-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Για τα περί κανονισμών θα σου υπενθυμίσω τα πρόσφατα 'τσου ρε Λακη' κλπ. (προς θεου, δεν εχω τίποτα με το παιδί που το είπε, αλλά είναι ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί. Ενδεικτικό επαναλαμβάνω και όχι επί της ουσίας που είναι άλλη σοβαρότερη, απλά το αναφέρω γιατί μενεις στον κανονισμό και όχι στην ουσία)Το κλείδωμα ενός θέματος είναι αρκετά 'βίαιη' και έντονα παρεξηγήσιμη πράξη οπότε αφενός δεν γίνεται με την παραμικρή παρεκτροπή, αφετέρου πρέπει να είναι απολύτως δικαιολογημένο από τον κανονισμό για να μην ...υπάρχουν topics σαν κι αυτό.
-
Asimov: Αν δεν σε ενδιαφέρει ένα topic γιατί μπαίνεις τότε;
Εγώ αν δεν με ενδιαφέρει ένα θέμα δεν ασχολούμαι δεν μπα να γίνεται μέσα του 'Τσου ρε Λάκη' το κάγκελο. Εγώ απλώς αδιαφορώ γιατί υπάρχουν άλλοι που τους ενδιαφέρει. -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Για τα περί κανονισμών θα σου υπενθυμίσω τα πρόσφατα 'τσου ρε Λακη' κλπ. (προς θεου, δεν εχω τίποτα με το παιδί που το είπε, αλλά είναι ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί. Ενδεικτικό επαναλαμβάνω και όχι επί της ουσίας που είναι άλλη σοβαρότερη, απλά το αναφέρω γιατί μενεις στον κανονισμό και όχι στην ουσία)
Το κλείδωμα ενός θέματος είναι αρκετά 'βίαιη' και έντονα παρεξηγήσιμη πράξη οπότε αφενός δεν γίνεται με την παραμικρή παρεκτροπή, αφετέρου πρέπει να είναι απολύτως δικαιολογημένο από τον κανονισμό για να μην ...υπάρχουν topics σαν κι αυτό.
Και, όπως και να το κάνουμε, ένα θέμα που αφορά παράπονα (όποια κι αν είναι αυτά) προς τους moderators δεν θεωρούμε ότι μπορεί να κλειδωθεί τόσο ευκολα! Θα ήταν λιγάκι (για να μην πω πολύ...) εγωϊστικό εκ μέρους μας...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Για τα περί κανονισμών θα σου υπενθυμίσω τα πρόσφατα 'τσου ρε Λακη' κλπ. (προς θεου, δεν εχω τίποτα με το παιδί που το είπε, αλλά είναι ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί. Ενδεικτικό επαναλαμβάνω και όχι επί της ουσίας που είναι άλλη σοβαρότερη, απλά το αναφέρω γιατί μενεις στον κανονισμό και όχι στην ουσία)
Αυτά.
Αυτό δεν είναι προσωπικά για σενα Χρήστο, αλλά με αφορμή τα λεγόμενά σου...
12:27 Χάνω την ψυχραιμία μου
12:30 Την ξαναχάνω (χειρότερα)
12:35 Κάνω τη πρώτη δήλωση 'μετανοιας'
12:45 Ζητάω συγγνώμηΑν όλες οι 'παρεκτροπές' κρατούσαν μόνο 18 λεπτά δε θα υπήρχαν τέτοια θέματα σαν το παρόν.
Αυτό, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί βλέπω οτι δε θέλει και πολύ να δαιμονοποιηθεί το 'Τσου ρε Λάκη' και να πάρει επάνω του όλες τις αμαρτίες του φόρουμ
Προς θεού, μα το εξήγησα,
Ενδεικτικό επαναλαμβάνω και όχι επί της ουσίας που είναι άλλη σοβαρότερη, απλά το αναφέρω γιατί μενεις στον κανονισμό και όχι στην ουσία)
επειδή κατάλαβα τί έγινε. Ηθελα να πω οτι αν χρειαζόταν δικαιολογία (επειδη έτσι μου ετέθη) για να κλειδωθεί υπήρχε (και πριν απ' αυτή και άλλες πολύ σοβαρότερες) αλλά το πρόβλημα ήταν η ουσία.
