-
Υπάρχει αριθμός για πρόσβαση στο internet και να είναι της γνωστής μορφής 210-xxxxxxx και όχι ΕΠΑΚ?
Θέλω να μπω από γραμμή που δεν παίρνει ΕΠΑΚ -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Υπάρχει αριθμός για πρόσβαση στο internet και να είναι της γνωστής μορφής 210-xxxxxxx και όχι ΕΠΑΚ?
Θέλω να μπω από γραμμή που δεν παίρνει ΕΠΑΚΧλωμό το κόβω...
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Θέλω να μπω από γραμμή που δεν παίρνει ΕΠΑΚΚάποιοι παροχείς διαθέτουν τέτοιες γραμμές (αστική χρέωση, εννοείται).
Για ποια εταιρεία ενδιαφέρεσαι; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θέλω να μπω από γραμμή που δεν παίρνει ΕΠΑΚΚάποιοι παροχείς διαθέτουν τέτοιες γραμμές (αστική χρέωση, εννοείται).
Για ποια εταιρεία ενδιαφέρεσαι;hol & cosmote
-
HOL: 210 668500
Otenet: δεν τον βρήκα, αλλά μπορείς να ρωτήσεις εδώ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
HOL: 210 668500Otenet: δεν τον βρήκα, αλλά μπορείς να ρωτήσεις εδώ.
thanks
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
HOL: 210 668500Otenet: δεν τον βρήκα, αλλά μπορείς να ρωτήσεις εδώ.
Λείπει ένας αριθμός ακόμα από την HOL.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
HOL: 210 668500
Otenet: δεν τον βρήκα, αλλά μπορείς να ρωτήσεις εδώ.
Λείπει ένας αριθμός κόμα από την HOL.
ωχ ναι!
-
http://support.hol.gr/online/support/in ... 40;7&HID=6
Όντως, έχουν φάει ένα 2άρι.
210 6685200
'...πρόσβαση είτε μέσω του 210 6685200, είτε μέσω του ΕΠΑΚ 89625 77777. O αριθμός 210 668500 δεν υπόκειται σε χρεώσεις ΕΠΑΚ...' -
Χάρη το antivir 7.0 scan-άρει τα εισερχόμενα email;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χάρη το antivir 7.0 scan-άρει τα εισερχόμενα email;Εξειδικευμένα όχι. Αν όμως πάει να σου ανοίξει οτιδήποτε επιλήψιμο το πιάνει αμέσως και σε ρωτάει τι να κάνει.
-
Παιδιά, υπάρχει τρόπος να αντιγράψω και να παίξω παιχνίδι του PS2 (Playstation 2) χωρίς να είναι τσιπαρισμένο το μηχάνημα; Αν ναι, θα εκτιμούσα links με οδηγές και απαιτούμενο software!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εξειδικευμένα όχι. Αν όμως πάει να σου ανοίξει οτιδήποτε επιλήψιμο το πιάνει αμέσως και σε ρωτάει τι να κάνει.
Yπάρχει μόνο στην premium...τώρα το είδα.
The Pop3-scanner of AntiVir PersonalEdition Premium provides more than security in your mail box.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εξειδικευμένα όχι. Αν όμως πάει να σου ανοίξει οτιδήποτε επιλήψιμο το πιάνει αμέσως και σε ρωτάει τι να κάνει.
Yπάρχει μόνο στην** premium**...τώρα το είδα.
The Pop3-scanner of AntiVir PersonalEdition Premium provides more than security in your mail box.
Μη βρίζεις είπαμε.
-
Λοιπόν, με 1000-1200 ευρώ τι λαπτοπ να πάρω και τι να προτιμήσω;;; Μάρκες, μοντέλα.
Θέλω κάτι που να έχει εγγυηση και δίκτυο και εκτός ελλάδος γιατι απο το καλοκαιρι μετακομίζω Σουηδία!!!!!
(Οποτε λαπτοπ του Πλαισίου ακυρα)
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Λοιπόν, με 1000-1200 ευρώ τι λαπτοπ να πάρω και τι να προτιμήσω;;; Μάρκες, μοντέλα.Θέλω κάτι που να έχει εγγυηση και δίκτυο και εκτός ελλάδος γιατι απο το καλοκαιρι μετακομίζω Σουηδία!!!!!
Toshiba . & -
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Λοιπόν, με 1000-1200 ευρώ τι λαπτοπ να πάρω και τι να προτιμήσω;;; Μάρκες, μοντέλα.Θέλω κάτι που να έχει εγγυηση και δίκτυο και εκτός ελλάδος γιατι απο το καλοκαιρι μετακομίζω Σουηδία!!!!!
Του πλαισίου κ.λ.π. είναι εκτός από χέρι.
Εγώ έχω παραγείλει αυτόν http://www.e-acorn.gr/view_product.php? ... bsubcat=-1
από multirama. Ρίξε μια ματιά. -
Λοιπόν εδώ και λίγο καιρό σκέφτομαι σοβαρά την αλλαγή του κινητού μου.
Μέχρι στιγμής στο μυαλό μου παίζουν τα Κ750i, W810i από SonyEricsson ( το 810 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα ) από Μοtorola μου αρέσει το RAZR 3G αλλά μέχρι στιγμής είναι αποκλειστικότητα της Vodafone με το live και πολύ ακριβό. Από Nokia δεν ξέρω το ίδιο και για Samsung και Panasonic...Αny ideas? Απαραίτητο το bluetooth... -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Λοιπόν εδώ και λίγο καιρό σκέφτομαι σοβαρά την αλλαγή του κινητού μου.
Μέχρι στιγμής στο μυαλό μου παίζουν τα Κ750i, W810i από SonyEricsson ( το 810 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα ) από Μοtorola μου αρέσει το RAZR 3G αλλά μέχρι στιγμής είναι αποκλειστικότητα της Vodafone με το live και πολύ ακριβό. Από Nokia δεν ξέρω το ίδιο και για Samsung και Panasonic...Αny ideas? Απαραίτητο το bluetooth...Κ 750 i χωρίς άλλα σχόλια.
-
Tώρα τι κινητό δουλεύεις Θανάση?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]