-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
...
(vas ακους?? )Χτύπα κι άλλο, θα τ΄αντέξω...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ο Ολυμπιακός ΚΑΙ φέτος (αλλά ΕΙΔΙΚΑ) φέτος, είναι ΜΑΚΡΑΝ καλύτερος από ΠΑΟ/ΑΕΚ. Τα υπόλοιπα, περί διαιτησίας, Βαρούχα, Μανωλά, Τσιάρτα, 'διαιτητή 12ου παίκτη' κλπ, είναι απλά πασατέμπος για να περνάει η ώρα όσων προτιμούν να μην κοιτάνε τα χάλια της ομάδας τους+100000
έλεος ρε παιδιά, σαν τους παππούδες που παίρνουν τηλ. στο Γεωργίου κάνετε..
όπως τη δεκαετία του 60 που μαζεύονταν στην Ομονοια και τα λέγανε
έλεοςπάντως εγώ αν ημουν ΑΕΚ και έχανε η ομάδα μου όπως έχασε σήμερα, σιγά μην καθόμουν να ασχοληθώ με τη διαιτησία...
Και για να πούμε και κάτι σοβαρο - ποδοσφαιρικά, βάλτε ΝΕΤ που σε λίγο θα βάλει τα γκολάκια από Ισπανία να δείτε Μπαρτσα και Ρεαλ και αφήστε τους άμπαλους εδώ πέρα να πούμε..
πάντως ο Ριβάλντο ακόμα και παππούς, είναι μεγάλος παίχτης...
τώρα βέβαια τον καίει και παίζει καλά γιατί έχει κάτι ένσημα να συμπληρώσει για να βγει στη σύνταξη αλλιώς θα κ*λοβάραγε -
ΜΠΑΣΚΕΤΟ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ-ΦΑΤΣΕΣ GTI_ KAI TRAVELLER ΣΑΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ-ΔΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ ΚΙΝΤΕΡ.
ΜΕΛΕΤΗΣ ΒΟΥΤΣΑΡΑΣ. Ο ΓΕΩΡΓΕΑΣ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΟΚΚΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ
-
Εντάξει, καλός, χρυσός ο Ριβάλντο, ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης, παιχταράς, δε βρωμάνε και τα πόδια του αλλά χτες πέρα από την αδιαμφισβήτητη κλάση του απέδειξε για άλλη μια φορά οτι ανήκει κι αυτός στη φάρα των ποδοσφαιριστών-καραγκιόζηδων. Αναφέρομαι στη φάση με τον Τσιρίλο που ο Ιταλός κινήθηκε τσαμπουκαλεμένα εναντίον του και τον ψιλοέσμπρωξε και για να εκβιάσει ο 'παγκόσμιος' την κόκκινη του Ιταλού έπεσε σφαδάζοντας στο χορτάρι για κανα δίλεπτο.
Ακριβώς όπως στο πρώτο ματς της Εθνικής Βραζιλίας με την Τουρκία στο Μουντιαλ του 2002 που ένας Τούρκος εκνευρισμένος κλότσησε την μπάλα επάνω του, τον πέτυχε χαμηλά στα πόδια και ο Ριβάλντος ένιωσε τον κόσμο να χάνεται μπροστά από τα μάτια του. Τελικά σηκώθηκε μόνο οταν πληροφορήθηκε οτι αποδώθηκε δικαιοσύνη και ο Τούρκος έφαγε την κόκκινη.Κριμα.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Μόλις γύρισα από το γήπεδο...
ΟΚ χαρούμενος είμαι. Κριτική του ματς (κατς?) δε θα κάνω (δεν αντέχει). Και όλα τα άλλα που σκέφτομαι τελειώνουν σε '-άκι' (λίγο οξύμωρο με τόσους παλαιστές μέσα) κλπ κλπ...
Απλά χάρηκα μπαλίτσα από το Θρύλο σήμερα, άξιζε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Περιεργο και εγω σκεφτομαι κατι που τελειωνει σε -ακι,αλλα τι να λεμε τωρα....
Θα υπαρξει και αλλη συγκρουση παντως..
ΤΣΟΥ ΡΕ ΛΑΚΗ!
Ακριβως αυτο ++ ΤΣΟΥ ΡΕ ΚΟΡΑΚΙ
Πάντως ο Τσιάρτας 'στάζει μέλι' για τον Ντέμη στον πουρουπουπου
χε χε...θα έχει τους λόγους του
Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ
1)Ένα πεναλτάκι του Ανατολάκη(ο υπάλληλος Βαρούχας είπε ότι ήταν )στο 1-0 θα επηρέαζε την εξέλιξη του ματς;Ποτέ δεν θα μάθουμε...
