-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τώρα, γενικούρα, παράθεση τεχνικών και μη πληροφοριών και έχει ο Θεός...
Μέχρι και γω απογοητεύτηκα!
Κάπως καλύτερα τα πράγματα στο Mini-Mx5...
Η γενικούρα είναι για ν' αποφεύγουμε τεχνηεντως την... ειδικουρα
Για πόσους ομως το mini-mx5 και για ποσους τα σουπερμινι;
Απλά είναι σημάδι ότι δεν έχει 'γενικοποιηθεί' τελείως το περιοδικό!
-
Θα συμφωνήσω με αρκετά απ' αυτά που γράφουν πιό πάνω τα παιδιά.Θα διαφωνήσω με πολλά που γράφονται στο περιοδικό.(Ιδιαίτερα με την μόνιμη τάση απαξίωσης της νέας γενιάς που μάλλον κάποιοι απ' τους γράφοντες δεν την γνωρίζουν).Παρ' όλα αυτά ήταν και παραμένει συνολικά ένα περιοδικό υψηλού επιπέδου.
-
Πηρα πριν μερικες εβδομαδες το ειδικο τευχος για MPV/ SUV και 4x4, πραγματικα ενιωσα οτι πεταξα 5 ευρω. Για καθε αυτοκινητο μια παραγραφο με γενικοτητες, εκτος αν πρεπει να ψαξεις καποιο βαθυτερο νοημα, και μια σελιδα με στοιχεια.
Περιμενα κατι περισοτερο τωρα που στο διαδικτυο υπαρχει πληθωρα πληροφοριων εχουν ανεβει οι απαιτησεις στις πληροφοριες απο πηγες που χρειαζεται να πληρωσεις.
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Πηρα πριν μερικες εβδομαδες το ειδικο τευχος για MPV/ SUV και 4x4, πραγματικα ενιωσα οτι πεταξα 5 ευρω. Για καθε αυτοκινητο μια παραγραφο με γενικοτητες, εκτος αν πρεπει να ψαξεις καποιο βαθυτερο νοημα, και μια σελιδα με στοιχεια.Περιμενα κατι περισοτερο τωρα που στο διαδικτυο υπαρχει πληθωρα πληροφοριων εχουν ανεβει οι απαιτησεις στις πληροφοριες απο πηγες που χρειαζεται να πληρωσεις.
Και εγώ την πάτησα με το προηγούμενο τεύχος του συγκεκριμένου περιοδικού.
Έγραφε mega συγκριτικό ανάμεσα σε 7 SUV και τελικά είχε 2 παραγράφους για το καθένα. Άσε που τα υπόλοιπα συγκριτικά που υπήρχαν μέσα ήταν copy/paste από περασμένα τεύχη των 4Τροχών. Και εγώ ένιωθα ότι είχα πετάξει λεφτά τότε.Όσο για τα σχόλια του Γιάννη, συμφωνώ μετά βεβαιότητος. Ακού εκεί clio...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ακού εκεί clio...Να πω ότι έλεγε κάνα Golf IV τουλάχιστον... Ή κάνα Polo...
-
Απλή σε διάταξη αλλά περιεκτική και σίγουρα συγκινητική σε κάποια σημεία η σελίδα του Κώστα Καββαθά, αλλά στην αρχική σελίδα των 4T υπάρχει ένα λάθος στο σχετικό άρθρο. Η διεύθυνση έχει 2 v και όχι 1, με αποτέλεσμα το http://www.kavathas.gr που αναφέρεται στο άρθρο να μην ανοίγει.
Ο σύνδεσμος στο αριστερό επάνω κομμάτι της σελίδας είναι σωστός.
-
ΟΚ, θάβουν - και με το δίκιο τους - τα Albea και Thalia... Όμως τότε πώς επαινούν τα Killed In Action, YouDie και 'Chevrolet' (πρώην Daewoo) που δεν υπερτερούν σε τίποτα των προαναφερθέντων φθηνών προτάσεων της Fiat και της Renault;
-
διαβαζα 4 τροχους απο οταν αρχισα να διαβαζω και να γραφω....ακομα θυμαμαι πχ το φοβερο τεστ του Σιντροεν Ακτιβα κονσεπτ...φανταστειτε θυμαμαι που δεν ειχα καταλαβει τιποτα ακομα και αν το διαβασα 10 φορες...τοτε...20 χρονια πριν...15?
τοτε ηταν ολοι εκει...Δημου...Φιλιππακοπουλος..ακομα και ο Ζουραρις εγραφε για Φερραρι...τωρα???
ο καθε κυριος εχει να μας πρηζει με τα δικα του...αλλοι οικολογικα αλλοι πολιτιστικα αλλοι με ανωρημοτητες(Θεμος... )
και κατι παιδακια κανουν τα τεστ...
παει ο χαρακτηρας παει το ΤΣΑΓΑΝΟ..ο Σ.Χ εμεινε και αυτος παλι...μονος...ειλικρινα εχω να παρω καιρο 4Τ...τοτε διαβαζα Κ.Κ και γεμιζα...τωρα οχι..
