-
Ο χρήστης nass έγραψε:
210 με το Type-R μου (200hp) ευκολα στην εθνικη σε ευθεια. πηγαινε και αλλο φυσικα αλλα δεν υπαρχει λογος.
Πρέπει να βάλεις και 6η
-
260(τερματισμενο κοντερ αρα λογικα 250 σε γνωστο γερμανικο ροουντστερ με 600 ακομα ωφελιμες r.p.m. ελεω κοφτη)στην Α.Ο. 2 παρα τα ξημερωματα.
Παντως οφειλω να ομολογησω οτι ειχα 200% προσοχη στο δρομο και χρειαστηκε να χρησημοποιησω 2 λωριδες για να στριβω με ασφαλεια και πως ολα εκτυλισσονται τρομακτικα γρηγορα που αν συμβει κατι δεν υπαρχει το παραμικρο περιθωριο αντιδρασης. ενα δυνατο φρεναρισμα που δοκιμασα με εριξε στα 190 περιπου .Αν δηλαδη απο τα 260 φρεναρα αποτομα θα επεφτα εκει γυρω στα 190 ταχυτητα ικανη να με κανει κιμα..... -
Ο χρήστης ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:
260(τερματισμενο κοντερ αρα λογικα 250 σε γνωστο γερμανικο ροουντστερ με 600 ακομα ωφελιμες r.p.m. ελεω κοφτη)στην Α.Ο. 2 παρα τα ξημερωματα.
Παντως οφειλω να ομολογησω οτι ειχα 200% προσοχη στο δρομο και χρειαστηκε να χρησημοποιησω 2 λωριδες για να στριβω με ασφαλεια και πως ολα εκτυλισσονται τρομακτικα γρηγορα που αν συμβει κατι δεν υπαρχει το παραμικρο περιθωριο αντιδρασης. ενα δυνατο φρεναρισμα που δοκιμασα με εριξε στα 190 περιπου .Αν δηλαδη απο τα 260 φρεναρα αποτομα θα επεφτα εκει γυρω στα 190 ταχυτητα ικανη να με κανει κιμα.....Σωστά. Προσωπική μου γνώμη είναι ότι σε ταχύτητες πάνω απο 220 (σε δημόσιους δρόμους) είσαι κυριολεκτικά στα χέρια του Θεού . Γι'αυτό νομίζω ότι είναι απαράδεκτο να τρέχεις τόσο σε δρόμους που δεν είναι 'άδειοι' απο άλλους 'χρήστες'.
-
με evo VII 600 αλογα ροδα ως συνοδηγος 270
typer 240+ aloga 250 κοντερ στη Λαμια
czt 230 κοντερ στο Σηριο (δεν πηγαινε αλλο)
rallye 1.3 5η κοφτη 210 κοντερ(190 πραγματικα λενε)
kia pride 180 σπασμενο στο Σηριο -
220 κοντερίσια με Chevrolet Caprice 5.7lt στον δρόμο από Dubai για Abu Dhabi... (μια πολύύύύύύ μεγάάάάάάλη ευθεία)
Δεν τα κράτησε πολύ βέβαια επειδή ήταν νοικιάρικο το αμάξι και μετά από μερικά λεπτά άρχισε να κάνει διακοπές η μηχανή οπότε έκοψα και πήγαινα σε ποιό νορμάλ ταχύτητες...
-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
typer 240+ aloga 250 κοντερ στη ΛαμιαΑυτό δεν είναι 'φίδια' λέει αλήθεια το ξέρω.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Ήταν το άσπρο extreme με κόκκινους μαρσπίεδες και ποδίες;;;;
Με έχει κάνει ένας με τέτοιο βόλτα και είχα πάθει σκουλαμένδρα! Και είχε τα άλογα που λες...
οχι δεν ειναι το ασπρο που λες αν και ξερω πιο λες και τον ιδιοκτητη,ειναι μαυρο αυτο που λεω!!
Υ.Γ το ασπρο που λες δεν ηταν extreme εγινε στη πορεια ομως!!!
-
-
A, να και κάποιος που έβαλε 6η
(μόνο σε κατηφόρα γίνεται αυτό )
-
Κλέβει πολυυυυυυυ!!!
(με 6η και 7-7.500σαλ έχει από 221-236χλμ./ώρα)
-
Νομίζω ήταν πάνω από τις 7500, αλλά δεν παίρνω κι όρκο. Το θέμα είναι ότι το αυτοκίνητο είχε κι άλλη δύναμη, αλλά δεν υπήρχε ο κατάλληλος χώρος. Βέβαια, η κατηφόρα δεν ήταν αμελητέα .
-
Που είναι ο 037 να μας πει για το γρανάζωμα του Honda;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Νομίζω ήταν πάνω από τις 7500, αλλά δεν παίρνω κι όρκο. Το θέμα είναι ότι το αυτοκίνητο είχε κι άλλη δύναμηΤο αυτοκίνητο ή ...ο δρόμος?!
-
σήμερα το πρωι, ξημερώματα ξεζούμισα το laguna χωρίς την παρουσία του βιολογικού κόφτη και με ούριο άνεμο 215 στο κοντέρ επίτης αττικής οδού.!!
-
Εγώ πάντως με την δικιά μου Laguna είδα επανηλημένως στην Ε.Ο 230 !!!
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Νομίζω ήταν πάνω από τις 7500, αλλά δεν παίρνω κι όρκο. Το θέμα είναι ότι το αυτοκίνητο είχε κι άλλη δύναμη
Το αυτοκίνητο ή ...ο δρόμος?!
Διαλέγεις και παίρνεις. Πάντως, δεν το ξανακάνω...
-
Καλησπερα
Μια και ολοι οδηγουμε γρηγορα ηθελα να ρωτησω τι αμαξι εχει ο καθενας σας και ποια ειναι η μεγιστη ταχυτητα που εχετε φθασει..
Εγω εχω δυο αμαξια
Ενα VW GTi IV αψογο αμαξι και το εχω φθασει κοντερισια 245
Το δευτερο μου αμαξι το οποιο αγορασα προσφατα ειναι ενα Opel Astra OPC και επειδη το στρωνω το πατησα λιγο εχθες στο δρομο προς Χαλκιδα..Εβγαλα 240 αλλα αφησα το ποδι μου απο το γκαζι γιατι ειναι καινουριο και θελω να στρωθει καλα..
Ειμαι περιεργος να ακουσω τις αποψεις σας..Παναγιωτης
Ιστερογραφο..
Αν δεν εγραψα το κειμενο σε σωστη ενοτητα παρακαλω μετακινηστε το..62 ετων ειμαι και τωρα πρωτοξεκινησα να γραφω σε υπολογιστη..χεχεχε -
Έχουμε παρόμοιο θέμα (λιιιιιιιιγο πιο πλακατζίδικο) .
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 0%CF%D3%C1
Μάλλον για αυτοκίνηση πάει το θέμα.
-
95 με σκαραβαίο 1.200 του '68 (μετά από πολλήήήήήήήήήή ώρα)
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
εχω δει 178 κοντερισια.
την ιλλιγιωδη αυτη ταχυτητα την επιασα με σαντα φε.Eγώ πάλι είδα 186 με Opel Rekord του 87...η ανεξήγητη αυτή τελική οφείλεται στο στήσιμό του αφού φορούσε Proflex..
Το πιο δυνατό? Με πόσα? (Δρακο-φιδο-βαρωνο-thread!!!)