-
Οκ το λέω...
Ένα ζευγάρι παντόφλες και έναν δονητή.
Αν δεν της αρέσουν οι παντόφλες να πάει να γαμηθεί...
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ !!!
-
Μήπως αντί για δώρο, να την πας καμιά εκδρομούλα;
-
εχω πεσει κατω........
-
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μήπως αντί για δώρο, να την πας καμιά εκδρομούλα;Καλή ιδέα! Ειδικά το Σαββατοκύριακο 11-12 Φεβρουαρίου προς Σέρρες μεριά!
-
Παρ' της ένα βιβλίο λογοτεχνικό (καλό, όχι μούφα. Κατά προτίμηση να το έχεις διαβάσει).
Έτσι θα της κάνεις καλή εντύπωση, δείχνοντάς της ότι έχεις και κάποιο επίπεδο βρε αδελφε!Ένα άλλο, πιο 'πασπαρτού' δώρο, είναι ένα CD (προς Θεού! Όχι σκυλάδικα, χαζόpop κ.τ.λ.). Στο Metropolis έχει συλλογή μεγάλη (από πολύ καλά και σπάνια CD έως την απίστευτη σαβούρα) σε πολύ καλές τιμές.
Γενικά να προτιμήσεις δώρο που μένει. Έτσι, αν τυχόν (χτύπα ξύλο) αποξενωθείτε, θα έχει αυτό να σε θυμάται.
Επίσης ένα καλό και προσεγμένο μπιζού (
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Παρ' της ένα βιβλίο λογοτεχνικό (καλό, όχι μούφα. Κατά προτίμηση να το έχεις διαβάσει).
Έτσι θα της κάνεις καλή εντύπωση, δείχνοντάς της ότι έχεις και κάποιο επίπεδο βρε αδελφε!Ένα άλλο πιο 'πασπαρτού' δώρο είναι ένα CD (προς Θεού! Όχι σκυλάδικα, χαζόpop κ.τ.λ.). Στο Metropolis έχει συλλογή μεγάλη (από πολύ καλά και σπάνια CD έως την απίστευτη σαβούρα) σε πολύ καλές τιμές.
Γενικά να προτιμήσεις δώρο που μένει. Έτσι, αν τυχόν (χτύπα ξύλο) αποξενωθείτε, θα έχει αυτό να σε θυμάται.
Επίσης ένα καλό και προσεγμένο μπιζού (Π.χ. αλυσίδα από καπνισμένο ασήμι (πρώτη φορά το άκουγα αυτό!) με πέτρα από κεχριμπάρι, ή ημιπολύτιμους λίθους. Τις προάλλες πήρα ένα για την κοπέλα μου και μου το άφησε 40 ευρώ.
Αν δεν θες να ξοδευτείς, πάρ της σκουλαρίκια από τα παραπάνω μαγαζιά. Έχουν πολύ ωραία σχέδια με 5-10 ευρώ!
Α, και από cd προτίμησε την πιο κυριλέ-bonus track-βελούδινο εξώφυλλο κλπ έκδοση που θα βρεις!
Η λύση του Δημήτριου νομίζω πως είναι η πιο all-around!
Ακόμη καλύτερα θα είναι αν της κάνεις κάνα δώρο που αφορά κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον/hobby της...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ακόμη καλύτερα θα είναι αν της κάνεις κάνα δώρο που αφορά κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον/hobby της...Ναι, αλλά εδώ ελλοχεύει ο εξής κίνδυνος!
Αν η κοπέλα το έχει εξελίξει το χόμπυ και ο Γιάννης δεν ξέρει τι του γίνεται σε αυτό, πιθανόν να μην κάνει καλή επιλογή.Για παράδειγμα!
Ο Γιάννης τα έχει φτιάξει με μια πολύ πλούσια κοπέλα. Αυτή σκέφτεται τι δώρο να του πάρει. Σκέφτεται : Του Γιάννη του αρέσουν τα αυτοκίνητα! Θα του πάρω ένα! Ως άσχετη, συμβουλεύται τον θείο της 'που ξέρει από αμάξια'...
Και του παίρνει ένα αυτόματο Opel Astra 1,4 16v 5θ του 2001... (full extra όμως)Τι θα πει ο Γιάννης μόλις το δει;
- Σου άρεσε το δώρο μου αγάπη μου;
- Εεεεεε, πως, πως καλό είναι...
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Ακόμη καλύτερα θα είναι αν της κάνεις κάνα δώρο που αφορά κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον/hobby της...
Ναι, αλλά εδώ ελλοχεύει ο εξής κίνδυνος!
Αν η κοπέλα το έχει εξελίξει το χόμπυ και ο Γιάννης δεν ξέρει τι του γίνεται σε αυτό, πιθανόν να μην κάνει καλή επιλογή.Για παράδειγμα!
Ο Γιάννης τα έχει φτιάξει με μια πολύ πλούσια κοπέλα. Αυτή σκέφτεται τι δώρο να του πάρει. Σκέφτεται : Του Γιάννη του αρέσουν τα αυτοκίνητα! Θα του πάρω ένα! Ως άσχετη, συμβουλεύται τον θείο της 'που ξέρει από αμάξια'...
Και του παίρνει ένα αυτόματο Opel Astra 1,4 16v 5θ του 2001... (full extra όμως)Τι θα πει ο Γιάννης μόλις το δει;
- Σου άρεσε το δώρο μου αγάπη μου;
- Εεεεεε, πως, πως καλό είναι...
Τι είπες τώραααα!
-
Μια φορά που ήθελα να κάνω δωρο και δεν είχα καθόλου χρόνου, της εδωσα ενα πιστωτικό απο το Λαμπρόπουλο....
Το τι άκουσα μετα δεν περιγράφεται!
