-
Ο χρήστης grc πανος έγραψε:
-ακόμα και ο αστυνόμος του Α.Τ.Π. μου είπε επι λέξει. 'είμαστε για σφαλιάρες, τράβα τους μια αναφορά και έρχομαι μάρτυρας εγω.'
Κατ' τα άλλα, τι να πω...
-
σσ. η κυρία με την οποία τίποτα προσωπικό δεν έχω πέραν του ότι έπεσε πάνω στο αμάξι μας που οκ, ανθρώπινο είναι, κυκλοφορεί ελεύθερη και θερίζει...
Προσοχή κ.κ. , προσοχή....
-
Τι λες ρε Πάνο!
Αν είναι δυνατόν!!Και η συνοδηγός τι σας είπε? Εμπαινε σε αυτοκίνητο με οδηγό υπό επήρεια φαρμάκων???!!!!!!!!!!!!!!
-
πολύ παράξενη ιστορία νίκο... αν δεν τη λυπόμουν (χηρα, εμφανως ταλαιπωρημένη -ψυχικα και σωματικα-) θα ειχα φωναξει τα καναλια να γινουμε θεαμα... παντως το λιγοτερο που μπορω να κανω ειναι να σας ενημερωσω να χετε ταματια σας ανοιχτα μιας και η κυρια αυτη διατηρει καταστημα ρουχων και κανει συχνα παραδοσεις σε πελατισσες με το εν λογω αυτοκίνητο...
-
Ας γραψω και γω το κουφο σημερα....
Σταματημενος κανονικα στον καθετο στην Ιερα οδο (ο δρομος διπλα απο τις γραμμες).
Φαναρι κοκκινο και απο την Ιερα οδο περνανε 2 ζηταδες κοιτανε προς τα οχηματα και ο ενας γυρναει προς τα εμας κανει κωλ0δαχτυλο τυπου 'Θα σε γ@μησω) γκαζωνει αποτομα και φευγει....Καποια οργανα τελικα ειναι οντως γουρουνια...
-
Εκεί χρειαζόταν μια ωραία αναφορά (αν είχες προλάβει να του πάρεις τον αριθμό) να συνεχίσει την καριέρα του στο Ορμένιο.
-
Ηταν σε εμας και να ηθελες δυσκολο να παρεις νουμερο...
Και αναφορα να τραβηξεις απλα θα κανει τον Κινεζο και θα σου πουν οτι τους δουλευεις κιολας....
Anyway...
-
Μια απορία αυτοί, οι λίγοι ( ; ) έστω, αστυφύλακες που μας κάνουν να χαρακτηρίζουμε τους πολλούς αν δεν ήταν ένστολοι θα είχαν την ίδια 'μαγκιά' ώστε να βρίζουν και να χειρονομούν;
Προσωπικά εάν δεν ήταν ένστολος αυτός που με έβρισε καθώς περνούσα τη διάβαση, (με πράσινο, κανονικότατα, το τονίζω) γιατί ίσως τρόμαξε, ακόμα θα δερνόμαστε.Κάποτε υπήρχε μια διαφήμηση της ΕΛ. ΑΣ. που έλεγε, 'κάτω από μια στολή υπάρχει ένας άνθρωπος'.
Σωστή (εν μέρη) και λογικό είναι οι άνθρωποι αυτοί να έχουν τις αδυναμίες και τα μειονεκτήματά τους όπως όλοι μας.
Γιατί όμως βγάζουν ένστολοι μόνο τα μειονεκτήματά τους κι όχι και τα πλεονεκτήματά τους;Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν αναφέρομαι σε όλους αλλά σε αυτούς που πράγματι χαλάνε την όποια εικόνα έχει ο καθένας μας για την αστυνομία.
