-
Eγω δεν εχω σκυλι αλλα αν ζουσα στην εξοχη ή εστω ειχα κηπο , θα επαιρνα ενα jack russell.
Εψαξα να βρω πληροφοριες για αυτο το σκυλι και παραθετω μερικα χαρακτηριστικα.
1)Καλοψυχος
2)Υπακουος
3)Αν και μικρος σε μεγεθος (8 κιλα, 25-31 cm) ειναι ατρομητος και μπορει να τα βαλει ακομα και με σκυλια με διπλασιο και τριπλασιο μεγεθος
4)Του αρεσουν παρα πολυ τα παιχνιδια και ειναι εξαιρετικα ευγενικος με τα παιδια
5)Ειναι απο τα πιο εξυπνα σκυλια (αν οχι το πιο εξυπνο)
6)Εχουν δυνατα κυνηγετικα ενστικτα (πολυ δυνατοτερα ενστικτα απο τα κλασικα terrier). Τους αρεσουν να κυνηγουν και να εξερευνουν.1)Αν και πανεξυπνα θελουν ενα εμπειρο εκπαιδευτη
2)Μπορει να γινουν πολυ επιθετικα σε αλλα σκυλια. -
Καλά ρε παιδιά, και πώς αφήνετε σκύλους να μπαίνουν μέσα στο σπίτι σας, ενώ κυκλοφορούν έξω συνεχώς;;; Δεν σας κάνουν το σπίτι χάλια; Εγώ αν τους αφήσω, δεν θα μείνει σπίτι μετά για εμένα!!!
Μήπως είναι πολύ μικρά (6 μηνών) για να έχω απαιτήσεις;;;
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
μια αποπειρα να εκπαιδευθει εγινε...ηταν ανωφελη!
Να εκπαιδευσεις χασκι;Δεν εκπαιδευεις τον nasos/156ti να μαθει να οδηγει;Πιο ευκολο ειναι...
δε ξερω τον νασο αλλα χασκυ δυσκολα να εκπαιδευτει...μαλλον θα προσποιηθει οτι εκπαιδευθηκε...α! και ποτε θηλυκο χασκυ σα και μας! ειναι που ειναι απιστευτα, αμα ειναι και θηλυκο...
νασε79 τα δικα σου ειναι και μικρα...παντως και η ρεα οταν μπει στο σπιτι απο βολτα μετα απο βροχη η χιονι γινεται πανικος!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ειδικα εγω εχω ενα παρασημο στο δεξι χερι απο συμπλοκη λογω του οτι τη χαιδεψα οταν ετρωγε...επεσε πολυ ξυλο κατα τη συμπλοκη αλλα και γω πρωτη φορα εβλεπα τοσο πολυ αιμα δικο μου να τρεχει...φυσικα, απο τοτε και κροκοδειλος να μου τη πεσει το ιδιο ειναι..Ν'αγιασει το στοματακι της!
κουκλα Αδη, να την χαιρεστε!
-
ENERGIZER με DURACELL συνδιασμός..
δεν σταματάνε με τίποτα, είναι υπερκινητικά..
αν έχεις χώρο (μεγάλη αυλή) και όρεξη για ΠΟΛΛΕΣ ωρες μαζί του/της μόνο τότε να το πάρεις το Jack RusellΟ χρήστης red_army7 έγραψε:
Eγω δεν εχω σκυλι αλλα αν ζουσα στην εξοχη ή εστω ειχα κηπο , θα επαιρνα ενα jack russell.Εψαξα να βρω πληροφοριες για αυτο το σκυλι και παραθετω μερικα χαρακτηριστικα.
