-
Διαβαζω σε περιοδικο οτι τελη του 2006 ερχεται suv απο την Alfa romeo!
ξερει κανεις περισοτερες πληροφοριες?Το καμαλ τελικα θα βγει απο την Αλφα?Εψαξα στο νετ για φοτος αλλα μονο το καμαλ πετυχα -
ξερει κανεις περισοτερες πληροφοριες?Το καμαλ τελικα θα βγει απο την Αλφα?Εψαξα στο νετ για φοτος αλλα μονο το καμαλ πετυχα -
όχι δεν υπάρχει κάτι καινούργιο και ΔΕΝ θα υπάρξει Alfa SUV μέσα στο 2006.
Συνέχεια σε αυτό το νήμα
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... ight=kamal
-
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Συνέχεια σε αυτό το νήμα
O Montecarlo έχει δίκιο!
Ας κλειδωθεί το παρόν... -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
(για σουβ) είναι πολύ ωραίο!!!!!!!!!Αρμόζει στην Άλφα τέτοιο όχημα παίδες;
Πριν βγει το Cayenne μήπως έλεγες αρμόζει στην Porche ένα τέτοιο όχημα.
Το θέμα είναι ότι μοσχοπούλησε και ανέβασε ολοκλήρη την εταιρία.Ξέρω πολλούς Ιταλόφιλους που περιμένουν ένα Suv.
-
και τωρα στο κυριοτερο : ποσο θα κοστιζει?
-
το χασε και η αλφα ρομεο........
ως εδω ηταν....... -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ως εδω ηταν.......Γιατί ρε Γιάννη;
Σάν εταιρία πού είναι (καί όχι μή-κερδοσκοπικός οργανισμός) τί θά έπρεπε να κάνει;Νά κλείσει τήν πόρτα πρός τό κέρδος; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Σάν εταιρία πού είναι (καί όχι μή-κερδοσκοπικός οργανισμός) τί θά έπρεπε να κάνει;Νά κλείσει τήν πόρτα πρός τό κέρδος;έχεις δίκιο, αλλά λογικό είναι να μας ξενίζει λίγο να βλέπουμε τανκς από τη αλφα ρομεο ή/και την πορσε ( προσωπικα τουλάχιστον ακόμα δεν έχω χωνέψει το Καγιέν )
δείξτε κατανόηση -
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
έχεις δίκιο, αλλά λογικό είναι να μας ξενίζει λίγο να βλέπουμε τανκς από τη αλφα ρομεο ή/και την πορσε ( προσωπικα τουλάχιστον ακόμα δεν έχω χωνέψει το Καγιέν )
δείξτε κατανόησηthe Matta 1951
your point being?
δε με νοιάζει ρε φίλε..
άλλο το τί έχει κάνει, και άλλο το πως έχεις μεγαλώσει με μια εταιρία και πως την έχεις συνηθίσει.
ωραίες φώτο
-
Σου έδειξα ότι η ΑR έχει ξανακατασκευάσει τετρακίνητα οχήματα, εκτός δρόμου.
Οι δικές φωτογραφίες έιναι λίγο offtopic
-
ώπα συγγνώμη για το ύφος μου, ήμουν λιγάκι εριστικός μάλλον
sorry ξύπνησα στραβά γιατί κοιμήθηκα λίγο
πίσω στο θέμα. οκ εννοούσα ότι δεν κατάλαβες αυτό που είπα εγώ.
εγώ αλλιώς την έμαθα την AR και ακόμα και κουπιά να έφτιαχνε, πάλι για μένα κάτι άλλο θα είχε σημασία -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Σάν εταιρία πού είναι (καί όχι μή-κερδοσκοπικός οργανισμός) τί θά έπρεπε να κάνει;Νά κλείσει τήν πόρτα πρός τό κέρδος;ανδρεα αλλοι ειναι αυτοι που φωναζουν για ιστοριες και αναμνησεις και τα συναφη.......
και στην τελικη να στο θεσω και αλλιως.... που θα πουλησει η αλφα ρομεο??? και ποσο μαλλον σαν SUV??? στην αμερικη??? στην αγγλια???
θελω να δω τελικα που θα ειναι το κερδος...... -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ανδρεα αλλοι ειναι αυτοι που φωναζουν για ιστοριες και αναμνησεις και τα συναφη.......
και στην τελικη να στο θεσω και αλλιως.... που θα πουλησει η αλφα ρομεο??? και ποσο μαλλον σαν SUV??? στην αμερικη??? στην αγγλια???
θελω να δω τελικα που θα ειναι το κερδος......Ετσι είναι όμως ρε Γιάννη οι επιχειρήσεις.
Εχουν τό ρίσκο σέ κάθε κίνηση.
Τό τί τελικά θα συμβεί,σίγουρα δέν μπορείς να τό προβλέψεις (κάρτες ταρώ μήπως; ) από σήμερα.Καί τί σέ νοιάζουνε αυτοί πού μιλάνε για ιστορίες μέ αρκούδες;
Επειδή λένε τήν γνώμη τους,σημαίνει ότι πρέπει να τήν ασπαστούμε ή κάτι τέτοιο;
Ο καθένας τήν δουλειά του. -
γεμιζουν οι αυτοκινητοβιομηχανιες αυτοκινητα , και να φτιαχνουν το ενα και να και το αλλο , και να χρηματα για την εξελιξη και να και να και να ......
και τελικα που καταληγουμε?????
ολοι να λενε οτι εχουν απολειες απο τις πωλησεις και να αναγκαζονται να απολυουν κοσμο.... χρειαζεται να χειροκροτησω??? -
Αν σκεφτεί κανείς ότι έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που ξεκίνησε αυτό το thread, ίσως να ήρθε επιτέλους ώρα να δημιουργήσει ένα suv η alfa romeo!
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 126129.asp
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Αν σκεφτεί κανείς ότι έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που ξεκίνησε αυτό το thread, ίσως να ήρθε επιτέλους ώρα να δημιουργήσει ένα suv η alfa romeo!http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 126129.asp
θα συμφωνήσω μαζί σου...νομίζω ότι πλέον έχει έρθει η ώρα!
Alfa romeo SUV