-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Για έχετε το νου σας ωρέ γαύροι, γιατί το παιχνίδι μπήκε στο 85΄(Μωρέ λες; )
ΤΙ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ;!;!;!;!;!;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Για έχετε το νου σας ωρέ γαύροι, γιατί το παιχνίδι μπήκε στο 85΄
(Μωρέ λες; )
ΤΙ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ;!;!;!;!;!;
Μπαα άλλο ΟΦΗ άλλο γαύρος. Δεν είναι καθε μέρα Πάσχα
Πεσμένος στη γωνία και πετάχθηκε στη μέση του τέρματος=κοιλιακοί 'σίδερο'
-
ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΚΑΛΩΣ ΤΑ...3 - 0!!!!
-
Ειπαμε......
ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΚΑΛΩΣ ΤΑ 3-0 ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
edit: Μάνο με πρόλαβες...
-
Κάπου το έγραψα για το 3-0 δεν το έγραψα?
Τέσπα, ο Ολυμπιακός πήρε δίκαια την νίκη αφού σε πολλούς τομείς ήταν καθαρά ανώτερος της ΑΕΚ.Μόνο μελανό σημείο της αναμέτρησης η διαιτησία. Προσωπικά, αν ήμουν Ελλάδα θα έκοβα εισητήριο για Κύπρο ΑΜΕΣΩΣ.
-
-
ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ Ο Traveller κλαιει
ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ O GTI_ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΩ
ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ολοι οι αντιΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΛΑΙΝΕ
ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑΑΑΑΡΑΑΑΥ.Γ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΟΙΟΚΑΤΑΛΗΞΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Κάπου το έγραψα για το 3-0 δεν το έγραψα?
Τέσπα, ο Ολυμπιακός πήρε δίκαια την νίκη αφού σε πολλούς τομείς ήταν καθαρά ανώτερος της ΑΕΚ.Μόνο μελανό σημείο της αναμέτρησης η διαιτησία. Προσωπικά, αν ήμουν Ελλάδα θα έκοβα εισητήριο για Κύπρο ΑΜΕΣΩΣ.
Σε όλους τους τομείς μάλλον θες να πείς....Ο διαιτητής ήταν όντως σκ@τά! στην αγκωνιά του στολτίδη έπρεπε να δώσει την κόκκινη ναι,αλλά κια κίτρινη στον μ@λ@κ@ τον ιβιτς...Αν πρόσεξες σε επόμενη φάση πήρε πάλι κίτρινη για φάουλ στον τζόλε...Οπότε έπρεπε να βλέπει το παιχνίδι απ την τβ...Και όλα αυτά μέσα σε 1 ημίχρονο αφού μπήκε αλλαγή...Τι να πεις...
-
Ήμασταν φιλότιμοι, δεν μπορείς να πεις!
Όσο για τη διαιτησία, καλύτερα να μην τα λέμε γιατί δεν αξίζει να χαλάμε την υγεία μας. Έβλεπα το ματς και με τα χάλια αυτά θυμήθηκα ένα ποστ του manosk ή tazio πριν 5-6 μήνες που έλεγε να παρατήσουμε το ελληνικό 'ποδόσφαιρο'...
Premier League ή ακόμη καλύτερα μόνο Champions League... -
Πάλι ξέχασε τη θεραπεία του αυτός. Υποτροπιάζει μονίμως.
-
Ήμασταν φιλότιμοι, δεν μπορείς να πεις!Όσο για τη διαιτησία, καλύτερα να μην τα λέμε γιατί δεν αξίζει να χαλάμε την υγεία μας. Έβλεπα το ματς και με τα χάλια αυτά θυμήθηκα ένα ποστ του manosk ή tazio πριν 5-6 μήνες που έλεγε να παρατήσουμε το ελληνικό 'ποδόσφαιρο'...
Premier League ή ακόμη καλύτερα μόνο Champions League...Εδώ συμφωνούμε....Έτσι κι αλλιώς ελληνικό πρωτάθλημα οι περισσότεροι παρακολουθούν μόνο για τον τουρέ το ριβάλντο τον έμερσον και για να περνάει η ώρα με καζούρα στους 'αλλόθρησκους'!!!!
