-
Όταν λέτε **GT3 RS **λέτε μια (σχετικώς) καινούργια, που την είχε (για όσους έτυχε να το δουν) στο 'Επί Τροχών'?
Βρέθηκα... ένα τετακε μακρυά απ'το να καθίσω στο δεξί της μπάκετ για μερικούς γύρους στις Σέρρες!
Αλλά πάνω που ήταν η σειρά μου να μπω, ο ιδιοκτήτης της έριξε μια γεναία σβούρα και φρένα, λάστιχα κτλ γέμισαν λάσπες χόρτα και λοιπά ζαρζαβατικά!!
Κι έτσι η GT3RS αντί να'ρθει σ'εμένα, πήρε το δρόμο για το βουλκανιζατέρΚαι κάτι άλλο...
Πώς γίνεται κάποιος να χαρακτηρίζεται 'ασχετος' κρινώμενος απ'τα όνειρά του?
Υπάρχουν σχετικά και άσχετα όνειρα? Μήπως όσοι δεν είμαστε αρκετά σχετικοί, να πάψουμε να ονειρευόμαστε? -
Ο χρήστης Italian έγραψε:
@ 'Italian' αν θέλεις κάνε τον κόπο να μας γράψεις τα 5 (τόσα επιτρεπόταν να βάλουμε) αυτοκίνητα που θα ήθελες να έχεις εσύ στο γκαράζ των ονείρων σου...
Μου έβαλες μια πολύ καλή σκέψη.
Θα επανέλθω.Βάζω τα ρέστα μου για επιλογή 5 ιταλικών.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Και κάτι άλλο...
Πώς γίνεται κάποιος να χαρακτηρίζεται 'ασχετος' κρινώμενος απ'τα όνειρά του?
Υπάρχουν σχετικά και άσχετα όνειρα? Μήπως όσοι δεν είμαστε αρκετά σχετικοί, να πάψουμε να ονειρευόμαστε?Eμ ήταν δυνατόν να ήσουν οπαδός του Αϋρτόν και να ήσουν λάθος....;
Σωστότατος.
Την καληνύχτα μου σε όλους τους συμφορουμίτες που... αγρυπνούν!
Και ιδιαιτέρως σ'εσένα, ομοϊδεάτη Bruce.. -
Τα δικά μου δε σας τα είπα, btw.
- Honda NSX Type-R
- Ferrari 360 CS
- Radical SR-8
- BMW M5 (για να έχω ένα sedan, αλλιώς δε θα την έβαζα, σοβαρά)
- ***** ***** (αυτό δε σας το λέω γιατί ντρέπομαι, απλώς να σας προλάβω ότι ΔΕΝ είναι το ΜΧ-5)
Ζητώ a priori συγνώμη αν η αυτοκινητιστική μου κουλτούρα είναι υπό του μηδενός, αλλά είμαι μικρός και αδαής.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Τα δικά μου δε σας τα είπα, btw.- Honda NSX Type-R
- Ferrari 360 CS
- Radical SR-8
- BMW M5 (για να έχω ένα sedan, αλλιώς δε θα την έβαζα, σοβαρά)
- ***** ***** (αυτό δε σας το λέω γιατί ντρέπομαι, απλώς να σας προλάβω ότι ΔΕΝ είναι το ΜΧ-5)
Ζητώ a priori συγνώμη αν η αυτοκινητιστική μου κουλτούρα είναι υπό του μηδενός, αλλά είμαι μικρός και αδαής.
ε κοίτα το 2 κάπως σώζει την κατάσταση
-
Αναρωτιέμαι αν ψήφισε κανείς το Ariel Atom 2... Εγώ το έβαλα πάντως στα 5...
Το δικό μου τοπ (αν θυμάμαι καλά):
- Lamborghini Murcielago
- BMW M5
- Mitsubishi Lancer EVO IX
- ?
- Ariel Atom 2
Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ το 4ο... Νομίζω οτι ψήφισα Porsche GT.
@Italian: ζητώ συγνώμη για την τραγική μου έλλειψη αυτοκινητιστικής παιδείας (γιαπωνέζικο dreamcar? απαράδεκτος! εγκάθετος! ).