τον καταλαβαινω...ενας βλεπει που δεν μπορει να φερει την ανοιξη και στο τελος αποχωρει...συμβιβαζεται...
ενα μεγαλο ευχαριστω σε αυτον τον Κυριο που λεγεται Κωστας Καββαθας...
να ναι καλα και να μας τα χωνει μεσα απο το Σαιτ του μπας και ξυπνησουμε...
ΥΓ.ολα για την κονομα παιδες....τα εχουμε καλα με ολους γιατι θα μας φανε...
και οπου δεν θελουμε σφαζουμε...το Κλιο δεν εχει σχεση με το Γιαρις....ουτε με το Πολο....
το θεωρω πολυ πιο κατω....αυτα....αντε...
καλα κανω και διαβαζω τοσα χρονια Καρ αγγλικο...εκει τα λενε οπως ειναι τουλαχιστον αλλα εχουν και δρομους...εδω θα ηταν τα ιδια???
το φορουμ ομως πρεπει να ζησει...ειναι το υγειες μερος της νεας γενιας που ασχολουνται με τα αυτοκινητα γιατι τα αγαπανε...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ΥΓ.ολα για την κονομα παιδες....τα εχουμε καλα με ολους γιατι θα μας φανε...
και οπου δεν θελουμε σφαζουμε...το Κλιο δεν εχει σχεση με το Γιαρις....ουτε με το Πολο....
το θεωρω πολυ πιο κατω....καλα κανω και διαβαζω τοσα χρονια Καρ αγγλικο...εκει τα λενε οπως ειναι τουλαχιστον αλλα εχουν και δρομους...εδω θα ηταν τα ιδια???
Tώρα να αρχίσω να απαντάω ή να το αφήσω να πάει στην ευχή του πανάγαθου;
-
Εγώ πάντως δεν απάντησα... Βαρέθηκα να απαντάω σε τέτοιου είδους δημοσιεύσεις (για σήμερα τουλάχιστον).
-
οχι...απαντηστε μου ακομα και με προσωπικο ΠΜ...τι πρεπει να κανουμε πια αλλο για να δουμε κατι καλο...
εγω ειμαι πελατης και εχω δικαιωμα να λεω οτι πιστευω...και εσεις το δικαιωμα και την υποχρεωση αν θελετε να μου πειτε που εχω αδικο...
ειναι απλα τα πραγματα..
λοιπον???καντε και κοπι πειστ απο αυτα που γραψατε και στειλτε τα σε πμ...
δεν τα λεω απο κακια οσα ειπα...αλλα ως ενας που βλεπει να χανεται το τρενο....ειμαι ανοικτος στο να αλλαξω γνωμη...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
οχι...απαντηστε μου ακομα και με προσωπικο ΠΜ...τι πρεπει να κανουμε πια αλλο για να δουμε κατι καλο...εγω ειμαι πελατης και εχω δικαιωμα να λεω οτι πιστευω...και εσεις το δικαιωμα και την υποχρεωση αν θελετε να μου πειτε που εχω αδικο...
ειναι απλα τα πραγματα..
λοιπον???καντε και κοπι πειστ απο αυτα που γραψατε και στειλτε τα σε πμ...
δεν τα λεω απο κακια οσα ειπα...αλλα ως ενας που βλεπει να χανεται το τρενο....ειμαι ανοικτος στο να αλλαξω γνωμη...
και οι από πάνω που γράψαν πελάτες είναι όχι από την σύνταξη (αν και θυμίζουν κάτι τρελλούς...συνταξιούχους πότε πότε! )
Τελικά λέμε ότι το περιοδικό δε βγάζει ξεκάθαρους νικητες στα συγκριτικά και μιλάει για τα διάφορα 'κοινά καταναλωτών' ή ότι διαφωνούμε με την ξεκάθαρη ανακήρυξη του κλιο ως πρώτο; Και τα δυο δεν γίνονται!
Σε 1/2 σελίδα τεστ του περιοδικού πάντως να αναφέρεται μεχρι και το κόστος του μεταλλικού χρώματος για να γεμίσει η σελίδα. Μα τόσο αγγαρεία πια έκανε ο άνθρωπος που το έγραψε:roll: -
λεμε οτι τα μασαει οταν μιλαει για αυτοκινητα τυπου Α4 σειρα 3 και 159 ενω ακομα αντιμετωπιζει με υφακι και προκαταληψη αλλα τυπου γιαρις κλπ ενω το Κλιο...εκατο χρονια μπροστα...
ας αποφασισουν...οχι στα ακρα...παντα...αλλα ελληνες ειναι και αυτοι οπως και εγω...και εγω μερικες φορες στα ακρα ειμαι...αρα ...δεκτο...αλλα δεν ηταν ετσι μια φορα βρε παιδια...
