-
Ο χρήστης konrous έγραψε:
θα εχουν παει οι ντηλερς και θα εχουν μαζέψει κουπόνια μέχρι το 2010 αγοράζοντας κολώνιες
Δεν χρειάζεται να αγοράσεις κάτι για να πάρεις το κουπόνι. Και εμένα στην αρχή μου φάνηκε πολύ καλό για να είναι αληθινό, όμως ισχύει.
Το Jazz 1.4 CVT από 15.108 το αγόρασα 14.608.Ισχύει ακόμα αυτό???
500 ευρώπολα λιγότερο ουδέναν χάλασαν... -
Ο χρήστης transporter έγραψε:
Na rotiso kati?Bebaia den eimaste emeis armodioi alla sto kainourgio teuxos ton 4TROXON exei test ta 1.4 kai leipei to HONDA JAZZ.Giati?den einai se ayti tin katigoria?H mipos 8eloun na proo8i8ei to FIAT PUNTO?
Apla rotao.Den to exo diabasei giati den exei tipota gia to kalitero amaji sthn katigoria tou. TO HONDA JAZZ!!!Δε θεωρούν στους 4 τροχούς ότι είναι στην ίδια κατηγορία... εινια ψιλοπολυμορφικά
Και έτσι κερδίζει αυτό που βολεύει στους χώρους.....
Πριν 4 χρόνια το yaris δε το βάζανε καθόλου σε αυτή την κατηγορία, ήταν στα μικρά μικρά
Γενικά βλέπεις το jazz να το βάζουν συνέχεια με το colt κλπ.... Λες και όσοι θα πάνε να δουν το ένα δε θα δούν και το άλλο,....Γενικά νομίζω ότι το τέστ είχε ώς στόχο τα πιο φρέσκα στην αγορά, αλλά... ένα μεγάλο αλλά.....
Πρέπει να αναφέρουμε με κάποιο τρόπο και όσα είναι στην γειτονια.....
όπως το jazz που πλέον είναι ΦΤΗΝΟ!!!!, ΔΕ θεωρώ ότι το yaris μπορεί να πωλείται ακριβότερα.... -
Οι κάτοχοι μπορούν να μου δώσουν καταναλώσεις; Κάνουμε μια έρευνα...!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Οι κάτοχοι μπορούν να μου δώσουν καταναλώσεις; Κάνουμε μια έρευνα...!Jazz manual. Σε μικτή διαδρομή περίπου 6.4 λτ/100χλμ, σε εθνική με 90χλμ/ώρα 4.4 λτ/100χλμ (σε διαδρομή 800 χλμ) ,σε εθνική με 120-140 6.3 λτ/100χλμ, πόλη 6.9 λτ/100χλμ, πόλη νευρικά-κλιματισμό κτλ ~7.4-8 λτ/100χλμ. Τα συμπεράσματα τα έχω βγάλει μετά από 50.000 χλμ με 3 διαφορετικά Jazz.
Στο αυτόματο ~1 λτ/100χλμ περισσότερο με εξαίρεση την εθνική που καταναλώνει λιγότερο από το manual.
-
εμενα μου καιει παραπανω.... αρα γαμω το πόδι μου μέσα στην πόλη
-
Ξέρει κανείς τι ρόλο παίζει το AUX που έχει στο ηχοσύστημα του JAZZ?
Ναι εκεί που γράφει και CD
Έχει κάποια είσοδο ήχου από πίσω στον ενισχυτή;
Γιατί αν έχει τότε λύνουμε το πρόβλημα με τα mp3 !!! -
δεν εχεις και αδικο αλλα δεν το εχω ψάξει.
-
Εφ' όσον έχει το aux υποστηρίζει την χρήση mp3 αλλά δεν ξέρω αν το jazz που εισάγεται στην Ελλάδα έχει τέτοια είσοδο.Στο δικό μου Mondeo Τitanium εχει την είσοδο στο ντουλαπάκι του συνοδηγού.Στο trend δεν την έχει.Για ρώτα σε κανένα ηλεκτρολόγο να σου πεί αν μπορεί να γίνει αυτό που θες.
-
Ευχαριστώ τα παιδιά από το Honda Jazz thread για την συνεισφορά τους στην έρευνα! Είστε εξαιρετικοί!
Aν είναι κανείς που δεν έχει στείλει, ας το κάνει...θα βγάλουμε περίεργα συμπεράσματα...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ευχαριστώ τα παιδιά από το Honda Jazz thread για την συνεισφορά τους στην έρευνα! Είστε εξαιρετικοί!Aν είναι κανείς που δεν έχει στείλει, ας το κάνει...θα βγάλουμε περίεργα συμπεράσματα...
Είμαι ο χειρότερος?
-
τελικα εχει εισοδο AUX?
γιατι δεν καταλαβα!!! -
Ο χρήστης mkirikis έγραψε:
τελικα εχει εισοδο AUX?
γιατι δεν καταλαβα!!!Δυστυχώς δεν έχει είσοδο AUX.
Παρ'όλα αυτα κυκλοφορούν στο internet διάφορες 'πατέντες' εγκατάστασης AUX-inΡίξε μια ματιά εδώ
Νομίζω ότι θέλει registration πρώτα -
Και όμως υπάρχει τρόπος για είσοδο line in μέσω του aux αλλά είναι ασύμφορη. Υπάρχουν φύσες άσχετες με τη honda που ενεργοποιούν τις λειτουργίες για cd changer αλλά σε ερώτηση σε γνωστό κατάστημα μου απάντησαν οτι για τελευταίο μοντέλο jazz είναι κατόπιν παραγγελίας και κοστίζει 190 ευρώ τοποθετημένο.Για παλιότερο είναι μάλλον καλύτερα τα πράγματα όμως. Το ψάχνω ακόμα και θα σας ενημερώνω...
-
Καλημέρα,
επειδή ενδιαφέρομαι για την αγορά του Jazz, έχει καταφέρει να βρει κανείς στην περιοχή της Θεσσαλονίκης διαθέσιμο αυτοκίνητο με το CVT για δοκιμή;
-
Μήπως γνωρίζει κανείς λύσεις **ηχομόνωσης **στο Jazz;
Αν και είναι σχεδόν αθόρυβο στις χαμηλές στοφές-ταχύτητες, πάνω από το 100χλμ/ω αρχίζουν τα προβλήματα...
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης euri έγραψε:
Καλημέρα,επειδή ενδιαφέρομαι για την αγορά του Jazz, έχει καταφέρει να βρει κανείς στην περιοχή της Θεσσαλονίκης διαθέσιμο αυτοκίνητο με το CVT για δοκιμή;
Εγω οδηγησα το καλοκαιρι το CVT στα κεντρικα του Σαρακακη (στη δυτικη εισοδο της πολης). 'Δοκιμη' παντως δεν θα το ελεγα, αφου το εκανα μερικες γυρες στην αυλη της αντιπροσωπειας . Δεν υπηρχε τοτε διαθεσιμο αυτοκινητο test drive.
Οι 'αλλαγες' παντως στη χειροκινητη λειτουργια ηταν εξαιρετικες (=ανεπαισθητες) και τα 'αυτια' πισω απο το τιμονι ολα τα λεφτα!(Δεν το πηρα λογω κοστους, αλλα το γουσταρω τρελα, τοσο που να το συζητω για πρωτο αυτοκινητο!)
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Εγω οδηγησα το καλοκαιρι το CVT στα κεντρικα του Σαρακακη (στη δυτικη εισοδο της πολης). 'Δοκιμη' παντως δεν θα το ελεγα, αφου το εκανα μερικες γυρες στην αυλη της αντιπροσωπειας . Δεν υπηρχε τοτε διαθεσιμο αυτοκινητο test drive.
Οι 'αλλαγες' παντως στη χειροκινητη λειτουργια ηταν εξαιρετικες (=ανεπαισθητες) και τα 'αυτια' πισω απο το τιμονι ολα τα λεφτα!(Δεν το πηρα λογω κοστους, αλλα το γουσταρω τρελα, τοσο που να το συζητω για πρωτο αυτοκινητο!)
Ευχαριστώ για την απάντηση
Τελικά βρήκα άκρη μέσω γνωστού που έμαθα κατά λάθος ότι έχει την έκδοση με το CVT, οπότε την Κυριακή έκανα μια βολτούλαΕίναι πάντως σοβαρή υποψηφιότητα
-
Παιδια εγω ειχα το jazz μεχρι πριν 3 εβδομαδες που ειχα ενα ατυχημα (7 ΤΟΥΜΠΕΣ) και βγηκα απο μεσα στην κυριολεξια ατσαλακοτος.Το αυτοκινητο ειναι τρομερο σε ολα του,και στην παθητικη ασφαλεια που την ενιωσα καλα.
Το αυτοκινητο δεν συμφερει να φτιαχτει και ετσι παω παλι για το νεο JAZZ. -
Πωπώ, ρε συ, κρίμα...
Αλλά, αφού την έβγαλες καθαρή, πάλι ευχαριστώ να λες, άκου εκεί 7 τούμπες! Εδώ στη θεσσαλονίκη 2 έχουμε (την άνω και την κάτω) και δύσκολα τα βγάζουμε πέρα!
Φωτό από το νέο και γρήγορα!
-
Κρίμα φίλε transporter... Tουλάχιστον εισαι καλά! Οπότε αυτό μετράει...
Εχω παρατηρήσει πάντως πως τα περισσότερα άτομα που παθαίνουν σοβαρή τράκα με κάποιο μοντέλο και την βγάζουν καθαρή απο πλευράς υγείας, παίρνουν το ίδιο. Κι εγώ μάλλον το ίδιο θα 'κανα. Το έχετε παρατηρήσει;
HONDA JAZZ