2)Σ'εκείνη τη φάση που αποκρούει στη γραμμή ο Νικοπολίδης,ο επόπτης που απεφάνθη να συνεχιστεί ο Αγών μου,πού βρισκόταν.........................?Εντός του πεδίου της κάμερας πάντως δεν βρισκόταν.
3)Όσο για τα Μ.Μ.Ε που είναι όλα αντιολυμπιακά σήμερα για να σχολιάσουν τον αγώνα κάλεσαν από πλευράς ΑΕΚ ΤΣΙΑΡΤΑ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΑ τους ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ δηλαδή που όπου βρεθούν και σταθούν θάβουν τη δίοικηση της ΑΕΚ Ας πάρουμε και μια γεύση:Τσιάρτας: 'Ασόβαρος ο πρόεδρος'
O Βασίλης Τσιάρτας σε δηλώσεις του στην αθλητική εκπομπή του 'ALPHA', χαρακτήρισε την θέση του Ντέμη Νικολαϊδη ως πρόεδρο της ΑΕΚ ασόβαρη.
'Στην αρχή έλεγε η διοίκηση ότι έχει ένα πενατετές πλάνο για να μπορεί η ΑΕΚ να πάει για πρωτάθλημα.
Ξαφνικά φέτος έγιναν δηλώσεις ότι η ΑΕΚ πάει φέτος για πρωτάθλημα.
Τώρα βλέπουμε ότι η ομάδα είναι 9 βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση. Θα πρέπει είναι σταθερός ο πρόεδρος στις απόψεις του για να τον παίρνουν και πιο σοβαρά.'
Μανωλάς: 'Δεν το πίστεψε η ΑΕΚ'
O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Στέλιος Μανωλάς σχολίασε για τον αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ:
'Περίμενα να δω άλλη ΑΕΚ. Όλα τα καλά αγωνιστικά στοιχεία που έχει δείξει ως τώρα πήγαν περίπατο. Όμως η ΑΕΚ δεν πρέπει να μείνει εδώ. Όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα κανένας δεν περίμενε ότι θα πάει για πρωτάθλημα.
Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες μεγάλους με τεράστια εμπειρία. Ενώ η ΑΕΚ δεν έχει τέτοιους παίκτες. Η ΑΕΚ δεν το πίστεψε.
Το παράτησε μετά το πρώτο γκολ. Εκανε κάποιες κλασικές φάσεις αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει ενώ έδειξε και κάποιες άλλες αδυναμίες που δεν έχει δείξει συχνά σε άλλους αγώνες
>> >> >>Κατα τ'άλλα μια από τα ίδια... >> >> >> >>Υ.Γ:Ο μπάγκους υποστήριξε ότι σε ένα ματς όπου είσαι ανίκανος και άστοχος δεν μπορείς να απαιτείς τίποτα από τη διαιτησία.Δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιος κανονισμός στα καταστιχα της ΕΠΑΕ. Βαγγέλη το ξέρω ότι το είπες πικαρισμένος από την ομάδα σου,αλλά η διαιτησία οφείλει να είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ και να μην μετατρέπεται σε ΜΠΟΝΟΥΣ για να επιβρεβεύει τον καλύτερο. >> >>Υ.Γ2:Δηλαδή πάλι 2οι θα τερματίσουμε? > > > > >ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕΣ. >1) ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ? Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΛΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΡΜΑ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 10CM ΑΠΟΣΤΑΣΗ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΧΕ 2 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΑΤΗΤΟ ΑΛΛΑ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ >2)Η ΜΠΑΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ >3)ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΣΤΟΛΤΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΙΤΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΩΘΗΣΕΙ Ο ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙ. >4)Ο ΤΣΙΡΙΛΟ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΚΙΤΡΙΝΗ >5)Ο ΕΜΕΡΣΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΠΕΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΕ. ΑΠ'ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΚΙΣΤΗΚΕ Η ΚΑΛΤΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΙ.ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ. ΕΤΡΕΧΕ ΑΙΜΑ. 1)Ηταν πεναλτυ,αλλα δεν πειραζει παμε παρακατω... 2)Σωστα κ εγω νομιζω οτι δεν περασε την γραμμη. 3)Κιτρινη επρεπε να φαει ο Ιβιτς κ κοκκινη σωστα στον Στολτιδη 4)Ελεος ρε Ρεντ ο Τσιριλο δεν τον χτυπαει...Ισα ισα που ο Ριβαλντο του σκαει αγκωνια λιγα δευτερολεπτα πριν. 5)Δεν εκανε απολυτως τιποτα ο Εμερσον...Μπαλα βρισκει κ δεν εχει καμμια απολυτως προθεση για τα ποδια του Τουρε. Κατα τα αλλα ειπα οτι δεν θα μιλησω για την διαιτησια αλλα ηδη το εκανα,οποτε ας πω 2-3 ακομα πραγματακια.... Ασφαλως κ η διαιτησια οφειλει να ειναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ...Η χθεσινη ΔΕΝ ηταν.....Οι παικτες του Ολυμπιακου επεφταν συνεχεια κατω,πολλα φαουλ δεν εδινε οταν γινονταν στους παικτες της ΑΕΚ...Εγιναν 3 φαουλ στον Λυμπε εξω απο την περιοχη στο 1ο ημιχρονο με αποκορυφωμα αυτο του 2ου λεπτου της καθυστερησης οπου αντι να το δωσει εδειξε τα αποδυτηρια... Στο 1ο ημιχρονο μπορουσε η ΑΕΚ να εχει ανοιξει το σκορ αλλα ο Ολυμπιακος ηταν καλυτερος κ με την πρωτη φαση εκανε το 1-0..Απο κει και περα μπορουσε να πετυχει αλλο 1 γκολ ευκολα,αλλα λογω ατυχιας δεν το εκανε.Η ΑΕΚ ηταν νωθρη.Στο 2ο ημιχρονο μιλησε η κλαση του Ριβαλντο...Με 2 ευκαιριες 2 γκολ ακομα κ με 10 παικτες.....Η ΑΕΚ εχανε τα αχαστα απο το 65 κ μετα κ θεωρω οτι επαιξε καλυτερα απο τον Ολυμπιακο απο εκεινο το σημειο κ μετα.... Ο Τουρε ηταν ο κορυφαιος του παιχνιδιου κ ακολουθησε ο Ριβαλντο....Απο την ΑΕΚ οι μονοι που επαιξαν με παθος ηταν οι Ιβιτς κ Εμερσον...κατα τα αλλα τιποτα το ιδιαιτερο... Εχουμε και το κυπελο παντως....
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ο Ολυμπιακός ΚΑΙ φέτος (αλλά ΕΙΔΙΚΑ) φέτος, είναι ΜΑΚΡΑΝ καλύτερος από ΠΑΟ/ΑΕΚ. Τα υπόλοιπα, περί διαιτησίας, Βαρούχα, Μανωλά, Τσιάρτα, 'διαιτητή 12ου παίκτη' κλπ, είναι απλά πασατέμπος για να περνάει η ώρα όσων προτιμούν να μην κοιτάνε τα χάλια της ομάδας τους
+100000
έλεος ρε παιδιά, σαν τους παππούδες που παίρνουν τηλ. στο Γεωργίου κάνετε..
όπως τη δεκαετία του 60 που μαζεύονταν στην Ομονοια και τα λέγανε
έλεοςπάντως εγώ αν ημουν ΑΕΚ και έχανε η ομάδα μου όπως έχασε σήμερα, σιγά μην καθόμουν να ασχοληθώ με τη διαιτησία...
Κι εγώ, και οι περισσότεροι ολυμπιακοί, το ίδιο θα κάναμε. Να χάναμε 3-0 από την ΑΕΚ? Πρώτα θα πέρναγε δικαστήριο (κορνέδες, μπινελίκια κλπ ) OΛΗ η ομάδα, παίκτες, προπονητής, πρόεδρος από τον κόσμο, και όχι η διαιτησία.
-
-
Μάλιστα! Πάει κι αυτό.
Άκουγα χθες έκπληκτος διάφορους να τηλεφωνούν σε Μπραουδάκη κλπ και το διασκέδασα πραγματικά. Καταλαβαίνεις τι κουβαλάει ο καθένας...
Ο αγώνας κατά την ταπεινή μου άποψη δεν αντέχει σε κριτική. Υπήρχε διαφορά κλάσης και το αποτέλεσμα ανταποκρίνεται σ' αυτό.