-
Κι εμένα με ενοχλεί αν δεν υπάρχει ξεκάθαρο συμπέρασμα στα συγκριτικά του περιοδικού (π.χ. καλύτερο ειναι το Α, .-) αλλα πιστεύω πως ο λόγος γι αυτό ειναι απλός:
Δεν υπάρχουν πλέον 'κακά' αυτοκίνητα. Όλα λίγο πολύ στρίβουν και αντιδρούν το ίδιο (δυστυχώς ή ευτυχώς; εξαρτάται...) και οι όποιες διαφορές εστιάζονται στο σχεδιασμό και στα υλικά κ.λ.π. - σε γενικά υποκειμενικούς τομείς. Ειναι πολύ δύσκολο να διαλέξεις ανάμεσα σε πάνω κάτω ιδίου επιπέδου πράγματα χωρίς να αδικήσεις τα υπόλοιπα.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Κι εμένα με ενοχλεί αν δεν υπάρχει ξεκάθαρο συμπέρασμα στα συγκριτικά του περιοδικού (π.χ. καλύτερο ειναι το Α, .-) αλλα πιστεύω πως ο λόγος γι αυτό ειναι απλός:Δεν υπάρχουν πλέον 'κακά' αυτοκίνητα. Όλα λίγο πολύ στρίβουν και αντιδρούν το ίδιο (δυστυχώς ή ευτυχώς; εξαρτάται...) και οι όποιες διαφορές εστιάζονται στο σχεδιασμό και στα υλικά κ.λ.π. - σε γενικά υποκειμενικούς τομείς. Ειναι πολύ δύσκολο να διαλέξεις ανάμεσα σε πάνω κάτω ιδίου επιπέδου πράγματα χωρίς να αδικήσεις τα υπόλοιπα.
για το Clio υπάρχει ξεκάθαρο συμπέρασμα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Κι εμένα με ενοχλεί αν δεν υπάρχει ξεκάθαρο συμπέρασμα στα συγκριτικά του περιοδικού.......
για το Clio υπάρχει ξεκάθαρο συμπέρασμα
Και το χειρότερο είναι πως κάποιοι το υιοθετούν με κλειστά τα μάτια ...
-
Περίεργο το αυτοκίνητο της χρονιάς με βάση 58 (; δεν θυμάμαι ακριβώς) δημοσιογράφους να είναι κάτι χειρότερο από daewoo nexia. Πολύ περίεργο...
Υ.Γ. Μπορεί και όντως να είναι έτσι, αλλά πρώτη φορά βλέπω μια ανεξήγητη θετική σύμπνοια ανάμεσα σε όλον τον ειδικό τύπο σχετικά με ένα μοντέλο της Ρενό. Εδώ μέσα βέβαια έχουμε θάψει και έχουμε θάψει, οπότε...
Τελικά τι ακριβώς μας φταίει; Ότι δεν έβγαλαν το Yaris πρώτο (ποπολάρε; ), ότι μίλησαν οι 4Τ με πομπώδεις εκφράσεις (του τύπου 'κλάση πάνω' κλπ.), ότι δεν μας αρέσει εξωτερικά, ότι ακρίβυναν πολύ τα γ@@@@να τα σούπερμίνι, ότι δεν βγάζουν τελικό συμπέρασμα τα περιοδικά, τι επιτέλους;
Όλες οι αιτίες κραξίματος του Clio σεβαστές, αλλά και το προηγούμενο κατά τον ίδιο τρόπο εκράζετο . Παρ'όλα αυτά...ακόμα και στο κύκνειο άσμα του, οι Αγγλάρες του evo, ετοίμασαν διθυράμβους για χορικά...
-
Άσχετο με τα αμέσως προγούμενα που γράφτηκαν, αλλά σχετικά με το τόπικ θα ΄θελα να ρωτήσω, αν δίνει πράγματι σημασία κανείς από το περιοδικό στα όσα γράφονται στο ομότιτλο φόρουμ του (και φυσικά εκφράζουν-υποθέτω-σε σημαντικό βαθμό και τους αναγνώστες του)...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Άσχετο με τα αμέσως προγούμενα που γράφτηκαν, αλλά σχετικά με το τόπικ θα ΄θελα να ρωτήσω, αν δίνει πράγματι σημασία κανείς από το περιοδικό στα όσα γράφονται στο ομότιτλο φόρουμ του (και φυσικά εκφράζουν-υποθέτω-σε σημαντικό βαθμό και τους αναγνώστες του)...Εσύ τι λες;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Άσχετο με τα αμέσως προγούμενα που γράφτηκαν, αλλά σχετικά με το τόπικ θα ΄θελα να ρωτήσω, αν δίνει πράγματι σημασία κανείς από το περιοδικό στα όσα γράφονται στο ομότιτλο φόρουμ του (και φυσικά εκφράζουν-υποθέτω-σε σημαντικό βαθμό και τους αναγνώστες του)...
Εσύ τι λες;
Εσύ, τι λες?
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό