-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
μιας και εχεις απο τις πιο γρηγορες alfa, ξερεις ποιο ειναι το πεπρωμενο σου..
περιμενω να βρουμε την καταλληλη στιγμη..Kai arketa megali eutheia
-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
πεπρωμενο φυγειν αδυνατον...
κ θα ρθεις ρε συ πετρο να με αντιμετωπισεις στην αρενα,στο κολοσσαιο μας με το σουπερμντπ,το πως το λενε?τοτε να δεις γελια
-
skoda το λενε! ΣΚΟ-ΝΤΑ!!
-
yeah!! -
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
follow us if you can!!
εχω βαρεθει να τρωω τα τακακια των φρενων για να follow alfisti..
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
follow us if you can!!
εχω βαρεθει να τρωω τα τακακια των φρενων για να follow alfisti..
Εμ βέβαια... το λιώνουμε στις ευθείες, πλακωνόμαστε στα φρένα/κατεβάσματα σε 1η πριν τις στροφές, πώς να μην τα φας τα τακάκια?
-
καλα εσυ.... μονο στο νερο με περνας γατοψαρο!
-
Παιδια thanks !!! για το χρόνο σας !!!!! !!!!!
θα πάω να τα οδηγησω και θα δω .... βασικά είμαι κοντά στο φοκους,,, αλλα μιας και θα τα δωσω τα
-
Anamesa sta dio xalara Focus. Pio sigxrono, kalitero plaisio-timoni-stisimo...
To Octavia mono ston kinitira iperterei... Ti na ton kaneis omws an frenareis stis strofes pou to Focus mpainei aera-patera...
An vevaia milousame gia to Octavia 5 tha allazan ta pragmata...
P.S. Sorry gia ta greeklish, eimai ekswteriko (Berlin! )
-
Αν κρατήσεις και το ραλι, octavia.
Αλλιώς, κανένα -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
θα πάω να τα οδηγησω και θα δω ....αυτο ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις.
..οσο για θορυβο.. μην ανησυχεις
το skoda ειναι ησυχο σαν γατακι. στα ταξιδια και τετοια θα το απολαυσεις. -
[quote='johnkyr']Παιδια thanks !!! για το χρόνο σας !!!!! !!!!!
θα πάω να τα οδηγησω και θα δω .... βασικά είμαι κοντά στο φοκους,,, αλλα μιας και θα τα δωσω τα
-
καλως τον
μας.
-
θέλω να καλύπτω μεγάλες αποστάσεις με ανεση και ασφάλεια... να μην τελειωνει το ταξίδι και με πονάνε τα αυτια΄μου και η μέση μου !!!
το rallye θα προσπαθήσω να το κρατήσω .... για να πηγαίνω μόνο μια φορά το μήνα στα μέγαρα για να γουστάρω !!!
-
sorry αλλα με τα κριτηρια που μας δινεις, μεχρι και ο koykας η συντηριτικουρα πρεπει να αλλαξει γνωμη
μολις κρεμασα μια δυναμομετρηση απο χτες για το αμαξι που ενδιαφερεσαι στο θεμα 'octavia gt'
η μετρηση εγινε στο dynojet. ριξτης μια ματια.. -
ναι την είδα.... μεχρι τις 5.000 τα έχει δώσει το μοτέρ !! απο κινητήρα νομίζω δεν τιθεται θέμα ....
η δυναμομέτρηση είναι απο το ΑΒΤ ? αυτό έχει 210Hp ?
-
θέλω να καλύπτω μεγάλες αποστάσεις με ανεση και ασφάλεια... να μην τελειωνει το ταξίδι και με πονάνε τα αυτια΄μου και η μέση μου !!!Και μένα αυτό με είχε κουράσει στο Saxo VTS μου....το οποίο ήταν μαμά πλήν της σκούπας και της ανάρτησης.
Κοινά γνωρίσματα... ...πλέον έχω ένα C4 1.6L....χαλάρωσα.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
καλως τονμας.
νικο , μην μου πεις μετα οτι δεν σε ακουω............
-
ναι την είδα.... μεχρι τις 5.000 τα έχει δώσει το μοτέρ !! απο κινητήρα νομίζω δεν τιθεται θέμα ....η δυναμομέτρηση είναι απο το ΑΒΤ ? αυτό έχει 210Hp ?
john αμα διαβασεις εκεινο το τοπικ, εκει μεσα γραφω καποια πραγματα για την ιπποδυναμη αλλα και για το τι ακριβως περιεχει το πακετο gt.
ford focus 2.0 Vs Skoda Octavia GT