-
Πάντως εγώ θα γούσταρα να τον κουρέψουν...με το να δείρεις κάποιον δεν κερδίζεις και πολλά. Αν τον κουρέψεις όμως...
Να επιστρέψει ο νόμος περί τεντιμποϊσμού
Υ.Γ: Όποιος βλέπει Τσουκαλά για να μαθαίνει για τον Ολυμπιακό και όχι για να γελάει, είναι υποανάπτυκτος για μένα.
-
Οταν ο Ολυμπιακος ειχε 0 βαθμους και ο Παο 4 ο ''καφρος'' και ''εμπαθης'' red_army7 πιστευε και ελεγε στο forum οτι ο Ολυμπιακος δεν προκειται να εχει λιγοτερους βαθμους απο το καφενειο που λεγεται Παναθηναικος. Πολλοι γελασαν,αλλοι παλι ειρωνευτηκαν. Ομως ο red_army7 δεν φοβηθηκε , δεν πηρε πισω αυτα που ελεγε και δικαιωθηκε.
Οριστε και μια προβλεψη του red_army7 για το Κυριακατικο παιχνιδι.
''ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΩΣ ΤΑ 3-0.'' -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Οταν ο Ολυμπιακος ειχε 0 βαθμους και ο Παο 4 ο ''καφρος'' και ''εμπαθης'' red_army7 πιστευε και ελεγε στο forum οτι ο Ολυμπιακος δεν προκειται να εχει λιγοτερους βαθμους απο το καφενειο που λεγεται Παναθηναικος. Πολλοι γελασαν,αλλοι παλι ειρωνευτηκαν. Ομως ο red_army7 δεν φοβηθηκε , δεν πηρε πισω αυτα που ελεγε και δικαιωθηκε.
''ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΩΣ ΤΑ 3-0.'' -
Tον φιλο μου τον GTI λυπαμαι μονο ,γιατι μετα την 3αρα θα κανει κανα χρονο να μπει στο forum.
GTI μην στεναχωριεσαι. Ετσι και αλλιως μετα τις 5αρες και τις 3αρες που εφαγες στην Ευρωπη πρεπει να εχεις αποδεχτει και να εχεις καταλαβει την αξια της ομαδας σου. -
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
''ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΩΣ ΤΑ 3-0.''ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ επιτυχία να τελειώνει μια ομάδα με 7 συνεχόμενα πρωταθλήματα να έχει 4 βαθμούς στον πρώτο γύρο...
Και με άλλα τόσα αυτογκόλ....
Ποιος ειπε οτι ειναι επιτυχια. Τα χαλια του ειχε στην Ευρωπη ο Ολυμπιακος ,αλλα ηταν και λιγο ατυχος. Εγω ποτε δεν ειπα οτι εχουμε ομαδαρα και οτι παμε να παρουμε το Ευρωπαικο. Με Ανατολακη και Γεωργατο που καπνιζουν 10 πακετα τσιγαρα την ημερα δεν παμε πουθενα.
ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ 5ΑΡΕΣ. -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Τελικά όντως του επιτέθηκαν.Πρόλαβε όμως και την σκαπούλαρε..100Ε ζημιά με ένα τζάμι σπασμένο...φτηνά την έβγαλε.
Στην εκπομπούλα του έβριζε έναν ψηλό(αυτός πρέπει να του έσπασε το τζάμι)λέγοντας να πάει να ξυρίσει τον κώλο του.Επίσης ότι γαμιέται η οικογένειά του..και άλλα τέτοια ωραία.
Αυτόν τον τυπάκο ο σοβαρός Κόκκαλης τον επιβραβεύει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί.Και την κυριακή το παιχνίδι είναι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ομάδα των πούστηδων. Έτσι θα μας αποκαλεί πλέον ο Sir Τάκης Τσουκαλάς.
Πάντως ασχολήθηκε και με τα ποδοσφαιρικά..προέτρεψε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να παίξουν ακόμα πιο παθιασμένα,γιατί αυτή η ομάδα της μπόχας(οι λαγοί ντε)δεν αξίζει κανένα οίκτο..
Οπότε ο Ολυμπιακός την Κυριακή θα παίξει για την τιμή του Τσουκαλά.
Συγνώμη ρε GTI αλλά θα μας τρελάνεις; Εντάξει δεν έπρεπε να βρίζει και τα συναφή αλλά και οι υπόλοιποι που τον ξυλοφόρτωσαν (βάζελοι) με αυτό που έκαναν ανέβασαν το επίπεδο;
Λόγια ο ένας ΒΙΑ οι άλλοι...χμμμ καλά κάνω και δεν παρακολουθώ Greeks anymore.Κάτι λέγαμε για κρασιά και ντιβιντια;;;;
είπαμε...
-
red_army,καφενειο ο βαζελος που φετος εφαγε 5αρες και σαφως καλυτεροι εσεις που τερματισατε με τους ιδιος βαθμους σε πιο ευκολο ομιλο και με του 3 βαθμους σε ματς με αδιαφορη ομαδα στην εδρα σου.Επισης με αυτη τη λογικη θα μπορουσα να σου πω πως τα 7 σερι που πηρες ηταν ολα αδικα γιατι πηγαινες ευρωπη και ετρωγες 5αρες και 7αρες ενω ο βαζελος πηγαινε σαφως καλυτερα.Λοιπον μη γινεσαι γραφικος και μη φανατιζεσαι γιατι εχεις αδικο.Αντε δες Τσουκαλα γιατι γι'αυτα εισαι...
-
Για πειτε προβλεψεις για τον Κυριακατικο αγωνα......
Ο REd Army λεει 3-0....
Εχουμε απαντηση απο την αλλη πλευρα ?
Εγω για να ειμαι ειλικρινης Χ προβλεπω..
-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
red_army,καφενειο ο βαζελος που φετος εφαγε 5αρες και σαφως καλυτεροι εσεις που τερματισατε με τους ιδιος βαθμους **σε πιο ευκολο ομιλο **και με του 3 βαθμους σε ματς με αδιαφορη ομαδα στην εδρα σου.Επισης με αυτη τη λογικη θα μπορουσα να σου πω πως **τα 7 σερι που πηρες ηταν ολα αδικα **γιατι πηγαινες ευρωπη και ετρωγες 5αρες και 7αρες ενω ο βαζελος πηγαινε σαφως καλυτερα.Λοιπον μη γινεσαι γραφικος και μη φανατιζεσαι γιατι εχεις αδικο.Αντε δες Τσουκαλα γιατι γι'αυτα εισαι...Μ' αρεσει που όλοι οι υπόλοιποι πλην του redarmy ειστε ακριβοδικαιοι
-
ως ουδετερος θα ήθελα διπλο για να γινει πάλι kwlos το πρωτάθλημα
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Μαλλον σε βολευει για αυτο
-
Καιρός για το διπλό νομίζω..
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μαλλον σε βολευει για αυτο
Ασφαλως κ με βολευει,αλλα κ παλι αυτο βλεπω σαν το πιο πιθανο αποτελεσμα......
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
red_army,καφενειο ο βαζελος που φετος εφαγε 5αρες και σαφως καλυτεροι εσεις που τερματισατε με τους ιδιος βαθμους **σε πιο ευκολο ομιλο **και με του 3 βαθμους σε ματς με αδιαφορη ομαδα στην εδρα σου.Επισης με αυτη τη λογικη θα μπορουσα να σου πω πως **τα 7 σερι που πηρες ηταν ολα αδικα **γιατι πηγαινες ευρωπη και ετρωγες 5αρες και 7αρες ενω ο βαζελος πηγαινε σαφως καλυτερα.Λοιπον μη γινεσαι γραφικος και μη φανατιζεσαι γιατι εχεις αδικο.Αντε δες Τσουκαλα γιατι γι'αυτα εισαι...
Μ' αρεσει που όλοι οι υπόλοιποι πλην του redarmy ειστε ακριβοδικαιοι
To οτι ηταν πιο ευκολος ομιλος δεν το λεω μονο εγω αλλα ακομα και δημοσιογραφοι 'κοκκινοι'.Για τα υπολοιπα,μαλλον δε προσεξες καλα τι εγραψα,φιλε asimov.Διαβαζε καλυτερα για να βγαζεις σωστα συμπερασματα... (δε σημαινει οτι συμφωνω με τη λογικη αυτη)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τελικά όντως του επιτέθηκαν.Πρόλαβε όμως και την σκαπούλαρε..