1)Καλοψυχος
2)Υπακουος
3)Αν και μικρος σε μεγεθος (8 κιλα, 25-31 cm) ειναι ατρομητος και μπορει να τα βαλει ακομα και με σκυλια με διπλασιο και τριπλασιο μεγεθος
4)Του αρεσουν παρα πολυ τα παιχνιδια και ειναι εξαιρετικα ευγενικος με τα παιδια
5)Ειναι απο τα πιο εξυπνα σκυλια (αν οχι το πιο εξυπνο)
6)Εχουν δυνατα κυνηγετικα ενστικτα (πολυ δυνατοτερα ενστικτα απο τα κλασικα terrier). Τους αρεσουν να κυνηγουν και να εξερευνουν.1)Αν και πανεξυπνα θελουν ενα εμπειρο εκπαιδευτη
2)Μπορει να γινουν πολυ επιθετικα σε αλλα σκυλια. -
εγω εχω 2 κρουσχααρ(παω για 3) κανελι καθαροαιμα θυλυκα,
κυνηγοσκυλα. -
Testing picasa και blogger
Edit:
removed my blog -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
ειδικα εγω εχω ενα παρασημο στο δεξι χερι απο συμπλοκη λογω του οτι τη χαιδεψα οταν ετρωγε...επεσε πολυ ξυλο κατα τη συμπλοκη αλλα και γω πρωτη φορα εβλεπα τοσο πολυ αιμα δικο μου να τρεχει...φυσικα, απο τοτε και κροκοδειλος να μου τη πεσει το ιδιο ειναι..
Ν'αγιασει το στοματακι της!
κουκλα Αδη, να την χαιρεστε!
μαντεψε ομορφη ποια επεται.....
δε θ'ανεβεις στον κρυο βορρα....θα τη παθεις!!!
merci!
-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
εχω μεγαλη απορια τι σκυλακια θα βγουν οταν τον ζευγαρωσω με την γερμανιδα ποιμενικη μας η οποια τωρα εκλεισε το εναμισυ ετος της.Θα σου συνιστούσα να μην το κάνεις.
Για να έχεις ένα βέλγικο και έναν γερμανικό ποιμενικό προφανώς σε ενδιαφέρουν τα ράτσας και όχι τα 'μπάσταρδα' (Συγνώμη αλλά τέτοια θα είναι ).
Επίσης σκέφτηκες τι θα κάνεις όλα τα κουτάβια που ενδεχομένως να γεννήσει. Γνωρίζεις πολλούς που θα θέλουν 'μπάσταρδα' ????
Θα τα αφήσεις ελεύθερα στον δρόμο ???Να και η δική μου ...
Αααααα, και όταν τρώει την χαϊδεύω.
-
κουκλα και ηρεμη ε?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
κουκλα και ηρεμη ε?Ευχαριστώ.
Τρομερή ήρεμη και παιχνιδιάρα !!! Απλά στο σπίτι μην μπείς χωρίς να είναι κάποιος από εμάς. Στον δρόμο όμως την πλησιάζεις ΑΦΟΒΑ !!!!!!
Αααα, το ξέχασα. SAMMY το όνομα της και είναι 6 και κάτι.
-
Eτσι πρέπει να είναι όλα τα σκυλια φύλαξης χωρου και όχι να γαβγίζουν σαν υστερικά. Μπράβο
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Eτσι πρέπει να είναι όλα τα σκυλια φύλαξης χωρου και όχι να γαβγίζουν σαν υστερικά. Μπράβοσκυλι που γαβγιζει δε δαγκωνει...
-
προβατακια-κοτετσι-κατσικα κ μια αγελαδα.
-
5 κατσικες
9 κατσικακια που μολις πριν λιγες μερες γεννηθηκαν
2-3 ακομη αφου μια ακομη δεν γεννησε
6 κοτες αφου με τα τελευταια γεγονοτα και επειδη δεν χωρουν πολλες κλεισμενες ολο το 24ωρο στο κοτετσι οι υπολοιπες ''ξεκουραζονται'' σε δυο καταψυκτες.
και τελος 3 γατες με 5 γατακια ολιγων μηνων που τα εχει υιοθετησει η κορη μου
-
-
Ως επι το πλειστον τα κουταβια ειναι ωραια αλλα αυτα τα σκαντζοχοιρακια ειναι πολυ γλυκα.
Edit
Η γυναικα μου ειπε αυτο που σκεφτομουνα και εγω οταν τα ξαναειδα 'σαν καστανα ειναι' -
Ωραια ειναι
-
Πολυ φαση εχουνε δεν εχω ξαναδει ωραια ειναι
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
...6 κοτες αφου με τα τελευταια γεγονοτα και επειδη δεν χωρουν πολλες κλεισμενες ολο το 24ωρο στο κοτετσι οι υπολοιπες ''ξεκουραζονται'' σε δυο καταψυκτες....Έχω κι εγώ τότε δυο κατοικίδια. Το ένα ράτσας 'Μιμίκος' και το άλλο 'Πίνδου'.
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε?