-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Καληνύχτα και Καλή Τύχη!!!!
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!Εξαιρετικόν!
Εξαιρετικό πράγματι!
Τι εγινε ρε παιδια? Συμφωνησαν οι τρεις σωματοφύλακες??
Εξαιρετικο!!Και καλα ο Σπύρος ειναι ευκολος στις ταινιες, αλλά οι άλλοι 2 γκρινιάριδες?? Εξαιρετικο!!!
-
Εξαιρετικό πράγματι!
Εξαιρετικο!!Και καλα ο Σπύρος ειναι ευκολος στις ταινιες, αλλά οι άλλοι 2 γκρινιάριδες?? Εξαιρετικο!!!
-
Εξαιρετικό πράγματι!
-
Πάνω που θα το 'γραφα τώρα!
Απίστευτα πράγματα!Είχε φαγητό η ταινία;
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Μας πήγε ο....Βασίλης μετά για να 'τσιμπήσουμε'!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καλά που δεν ήταν ασπρόμαυρο και το Τ-μπον
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Καλά που δεν ήταν ασπρόμαυρο και το Τ-μπον
-
Είδα το 'Κρυμμένος'.
Καλές ερμηνείες. Τελεία. Αλλά ρε παιδί μου, όπως είπε και κάποιος κριτικός (δεν θυμάμαι που), αυτός ο Χάνεκε 'δε νοιάζεται για τους θεατές'. 2.5 ώρες έργο, αργό-αργό στο μεγαλύτερο μέρος του και δεν εξηγεί τίποτα στο τέλος, ούτε παίρνει θέση εκτός από το προφανές: πολλοί άνθρωποι έχουν κρυμμένα μυστικά. Σώπα ρε συ
Κάτι σαν Γαλλικός κινηματογράφος της δεκαετίας του 80 ('Η γυναίκα του αεροπόρου' κτλ. )
-
Χθές είδα το Arizona Dream του Emir Kusturica. Τρομερό έργο, πολύ σουρεαλιστικό και απίστευτο soundtrack (Goran Bregovic/Iggy Pop - In the Deathcar)
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Χθές είδα το Arizona Dream του Emir Kusturica. Τρομερό έργο, πολύ σουρεαλιστικό και απίστευτο soundtrack (Goran Bregovic/Iggy Pop - In the Deathcar)Ναι μόνο που άργησες καμιά δεκαριά χρόνια.
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Χθές είδα το Arizona Dream του Emir Kusturica. Τρομερό έργο, πολύ σουρεαλιστικό και απίστευτο soundtrack (Goran Bregovic/Iggy Pop - In the Deathcar)Απλά ταινιάρα...
-
Μόλις είδα το 'Τα όμορφα χωριά, όμορφα καίγονται'. Πολύ καλή ταινία, δίνει μια ιδέα για το τι ήταν ο εμφύλιος στην Γιουγκοσλαβία...
Έχω πάρει και τον 'Καιρό των Τσιγγάνων', αλλά φοβάμαι να τ' αρχίσω, γιατί είναι uncut 5ωρη έκδοση...
Φεστιβάλ βαλκανικού κινηματογράφου, με λίγα λόγια!
-
Την παρασκευή είδα το match point, και το σάββατο το η κυρία χέντερσον παρουσιάζει. Ελέω χωρισμου, whatever keeps me busy. Αμφότερες οι ταινίες πολύ ωραίες. Το match point κορυφαίο! Από τα καλύτερα δράματα, και από ποιον; Τον Γούντι! Πολύ δυνατή ταινία. Η άλλη επίσης ωραία, πέρασε ευχάριστα η ώρα. Τώρα μένει το καληνύχτα και καλή τύχη...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μόλις είδα το 'Τα όμορφα χωριά, όμορφα καίγονται'. Πολύ καλή ταινία, δίνει μια ιδέα για το τι ήταν ο εμφύλιος στην Γιουγκοσλαβία...Έχω πάρει και τον 'Καιρό των Τσιγγάνων', αλλά φοβάμαι να τ' αρχίσω, γιατί είναι uncut 5ωρη έκδοση...
Να το δεις.
Απλά τρομερή ταινία!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Μόλις είδα το 'Τα όμορφα χωριά, όμορφα καίγονται'. Πολύ καλή ταινία, δίνει μια ιδέα για το τι ήταν ο εμφύλιος στην Γιουγκοσλαβία...
Έχω πάρει και τον 'Καιρό των Τσιγγάνων', αλλά φοβάμαι να τ' αρχίσω, γιατί είναι uncut 5ωρη έκδοση...
Να το δεις.
Απλά τρομερή ταινία!
Και τις 5ώρες;
Τέλος πάντων, θα αρχίσω σιγά-σιγά και βλέπουμε...
-
Eγώ έχω δει δύο σχετικά πρόσφατες ταινίες του Kusturica. Το 'Underground' και 'To μαύρη γάτα άσπρος γάτος' και μου άρεσαν πάρα πολύ και οι δύο. Ο Kusturica έχει ένα μοναδικό τρόπο να σε κάνει να γελάς μέσα από τον πόνο και την ταλαιπωρία των ηρώων. Θέλω να δω και το 'Καιρό των τσιγγώνων', έχω εντύπωση ότι υπάρχει και πιο μικρή σε διάρκεια έκδοση της ταινίας (
-
Ο Καιρός των Τσιγγάνων είναι κατά τη γνώμη μου η καλύτερη ταινία του Κουστουρίτσα, ενώ έχει εξαιρετική μουσική.
-
Ειδικά στο Underground, έχει και μερικά απίστευτα σκηνοθετικά και σεναριακά ευρύματα!
-
δωστε μου σχολια για τον εξορκισμο της εμιλυς.......
την ειδα χθες και δεν ξερω πως να το σχολιασω..... για help...
-
Xε χε εγώ την είδα προχθές. Γενικώς μέτρια ταινία αλλά σε βάζει σε σκέψεις...
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]