100Ε ζημιά με ένα τζάμι σπασμένο...φτηνά την έβγαλε.
Στην εκπομπούλα του έβριζε έναν ψηλό(αυτός πρέπει να του έσπασε το τζάμι)λέγοντας να πάει να ξυρίσει τον κώλο του.Επίσης ότι γαμιέται η οικογένειά του..και άλλα τέτοια ωραία.
Αυτόν τον τυπάκο ο σοβαρός Κόκκαλης τον επιβραβεύει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί.Και την κυριακή το παιχνίδι είναι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ομάδα των πούστηδων. Έτσι θα μας αποκαλεί πλέον ο Sir Τάκης Τσουκαλάς.
Πάντως ασχολήθηκε και με τα ποδοσφαιρικά..προέτρεψε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να παίξουν ακόμα πιο παθιασμένα,γιατί αυτή η ομάδα της μπόχας(οι λαγοί ντε)δεν αξίζει κανένα οίκτο..
Οπότε ο Ολυμπιακός την Κυριακή θα παίξει για την τιμή του Τσουκαλά.
Συγνώμη ρε GTI αλλά θα μας τρελάνεις; Εντάξει δεν έπρεπε να βρίζει και τα συναφή αλλά και οι υπόλοιποι που τον ξυλοφόρτωσαν (βάζελοι) με αυτό που έκαναν ανέβασαν το επίπεδο;
Λόγια ο ένας ΒΙΑ οι άλλοι...χμμμ καλά κάνω και δεν παρακολουθώ Greeks anymore.Κάτι λέγαμε για κρασιά και ντιβιντια;;;;
είπαμε...
Συγγνώμη ρε ΕΛΤΕΟ αλλά δεν έχω τέτοια πρόθεση.Μήπως έχεις εσύ;Είδες πουθενά να έγραψα ότι ανέβασαν αυτά τα τσογλάνια το επίπεδο με αυτήν τους την ενέργεια;Θέλεις τώρα να ανοίξουμε συζήτηση για τον Τάκη Τσουκαλά;;Για τον ρόλο του και για το τί κατα καιρούς έχει πει..και έχει κάνει..
Τα γεγονότα αναμάσησα και απλά τόνισα ότι τέτοιες ενέργειες εναντίον τέτοιων ανθρώπων δεν πρέπει να μας προκαλούν έκπληξη.Κατανοητό;Όσο για τον Τζίγγερ,επειδή καθημερινά αποδεικνύει ότι είναι όλο και πιο ανίκανος,ένα επικοινωνιακό παιχνιδάκι έπαιξε(τρομάρα του)για να αναθερμάνει τις σχέσεις του με τους οργανωμένους.Δεν σκότωσε και κανέναν.Όταν όλο το οικοδόμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι σάπιο,το να ασχολούμαστε με την βιτρίνα του μάλλον δείχνει ότι δεν έχουμε καταλάβει καλά ή δεν μας συμφέρει να καταλάβουμε τί πραγματικά γίνεται..
**@bagus:**Πρόβλεψη ε;Θα επιλέξω το καλώς τα παιδιά 3-0 του Κόκκινου στρατού.Δεν είδες που δικαιώθηκε στα προηγούμενα;
@Δούκας:Κώλος είναι το πρωτάθλημα όποιο αποτέλεσμα και να έρθει..και το κακό είναι ότι δεν συγκρίνεται καθόλου με τον κώλο της αρραβωνιάρας του Ήρωα της εξέδρας.
-
Εγω παντως προβλεπω τρελο διπλο και περνω το βαρος της προβλεψης ανετα,ειμαι πολυ σιγουρος.
-
Μην φατε θα εχουμε
Ταιριαζει με το κρασι 'Παραγκα'. -
Τελεία και πάυλα---------Πάο είσαι κάβα!!!!!
-
δυο ωραία τεμάχια και καλώς τα παιδιά 2-0
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#3]