-
Δεν μιλαω για διαιτησια γιατι οταν εισαι ΑΝΙΚΑΝΟΣ/ΑΤΥΧΟΣ να κανεις γκολ τις κλασικες ευκαιριες που σου παρουσιαζονται,δεν μπορεις να απαιτεις τιποτα περισσοτερο......
Ο Λακης μπορουσε να ειχε βαλει 3 γκολ σημερα,αλλα προτιμησε να σκοτωσει τους οπαδους του Ολυμπιακου στις κερκιδες....
-
Την εσφαξε την Αεκ ο διαιτητης...
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Την εσφαξε την Αεκ ο διαιτητης...Δεν είναι ώρα για ειρωνικά σχόλια(αν είναι δηλ.)...
Έχουμε και ένα κοκκινομάλλη που γυροφέρνει ελευθέρα, αν το δει ποιός μας σώζει!!! -
Μόλις γύρισα από το γήπεδο...
ΟΚ χαρούμενος είμαι. Κριτική του ματς (κατς?) δε θα κάνω (δεν αντέχει). Και όλα τα άλλα που σκέφτομαι τελειώνουν σε '-άκι' (λίγο οξύμωρο με τόσους παλαιστές μέσα) κλπ κλπ...
Απλά χάρηκα μπαλίτσα από το Θρύλο σήμερα, άξιζε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.
-
η αεκ επαιξε καλα. τα δυο πρωτα γκολ ητανε δυσκολα γκολ και οχι απο τιποτα χαζα λαθη.
2η θεση δεν ειναι καθολου ασχημα παντως αν δεχτει κανεις την πραγματικοτητα, αν και υπαρχουνε ακομα αρκετοι αγωνες για να συμβουν τα παντα..
καλυτερος της αεκ μακραν ο εμερσον (το μο%ν@κι.. )
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Μόλις γύρισα από το γήπεδο...ΟΚ χαρούμενος είμαι. Κριτική του ματς (κατς?) δε θα κάνω (δεν αντέχει). Και όλα τα άλλα που σκέφτομαι τελειώνουν σε '-άκι' (λίγο οξύμωρο με τόσους παλαιστές μέσα) κλπ κλπ...
Απλά χάρηκα μπαλίτσα από το Θρύλο σήμερα, άξιζε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Περιεργο και εγω σκεφτομαι κατι που τελειωνει σε -ακι,αλλα τι να λεμε τωρα....
Θα υπαρξει και αλλη συγκρουση παντως..
-
Την εσφαξε την Αεκ ο διαιτητης...
Δεν είναι ώρα για ειρωνικά σχόλια(αν είναι δηλ.)...
Έχουμε και ένα κοκκινομάλλη που γυροφέρνει ελευθέρα, αν το δει ποιός μας σώζει!!!καμμια σχεση με ειρωνια... η διαιτησια ηταν τραγικη...
ο σχολιαστης βεβαια ακομα χειροτερος... -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Μόλις γύρισα από το γήπεδο...
ΟΚ χαρούμενος είμαι. Κριτική του ματς (κατς?) δε θα κάνω (δεν αντέχει). Και όλα τα άλλα που σκέφτομαι τελειώνουν σε '-άκι' (λίγο οξύμωρο με τόσους παλαιστές μέσα) κλπ κλπ...
Περιεργο και εγω σκεφτομαι κατι που τελειωνει σε -ακι,αλλα τι να λεμε τωρα....
Θα υπαρξει και αλλη συγκρουση παντως..
ΤΣΟΥ ΡΕ ΛΑΚΗ!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Δεν μιλαω για διαιτησια γιατι οταν εισαι ΑΝΙΚΑΝΟΣ/ΑΤΥΧΟΣ να κανεις γκολ τις κλασικες ευκαιριες που σου παρουσιαζονται,δεν μπορεις να απαιτεις τιποτα περισσοτερο......Ο Λακης μπορουσε να ειχε βαλει 3 γκολ σημερα,αλλα προτιμησε να σκοτωσει τους οπαδους του Ολυμπιακου στις κερκιδες....
ΟΙ ΕΜΕΡΣΟΝ ΚΑΙ ΤΣΙΡΙΛΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑ ΝΑ ΣΚΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΤΑΚΛΙΝ
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#4]