O VW16v είπε κάτι πολύ σωστό: ψηφίζουμε με βάση την ιστορία ενός μοντέλου ή με βάση το πόσο καλό ειναι; Γιατί κι εγώ θα μπορούσα να είχα ψηφίσει το πρώτο π.χ. Ford - αναμφισβήτητα ενα ιστορικό μοντέλο. Δεν ξέρω όμως αν θα θελα να το οδηγήσω... Απ' την άλλη, το Atom 2 της νεοσυσταθήσας Ariel ούτε ιστορία έχει ούτε 'όνομα' αλλα ειναι η πιο σπόρ και απόλυτη κατασκευή που μπορεί να αγοράσει κανείς σήμερα, αποδεδειγμένα. Απλά δείτε σχόλια όσων το έχουν οδηγήσει και τους χρόνους του σε πίστα (το περνά μόνο η Enzo που κοστίζει 10πλάσια).
-
EDIT: double post
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
ΒRAZIL 1991 στα ιταλικά είναι αλλά πιστεύω την ιστορία την ξέρετε λίγο πολύ... Έμεινε μόνο με 6η στο κιβώτιο ( ) και όταν τελείωσε ο αγώνας ακούστε τι έγινε..... κάγκελο η τρίχα...To έψαχνα από πρόπερσυ....
Δεν ήταν μόνο η 6η στο κιβώτιο. Κράμπες στην πλάτη και στα χέρια (επειδή είχαν σφίξει υπερβολικά τις ζώνες) το τελευταίο μέρος του αγώνα ΧΩΡΙΣ ζώνες και στο τέλος έπιασε ΚΑΙ βροχή, όπου φυσικά έμεινε έξω με σλικς...
Ποιος Schumacher και ποιος Raikkonen...
ΥΓ Φυσικά δεν οδηγούσε ιταλικό αυτοκίνητο, οπότε το γεγονός είναι ανάξιο λόγου και υποβαθμίζει το φόρουμ η αναφορά του.
-
Πότε θα δούμε τα αποτελέσματα Θέμη;
Θα ζούμε μέχρι τότε;
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
ΒRAZIL 1991 στα ιταλικά είναι αλλά πιστεύω την ιστορία την ξέρετε λίγο πολύ... Έμεινε μόνο με 6η στο κιβώτιο ( ) και όταν τελείωσε ο αγώνας ακούστε τι έγινε..... κάγκελο η τρίχα...Υπάρχει άλλο άθλημα;!;
-
πες τε μας και μας τι εγινε στο τελος
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
ÂRAZIL 1991 óôá éôáëéêÜ åßíáé áëëÜ ðéóôåýù ôçí éóôïñßá ôçí îÝñåôå ëßãï ðïëý... ¸ìåéíå ìüíï ìå 6ç óôï êéâþôéï ( ) êáé üôáí ôåëåßùóå ï áãþíáò áêïýóôå ôé Ýãéíå..... êÜãêåëï ç ôñß÷á...
To Ýøá÷íá áðü ðñüðåñóõ....
Äåí Þôáí ìüíï ç 6ç óôï êéâþôéï. ÊñÜìðåò óôçí ðëÜôç êáé óôá ÷Ýñéá (åðåéäÞ åß÷áí óößîåé õðåñâïëéêÜ ôéò æþíåò) ôï ôåëåõôáßï ìÝñïò ôïõ áãþíá ×ÙÑÉÓ æþíåò êáé óôï ôÝëïò Ýðéáóå ÊÁÉ âñï÷Þ, üðïõ öõóéêÜ Ýìåéíå Ýîù ìå óëéêò...
Ðïéïò Schumacher êáé ðïéïò Raikkonen...
Õà ÖõóéêÜ äåí ïäçãïýóå éôáëéêü áõôïêßíçôï, ïðüôå ôï ãåãïíüò åßíáé áíÜîéï ëüãïõ êáé õðïâáèìßæåé ôï öüñïõì ç áíáöïñÜ ôïõ.
EðåéäÞ Ýâñåîå êáôÜöåñå êáé ôïõò êñÜôçóå üëïõò ðßóù! Ôï Üêïõóåò ðþò öùíÜæåé å.......;
Ôþñá Üðáî êáé Ý÷ïõí öïñÝóåé ëßãï óôñáâÜ ôï âñáêÜêé ôïõò óôáìáôÜíå ôïí áãþíá, ü÷é íá Ý÷ïõí ÷Üóåé 5 óôéò 6 ôá÷ýôçôåò.......
Öëþñïé.