'Δεν αφιερώνεις χρόνο στη σχέση μας, δεν αφιερώνεις χρόνο ούτε για να μου πάρεις δώρο' κτλ..
Οπότε πήγα και της πήρα άλλο δώρο, αλλά το πιστωτικό δεν το πήρα πίσω. Οπότε και μου στοίχισε σχεδόν διπλά, και ταλαιπωρήθηκα και μουρμούρα άκουσα..
Οπότε και εγώ χώρισα και στην επόμενη το μόνο δώρο που θα δεί θα είναι λουλούδακια του αγρού!!! (δεν μπορεί να σου πει τιποτα, της το παίζεις ρομαντικός κτλ κτλ...)
Μπες σε κανα accesorize (ετσι δε λεγονται τα μαγαζια με τα μπιχλιμπίδια?) πιάσε κουβέντα στην πωλήτρια και θα σε βοηθήσει να βρείτε κάτι περίεργο. Το έχω κάνει πιάνει!!!!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Μπες σε κανα accesorize (ετσι δε λεγονται τα μαγαζια με τα μπιχλιμπίδια?) πιάσε κουβέντα στην πωλήτρια .....
ανταλλαξτε τηλεφωνα , πατε για κανα καφεδακι και μαμα την , την στριμμενη!!
Το έχω κάνει πιάνει!!!!
-
O ανθρωπος τδωρο ηθελε να της βρει. όχι να βρει άλλη γκόμενα..!!
Παντως είναι καλός τρόπος προσέγγισης αυτός...!!
-
αν είναι φίλη σου,μια ανθοδέσμη με άσπρα τριαντάφυλλα,
αν είσαι ερωτευμένος μία ανθοδέσμη με ροζ τριαντάφυλλα
αν την αγαπάς μία ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα
πάντα συνοδευόμενη με μια κάρτα που θα γράψεις ο ίδιος με δικά σου λόγια....
αλλο καλό δώρο?
κάνε αφίσα μια φωτογραφία που είστε μαζί,το κάνει το afisorama και παίρνει 2 εβδομάδες μέχρι να ετοιμαστεί...αν θέλεις να την πηδήξεις πάρτης εσώρουχα και χειροπέδες,
αν θέλεις να την χωρίσεις πάρτης ενα εισιτήριο διαρκείας για τη θύρα τάδε του ΠΑΟΚ (δεν ξέρω ποια είναι η θύρα του ΠΑΟΚ μη βαράτε)
αν θέλεις να την ρίξεις πάνε την σε ένα καλό εστιατόριο,και όταν πάει στην τουαλέτα να φτιαχτεί βάλτης το κόσμηma κάτω από την πετσέτα, όπου κόσμημα ότι φτάνει η τσέπη σου.....
τα υπόλοιπα μέσω MSN,χρέωση 2 ευρώ τα 60''
LOL
-
An akouseis ton Dimitri, oxi mono den tha g@miseis, tha se g@misoun kiolas
-
Ο χρήστης drgiannopoulos έγραψε:
:lol:An akouseis ton Dimitri, oxi mono den tha g@miseis, tha se g@misoun kiolas
lol
ευχαριστώ ρε,
αν έχεις τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις τους εχθρούςlol
-
Etsi...
An se akousei o Giannis tin ekatse
Kala re Gianni apo to forum perimeneis na breis ti dwro tha tis pareis?
Mipos na to kaname psifoforia -
lol
μήπως να έβαζες μία φωτογραφία της κοπελιάς?
από τη φώτο θα εξαρτηθεί και το δώρο
LOL
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
αν είναι φίλη σου,μια ανθοδέσμη με άσπρα τριαντάφυλλα,αν είσαι ερωτευμένος μία ανθοδέσμη με ροζ τριαντάφυλλα
αλλο καλό δώρο?
κάνε αφίσα μια φωτογραφία που είστε μαζί,το κάνει το afisorama και παίρνει 2 εβδομάδες μέχρι να ετοιμαστεί...αν θέλεις να την πηδήξεις πάρτης εσώρουχα και χειροπέδες,
αν θέλεις να την χωρίσεις πάρτης ενα εισιτήριο διαρκείας για τη θύρα τάδε του ΠΑΟΚ (δεν ξέρω ποια είναι η θύρα του ΠΑΟΚ μη βαράτε)
αν θέλεις να την ρίξεις πάνε την σε ένα καλό εστιατόριο,και όταν πάει στην τουαλέτα να φτιαχτεί βάλτης το κόσμηma κάτω από την πετσέτα, όπου κόσμημα ότι φτάνει η τσέπη σου.....
LOL
Εξαιρετικο! Λυση για καθε περιπτωση! Το βγαζετε και για αντρα??
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Etsi...An se akousei o Giannis tin ekatse
Kala re Gianni apo to forum perimeneis na breis ti dwro tha tis pareis?
Mipos na to kaname psifoforiaΣωστός!Εγώ μάλιστα λέω να το συνδυάσουμε..
ψηφοφορία για το τί δώρο θα κάνει αυτός που θα κερδίσει στην ψηφοφορία για την βόλτα με τον Βωβό,στην...γυναίκα του...
Θα τον πάει μια βόλτα ο Άρης,θα του μείνει αξέχαστη του τυχερού...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
αν είναι φίλη σου,μια ανθοδέσμη με άσπρα τριαντάφυλλα,
αν είσαι ερωτευμένος μία ανθοδέσμη με ροζ τριαντάφυλλα
αλλο καλό δώρο?
LOL
Εξαιρετικο! Λυση για καθε περιπτωση! Το βγαζετε και για αντρα??
αν μας στείλεις μία φώτο σου κάτι θα κάνουμε....
lol
Δωρο για γυναικα