-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
.......City of angels.............οποτε την βλεπω δακρυζωΑν πετύχεις ποτέ τα 'Φτερά του Έρωτα' του Βεντερς θα καταλάβεις τη διαφορά μεταξύ λυρισμού και διεκπεραίωσης
Σ' αυτό βασίστηκε η μετρια αμερικάνικη διασκευή. Πίστεψέ με. Καμμια σχεση...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Περιφανια και προκατάληψη (Pride and prejudice)
Απλα... υπεροχο!
Μακραν η καλυτερη ταινια που εχω δει εδω και καιρο!!
ρε φιλενάδα...συμφωνώ πολύ καλή η ταινία, αλλά δεν ένιωσες οτι ήταν λίγη??? δεν θα ήθελες να έχει άλλη μια ώρα έργο???
εγώ εφυγα με το παράπονοΕγω Ρένα μου θα ήθελα να μην τελειωνε απλα ετσι απότομα! Μας άφησε στην γλύκα... Δείξτε μας λίγο και τι έγινε μετάαααα!!
Με πήγανε ( ) και είδα αυτό..το...Περηφάνεια και Εγρήγορση..πως το λένε τέλος πάντων!
Μια μ@@@@@ και μισή!'Το εγχειρίδιο του καλού προξενιού' έπρεπε να το λένε!
με πήρε και ο ύπνος (στα πρώτα 10 λεπτά)...με ξυπνήσανε κιόλας...πείναγα κιόλας...είχε και μπόλικα τραπεζώματα η ταινία...χάλια πέρασα! -
Μα αφου κοιμηθηκες πως ήθελες να καταλάβεις την ταινία!
Ακου μια μ@λ@κια και μισή....Πρόσεχε γιατι με αυτά που λες αρχίζω και συμπαθώ το Σιέλε όλο και περισσότερο!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ακου μια μ@λ@κια και μισή....Πρόσεχε γιατι με αυτά που λες αρχίζω και συμπαθώ το Σιέλε όλο και περισσότερο!
Ναι, για ρώτα τον κι αυτόν!
Και μετά ρώτα τον Κρ@#$%%$%ενσεν!Και που κοιμήθηκα δεν έχασα και πολλά!
5 τσιρίδες, 6 πανικούς και 1 τραπέζωμα! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
5 τσιρίδες, 6 πανικούς και 1 τραπέζωμα!Μια χαρά ήταν η ταινία!
-
Αν πετύχεις ποτέ τα 'Φτερά του Έρωτα' του Βεντερς θα καταλάβεις τη διαφορά μεταξύ λυρισμού και διεκπεραίωσης
Σωστός!
Το Wings of Desire (The Sky Over Berlin) δεν έχει καμια σχέση με την .. chick flick...διασκευή του.
Από τις πολύ καλές στιγμές του Wim Wenders,μαζί με Paris-Texas,The American Friend και Faraway,so Close. -
Ο χρήστης Nada! έγραψε:
Σωστός!
Το Wings of Desire (The Sky Over Berlin) δεν έχει καμια σχέση με την .. chick flick...διασκευή του.
Από τις πολύ καλές στιγμές του Wim Wenders,μαζί με Paris-Texas,The American Friend και Faraway,so Close.Αυτό που με χαλάει στον Βεντερς είναι που εβαζε την γκόμενά του πρωταγωνίστρια στις περισσότερες ταινίες του. Ωραία γυναίκα η Ντομαρτέν αλλά χαλαγε τη συνταγή... Στα 'Φτερά', βεβαια, ουδόλως μ' απασχολεί. Σπουδαία ταινία
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
5 τσιρίδες, 6 πανικούς και 1 τραπέζωμα!Μια χαρά ήταν η ταινία!
Καλά εσυ τι θα έλεγες?
Εσυ η κα Αλεξάνδρα και η κα Αλίκη!Ελεος! -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
.......City of angels.............οποτε την βλεπω δακρυζω
Αν πετύχεις ποτέ τα 'Φτερά του Έρωτα' του Βεντερς θα καταλάβεις τη διαφορά μεταξύ λυρισμού και διεκπεραίωσης
Πιο πολυ με συγκινει η ιστορια παρα η αποδοση της στο γυαλι.Να εχεις την δυνατοτητα να ζεις αιωνια και να την απορριπτεις για να νιωσεις την αγαπη!!
-
Ειδα το Mr & Mrs Smith. Ευχάριστο ήταν.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πιο πολυ με συγκινει η ιστορια παρα η αποδοση της στο γυαλι.Να εχεις την δυνατοτητα να ζεις αιωνια και να την απορριπτεις για να νιωσεις την αγαπη!!Μ' αρέσει ο ρομαντισμός σου!!!
Δε διαφωνώ, αλλά οι ταινίες εκτός από ιστορίες (πρεπει να) είναι και εργα τέχνης
-
Πολύ!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πολύ!!!
(έλιωσα......)
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πολύ!!!
Κόκκινο, δεν ήταν κόκκινο...
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Πολύ!!!
(έλιωσα......)
Προαγορά εισητηρίων γίνεται?Γιατι κι εγω έλυωσα!Τον Κρουστενσεν τον μαζεύουν με κουταλάκια!
-
http://www.combientumaimes.com/presse/
Για περισσοτερες πληροφοριες
Και για να ξενερωσετε http://permanent.nouvelobs.com/photos/2 ... BS6349.jpg -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Με απατα!!!!Και σένα;;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Περιφανια και προκατάληψη (Pride and prejudice)
Απλα... υπεροχο!
Μακραν η καλυτερη ταινια που εχω δει εδω και καιρο!!
ρε φιλενάδα...συμφωνώ πολύ καλή η ταινία, αλλά δεν ένιωσες οτι ήταν λίγη??? δεν θα ήθελες να έχει άλλη μια ώρα έργο???
εγώ εφυγα με το παράπονοΕγω Ρένα μου θα ήθελα να μην τελειωνε απλα ετσι απότομα! Μας άφησε στην γλύκα... Δείξτε μας λίγο και τι έγινε μετάαααα!!
Με πήγανε ( ) και είδα αυτό..το...Περηφάνεια και Εγρήγορση..πως το λένε τέλος πάντων!
Μια μ@@@@@ και μισή!'Το εγχειρίδιο του καλού προξενιού' έπρεπε να το λένε!
με πήρε και ο ύπνος (στα πρώτα 10 λεπτά)...με ξυπνήσανε κιόλας...πείναγα κιόλας...είχε και μπόλικα τραπεζώματα η ταινία...χάλια πέρασα!πιο είπαμε είναι το χόμπι σου;;;;
ΓΚΡΙΝΙΑΑΑΑΑΑ;;;;;;;;; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πολύ!!!
τέλεια, τέλεια...τέλειαααααααααα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
.......City of angels.............οποτε την βλεπω δακρυζω
Πιο πολυ με συγκινει η ιστορια παρα η αποδοση της στο γυαλι.Να εχεις την δυνατοτητα να ζεις αιωνια και να την απορριπτεις για να νιωσεις την αγαπη!!
Εγώ προχτές που την είδα για 5η-6η φορά, αναρωτήθηκα για πρώτη φορά το εξής:
Αφού οι άνθρωποι έχουμε τη δυνατότητα να λυπόμαστε, να πονάμε, να κλαίμε, να χαιρόμαστε, να απολαμβάνουμε και να γελάμε, να αγγίζουμε, να μυρίζουμε, να αισθανόμαστε, να μιλάμε και να ακούμε, να κρυώνουμε και να ζεσταινόμαστε, ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ, τι ανάγκη έχουμε τους Αγγέλους, την αιώνια ζωή;
Μήπως οι Άγγελοι και η πραγματική αιωνιότητα βρίσκεται μέσα στον καθένα μας;
(Μήπως αρχίζω να γερνάω; )
Επίσης, κάτι σχετικό-άσχετο...
Από το Stigmata:
'Το Βασίλειο του Θεού είναι μέσα σας και παντού γύρω σας.
Σηκώστε μία πέτρα και θα με βρείτε. Σπάστε ένα ξύλο και είμαι εκεί...'Μήπως αυτό είναι η πραγματική διδασκαλία κάποιου, και μας οδηγεί στο να αναζητήσουμε το Θεό μέσα μας; Μήπως πραγματικά τον κουβαλάμε όλοι μέσα στην καρδιά μας και δεν υπάρχει πουθενά σε κανέναν ουρανό και κανέναν παράδεισο;
Sorry που το μ@μησα λίγο, αλλά επειδή Άγγελοι-αιώνια ζωή-Θεός έχουν μια σχέση, είπα να σας μεταφέρω κάτι που σκέφτηκα...
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]