Πάντως τόσο ξύλο δεν περίμενα να δω από την ΑΕΚ. Δεν το είχε κάνει ποτέ. Δεν της αρμόζει. Είναι κρίμα και δυστυχία να συμβαίνει κάτι τέτοιο.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Πάντως τόσο ξύλο δεν περίμενα να δω από την ΑΕΚ. Δεν το είχε κάνει ποτέ. Δεν της αρμόζει. Είναι κρίμα και δυστυχία να συμβαίνει κάτι τέτοιο.Αν εξαιρέσεις Κασάπη-Μανωλά-Κωστένογλου, όντως δεν το είχε κάνει ποτέ! :bleh:
-
Ειναι ωραιο να μιλαμε εκ του ασφαλους οταν το αποτελεσμα μας εχει κατσει με τον εναν η τον αλλο τροπο..
Περιμενω να δω στο κυπελο τι θα λεμε...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Περιμενω να δω στο κυπελο τι θα λεμε...Tα ίδια!
-
Απο την αναποδη ομως..........
-
Αν και κάποιοι έκαναν υποδείξεις ότι αν δεν είσαι Ολυμπιακός(που είναι 1ος μακράν), δεν πρέπει να σχολιάζεις την...μερική εύνοια που έχει(σκόπιμως ή λόγω ανικανότητας, δεν ξέρω), αφού οποιοδήποτε σχόλιο θα ληφθεί ως υποκειμενικό, κόμπλεξ, ενός υποστηρικτής μιας ομάδας που έχει να πάρει πρωτάθλημα 12 χρόνια και μόλις ένα τίτλο την τελευταία δεκαετία, που 'βασανιζόταν' από πολλά προβλήματα(αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά).
Τότε, ας επιστρέψω στο παρελθόν πριν 3-4 χρόνια που ήμουν Ολυμπιακός... Ω ναι, καλά διαβάσατε, ήμουν(και σίγουρα δεν τον έχω ξεγράψει όσο κάποιοι θα νομίσουν, όπως και ο ΠΑΟ ανέβηκε στην εκτίμηση μου για τον α'-β' λόγο)*.
Ο Ολυμπιακός έχει εύνοια ή πιο ήπια περισσότερη από τους άλλους, χωνέψετε το και οι μεν και οι δε!!! Όχι, τότε δεν με τύφλωσαν τα πρωταθλήματα και τα νταμπλ του Θρύλου, και μπορώ να λέω το αυτονόητο. Κάθησα να ασχολήθω σοβαρά με τον Ολυμπιακό και το ελληνικό πρωτάθλημα, μαθητής γυμνασίου και δεν πίστευα στα μάτια μου.
Και αφού αυτό το βιολί έχει αρκετή προιστορία και συνεχίζεται, είμαι 99% δεν θα δούμε ποτέ αντικειμενική διαιτησία στα ελληνικά γήπεδα. Γιαυτό στην Ευρώπη, κάνουμε μαύρα μεσάνυχτα, τεράστιο χάσμα...
Καλά νά 'μαστε, και όλα τα άλλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα.*Υ.Γ. Εδώ στην Κύπρο μόνο ΟΣΦΠ-ΠΑΟ υπάρχει, ποιά ΑΕΚ?! + η οικογένεια γαύροι είναι, οπότε καταλαβαίνετε...
Υ.Γ.2. Αυτός ο Ανατολάκης, τι να πω... Κόντεψε να τραυματιστεί σοβαρά ο Σορεντίνο από την κροτίδα και χέστηκε πάνω του μήπως και διακοπεί το ματς(σιγά ρε που διακοπεί)! -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ειναι ωραιο να μιλαμε εκ του ασφαλους οταν το αποτελεσμα μας εχει κατσει με τον εναν η τον αλλο τροπο..Περιμενω να δω στο κυπελο τι θα λεμε...
τσ τσ τσ τσ δε βαρεθηκες ακομη ??
ποσα μαθηματα πρεπει να δωσουμε δηλαδη?
-
Φιλτατε Bagus
1)O Γεωργεας κανει πεναλτυ στον οκκα και το ειπε και ο Βουτσαρας. Ο Βαρουχας ειπε οτι τον τραβαει απο τον ωμο αλλα δεν ειναι πεναλτυ γιατι τον τραβαει λιγο. Κατι σαν το λιγο εγκυος. Φαινεται οτι ο Βαρουχας εχει ωμο-μετρο και φανελο-μετρο. ΕΛΕΟΣ
2)Ο Εμερσον βρηκε την μπαλα αλλα με τις ταπες παταει μετα τον Τουρε και γι'αυτο σκιστηκε η καλτσα και του ματωσε το ποδι
3)Οι παικτες του Ολυμπιακου δεν επεφταν ,αλλα οι παικτες της Αεκ επαιζαν σαν τσεκουρια.