-
Στο 'φιλί που σκοτώνει' τι έγινε;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Όπως έχω γνωστούς που τους λέω μπάτσους και έχει χαβαλέ, με τον ίδιο τρόπο!Μάγκες, όντως η λέξη 'μπάτσος' έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια ως συνώνυμο του αστυνομικούς. Από την άλλη, από το νόμο θεωρείται εξύβριση. Κάπου είχα διαβάσει και για μια απόφαση δικαστηρίου. Μια δημοσιογράφος είχε γράψει 'οι μπάτσοι' και καταδικάστηκε για εξύβριση. Συνιστώ προσοχή. Δε λέω, στον κολλητό, στον ξάδερφο κλπ θα πεις 'ρε μπάτσε'. Αλλά όχι παραπέρα.
-
Είχε διπλοπαρκάρει σε κεντρικό δρόμο διπλής κυκλοφορίας φορτηγό αναψυκτικών κόβοντας τελείως το ένα ρεύμα. Βγήκε λεωφορείο στο αντίθετο, το άλλο ρεύμα είχε σταματήσει τελείως, πίσω από το λεωφορείο ήρθαν 3-4 αυτοκίνητα και ένα περιπολικό. Εγώ ήμουν σταματημένος σε στενό προσπαθώντας να βγω, πράγμα αδύνατο λόγω του αλαλούμ.
Βλέπω το περιπολικό και του δείχνω το φορτηγό φωνάζοντας 'Δεν βλέπειιιιιςςς;;;;; Κάνε κάτι!!!!'.
Όταν πέρασα δίπλα του μου λέει ο αστυνομικός με μάγκικο στυλ 'Δεν κατάλαβα;;;'.
Κρίμα που ήμουν αναγκασμένος να προχωρήσω γιατί περίμενε λαός πίσω μου, διαφορετικά θα ήμασταν ακόμα εκεί πέρα. -
Δεν κατάλαβε ο άνθρωπος, γιατί δεν του εξηγούσες;
-
Από e-mail Που μου ήρθε σήμερα.... καμαρώστε το καμάρι μας:
-
Τι να πει κανείς για αυτούς εδώ. Γράφουν όλο το κόσμο που παρκάρει σε πεζόδρομους (και καλά κάνουν) αλλά αυτοί είναι υπεράνω του νόμου.
http://www.cretetv.gr/news/newsf.php?goid=20034 -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Τι να πει κανείς για αυτούς εδώ. Γράφουν όλο το κόσμο που παρκάρει σε πεζόδρομους (και καλά κάνουν) αλλά αυτοί είναι υπεράνω του νόμου.
http://www.cretetv.gr/news/newsf.php?goid=20034Γιατί πόσες φορές περιπολικά παρκάρουν πάνω σε πεζοδρόμια, ακριβώς μπροστά από στάσεις ή σε διπλή σειρά; Δίνουν το... καλό παράδειγμα. Αλλά μήπως πρόκειται να τους τιμωρήσει κανένας;
-
Κύριοι της ΕΛ.ΑΣ. τα συγχαρητήρια μου. Είστε εξουσία και το δείχνετε. Δεν σέβεστε τίποτα και το δείχνετε. Αγαπητοί συμπολίτες, τα συμπεράσματα δικά σας.
-
Συγχαρητήρια στον αγενέστατο τροχαίο που μου έκανε αλκοτέστ το Σάββατο το βράδυ στις 12:30 στην Πειραιώς!!!!!! Αφου με σταμάτησε με πράσινο στη μέση του δρόμου μου λέει ευγενέστατα!!!!
Για άνοιξε το παράθυρο και φύσα!!!! Φυσάω όλα οκ (εξάλλου δεν είχα προλάβει να φθάσω στα μπουζούκια!!!!)
Μόλις ανάψει πράσινο μου λέει ξεκίνα!!!!!
Του απαντώ ναι αλλά δεν το βλέπω το φανάρι γιατί με έχετε σταματήσει 6 μέτρα μετά το φανάρι!!!!!!
