-
7 εκατομμυρια για 1600αρι τετοιου ειδους?
τεσπα, αν και πιστευω οτι αμα εισαι μικρος δε λεει να παρεις τετοιο αυτοκινητο, και τα δυο ειναι πολυ ομορφα στις διπορτες εκδοσεις...
η σιτροεν πιο διαστημικη, το αστρα πιο 'αλφα'....
σιτροεν απο μενα!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
7 εκατομμυρια για 1600αρι τετοιου ειδους?Γιατί το λες αυτό;
Το επίπεδο εξοπλισμού τους έχει σχεδόν τα πάντα ενώ και η ποιότητα των σημερινών μοντέλων είναι σαφώς αναβαθμισμένη...είτε μιλάμε για κατασκευή είτε για κύλιση.
Και τα μοτέρ των 110 ίππων δεν είναι άσχημα.Οι 2πορτες είναι για αυτούς που δεν έχουν ξαναπάρει 2πορτο. Εγώ πήρα έμαθα και δεν πρόκειται να ξαναπάρω. Ο ορισμός του αντι-πρακτικού.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
7 εκατομμυρια για 1600αρι τετοιου ειδους?
Γιατί το λες αυτό;
Το επίπεδο εξοπλισμού τους έχει σχεδόν τα πάντα ενώ και η ποιότητα των σημερινών μοντέλων είναι σαφώς αναβαθμισμένη...είτε μιλάμε για κατασκευή είτε για κύλιση.
Και τα μοτέρ των 110 ίππων δεν είναι άσχημα.Οι 2πορτες είναι για αυτούς που δεν έχουν ξαναπάρει 2πορτο. Εγώ πήρα έμαθα και δεν πρόκειται να ξαναπάρω. Ο ορισμός του αντι-πρακτικού.
προσωπικα, δε θα παρω αυτοκινητο που θα χω υποψη μου οτι θα μεταφερει 4 και 5 ατομα παρα μονο οταν παντρευτω...οποτε οι 2 πορτες δε μ'ενοχλουν καθολου οταν προκειται να παρω ενα αμαξωμα που δειχνει πολυ ομορφο οπως των δυο προκειμενων μοντελων...σε αντιθεση με τα 5πορτα οπου ειδικα το αστρα μοιαζει σα.....αντε μη πω με τι μοιαζει....η σιτροεν ειναι λιγο καλυτερη στο 5θυρο...
με τα 20000ευρω πλησιαζουμε επικινδυνα την ανωτερη κατηγορια των 1,8 λιτρων και τα γνωστα σενταν οπως επισης και μπορουμε να ασχοληθουμε με γνωστους πυραυλους εδαφους εδαφους....καμια σχεση δηλαδη με 1,6 των 110 ιππων...σιγουρα αυτα τα 1,6 ειναι καλυτερα των 1,4 δε το συζηταμε...αλλα παλι θα το σκεφτομουν πολυ να τα προτιμησω απο κατι που θα πηγαινει σαφως πιο γρηγορα η σαφως πιο ανετα....ειδικα οταν κοστιζουν 7 εκατομμυρια...
αλλα ολα αυτα ειναι συναρτηση ηλικιας, αποψεων, γουστου κτλ κτλ....οποτε τζαμπα μιλαμε!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
funky...[τι nickname και αυτό]...παίζει να την οδηγώ περισσότερο εγώ την 159 αλλά κ πάλι με 12k χλμ ετησίως για να φτάσω τα 100 θέλω ~8+ χρόνια που δεν υπάρχει περίπτωση πέραν της 5ετίας να το κρατήσω το C.[/απάντησησεπερίεργοσεατάκια]
Τον ξεσκέπασα, τον ξεσκέπασα!
Λοιπόν, κάτι πρέπει να κάνω με το avatar! Όλοι με νομίζουν σεατάκια, ενώ αν ψάξει κανείς τα post μου, σε ελάχιστες περιπτώσεις δεν τη θάβω! Όχι, κύριοί μου, type-R ήθελα, αλλά η αγορά δεν κρινόταν συμφέρουσα!
οπότε, καλό θα ήταν να αλλάξεις το tag σε [/απάντησησεπερίεργοό,τιναναιαρκείναέχειτέσσεριςρόδεςάκια]
Εγώ πάντως θα διάλεγα C4, πόσο μάλλον αν δεν σκόπευα να την κρατήσω και χρόνια. Τώρα, για τα 20.000 για μικρομεσαίο 1.600αρι που λέει και ο Άδης...κολοκυθόπιτα! Ανοίγει μεγάλο φύλλο...ε, ζήτημα εννοούσα!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οι 2πορτες είναι για αυτούς που δεν έχουν ξαναπάρει 2πορτο. Εγώ πήρα έμαθα και δεν πρόκειται να ξαναπάρω. Ο ορισμός του αντι-πρακτικού.+1 και οταν πηρα το c4 ημουνα 21...
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Οι 2πορτες είναι για αυτούς που δεν έχουν ξαναπάρει 2πορτο. Εγώ πήρα έμαθα και δεν πρόκειται να ξαναπάρω. Ο ορισμός του αντι-πρακτικού.
+1 και οταν πηρα το c4 ημουνα 21...
εκτός αν είναι δίθυρο και διθέσιο
και στα δύο αυτοκίηντα για τα οποία ο λόγος οι 3θυρες εκδόσεις είναι πιο όμορφες χωρίς όμως οι 5θυρες να είναι πολύ λιγότερο όμορφες.
Ειδικά εφόσον υπολογίζεις να κρατήσεις το αυτοκίνητο για καμιά 10ετία μάλλον πας για 5 πόρτες.Αν έχετε παρατηρήσει οι περισσότερες γυναίκες είναι ιδιαίτερα επίμονες στο να έχει το αυτοκίνητο πίσω πόρτες και μεγάλο πορτ μπαγκαζ
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
και στα δύο αυτοκίηντα για τα οποία ο λόγος οι 3θυρες εκδόσεις είναι πιο όμορφες χωρίς όμως οι 5θυρες να είναι πολύ λιγότερο όμορφες.
Ειδικά εφόσον υπολογίζεις να κρατήσεις το αυτοκίνητο για καμιά 10ετία μάλλον πας για 5 πόρτες.Αν έχετε παρατηρήσει οι περισσότερες γυναίκες είναι ιδιαίτερα επίμονες στο να έχει το αυτοκίνητο πίσω πόρτες και μεγάλο πορτ μπαγκαζ
το αστρα παντως το 5θυρο κατα τη γνωμη μου ειναι σαν αναποδο μαμωτο μπροστα στο 3θυρο...
οσο για τις γυναικες καπου εχουν το νου τους....βλεπουν μπροστα!
-
Ποια αλλη διαφορα εχει το 3θυρο απο το πενταθυρο εκτος του οτι ειναι μικροτερα τα κρυσταλλα;;;
-
Μάσκα, πισινός, πίσω φανάρια και ως 3θυρο είναι πιο στιβαρό. Επίσης νομίζω πως διαφέρει το επίπεδο εξοπλισμού στα αντίστοιχα 3θυρα μοντέλα (υψηλότερο).
-
το αστρα παντως το 5θυρο κατα τη γνωμη μου ειναι σαν αναποδο μαμωτο μπροστα στο 3θυρο...
οσο για τις γυναικες καπου εχουν το νου τους....βλεπουν μπροστα!
Thunderstruck
-
**οσο για τις γυναικες καπου εχουν το νου τους....βλεπουν μπροστα! **
Κορυφαιος!!!
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Ποια αλλη διαφορα εχει το 3θυρο απο το πενταθυρο εκτος του οτι ειναι μικροτερα τα κρυσταλλα;;;μονο αυτη ειναι η διαφορα τους?
o manosk τα παρεθεσε πολυ καλα! ειναι και γνωστης!