Την ψυχραιμία μου την εχασα κι εγω κατα καιρούς (κι εννοείται πως δεν τίθεται θέμα για σενα). Αν τα παίρναμε σοβαρά, όλοι 'δαιμονες' θα ήμασταν. Εδώ όμως 30 σελίδες τρωγόμαστε με τα ρούχα μας. Όλοι.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Asimov: Αν δεν σε ενδιαφέρει ένα topic γιατί μπαίνεις τότε;
Εγώ αν δεν με ενδιαφέρει ένα θέμα δεν ασχολούμαι δεν μπα να γίνεται μέσα του 'Τσου ρε Λάκη' το κάγκελο. Εγώ απλώς αδιαφορώ γιατί υπάρχουν άλλοι που τους ενδιαφέρει.Αν σε καλύπτει
Αντε και δεν ασχολουμαι με ενα κ..λοθέμα που μου βγαίνει μονίμως πανω-πάνω όταν ανοίγω το forum. Αντε και δεν εχω και δικαίωμα ν' ασχοληθώ (δεν το ξέρω, δεν το ξεκίνησα, δεν το συνεχισα). Nα μην ξενερώσω με όλη τη φάση;
Συγγνώμη για την ενόχληση
-
Αστο βρε Χρήστο.
Καλύτερα να τα πούμε απο κοντά...
Μην το παιρνεις προσωπικά! -
Πάντως υπάρχουν καί κάποια θετικά σημεία σέ τέτοιου είδους θέματα.
Προσωπικά έχω αναθεωρήσει τίς απόψεις πού είχα γιά κάποιους στό φόρουμ.
Κέρδος είναι καί αυτό. -
Αυτό δεν είναι προσωπικά για σενα Χρήστο, αλλά με αφορμή τα λεγόμενά σου...
12:27 Χάνω την ψυχραιμία μου
12:30 Την ξαναχάνω (χειρότερα)Μεχρις εδω ολα καλα, κανεις αυτο που επιτασσει η ιδιαιτερη πατριδα σου
12:35 Κάνω τη πρώτη δήλωση 'μετανοιας'
Αρχιζεις να τα χαλας...
12:45 Ζητάω συγγνώμη
Εισαι σιγουρα Θασιτης;;;;;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πάντως υπάρχουν καί κάποια θετικά σημεία σέ τέτοιου είδους θέματα.
Προσωπικά έχω αναθεωρήσει τίς απόψεις πού είχα γιά κάποιους στό φόρουμ.
Κέρδος είναι καί αυτό.Μεσα εισαι.....
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εισαι σιγουρα Θασιτης;;;;;
Μάνα, τί λέει αυτός εδώ;
-
Δεν ξερω τι λεει η μανα αλλά ψαχ'το!
Εχουνε περασει αιωνες για να χτισουμε ως νησι ενα προφιλ και ερχεσαι εσυ ενοπιον 14.000 χρηστων και το γκρεμιζεις σε 18 λεπτα! Ντροπη και αισχος
Να απελαθεις στην Κεραμωτη παραυτα -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Δεν ξερω τι λεει η μανα αλλά ψαχ'το!
Εχουνε περασει αιωνες για να χτισουμε ως νησι ενα προφιλ και ερχεσαι εσυ ενοπιον 14.000 χρηστων και το γκρεμιζεις σε 18 λεπτα! Ντροπη και αισχος
Να απελαθεις στην Κεραμωτη παραυτασιγα τους Θασιτες τους Ραμπο ρε
φατε εκει το μελακι σας--> Σαμοθρακη speaking
-
Οταν βγει παροιμια για τους Σαμοθρακιτες αγιους ξαναμιλα μας
-
Από άβαταρ πάντως σκίζετε εσείς οι νησιώτες!!!
