-
Εεεετσι.
Εδώ ολόκληροι κάγκουρες κάνουν ΤΙΣ π@π@ριές σε δημόσιους δρόμους και τις επιδεικνύουν υπερήφανοι για τα κατορθώματά τους (GETAWAY IN ATHENS) και οι αστυνομικοί δεν κουνάνε ούτε το δαχτυλάκι τους.
-
Ζώο η κότα με το κίτρινο Πικάντο στην Κωνσταντινουπόλεως που είχε αναμένα μόνο τα προβολάκια ομίχλης μπρος και πίσω. Ούτε θέσεως, ούτε διασταυρώσεως, ούτε τίποτα. Παράλληλα στο ταμπλώ της αναπαυόταν ένα φορητό DVD Player, το οποίο παρακολουθούσε με την άλλη κότα που είχε για συνοδηγό...
-
ζωο ζωο ρωσε (αν και τελικα ησουν και ευγενικος) που πεταχτηκες απο ΣΤΟΠ χωρις να ελενξεις και αναγκαστηκα να χτυπησω ενα σταυθμευμενο.........
ας ελπισουμε να βγει συννενοηση με την ασφαλιστικη......
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ζωο ζωο ρωσε (αν και τελικα ησουν και ευγενικος) που πεταχτηκες απο ΣΤΟΠ χωρις να ελενξεις και αναγκαστηκα να χτυπησω ενα σταυθμευμενο.........ας ελπισουμε να βγει συννενοηση με την ασφαλιστικη......
Σώπα ρε Γιάννη... Κρίμα...
-
Αν ήταν εντάξει με τα διαδικαστικά, τότε δεν ήταν ζώο. Λάθη κάνουν όλοι.
Περαστικά. -
ε βασικα απο οτι φαινεται μονο προφυλαχτηρας ειναι και ισως και το φτερο του οδηγου......
με 20 χτυπησα ρε πουστη μου........ -
Περαστικά Γιάννη...
-
περαστικα!
-
ΖΩΑ όσοι έχουν αρρύθμιστα πιτσιλιτήρια με αποτέλεσμα όταν ψεκάζουν το παρ-μπριζ τους να έρχεται όλο το νερό στο δικό μου που βρίσκομαι ΠΙΣΩ. Και καλά, ο πίσω δεν τους ενδιαφέρει, το ότι το τζάμι τους τελικά ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ δεν τους ενδιαφέρει;
-
ΖΩΟ ο τύπος που τον τελευταίο καιρό εξακολουθεί να κλείνει όποια πυλωτή βρίσκει στη γειτονιά τις μικρές ώρες. (που να ψάχνουμε θέση)
Χτες πάρκαρε σαν κύριος στη θέση μου και γυρνώντας έμεινα να κοιτάω το primera του.
Είχε αφήσει κινητό στο παρμπριζ, το οποίο και δε σήκωνε μετά από 5 κλήσεις. Τελικά, με λίγο ψάξιμο πάρκαρα αλλού (τόσο δύσκολο είναι να το κάνει κι αυτός; ) και του έστειλα ένα SMS πως την επόμενη φορά δε θα είμαι τόσο ευγενικός. Τον κλείνω κι ας με ψάχνει.ΖΩΟ κι ο τύπος με το Astra που πετάχτηκε στη Μητροπόλεως από ένα στενό χωρίς να ελέγξει το παραμικρό. Αν ήμουν 10 μέτρα πιο μπροστά θα είχαμε γίνει 100%.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
εξακολουθεί να κλείνει όποια πυλωτή βρίσκει στη γειτονιά τις μικρές ώρες.Επειδή του έχει γίνει συνήθεια...
Είχε αφήσει κινητό στο παρμπριζ, το οποίο και δε σήκωνε μετά από 5 κλήσεις.
Επειδή δεν είσαι η γκόμενά του για να τον ψάχνεις στο κινητό και δεν είσαι υποχρεωμένος να παίρνεις τηλέφωνα...
με λίγο ψάξιμο πάρκαρα αλλού (τόσο δύσκολο είναι να το κάνει κι αυτός; )
Eπειδή δεν είναι δύσκολο να παρκάρει κάποιος, ακόμα και στη γειτονιά σου, χωρίς να εμποδίζει...
...με ένα στυλό στη βαλβίδα, ξεφουσκώνεις το λάστιχό του και τελείωσε η δουλειά...
Αν κάποια στιγμή υπάρξει ανάγκη και κάποιο ζώο σε κλείσει, θα καταλάβεις...
-
Φίλε μου, έχεις απόλυτο δίκιο.
Φοβάμαι βέβαια λιγάκι, γιατί δεν ξέρεις τι είναι ο άλλος και μπορεί κάλλιστα την επόμενη φορά να κατεβώ και να δω το αυτοκίνητο χαραγμένο..
Η αλήθεια είναι πως επειδή έχει συμβεί κι άλλες φορές αυτό με διάφορους και συνήθως τους κλείνω κ τους αφήνω ένα χαρτάκι με το τηλέφωνο μου, κατεβαίνω και τους λέω μερικά πράγματα.
Απλά, το βράδυ είναι λίγο δύσκολο να το κάνω αυτό γιατί μπορεί να αρχίσει να κορνάρει κ να ξυπνήσει όλη τη γειτονιά, χώρια που συνήθως το μόνο που μ' ενδιαφέρει είναι να κοιμήθώ κι όχι να διαπληκτίζομαι.
