-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Tώρα τι κινητό δουλεύεις Θανάση?Να σου πώ αλλά δεν θα γελάσεις ε?
Έχω ένα Siemens S45i ( i ε όχι οτι κι ότι ) το οποίο αισίως έχει κλείσει 5 χρόνια και με εξυπηρετεί ακόμα μια χαρά πραγματικό σκυλί κανενα πρόβλημα. Όμως α) η μπαταρία τα φτύνει, β) το handsfree μας άφησε χρόνους και θέλω ένα bluetooth και γ) το βαρέθηκα πια.
Βασικά θέλω ένα κινητό καλά εξοπλισμένο όπως ήταν και το S45 όταν το αγόρασα, τότε στην Ιουρασική περίοδο και σχετικά έως πολύ συμμαζεμένο σε μέγεθος και βάρος. -
Καλό εργαλείο το S45i, γιατί να γελάσω???
Η απάντηση στην ερώτηση είναι: SE K750i.
Nokia να κοιτάξεις ΜΟΝΟ αν σε ενδιαφέρει να ανέβεις κατηγορία, να πας σε smartphones δηλαδή. Αλλιώς, SE και ξερό ψωμί -
Καλό αλλά σπάνιο πλέον
Το θέμα είναι θέλω smartphone ή όχι αυτό δεν το έχω απαντήσει ακόμα στον εαυτό μου και αν τελικά θέλω ποιο να πάρω? Επίσης άκουσα για προβλήματα με τα 750i ισχύουν? -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Tώρα τι κινητό δουλεύεις Θανάση?
Να σου πώ αλλά δεν θα γελάσεις ε?
Έχω ένα Siemens S45i ( i ε όχι οτι κι ότι ) το οποίο αισίως έχει κλείσει 5 χρόνια και με εξυπηρετεί ακόμα μια χαρά πραγματικό σκυλί κανενα πρόβλημα. Όμως α) η μπαταρία τα φτύνει, β) το handsfree μας άφησε χρόνους και θέλω ένα bluetooth και γ) το βαρέθηκα πια.
Βασικά θέλω ένα κινητό καλά εξοπλισμένο όπως ήταν και το S45 όταν το αγόρασα, τότε στην Ιουρασική περίοδο και σχετικά έως πολύ συμμαζεμένο σε μέγεθος και βάρος.Eίσαι είδος προς εξαφάνιση...ένα κινητό 5 χρόνια;
Εγώ σε 5 χρόνια να μην σου πω πόσα άλλαξα...Λοιπόν προτείνω N6230i, SE K750i
Το Qtek 8310 μου εξελίσσεται σε πολύ καλό εργαλειάκι.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Καλό αλλά σπάνιο πλέον
Το θέμα είναι θέλω smartphone ή όχι αυτό δεν το έχω απαντήσει ακόμα στον εαυτό μου και αν τελικά θέλω ποιο να πάρω? Επίσης άκουσα για προβλήματα με τα 750i ισχύουν?Καλές εναλλακτικές:
-Samsung D500. Τα κάνει όλα, ποιοτικά ανώτερα ΟΛΩΝ τα Samsung, αλλά έχει χειρότερη κάμερα από το Κ750i και είναι και ακριβούλι.
-SE W550i. Eπιπλέον του Κ750 έχει το γνωστό από το W800 walkman software, 2 ΔΥΝΑΤΑ ηχεία και στέρεο ήχο, ακουστικά Sony Walkman, αλλά του λείπει η υποστήριξη για κάρτα μνήμης (έχει 256ΜΒ ενσωματωμένα ωστόσο). Σχεδόν ίδια τιμή με το Κ750.
-Nokia 6270: το αντίπαλο δέος από τη Nokia. Στα ίδια λεφτά περίπου κι αυτό, καλές δυνατότητες, αλλά η παλιά κλασική πλατφόρμα Series40 της εταιρίας (για κάποιους αυτό είναι πλεονέκτημα, αλλά εσύ 'έρχεσαι' από Siemens), η οποία ΙΜΗΟ είναι ξεπερασμένη πλέον.
ΑΝ πας για smartphone, θα πρέπει να διαλέξεις: Symbian ή Windows Mobile? Εγώ δουλεύω Symbian καιρό τώρα, το βρίσκω αφάνταστα βολικό, και πλέον είναι και σταθερότατο. Τωρινή μου συσκευή, Nokia 6680. Προτείνεται!!!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Καλό αλλά σπάνιο πλέον
Το θέμα είναι θέλω smartphone ή όχι αυτό δεν το έχω απαντήσει ακόμα στον εαυτό μου και αν τελικά θέλω ποιο να πάρω? Επίσης άκουσα για προβλήματα με τα 750i ισχύουν?Από τον Αύγουστο που το έχω κανένα πρόβλημα και με πολύ χρήση.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Tώρα τι κινητό δουλεύεις Θανάση?
Να σου πώ αλλά δεν θα γελάσεις ε?