Απάντηση τσέου!!!!! 'Αμα στο δείξω εγώ θα σου στοιχίσει 167euro....'ευχαριστώ πολύ καληνύχτα!!!!!!!
Btw οι άσχετοι κάνουν αλκοτέστ στις 12:30 όταν πάμε στα μπουζούκια γιατί δεν έχουν κότσια να στήσουν το αλκοτέστ στην Ιερά Οδό στις πέντε το πρωί που σχολάει η ολονυκτία Οεοοοο???? Μήπως τα παίρνουν??????? Με το παρκάρισμα και τις λοιπές παραβάσεις που γίνονται με το σωρό δεν έχουν πρόβλημα???
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Συγχαρητήρια στον αγενέστατο τροχαίο που μου έκανε αλκοτέστ το Σάββατο το βράδυ στις 12:30 στην Πειραιώς!!!!!! Αφου με σταμάτησε με πράσινο στη μέση του δρόμου μου λέει ευγενέστατα!!!!
Για άνοιξε το παράθυρο και φύσα!!!! Φυσάω όλα οκ (εξάλλου δεν είχα προλάβει να φθάσω στα μπουζούκια!!!!)
Του απαντώ ναι αλλά δεν το βλέπω το φανάρι γιατί με έχετε σταματήσει 6 μέτρα μετά το φανάρι!!!!!!
Απάντηση τσέου!!!!! 'Αμα στο δείξω εγώ θα σου στοιχίσει 167euro....'ευχαριστώ πολύ καληνύχτα!!!!!!!
Btw οι άσχετοι κάνουν αλκοτέστ στις 12:30 όταν πάμε στα μπουζούκια γιατί δεν έχουν κότσια να στήσουν το αλκοτέστ στην Ιερά Οδό στις πέντε το πρωί που σχολάει η ολονυκτία Οεοοοο???? Μήπως τα παίρνουν??????? Με το παρκάρισμα και τις λοιπές παραβάσεις που γίνονται με το σωρό δεν έχουν πρόβλημα???
Πέρα από τη συμπεριφορά του που ήταν όντως απαράδεκτη, θεωρώ ότι είσαι κομματάκι υπερβολικός.
Τύφλα δε βγαίνουν μόνο από τα μπουζούκια, αλλά και από μπαράκια και εστιατόρια. Γενικά μετά τις 12 ανεβαίνει κατακόρυφα η πιθανότητα να δεις κάποιους να κάνουν οκτάρια στο δρόμο... -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Πέρα από τη συμπεριφορά του που ήταν όντως απαράδεκτη, θεωρώ ότι είσαι κομματάκι υπερβολικός.
Τύφλα δε βγαίνουν μόνο από τα μπουζούκια, αλλά και από μπαράκια και εστιατόρια. Γενικά μετά τις 12 ανεβαίνει κατακόρυφα η πιθανότητα να δεις κάποιους να κάνουν οκτάρια στο δρόμο...Απλώς η αστυνομία μας δεν ξέρει που να κάνει τα αλκοτεστ καθώς ποτέ μα ποτέ δεν έχω δει μπλόκο στα 200μ από μπουζουξίδικα... Δεν έχω δει ποτέ μπλόκο για αλκοτεστ ξημερώματα στην Ιερά Οδό, στην Ποσειδώνος, Στο Κολωνάκι ή στην Κηφισίας......!!!!!!! Επίσης όταν κάνουν αλκοτέστ πρέπει να γράφουν στοιχεία αυτοκινήτου και οδηγού και να τσεξκάρουν αν ο οδηγός έχει την άδεια οδήγγησης ...
-
Ξερουν και παραξερουν που να κανουν αλκοτεστ...
απο κει και περα, παλι καλα που δεν περναγα εγω απο εκει γιατι θα μας εγραφαν οι εφημεριδες. Ευτυχως δεν εχω πετυχει ακομα ΜΠΑΤΣΟΝΙ να μου μιλησει ετσι...
μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα