-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Requiem for a dream...Δεν ξέρω ρε παιδιά... όλοι λένε ταινιάρα και ταινιάρα... εμένα γιατί μου φάνηκε μέτρια;
Εντάξει, τα ναρκωτικά είναι κακό πράγμα και μπορεί να σε καταστρέψουν, τη σήμερον ημέρα ναρκωτικά ή 'ναρκωτικά' μπορεί να παίρνουν και οι μαμάδες μας, στις πόλεις οι άνθρωποι αποξενώνονται, η tv είναι κι αυτή ένα ναρκωτικό και η ταινία τελειώνει.
Εμ άι μίσινγκ σάμθινγκ;Αν δει κανεις την ταινία στο mute (χωρίς την πολύ καλή μουσική από πίσω) πόσο καλή θα την χαρακτηρίσει;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Requiem for a dream...
Δεν ξέρω ρε παιδιά... όλοι λένε ταινιάρα και ταινιάρα... εμένα γιατί μου φάνηκε μέτρια;
Εντάξει, τα ναρκωτικά είναι κακό πράγμα και μπορεί να σε καταστρέψουν, τη σήμερον ημέρα ναρκωτικά ή 'ναρκωτικά' μπορεί να παίρνουν και οι μαμάδες μας, στις πόλεις οι άνθρωποι αποξενώνονται, η tv είναι κι αυτή ένα ναρκωτικό και η ταινία τελειώνει.
Εμ άι μίσινγκ σάμθινγκ;Αν δει κανεις την ταινία στο mute (χωρίς την πολύ καλή μουσική από πίσω) πόσο καλή θα την χαρακτηρίσει;
κι εγώ το μισώ
πολύ ακραία ταινία
κ έπαθα το ίδιο ακριβώς πράγμα με το soko όταν το είδα..
ευτυχώς πήρα κι εγώ τ'αμάξι κ άρχισα τις βόλτες..
αυτή η ταινία μου γ@μησε την ψυχολογία... -
Μα η ταινία είναι ΤΑΙΝΙΑΡΑ, γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο! Επειδή είναι τελείως μα τελείως καταθλιπτική! Αφήστε που έχει φοβερή μουσική και σκηνοθεσία.
Εννοείται, όμως, πως δεν είναι κατάλληλη για όλες τις ώρες...Κυριακή πρωί, πχ, καλύτερα να δείτε το Shrek 2 να γελάσετε, παρά το Requiem!
-
δε μπορω να πω οτι ηταν και τελεια, αλλα ειναι μια παρα πολυ καλη ταινια που απεχει απο τις συνηθισμενες αρλουμπες που βλεπουμε! αρκετα μελαγχολικη εως καταθλιπτικη! δε κανει για βραδυα ποπ κορν!
περιγραφει μια πραγματικοτητα πολυ μακρα απο τα mules και sex and the city!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μα η ταινία είναι ΤΑΙΝΙΑΡΑ, γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο! Επειδή είναι τελείως μα τελείως καταθλιπτική! -
πολυ κουλτουρα βρε παιδια αλλα απο οτι βλεπω εχουμε αφησει απεξω αριστουργηματα του ελληνικου κινηματογραφου
κανεις δεν εχει αναφερει τον μεγαλο Μπερτο (Νάσος Σπύρης) και τα αριστουργηματα του που αποτελουν σημαντικο κομματι του ελληνικου πολιτισμου
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
πολυ κουλτουρα βρε παιδια αλλα απο οτι βλεπω εχουμε αφησει απεξω αριστουργηματα του ελληνικου κινηματογραφουΖήηηκος, Ζήηηηκος....
(Της κακομοίρας)...
-
Ο χρήστης face έγραψε:
πολυ κουλτουρα βρε παιδια αλλα απο οτι βλεπω εχουμε αφησει απεξω αριστουργηματα του ελληνικου κινηματογραφου
Ζήηηκος, Ζήηηηκος....
(Της κακομοίρας)...
Μαζί με τη ταινία 'Οι γαμπροί της Ευτυχίας' κατ΄ έμε οι καλύτερες Ελληνικές κωμωδίες.
-
Εμ άι μίσινγκ σάμθινγκ;Δε μιλάει μονάχα για τα ναρκωτικά αλλά γενικότερα για τις εξαρτήσεις μας,είτε αυτά είναι ναρκωτικά είτε χρήματα είτε ουσίες που αδυνατίζουν. Η ταινία είναι συγκλονιστική για εμένα,τόσο με τα θέματα που ακουμπά όσο και το πως τα απεικονίζει.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Εμ άι μίσινγκ σάμθινγκ;Δε μιλάει μονάχα για τα ναρκωτικά αλλά γενικότερα για τις εξαρτήσεις μας,είτε αυτά είναι ναρκωτικά είτε χρήματα είτε ουσίες που αδυνατίζουν. Η ταινία είναι συγκλονιστική για εμένα,τόσο με τα θέματα που ακουμπά όσο και το πως τα απεικονίζει.
τα απεικονίζει μονόπλευρα και υπερβολικά να πούμε..
full ακραία
μούφα
και καλά την κατάντια των ακραίων καταστάσεων..
μόνο κάποιον που δεν προβληματίστηκε ποτέ επί του θέματος θα προβληματιζε.. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
full ακραία
μούφα
μόνο κάποιον που δεν προβληματίστηκε ποτέ επί του θέματος θα προβληματιζε..Ααααα γειά σου!
Κατι σαν τα αυτοκόλητα με τα βαθυστόχαστα μηνυματα
'όχι στα ναρκωτικά'
'η ζώνη ασφαλείας σε δένει με τη ζωή' -
Παιδια ηθελε να τονιση τι σημαινει ωα παιρνεις ναρκωτικα.Στην αρχη ωραια μετα η κατρακυλα.Ετσι ειναι η πραγματικη ζωη.Σοκαριστικη τοσσο ακραια που τα σεναρια των ταινιων δεν τα φτανουν.Οταν ειδα την ταινια ειχα στεναχωρηθει για καμια εβδομαδα.Μου αρεσε πολυ ηταν αληθινη αλλα δεν θελησα να την ξαναδω ποτε ξανα και εχουν περασει χρονια απο τοτε.Οποιος διαβαζει αυτο το φορουμ και δεν εχει δει την ταινια καλυτερα να μην την δει εκτος και αν θελει να καταλαβει τι εστι ναρκωτικα.
Υ.Γ. Συγγνωμη για την παρλα -
Μερα: Πεμπτη. Καναλι: Βουλη.
Ταινια: Μαμα ρομα.... -
ΠΟΛΥΤΕΧΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣΠΙΤΗΣ
βεγγος και ξερο χωμί
-
full ακραία
μούφα
μόνο κάποιον που δεν προβληματίστηκε ποτέ επί του θέματος θα προβληματιζε..Ααααα γειά σου!
Κατι σαν τα αυτοκόλητα με τα βαθυστόχαστα μηνυματα
'όχι στα ναρκωτικά'
'η ζώνη ασφαλείας σε δένει με τη ζωή'Τώρα που το ξαναβλέπω, μετά από κάτι μήνες...Δε νομίζω ότι ο σκηνοθέτης είχε σκοπό να γυρίσει μια διαδκτική ταινία. Αγνή σκέτη καταθλιψη ήθελε ο άνθρωπος και το θεμα βοήθησε...
Τελείως ρεαλιστική ταινία για τα ναρκωτικά είναι το Trainspotting! Δείχνει και την καλή πλευρά του θέματος!
Αγαπημενες ταινιες