4)Η Αεκ επαιξε καπως καλυτερα ,μετα την αποβολη του Στολτιδη
5)Στο πρωτο ημιχρονο το σκορ επρεπε να ηταν 5-0. (Κεφαλια Τουρε απο το 1 μετρο, Σουτ Τουρε στο δοκαρι και στην επαναφορα χανει τετ-α-τετ ο Ριβαλντο, 2 σουτ του Τζολε περνανε ξυστα,ο Οκκας στο τελος κανει αδυναμο σουτ κ.τ.λ )
6)Απορω πως βγαινεις και μιλας μετα απο τετοιο ποδοσφαιρικο διασυρμο. Δεν μιλαω για το σκορ. Μιλαω σαν διαφορα ποιοτητας. Απο την μια οι ριβαλντο-τζολε-τουρε να αλλαζουν την μπαλα αστραπιαια και απο την αλλη να βλεπεις τον Κοντη τον Γεωργεα,τον Κατσουρανη και τον Αλεξοπουλο να εχουν χασει τα αυγα και τα καλαθια και να κουτουλανε.
7)Ευτυχως που υπαρχει και το κυπελλο για να ξαναγελασουμε . Αν και δεν το βλεπω να περνατε την Νικη Βολου. -
Έχει βρεθεί ότι στήνονται παιχνίδια σε Ιταλία, Φινλανδία, Γερμανία, Βέλγιο κλπ. και εσείς έχετε την εντύπωση πώς το ελληνικό πρωτάθλημα είναι τόσο ξεκάθαρο ώστε να κερδίζει πάντα ο καλύτερος...
Απορώ γιατί ασχολείστε με κάτι ανούσιο, κάτι ψεύτικο! Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς? -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ειναι ωραιο να μιλαμε εκ του ασφαλους οταν το αποτελεσμα μας εχει κατσει με τον εναν η τον αλλο τροπο..Περιμενω να δω στο κυπελο τι θα λεμε...
Εκ του ασφαλούς; Μα από πριν τα λέγαμε. Καλώς τα, 3-0
Όσον αφορά στο κύπελο, μια φορά γίνονται αυτά Βαγγέληηηη. Σιγά μην ξαναγίνει (λέω τώρα εγώ)
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Έχει βρεθεί ότι στήνονται παιχνίδια σε Ιταλία, Φινλανδία, Γερμανία, Βέλγιο κλπ. και εσείς έχετε την εντύπωση πώς το ελληνικό πρωτάθλημα είναι τόσο ξεκάθαρο ώστε να κερδίζει πάντα ο καλύτερος...
Απορώ γιατί ασχολείστε με κάτι ανούσιο, κάτι ψεύτικο! Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς?εσυ εισαι πιο συνομωσιολογος στο ποδοσφαιρο, απο οτι ειμαι εγω στη ζωη!!
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Φιλτατε Bagus
1)O Γεωργεας κανει πεναλτυ στον οκκα και το ειπε και ο Βουτσαρας. Ο Βαρουχας ειπε οτι τον τραβαει απο τον ωμο αλλα δεν ειναι πεναλτυ γιατι τον τραβαει λιγο. Κατι σαν το λιγο εγκυος. Φαινεται οτι ο Βαρουχας εχει ωμο-μετρο και φανελο-μετρο. ΕΛΕΟΣ
2)Ο Εμερσον βρηκε την μπαλα αλλα με τις ταπες παταει μετα τον Τουρε και γι'αυτο σκιστηκε η καλτσα και του ματωσε το ποδι
3)Οι παικτες του Ολυμπιακου δεν επεφταν ,αλλα οι παικτες της Αεκ επαιζαν σαν τσεκουρια.
4)Η Αεκ επαιξε καπως καλυτερα ,μετα την αποβολη του Στολτιδη
5)Στο πρωτο ημιχρονο το σκορ επρεπε να ηταν 5-0. (Κεφαλια Τουρε απο το 1 μετρο, Σουτ Τουρε στο δοκαρι και στην επαναφορα χανει τετ-α-τετ ο Ριβαλντο, 2 σουτ του Τζολε περνανε ξυστα,ο Οκκας στο τελος κανει αδυναμο σουτ κ.τ.λ )
6)Απορω πως βγαινεις και μιλας μετα απο τετοιο ποδοσφαιρικο διασυρμο. Δεν μιλαω για το σκορ. Μιλαω σαν διαφορα ποιοτητας. Απο την μια οι ριβαλντο-τζολε-τουρε να αλλαζουν την μπαλα αστραπιαια και απο την αλλη να βλεπεις τον Κοντη τον Γεωργεα,τον Κατσουρανη και τον Αλεξοπουλο να εχουν χασει τα αυγα και τα καλαθια και να κουτουλανε.
