-
1ον Aυτό έκανα πάντα είτε είχε λίγο τζόγο είτε πολύ.
2ον Eξακολουθεί να είναι η καλύτερη επιλογή τα Kυριακάτικα μεσημέρια παρέα με μεζεκλίκια και μπίρα!
3ον Kατα τη διάρκεια του Grand Prix στο σπίτι επιβάλλεται στρατιωτικός νόμος
4ον Aν (φερ' ειπείν) προτιμούσα να παρακολουθήσω καλλιτεχνικό πατινάζ μάλλον δεν θα περπατούσα ίσια! (το πιάσατε το υπονοούμενο )
5ον Θέλω να δω μια ωραία κόντρα (και πιστεύω πως φέτος θα τη δω )
6ον H FIA δεν θα μας αφήσει έτσι (λέω τώρα...) θα μαγειρεψει τους κανονισμούς και θα 'ρθει πάλι ο τζόγος...
7ον H Formula 1 είναι μια υπέροχη αφορμή για να 'πλακωθώ' με τους κολλητούς μου
8ον Zω για την πρώτη στροφή! (σοβαρότατα εθισμένος - αποκλείεται να αποτοξινωθώ)
9ον Δεν παρακολουθώ (ιδιαίτερα) ποδόσφαιρο
10ον Πίστα, πίστα και πάλι (H Aπόλυτη) πίστα!
-
2ον Eξακολουθεί να είναι η καλύτερη επιλογή τα Kυριακάτικα μεσημέρια παρέα με μεζεκλίκια και μπίρα!
4ον Aν (φερ' ειπείν) προτιμούσα να παρακολουθήσω καλλιτεχνικό πατινάζ μάλλον δεν θα περπατούσα ίσια! (το πιάσατε το υπονοούμενο )
6ον H FIA δεν θα μας αφήσει έτσι (λέω τώρα...) θα μαγειρεψει τους κανονισμούς και θα 'ρθει πάλι ο τζόγος...
8ον Zω για την πρώτη στροφή! (σοβαρότατα εθισμένος - αποκλείεται να αποτοξινωθώ)
-
-
Χμμμμ.... Ναι, θα παρακολουθησω. Μια συνηθεια 15 και πλεον ετων δυσκολα κοβετε. Μπορει ομως να περιοριστει...
Καποτε ζουσα για τα gp, τωρα οχι....
Καποτε μαζευα χρηματα ολο το χρονο για να δω καποιο gp live. Τωρα ομως, οχι.... -
Το ίδιο ισχύει και για μένα. Ναι, θα παρακολουθήσω αλλά αν τύχει κάτι άλλο καλό να κάνω, μάλλον θα κάνω αυτό το κάτι άλλο... .
Οι εποχές που ήμουνα κολλημένος στο γυαλί για ένα GP πέρασαν μάλλον ανεπιστρεπτί. Ακόμα και αυτή η πλάκα με τους φίλους έχει ατονίσει.
Κρίμα; Ναί, το απόλυτο. -
Ναι,θα παρακολουθήσω.Οι αλλαγές θέλω να δω πως θα επηρεάσουν τις επιδόσεις των διαφόρων... 'θεών'!
-
Εντάξει, μπορεί να μη ζω γι' αυτό, αλλά ΚΑΙ φέτος θα παρακολουθώ και μάλιστα θα ξυπνήσω και τα ξημερώματα για το Βραζιλιάνικο GP. Ακόμα και να έχω κάτι καλύτερο να κάνω Κυριακή, ΔΕ θα το κάνω. Ούτε γυναίκα δεν το αλλάζει αυτό, όσο και αν γκρινιάζει! Άλλωστε, άμα θέλει κρεβατομουρμούρα, έχει και αυτή σπίτι να πάει να μιλάει στο μαξιλάρι της ή στις κολλητές της. Άσε που άμα αράξω στον καναπέ, έχω και την τηλεόραση μπροστά μου και δεν ταλαιπωρούμαι κιόλας. (Αυτά βέβαια ισχύουν μέχρι νεωτέρας, έτσι; )
Όμως ένα GP είναι πάντα καλή ευκαιρία για μπύρες και πίτσες με την παρέα, φωνάζεις χωρίς να αγχώνεσαι τι θα πει ο γείτονας (-Φίλε, πέρασε μπροστά ο Kimi, βούλωσ' το και τράβα να ανοίξεις τον Alpha, αστοιχείωτε!!!) και τέλος πάντων, αφού θα πάω στο ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, δε θα παρακολουθώ formula; Το κόλπο είναι standard τα τελευταία χρόνια... Από Πέμπτη ξεκινάμε τα free practice στο PC με αποκορύφωμα το πρωί της Κυριακής οπότε και τελειώνουμε τον αγώνα! ΠΟΡΩΣΗ!!!!!!!!! -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
..και τέλος πάντων, αφού θα πάω στο ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, δε θα παρακολουθώ formula;Tι σχεση εχει το Ακροπολις με την F1?
Το κόλπο είναι standard τα τελευταία χρόνια... Από Πέμπτη ξεκινάμε τα free practice στο PC με αποκορύφωμα το πρωί της Κυριακής οπότε και τελειώνουμε τον αγώνα! ΠΟΡΩΣΗ!!!!!!!!!
Εχει free practice την Πεμπτη???
Πορωση τα ελευθερα δοκιμαστικα? Μην τρελαθουμε τελειως....
-
ΕΓΩ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΩ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΙΓΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΑΝ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΤΟΤΕ ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΘΑ ΠΕΦΤΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ!!!ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ GRAN PRIX ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ!!!
-
Ένταξει θα το δούμε και φέτος, ελπίζω όπως κάθε χρόνο σε περισσότερο ανταγωνισμό και όχι στο μονοπωλειακό γύρω-γύρω όλοι των κόκκινων. Άλλαξαν οι κανονισμοί και είναι σίγουρα ένα ερέθισμα να δούμε τι θα γίνει. Σε κάμμια περίπτωση όμως η πόρωση των παλαιοτέρων ετών. Σίγουρα δεν θα ξυπνήσω ξήμερώματα για τους απομακρυσμένους αγώνες. Μόνο Κυριακή μεσημέρι και μάλλον όχι Σάββατο ή Παρασκευή (δεν ξέρω θα δείχνουν και της Παρασκευής?).
-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
..και τέλος πάντων, αφού θα πάω στο ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, δε θα παρακολουθώ formula;
Tι σχεση εχει το Ακροπολις με την F1?
Το κόλπο είναι standard τα τελευταία χρόνια... Από Πέμπτη ξεκινάμε τα free practice στο PC με αποκορύφωμα το πρωί της Κυριακής οπότε και τελειώνουμε τον αγώνα! ΠΟΡΩΣΗ!!!!!!!!!
Εχει free practice την Πεμπτη???
Πορωση τα ελευθερα δοκιμαστικα? Μην τρελαθουμε τελειως....
Καλά, μην πιάσουμε τώρα πάλι τη μάχη για WRC (ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ) και Formula, please!
Όσο για τα ελεύθερα δοκιμαστικά, μην τρελαίνεστε ρε παιδιά! Τι πράγμα είναι αυτό; Πρώτα από όλα, εγώ μπορώ να ******* με ό,τι γουστάρω, ακόμα και με τα ελεύθερα, δεν ήξερα ότι θα παίρνω και άδεια! Παρόλα αυτά, εννούσα ότι εγώ τα κάνω στο GP4. Είπαμε, μην την ακούτε τελείως, έτσι;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Καλά, μην πιάσουμε τώρα πάλι τη μάχη για WRC (ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ) και Formula, please!Μα εσυ nasos79 ανεφερες το Ακροπολις. Εσυ το 'εμπλεξες' με την F1. Δεν καταλαβα ομως γιατι?