Ίσως, λάθος μου. -
Ο χρήστης ast έγραψε:
ΖΩΟ ο τύπος που τον τελευταίο καιρό εξακολουθεί να κλείνει όποια πυλωτή βρίσκει στη γειτονιά τις μικρές ώρες. (που να ψάχνουμε θέση)
Χτες πάρκαρε σαν κύριος στη θέση μου και γυρνώντας έμεινα να κοιτάω το primera του.
Είχε αφήσει κινητό στο παρμπριζ, το οποίο και δε σήκωνε μετά από 5 κλήσεις. Τελικά, με λίγο ψάξιμο πάρκαρα αλλού (τόσο δύσκολο είναι να το κάνει κι αυτός; ) και του έστειλα ένα SMS πως την επόμενη φορά δε θα είμαι τόσο ευγενικός. Τον κλείνω κι ας με ψάχνει.Tυπωσε αυτό: http://briefcase.pathfinder.gr/file/Kru ... 402/399908
σε αυτοκόλλητη κόλλα Α4 και στόλιζέ του το αυτοκίνητο όποτε το βάζει σε πάρκιν άλλου! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Είχε αφήσει κινητό στο παρμπριζ, το οποίο και δε σήκωνε μετά από 5 κλήσεις. Τελικά, με λίγο ψάξιμο πάρκαρα αλλού (τόσο δύσκολο είναι να το κάνει κι αυτός; ) και του έστειλα ένα SMS πως την επόμενη φορά δε θα είμαι τόσο ευγενικός. Τον κλείνω κι ας με ψάχνει.Tυπωσε αυτό: http://briefcase.pathfinder.gr/file/Kru ... 402/399908
σε αυτοκόλλητη κόλλα Α4 και στόλιζέ του το αυτοκίνητο όποτε το βάζει σε πάρκιν άλλου!Μόνο μην σε πιάσουν την ώρα που το βάζεις...γιατί θα του μοιάζεις μετά το ξύλο...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ζωο ζωο ρωσε (αν και τελικα ησουν και ευγενικος) που πεταχτηκες απο ΣΤΟΠ χωρις να ελενξεις και αναγκαστηκα να χτυπησω ενα σταυθμευμενο.........ας ελπισουμε να βγει συννενοηση με την ασφαλιστικη......
Όχι ρε John... Με το Αβένσις είσουνα;
Σε καταλαβαίνω, κι εγώ πρόσφατα έφαγα τράκα απο αφηρημένο που πέρασε κόκκινο...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
...........Tυπωσε [b]αυτό[/b]: http://briefcase.pathfinder.gr/file/Kru ... 402/399908
σε αυτοκόλλητη κόλλα Α4 και στόλιζέ του το αυτοκίνητο όποτε το βάζει σε πάρκιν άλλου!AΠAIXTO!!
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
...........Tυπωσε [b]αυτό[/b]: http://briefcase.pathfinder.gr/file/Kru ... 402/399908
σε αυτοκόλλητη κόλλα Α4 και στόλιζέ του το αυτοκίνητο όποτε το βάζει σε πάρκιν άλλου!AΠAIXTO!!
είναι... και τα άλλα ήταν ακόμα πιο άπαιχτα με το γάιδαρο
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
είναι... και τα άλλα ήταν ακόμα πιο άπαιχτα με το γάιδαρο
Πού είναι τα άλλα...θέλω να τα 'κατεβάσω'!!
-
Ζώα du jour:
Ο κρετίνος με το σκούρο μωβ/μπλε Corsa που, ξεκινώντας σε διασταύρωση, ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΠΡΑΣΙΝΟ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ στη μέση του δρόμου για να... ελέγξει αν ερχόταν κανένας και έμεινε εκεί κοιτώντας μέχρι που άναψε πράσινο για τα άλλα οχήματα (διασταύρωση Τσόντου Βάρδα με Ηρώων Πολυτεχνείου). Αμέσως μετά, μπροστά στη στάση του λεωφορείου στην πλατεία δικαστηρίων (εννοώ τη στάση μπροστά στο εφημεριδάδικο, μπροστά στην οποία παρκάρουν διπλοτριπλοσειρά όλες οι διασταυρώσεις κόπρου με τσιμεντόλιθο, σταμάτησε για να κάνει όπισθεν ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΠΛΟΠΑΡΚΑΡΕΙ!!!
Ο αμερικλάνος με το λευκό αμερικλανικών προδιαγραφών Focus που, στρίβοντας για Κουνουπιδιανά, ΔΕΝ άναψε φλας και μετά αγκάλιασε τη διαχωριστική γραμμή με 60. Και μετά είμαι εγώ ο κακός...
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Φίλε μου, έχεις απόλυτο δίκιο.Φοβάμαι βέβαια λιγάκι, γιατί δεν ξέρεις τι είναι ο άλλος και μπορεί κάλλιστα την επόμενη φορά να κατεβώ και να δω το αυτοκίνητο χαραγμένο..
Αν δεν θέλεις να διαπληκτίζεσαι, ίσως ένα fixed χαρτί ('μην κλείνετε το parking, υπάρχει ανάγκη') στου καθενός τον καθαριστήρα, δεν νομίζω να κάνει κακό. ίσα ίσα, που αν υπάρχουν μερικοί σεσημασμένοι στη γειτονιά, μάλλον θα τους γλιτώσεις.
Ο άλλος για να χαράξει οτιδήποτε, βέβαια, θα πρέπει να σε δει...μπορεί και να μην είναι προφανές γιατί βγήκε ο αέρας από το ελαστικό του...
Σοβαρά τώρα, εγκρίνω την λύση του χαρτιού. Εύκολο
(τύπωσε καμιά 50ρια και θα έχεις για πολύ καιρό), αξιόπιστο και ακίνδυνο.
Ζώα ζώα ζώα