7)Ευτυχως που υπαρχει και το κυπελλο για να ξαναγελασουμε . Αν και δεν το βλεπω να περνατε την Νικη Βολου.Εχεις δικιο......
- Ο Γεωργεας κανει οχι ενα αλλα 2 πεναλτυ στον Οκκα...Επρεπε να το σφυριξει κ μετα απο το 1ο χτυπημα να βαραγαν κ 2ο...Κατι σαν το μπασκετ δηλαδη.
- Κοκκινη επρεπε να φαει ο αληταρας ο Εμερσον που τολμησε κ βρηκε την μπαλα κ εσκισε την καλτσα του Τουρε
3)Τα ιδια κ εδω...Επρεπε να εχει δωσει στο 3ο λεπτο κοκκινη στο Γεωργεα επειδη εκοψε τον Οκκα κανονικα,στο 6ο κοκκινη στον Κοντη που αγριοκοιταξε τον Γεωργατο,στο 12ο κοκκινη στον Τσιριλο που εριξε βυζιά στον Ριβαλντο,στο 60ο κοκκινη στον Λυμπε που τολμησε και εριξε με κεφαλια την μπαλα στο απλωμενο χερι του Ανατολακη(του καθαροτερου αμυντικου που γνωρισε το Ελ Ποδ-σαν το ΕλΒεν κατι) στο 60+ κοκκινη στον Λακη που ειχε την απαιτηση να περασει απο το φραγμα του Γεωργατου στο πλαϊ της μεγαλης περιοχης......
Α ξεχασα και την κοκκινη στον Σορεντινο που τολμησε κ επεσε κατω ενω εσκασε η γουρουνα διπλα του........
4)Ε οχι και καλυτερη η ΑΕΚ μετα την αδικη αποβολη του ηρωα Στολτιδη...Φτου κακα...
5) Το σκορ αδικει τον Ολυμπιακο...Επρεπε να ειναι με εναν μετριο απολογισμο τουλαχιστον 23-0 ΤΣΕ ΒΆΛΕ...- Για ολους εχει ο θεος...
Ωραια περναμε...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κι εγώ, και οι περισσότεροι ολυμπιακοί, το ίδιο θα κάναμε. Να χάναμε 3-0 από την ΑΕΚ? Πρώτα θα πέρναγε δικαστήριο (κορνέδες, μπινελίκια κλπ ) OΛΗ η ομάδα, παίκτες, προπονητής, πρόεδρος από τον κόσμο, και όχι η διαιτησία.
Δεν ξέρω τί θα κάνατε αν χάνατε,αλλά και τώρα που κερδίσατε...με τη διαιτησία ασχολείστε οι περισσότεροι ολυμπιακοί είχα φασόλια για μεσημεριανό(δεν τα χωνευω εύκολα)και για να τα συνοδέψω έβαλα ΤΙΒΙ Μαγκικ και Σαμοθράκη 3 στις 4 τηλ.γραμμές τα έβαζαν με τον Τσικινη(60-40%υπέρ ΑΕΚ ),με τον Παλιομπαρίνι(ΤΙ μένος κι αυτό κατά του Ολυμπιακού ρε γαμώτο,και τόσο απροκάλυπτα ),με την ΝΕΤ(όλα τα δολοφονικά τάκλιν των Αεκτζηδων ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΤΑ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ και έδειχναν το ΚΑΙ ΚΑΛΑ πέναλτυ του Ανατολάκη ),με το CNN,(γιατί δεν διέκοψε τις μεταδόσεις του από Φιλιππίνες για να μεταδώσει τον θρίαμβο του Παντοκράτορα )......κάπου εκεί τους άφησα και πήγα να βάλω και δεύτερο πιάτο φασόλια....
Και μέσα στην αναμπουμπούλα το μέλος ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕ...
ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ:Για μένα οι μεγάλοι παίκτες καθαρίζουν τα ματς,γιατί είναι μεγάλοι παίκτες και μπορούν να καθαρίζουν τα ματς............................................................................................
Υ.Γ:Από τότε που μπήκε η μουτσούνα που κυλιέται κάτω από τα γέλια....γελάει κανείς όρθιος??
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#4]