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
--> Σαμοθρακη speaking
Γνωστή και ως Νερογκατζολία!
Εχετε καταλάβει οτι τόση ώρα είμαστε Off topic? Υπάρχει κόσμος που περιμένει να βριστεί κι εμείς λέμε άλλα 'ντ' άλλων!
-
Εχετε καταλάβει οτι τόση ώρα είμαστε Off topic? Υπάρχει κόσμος που περιμένει να βριστεί κι εμείς λέμε άλλα 'ντ' άλλων!Εγω περιμενω να δω ποιος θα μας την πει! Οι μοντς ή οι αντι-μοντς
@Hunter
Αβαταρ; Δεν βαζουμε τις φατσες μας; -
Ο χρήστης greo έγραψε:
[@Hunter
Αβαταρ; Δεν βαζουμε τις φατσες μας;Γιατί ρε;
Για να γελάσει ο κάθε πικραμένος; -
Ορίστε μας αρχίσαν και τα ...
Οι mods να σβήσουν τα άσχετα με το θέμα...Άντε μην αρχίσω τα απειλητικά pm -
Δε γράφω συχνά στο φόρουμ, αλλά μέσα από εδώ, έχω γνωρίσει 2-3 αξιόλογους ανθρώπους και για αυτό το λόγο και μόνο θα γράψω τα παρακάτω.
Μετά από 28 σελίδες λοιπόν...
Συμφωνώ ότι οι mods είναι πάρα μα πάρα πολύ ανεκτικοί, αλλά από τη στιγμή που το φόρουμ κρατάει αυτή την πολιτική, δε μπορούν να κάνουν και πολλά πράγματα.
Για τους αποβληθέντες δε θα εκφέρω γνώμη γιατί δεν έχω παρακολουθήσει το τι ακριβώς έχει γίνει, ούτε έχω καμμία όρεξη να το κάνω τώρα.
Αυτό που μου έκανε πάρα πολύ αρνητική εντύπωση είναι ένα ποστ πριν από πέντε περίπου σελίδες, στο οποίο κανείς δεν έδωσε καμμία σημασία. Το παραθέτω εδώ...
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Εμενα με ειχαν ξεσκισει στα απειλητικα μυνηματα καποιοι επιτηδειοι αλλα εγω τους τακτοποιησα..αλλα ειναι απαραδεκτη συμπεριφορα αυτο..Εφτασα...ποιος εγω να φοβαμαι να παρουσιαστω σε συγκεντρωση των 4Τ για να μη μου σπασουν κανα αμαξι..Δεν ξέρω αν έκανε πλάκα ο Random1 η όχι, αλλά στην περίπτωση που μιλούσε σοβαρά... δεν πάμε καθόλου καλά !!!
Είναι δυνατόν να συνέβει τέτοιο πράγμα ? Θα πρότεινα στους mods να δώσουν τη σημασία που αρμόζει σε κάτι τέτοιο...Δυστυχώς αύριο φεύγω για τριήμερο, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα δεν θα δω την απάντηση.
Έτσι κι αλλιώς όμως δε θέλω να μου λυθεί η απορία.
Απλώς ήθελα να επισημάνω το παραπάνω γεγονός, ώστε όσοι μπορείτε και θέλετε, να βοηθήσετε να εξαλειφθούν τέτοια φαινόμενα (εάν υφίστανται φυσικά).Ευχαριστώ.
-
Εχετε καταλάβει οτι τόση ώρα είμαστε Off topic? Υπάρχει κόσμος που περιμένει να βριστεί κι εμείς λέμε άλλα 'ντ' άλλων!Ας περιμένει, όποιοι θέλουν να βριστούν ας το κάνουν μέσω πμ, γι'αυτό υπάρχουν
Απαράδεκτη στάση των διαχειριστών του Forum!