åêôüò áõôïý ôïõ ëéíê ìÞðùò ðáéæåé êáé êáíá Üëëï ?? Ãéáôé äåí ðáßæåé áõôü Þ åãþ êÜíù ëÜèïò
Á êáé ãéá ôçí øçöïöïñßá
1.Lamborghini Countach 25th anniversary edition
2.Honda Nsx-Ôype R
3.Peugeot 205t16
4.Honda Integra Type R
5 Renault Clio Williamsìå ôçí åëðßäá üôé ôï Áëôó÷áéìåñ åßíáé áðùí êáé üôé ôá èõìÞèçêá óùóôÜ
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
gskarmou äå óïõ áíïßãåé;;;13 öïñÝò ëÝåé üôé êáôÝâçêå, ïðüôå ìÜëëïí åóý êÜíåéò êÜôé ëÜèïò. ÐñïóðÜèçóå ðÜëé êáé ðåò!
einai allos o logos tha prepei na to katebaso apo alli sindesi
*kai apo ta polla brika kai auto
ht*p://www.ayrtonsenna.at/video.htm
gia des
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Με συγκίνησες οχιά και γι'αυτό σου χαρίζω 2 πραγματικούς γύρους, με το ένα χέρι στο τιμόνι και το άλλο στο σασμάν... Στο δεύτερο βιδεάκι η φάτσα που έχει ο froggy είναι για καρτ-ποστάλ!το έβαλα σαν όχημα στο γκαράζ των ονείρων μου, να μην το επιδείξω λίγο...; σόρρυ για το οφ τόπικ και πάλι...
Τους έχω και τους 2!
Και εγώ το έβαλα στις επιλογές μου!!!
-
Αφού διαφημίζουμε τις προτιμήσεις μας, ορίστε:
http://www.fast-autos.net/porsche/550spyder.jpgΠαίδες, ο Senna ήταν ίσως ο τελευταίος από τους μεγάλους... Η ιστορία των αγώνων αυτοκινήτου φυσικά δεν έχει τελειώσει ακόμα και δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον, ωστόσο, όσο περνά ο καιρός τόσο γίνονται και πιο δύσκολα τα πράγματα να ξαναδούμε τέτοιους οδηγούς (ή μάλλον, ακόμα και αν θεωρούνται κάποιοι κορυφαίοι, να φανεί το πραγματικό ταλέντο τους...)
-
Off topic
-
Αx opterie που το καταντησες το θέμα με την καθυστέρηση των (ολοκληρωμένων) αποτελεσμάτων... Στη 2η σελίδα έπεσε!
Αναμένουμε... -
Παιδιά, χίλια συγνώμη για την αναμονή. Όπως είπα ήδη, είχα αρκετό πήξιμο τις τελευταίες μέρες.
Τα κατάφερα όμως και τα έφτιαξα!!
Το αποτελέσματα της ψηφοφορίας για το γκαράζ των ονείρων μας είναι έτοιμααααααα!!
Η σελίδα βρίσκεται εδώ
Σημαντική διευκρίνιση προς πάσα κατεύθυνση: Προφανώς, θα δείτε αρκετά αυτοκίνητα που δε θα μπορείτε να δικαιολογήσετε την παρουσία τους σε μια τέτοια ψηφοφορία. Η ψηφοφορία δεν έγινε για να ανοίξουμε κι άλλο ένα flame war, αλλά για να δούμε πώς αποτυπώνονται οι επιθυμίες όλων μας. Λάβετε υπόψη σας ότι παρόλο που η ψηφοφορία είναι για το γκαράζ των ονείρων μας, καθένας μας το εξέλαβε αυτό διαφορετικά, και με βάση τον τρόπο που το κατάλαβε, έτσι ψήφισε. Για παράδειγμα, από τώρα ξέρω την κατακραυγή που θα φάει το Land Cruiser για την 6η θέση που πήρε, όμως σας πληροφορώ πως οι περισσότεροι από όσους το ψήφισαν είναι αρκετά αξιόλογα μέλη.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι, έτσι όπως φαίνεται, το στατιστικό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας είναι ορθό. Δεν μπήκε δηλαδή ο καθένας να ψηφίσει ό,τι να 'ναι, αλλά η συντρηπτική πλειοψηφία ψήφισε αυτό που πραγματικά θα ήθελε να έχει στο γκαράζ των ονείρων της. Το αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε θα το συζητάμε σε αυτό το thread, απλώς θέλω να προλάβω την απαξίωση της ψηφοφορίας από μερικούς, που για μένα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με σχεδόν 200 ψήφους (198 νομίζω για την ακρίβεια).
Μπορούν να αρχίσουν τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν
-
Μπραβο Θεμη...Αξιος αξιος...
Ενα μικρο σχολιο μονο....
Μ3 κυριοι...
-
Άλλο μικρό σχόλιο. Παρατηρήστε τη θέση του Austin Mini CooperS!
Μωρέ μπράβο μας!
Το γκαράζ των ονείρων μας: Βγήκαν τα αποτελέσματα!!!!