεγα οτι ο Παο δεν εχει ομαδα. ΞΥΛΟ ΠΑΙΖΕΤΕΘα τα πούμε στην Πράγα red_customer.. (αν φτάσεις μέχρι εκεί δηλαδή)
Ο Ολυμπιακος θα φτασει. Το συνονθυλευμα ο Παο θα φτασει? Τοσο καιρο εχετε μαθει να νικατε με την διαιτησια σε Ελλαδα και Ευρωπη.
-
κοιλιτσα ο παο απ'οτι φαινεται... ειναι και ο σκουνι πεν σε μεγαλη φορμα τελευταια...δειτε στη στατιστικη τη συγκομιδη των ψηλων του παο...
ερυθροστρατε αν ο σοφο ηταν 210-215 κατι θα μπορουσε να γινει...αυτο που θες εσυ ειναι να μη φυγει απο τον οσφπ...για αμερικη και να το σκεφτεσαι ειναι υπερβολη!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
κοιλιτσα ο παο απ'οτι φαινεται...Όχι ρε, απλά δίνουμε ενδιαφέρον στην Ευρωλίγκα..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
κοιλιτσα ο παο απ'οτι φαινεται...
Όχι ρε, απλά δίνουμε ενδιαφέρον στην Ευρωλίγκα..
ε τοτε καλυτερα να ειστε αδιαφοροι!
-
adis4gr δεν διαφωνούμε πουθενά. Για τον Στακ το έχω πει χίλιες φορές. Είναι ΠΑΙΧΤΑΡΑ. Και μόνο για αυτόν ΠΡΕΠΕΙ να βγούμε Ευρωλίγκα.
Ο Μαυροκεφαλίδης είναι καλός παίχτης αλλά πολύ soft ρε παιδάκι μου. Και δεν θυμάμαι κανέναν soft παίχτη να πήγε μπροστά. Το 1/10 της τρέλας του Γκαγκαλούδη να είχε .....
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........