Βασικά θέλω ένα κινητό καλά εξοπλισμένο όπως ήταν και το S45 όταν το αγόρασα, τότε στην Ιουρασική περίοδο και σχετικά έως πολύ συμμαζεμένο σε μέγεθος και βάρος.Eίσαι είδος προς εξαφάνιση...ένα κινητό 5 χρόνια;
Εγώ σε 5 χρόνια να μην σου πω πόσα άλλαξα...Λοιπόν προτείνω N6230i, SE K750i
Το Qtek 8310 μου εξελίσσεται σε πολύ καλό εργαλειάκι.
Περίεργος άνθρωπος ε? Τι να σου πώ ίσως να φταίει και το κινητό από φίλους που το έχουν κανένας δεν το κράτησε λιγότερο από 3 χρόνια εγώ βέβαια είμαι ο τελευταίος των Μοϊκανών
Κατ' αρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...
Το W550 απορίπτεται λόγω ανοίγματος ( αν ήταν clam κάτι γινότανε, περίεργος άνθρωπος που λέγαμε ), το 6230i λόγω παλαιότητας. Το 6680 θα το δώ γιατί για Symbian ( microsoft και στο τηλέφωνο τι λές τώρα ) σκέφτομαι και εγώ.
Απο εκεί και πέρα σκέφτομαι και το W810i το οποίο είναι ο διάδοχος του 800i το οποίο μου αρέσει σε εμφάνιση...
Για να δούμε -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
[...] το 6230i λόγω παλαιότηταςμιλάς για παλαιότητα Θανάση;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
[...] το 6230i λόγω παλαιότητας
μιλάς για παλαιότητα Θανάση;
Εννοείται και μιλάω...σιγά μην πάρω παλιό κινητό εγώ
-
Θανάση το δικό μου...είναι Win Mobile 5.0 [ολόφρεσκη έκδοση], έχει wifi, bluetooth, παίζει mp3, έχει θύρα για mini-sd κάρτες, 1.3mpixels κάμερα, έχει καταπληκτική οθόνη και αυτονομία με νορμάλ χρήση 4 ημέρες.
-
Λοιπόν, μετά από ψάξιμο καταλήγω 90% στο Qtek 8310. Να τελειώσει η εξεταστική (γιατί αλλιώς θα κλαίμε) πρώτα όμως!
@elteo: Πως ανταποκρίνεται σε streaming audio/video μέσω wifi?leonp και αυτό που μου προτείνεις εσύ για το ipod είναι καλή ιδέα. To υπάρχον radio-cd δεν υποστηρίζει ούτε mp3, οπότε ίσως σε κάποιο καιρό το αλλάξω και κοιτάξω μία λύση που να συνδέεται και με το ipod. Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Περίεργος άνθρωπος ε? Τι να σου πώ ίσως να φταίει και το κινητό από φίλους που το έχουν κανένας δεν το κράτησε λιγότερο από 3 χρόνια εγώ βέβαια είμαι ο τελευταίος των Μοϊκανών
[snip]Όχι και περίεργος. Κι εγώ ακόμα με Siemens ME45 είμαι, και δεν προβλέπεται κιόλας να αλλάζω σύντομα
-
τσεκαρε παντως και το κ750 και το w800 η 810....εγω εχω το κ750 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος...
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Λοιπόν, μετά από ψάξιμο καταλήγω 90% στο Qtek 8310. Να τελειώσει η εξεταστική (γιατί αλλιώς θα κλαίμε) πρώτα όμως!
@elteo: Πως ανταποκρίνεται σε streaming audio/video μέσω wifi?...δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα...
-
Παιδιά για τα παιχνίδια του PS2 δεν γνωρίζει κανείς;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Παιδιά για τα παιχνίδια του PS2 δεν γνωρίζει κανείς;Εγώ έχω ps2. Τι θέλεις να μάθεις;
-
Τι έγινε ...ήρθε πελάτης κι έχασες την μιλιά σου;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παιδιά για τα παιχνίδια του PS2 δεν γνωρίζει κανείς;
Εγώ έχω ps2. Τι θέλεις να μάθεις;
Πως αντιγράφω και παίζω games χωρίς να είναι τσιπαρισμένο το μηχάνημα;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τι έγινε ...ήρθε πελάτης κι έχασες την μιλιά σου;Παιδιά, υπάρχει τρόπος να αντιγράψω και να παίξω παιχνίδι του PS2 (Playstation 2) χωρίς να είναι τσιπαρισμένο το μηχάνημα; Αν ναι, θα εκτιμούσα links με οδηγές και απαιτούμενο software!
Φανταζομαι πως δεν γινεται ,αλλιως δεν θα ειχε νοημα το τσιπαρισμα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τι έγινε ...ήρθε πελάτης κι έχασες την μιλιά σου;
Παιδιά, υπάρχει τρόπος να αντιγράψω και να παίξω παιχνίδι του PS2 (Playstation 2) χωρίς να είναι τσιπαρισμένο το μηχάνημα; Αν ναι, θα εκτιμούσα links με οδηγές και απαιτούμενο software!
Φανταζομαι πως δεν γινεται ,αλλιως δεν θα ειχε νοημα το τσιπαρισμα.
Και πως θα πάρουμε τώρα... backup;
ΥΓ. Όντως δεν γίνεται;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]