Όσο για τα ελεύθερα δοκιμαστικά, μην τρελαίνεστε ρε παιδιά! Τι πράγμα είναι αυτό; **Πρώτα από όλα, εγώ μπορώ να καυ...ω με ό,τι γουστάρω, ακόμα και με τα ελεύθερα, δεν ήξερα ότι θα παίρνω και άδεια! **Παρόλα αυτά, εννούσα ότι εγώ τα κάνω στο GP4. Είπαμε, μην την ακούτε τελείως, έτσι;
Δικαιωμα σου!
Αν εκφραζεις τις αποψεις σου χωρις χυδαιολογιες θα ειναι καλυτερα... για ολους.Δεν απαντησες ομως, εχει δοκιμαστικα την Πεμπτη?
-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Δεν απαντησες ομως, εχει δοκιμαστικα την Πεμπτη?Ναι, στον αγώνα του Μονακο
Δεν ξέρω μήπως με τη φετινή αλλαγή των κανονισμών, επειδή τα δοκιμαστικά της Παρασκευής είναι πλέον χρονομετρημένα, μήπως έχουμε ελεύθερα δοκιμαστικά την Πέμπτη. Δε μου φαίνεται πάντως πολύ πιθανό, μια που κατ' αυτόν τον τρόπο χάνεται το πλεονέκτημα των ομάδων που έχουν δηλώσει 10 ημέρες δοκιμών καθ'ολη τη χρονιά και μπορούν να δοκιμάζουν πριν από τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά τς Πρασκευής. -
Ο χρήστης MOnoimoi έγραψε:
Δεν ξέρω μήπως με τη φετινή αλλαγή των κανονισμών, επειδή τα δοκιμαστικά της Παρασκευής είναι πλέον χρονομετρημένα, μήπως έχουμε ελεύθερα δοκιμαστικά την Πέμπτη. Δε μου φαίνεται πάντως πολύ πιθανό, μια που κατ' αυτόν τον τρόπο χάνεται το πλεονέκτημα των ομάδων που έχουν δηλώσει 10 ημέρες δοκιμών καθ'ολη τη χρονιά και μπορούν να δοκιμάζουν πριν από τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά τς Πρασκευής.Ασχετο με το θεμα - το f1live προβλεπει οτι η FIA συντομα θα επισημοποιησει το εξης προγραμμα:
Friday:
Teams having chosen to limit their on-season testing to 10 days between March 1st and October 31st 2003 (a.k.a. the 'Heathrow' agreement) will be allowed two hours of testing on Friday morning, from 8:45 to 10:45. Only Minardi, Jordan and Renault have chosen this option. These three teams will be allowed to use three chassis and three drivers during these 120 minutes.
Following this, every team will have a one hour testing session between 11:00 and 12:00 before the first qualifying session (from 14:00 to 15:00). During this period, drivers will only get one timed lap and the final standings will determine the starting order of the Saturday qualifying session.
Saturday:
This day will start with two free sessions, from 9:00 to 9:45 and from 10:15 to 11:00. The qualifying session will be held from 14:00 to 15:00, still with only one timed lap per driver. The starting order will be in reverse order from Friday's times (Friday's fastest qualifier will start last on Saturday).
Sunday:
A 15 minute warm-up session will start the day, from 9:00 to 9:15. The pit-lane will open at 13:30 to allow one final shakedown lap before the cars take their position on the starting grid. The race will start at 14:00, like in years past.
-
Δεν ξέρω μήπως με τη φετινή αλλαγή των κανονισμών, επειδή τα δοκιμαστικά της Παρασκευής είναι πλέον χρονομετρημένα, μήπως έχουμε ελεύθερα δοκιμαστικά την Πέμπτη.
Όχι. Δοκιμές την Παρασκευή. Μια ώρα ελεύθερες για τις Ferrari, McLaren, Williams, Sauber, Bar, Toyota, Jaguar και τρεις ώρες για Renault, Jordan και Minardi.
Μόνο στο Μονακό έχουμε ελεύθερα την Πέμπτη αντί για την Παρασκευή για κυκλοφοριακούς λόγους. -
Xωρίς tifosaro, Formula 1 δεν αρχίζει και φέτο...!!!
Πάλι στο πρώτο Γκραν Πρι θα στηθώ να βλέπω τους ήρωες της καθημερινότητάς μας {(!)...ωχ!Αυτό είναι από άλλο έργο} !