ευχαριστω ευχαριστω
σας αξιζω!
-
Η ατάκα για τις γυναίκες κορυφαία. Απλά δεν έχω συναντήσει καμία ως τώρα που να ασχολείται με το μέγεθος... του πορτ παγκάζ βεβαίως!
Από κει και πέρα, ως επιβάτης (σπανιότατο φαινόμενο), αναθεματίζω τα τρίθυρα. Άσε που ο οδηγός δε βγαίνει, και κατά συνέπεια αν είναι να μπούνε 2 ή 3 είναι απίστευτο στρίμωγμα.
Όμως, επειδή ενίοτε καταλήγουμε 4 άτομα να πάμε με 4 αυτοκίνητα έξω, ή επειδή συνήθως ένα άτομο έχω στο αυτοκίνητο- άντε 2, δεν έχω λόγο να προτιμήσω τα 5θυρα.. Ίσως επειδή τα μοντέλα που μου αρέσουν (ή άρεσαν) ήταν πιο ενδιαφέροντα σχεδιαστικά στην 3θυρη εκδοχή.
Μάλιστα, πιστεύω πως όταν ένα μοντέλο έχει σχετικά μικρό μήκος, και κόβεται απότομα πίσω, χάνει αρκετά στο 5θυρο. Φυσικά, το 3θυρο είναι μια αρκετά εγωιστική επιλογή, αλλά τι να κάνεις... όπως τη βρίσκει κανείς!
-
μα η αγορα ενος τριπορτου αυτοκινητου προυποθετει οτι δεν υπαρχουν παιδια σκυλια γατια κτλ κτλ!!! εφοσον δεν υπαρχουν τετοιες υποχρεωσεις, αποψη μου παντα, ειναι αμαρτια να παιρνεις πιο συντηρητικο αμαξι αφου το συνηθες ειναι τα 3πορτα να ειναι τα 'σπορτιφ'...
-
μα η αγορα ενος τριπορτου αυτοκινητου προυποθετει οτι δεν υπαρχουν παιδια σκυλια γατια κτλ κτλ!!! εφοσον δεν υπαρχουν τετοιες υποχρεωσεις, αποψη μου παντα, ειναι αμαρτια να παιρνεις πιο συντηρητικο αμαξι αφου το συνηθες ειναι τα 3πορτα να ειναι τα 'σπορτιφ'...Kαι πώς μπορείς να το προβλέψεις αυτό;
Εάν εγώ πάρω σκύλο τι κάνω μετά; -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μα η αγορα ενος τριπορτου αυτοκινητου προυποθετει οτι δεν υπαρχουν παιδια σκυλια γατια κτλ κτλ!!! εφοσον δεν υπαρχουν τετοιες υποχρεωσεις, αποψη μου παντα, ειναι αμαρτια να παιρνεις πιο συντηρητικο αμαξι αφου το συνηθες ειναι τα 3πορτα να ειναι τα 'σπορτιφ'...
Kαι πώς μπορείς να το προβλέψεις αυτό;
Εάν εγώ πάρω σκύλο τι κάνω μετά;E ρε φιλε αρχίζεις και εσυ απο τα δύσκολα
Κάνε ένα παιδί πρώτα και μέχρι να πάρεις σκύλο θα την έχεις βρει τη λύση -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Εάν εγώ πάρω σκύλο τι κάνω μετά;E ρε φιλε αρχίζεις και εσυ απο τα δύσκολα
Κάνε ένα παιδί πρώτα και μέχρι να πάρεις σκύλο θα την έχεις βρει τη λύση -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εάν εγώ πάρω σκύλο τι κάνω μετά;-
πας σε μαγισσες και χαρτοριχτρες και σου ριχνουν τη τραπουλα ταρω!
-
αμ οταν παρεις τη γατα να δουμε τι θα κανεις....
-
opel astra 1.6 i c4 1.6