-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εγώ δηλαδή που είδα δυο ομάδες για κλωτσιές είμαι εκτός τόπου & χρόνου;Κι εγώ τα ίδια είδα. Ο πουρουπουπού το χαρακτήρισε το καλύτερο παιχνίδι της δεκαετίας, μαζι με ένα της Λεωφόρου. (μάλλον εννοεί το 3-2 το δικό μας)
-
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Εγώ δηλαδή που είδα δυο ομάδες για κλωτσιές είμαι εκτός τόπου & χρόνου;
Κι εγώ τα ίδια είδα. Ο πουρουπουπού το χαρακτήρισε το καλύτερο παιχνίδι της δεκαετίας, μαζι με ένα της Λεωφόρου. (μάλλον εννοεί το 3-2 το δικό μας)
Τελικά τι ομάδα είναι αυτός; Ξέρουμε;
-
Και επειδή δεν ξενερώνουμε ΠΟΤΕ:
«Τιμάμε τη φανέλα του Παναθηναϊκού και θα το κάνουμε μέχρι θανάτου»
Ezequiel GonzalezVAMOS EQUI
VAMOS CAPITANO -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εγώ δηλαδή που είδα δυο ομάδες για κλωτσιές είμαι εκτός τόπου & χρόνου;
Κι εγώ τα ίδια είδα. Ο πουρουπουπού το χαρακτήρισε το καλύτερο παιχνίδι της δεκαετίας, μαζι με ένα της Λεωφόρου. (μάλλον εννοεί το 3-2 το δικό μας)
Τελικά τι ομάδα είναι αυτός; Ξέρουμε;
Στα σίγουρα ξέρουμε ότι είναι βλάκας.
Παραπέρα, δε γνωρίζω -
Μια χαρά ματσάκι.. Ο διαιτητής ήταν μια χαρά πιστεύω, δεν αδίκησε ούτε τους μεν, ούτε τους δε. Ή τουλάχιστον δεν το κατάλαβα εγώ.
Άμυνα Παναθηναικού 3 - 2 Άμυνα Ολυμπιακού, ηλίθια και τα 5 γκολ με αποκορύφωμα τα 2 τελευταία..
-
ρε συ balo τι συνεχιζεις και ασχολεισαι...Εδω ακουμε ακομα και οτι αδικήθηκε ο Ολυμπιακος...
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
ρε συ balo τι συνεχιζεις και ασχολεισαι...Εδω ακουμε ακομα και οτι αδικήθηκε ο Ολυμπιακος...Ξέρεις κάτι;Ασχολούμαι γιατί η ομάδα ανταπεξήλθε στις απαιτήσεις του ντέρμπι και έδειξε πάθος και βελτίωση αλλά δυστυχώς ο ΠΑΟ πρέπει να είναι δυο φορές καλύτερος απο τον γαυρο για να τον κερδισει.Αλλιώς ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.Απλά.Κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε.Και φυσικά ασχολούμαι γιατι δεν ξενερώνω ΠΟΤΕ και γιατί γουστάρω τον ΑΡΧΗΓΟ μας που δεν με απογοητεύει ακόμα και στις ήττες.
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
ρε συ balo τι συνεχιζεις και ασχολεισαι...Εδω ακουμε ακομα και οτι αδικήθηκε ο Ολυμπιακος...
Ξέρεις κάτι;Ασχολούμαι γιατί η ομάδα ανταπεξήλθε στις απαιτήσεις του ντέρμπι και έδειξε πάθος και βελτίωση αλλά δυστυχώς ο ΠΑΟ πρέπει να είναι δυο φορές καλύτερος απο τον γαυρο για να τον κερδισει.Αλλιώς ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.Απλά.Κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε.Και φυσικά ασχολούμαι γιατι δεν ξενερώνω ΠΟΤΕ και γιατί γουστάρω τον ΑΡΧΗΓΟ μας που δεν με απογοητεύει ακόμα και στις ήττες.
Επίσης έχουμε και μια άλλη ικανότητα: Ανασταίνουμε τους πεθαμένους. (στη συγκεκριμένη περίπτωση το Ριβάλντο)
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Ξέρεις κάτι;Ασχολούμαι γιατί η ομάδα ανταπεξήλθε στις απαιτήσεις του ντέρμπι και έδειξε πάθος και βελτίωση **αλλά δυστυχώς ο ΠΑΟ πρέπει να είναι δυο φορές καλύτερος απο τον γαυρο για να τον κερδισει.Αλλιώς ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.Απλά.Κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε.**Και φυσικά ασχολούμαι γιατι δεν ξενερώνω ΠΟΤΕ και γιατί γουστάρω τον ΑΡΧΗΓΟ μας που δεν με απογοητεύει ακόμα και στις ήττες.
Ε εντάξει μην τα ισοπεδώνουμε όλα...Φαίνεται έκανε δουλειά το dvd...Για όλα φταίει η παράγκα..
-
Εμενα μ'αρεσε η δηλωση Κοκκαλη μετα το ματς.
*Ερωτηθείς για το αν απόψε θα πιει το κρασί «παράγκα», που έστειλε ο Παναθηναϊκός ο πρόεδρος του Ολυμπιακού απάντησε ότι: «Δεν θα πιω το κρασί παράγκα, αλλά το Da Pipa». *
Το δικο μας DVD με τα 7+1 Πρωταθληματα το ειδατε?
ΘΡΥΛΟΣ 4ever...
-
Ο χρήστης NotiS_UK έγραψε:
Εμενα μ'αρεσε η δηλωση Κοκκαλη μετα το ματς.*Ερωτηθείς για το αν απόψε θα πιει το κρασί «παράγκα», που έστειλε ο Παναθηναϊκός ο πρόεδρος του Ολυμπιακού απάντησε ότι: «Δεν θα πιω το κρασί παράγκα, αλλά το Da Pipa». *
Το δικο μας DVD με τα 7+1 Πρωταθληματα το ειδατε?
ΘΡΥΛΟΣ 4ever...
εκανε τετοια δηλωση????
παει η μ@λ@κια συννεφο!!!
με τετοιους προεδρους σαν αυτους που εχουν οι δυο μεγαλοι, μου αρεσει που μαλωνετε και για τη διαιτησια! -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
με τετοιους προεδρους σαν αυτους που εχουν οι δυο μεγαλοι, μου αρεσει που μαλωνετε και για τη διαιτησια!Γι αυτό κι εγώ είμαι μεγάλος υποστηρικτής της κίνησης και νοοτροπίας Ντέμη. Παναθηναϊκός είμαι αλλά από πέρσι χαίρομαι περισσότερο στις επιτυχίες της ΑΕΚ.
-
Thumps up!
-
Δυστυχώς οι δύο αρχιπρόεδροι είναι λίγο...να το πω άξεστοι, να το πω άτροποι, να το πω ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΟΙ;;;
Ο Βαρδινογιάννης έγινε αρχιλεφτάς γρήγορα και απότομα. Για τον άλλο δεν ξέρω πόθεν κρατάει η σκούφια του, αλλά από τρόπους...
Το χρήμα δεν σε κάνει άρχοντα, ούτε κύριο και αυτό το βιώνει το ποδόσφαιρο διαρκώς. -
Ο χρήστης balo έγραψε:
Ξέρεις κάτι;Ασχολούμαι γιατί η ομάδα ανταπεξήλθε στις απαιτήσεις του ντέρμπι και έδειξε πάθος και βελτίωση αλλά δυστυχώς ο ΠΑΟ πρέπει να είναι δυο φορές καλύτερος απο τον γαυρο για να τον κερδισει.Αλλιώς ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.Απλά.Κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε.Και φυσικά ασχολούμαι γιατι δεν ξενερώνω ΠΟΤΕ και γιατί γουστάρω τον ΑΡΧΗΓΟ μας που δεν με απογοητεύει ακόμα και στις ήττες.
Καλα μωρε πλακα μας κανετε? 3 νικες εχετε τα τελευταια 10 χρονια και ολες με την διατησια. Ασε που ολο παιρνετε πεναλτυ στα μεταξυ μας παιχνιδια. Απο το 1-4 της λεωφορου ,τον Δουρο και τωρα τον Καλοπουλο.
ΕΛΕΟΣ. Κρατηστε τον Γκονζαλες τον αμπαλο. Τωρα τι σχεση μπορει να εχει ο Μεσι της Μπαρτσα με τον ΕΚΙ ενας θεος ξερει. Αρχιζω να πιστευω οτι δεν ειναι Αργεντινος -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Τωρα τι σχεση μπορει να εχει ο Μεσι της Μπαρτσα με τον ΕΚΙ ενας θεος ξερει. Αρχιζω να πιστευω οτι δεν ειναι Αργεντινοςοχι ρε, Λαμιωτης ειναι
-
edit [kouk]
-
Ο νέος Μπουμπλής προ των θυρών!
-
edit [kouk]
Εχεις 666 ποστ. Το τελευταιο σου ποστ ειναι σατανικο. I SEE THAT YOU ARE IN THE DARK SIDE. (Αυτο ειναι φραση του yoda απο το star wars)
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#3]