-
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι 'ελεύθερα' δοκιμαστικά δεν θα υπάρχουν πλέον παρα μόνο για τις τρεις προαναφερθείσες ομάδες από τον Τάκη, μια που τα δοκιμαστικά της Παρασκευής θα χρνομετρούνται και θα εππηρεάζουν την εξέλιξη του αγώνα για την pole.
P.S. Τάκη, υπάρχουν νεότερα για το τι θα μεταδίδει ο σταθμός φέτος; Ελπίζω να βλέπουμε την πορεία των δοκιμαστικών την Παρασκευή και όχι μια σύντομη αναφορά το Σάββατο για το τι συνέβη την προηγούμενη μέρα. Εξάλλου η μεσημεριανή ζώνη του σταθμού στις καθημερινές δεν πάει και τόσο καλά απ' οτι βλέπω στην AGB, έτσι δεν είναι;
-
Στο Yannis-ChalkiRacingClub θα ήθελα να απαντήσω ότι δεν ήταν δα και καμία απίστευτη χυδαιότητα αυτό που έγραψα... Εν πάση περιπτώσει, έχεις δίκιο ότι δε θα έπρεπε να μιλάω έτσι. Σχετικά με το ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, αυτό που εννούσα ήταν ότι θα ταξιδέψω μέχρι Λαμία για να παρακολουθήσω ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ (χωρίς διακρίσεις πλέον), να δω τους καλύτερους στο χώρο τους να κάνουν τα μαγικά τους και δε θα βλέπω Formula που με κ... sorry, πορώνει τόσο πολύ, που τη βλέπω κι από τον καναπέ μου; Αυτό ήταν μόνο! Καμία σύγκριση, οκ;
Στο θέμα των ελεύθερων δοκιμαστικών της Πέμπτης, επειδή κανείς σας δεν είναι ενημερωμένος από ότι φαίνεται (μα ούτε εσύ βρε Τάκη;;; τσ τσ τσ) να σας πω εγώ ότι άμα θες να νικήσεις τον αγώνα της Κυριακής και να πάρεις pole-position το Σάββατο στο GP4, πρέπει να ξεκινήσεις από την Πέμπτη να το παίζεις, αλλιώς δε γίνεται τίποτα. Μα ΤΙΠΟΤΑ σας λέω τώρα. Μιλάμε για ολόκληρα δευτερόλεπτα διαφορά από το Schumacher. Και άντε μετά από 7-8η θέση να περάσεις πρώτος! Δε γίνονται αυτά τα πράγματα, δε γίνονται!!! -
Ο χρήστης MOnoimoi έγραψε:
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι 'ελεύθερα' δοκιμαστικά δεν θα υπάρχουν πλέον παρα μόνο για τις τρεις προαναφερθείσες ομάδες από τον Τάκη, μια που τα δοκιμαστικά της Παρασκευής θα χρνομετρούνται και θα εππηρεάζουν την εξέλιξη του αγώνα για την pole.P.S. Τάκη, υπάρχουν νεότερα για το τι θα μεταδίδει ο σταθμός φέτος; Ελπίζω να βλέπουμε την πορεία των δοκιμαστικών την Παρασκευή και όχι μια σύντομη αναφορά το Σάββατο για το τι συνέβη την προηγούμενη μέρα. Εξάλλου η μεσημεριανή ζώνη του σταθμού στις καθημερινές δεν πάει και τόσο καλά απ' οτι βλέπω στην AGB, έτσι δεν είναι;
Όταν παρθεί μια οριστική απόφαση θα είστε από τους πρώτους που θα το μάθετε. Δεν τα λες σωστά για τις ελεύθερες δοκιμές διάβασε το άρθρο που έφτιαξα σήμερα για το rally.gr με τίτλο 'Τίποτα δεν θα είναι ίδιο'
-
ΠOIOΣ ΘA TA ΔEIΞEI ΦETOΣ ?
Δέκα λόγοι για να παρακολουθήσω Formula 1 και φέτος