-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ωρες ωρες αυτο τον ανθρωπο δεν τον καταλαβενω....
οπως φυσικα δεν καταλαβα γιατι τα εχωσε τοσο ασχημα στην cayman.....Είπε πολύ καθαρά τι τον χάλασε. Αφού (πέραν της πλάκας ότι το πιο ωραίο πράγμα στην Cayman είναι το SatNav) παραδέχθηκε ότι είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο, είπε ότι χαλιέται απείρως από την αίσθηση που αποκομίζει από το αμάξι, ότι ενώ η Porsche δείχνει ότι θα μπορούσε να το κάνει πολύ καλύτερο, 'φαίνεται' η επίτηδες χαντάκωσή του για να μπει σφήνα ανάμεσα στην boxster και την 911.
Take it or leave it. Αυτή είναι η δική του άποψη και καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Ούτε εγώ συμφωνώ μαζί του.
-
Τα περιοδικά λένε πάντως για την Cayman ότι έχει πιο ρυθμίσιμη συμπεριφορά και είναι πιο φιλική από την 911.
Στους 4Τροχούς που κυκλοφορούν σημειώνει στα Μέγαρα σε βρεγμένο εύκολα 1:10:00 και το EvoIX σε στεγνό 1:09:10....
Για Μ3 και 350Ζ λέει ότι κάτω από 1:12:00 δεν έχουν καταφέρει να πάνε.
Πιστεύω ότι έχει μεγάλο πλεονέκτημα το ότι είναι κεντρομήχανη και η κατανομή βάρους που της έχουν δώσει είναι ιδανική.
Δεν έχει καμία σχέση με την Boxter πάντως από πλευράς ακαμψίας πλαισίου και το μοτέρ κι αυτό έχει κάποιες αλλαγές κι έχει δανειστεί στοιχεία από 911.Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι πρέπει να κάνει τα κέφια του οδηγού που θέλει και παιχνίδι στην οδήγησή του....
Σύντομα θα την οδηγήσω και θα γράψω εντυπώσεις.
-
Ο χρήστης Antonio1 έγραψε:
Σύντομα θα την οδηγήσω και θα γράψω εντυπώσεις. -
Τι σε πειράζει βρε Γιαννάκη; Δεν είπε ότι θα οδηγήσει τη Ferrari του Μιχαλάκη . Εδώ εσύ οδήγησες κοτζάμ Clio !
-
Σύντομα θα την οδηγήσω και θα γράψω εντυπώσεις.Τουλάχιστον θα είναι υπό συνθήκες που θα σου επιτρέψουν να την αξιολογήσεις; Ή θα πας απλή βόλτα;
-
911 ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ...
-
Δεν θα υπάρχει η δυνατότητα αξιολόγησης σε πίστα ή σκίσιμο του αυτοκινήτου απλά μια πρώτη γνωριμία (βόλτα) κάτι είναι κι αυτό.
Έχω οδηγήσει αρκετές φορές την 911 ενός φίλου και πιστεύω όλο και κάποιες διαφορές θα δώ έστω και σε σβέλτο ρυθμό κι όχι σε ρυθμό σκισίματος.popolaros διακρίνω μια ειρωνία ή κάνω λάθος?
-
Έχω οδηγήσει αρκετές φορές την 911 ενός φίλου και πιστεύω όλο και κάποιες διαφορές θα δώ έστω και σε σβέλτο ρυθμό κι όχι σε ρυθμό σκισίματος.Αληθώς!! Αναμένουμε εντυπώσεις λοιπόν
-
Δεν θα υπάρχει η δυνατότητα αξιολόγησης σε πίστα ή σκίσιμο του αυτοκινήτου απλά μια πρώτη γνωριμία (βόλτα) κάτι είναι κι αυτό.
Έχω οδηγήσει αρκετές φορές την 911 ενός φίλου και πιστεύω όλο και κάποιες διαφορές θα δώ έστω και σε σβέλτο ρυθμό κι όχι σε ρυθμό σκισίματος.popolaros διακρίνω μια ειρωνία ή κάνω λάθος?
ποια ειρωνια???? ισα ισα σε καλοτυχιζω......
-
Νά'σαι καλά.
-
Τα περιοδικά λένε πάντως για την Cayman ότι έχει πιο ρυθμίσιμη συμπεριφορά και είναι πιο φιλική από την 911.
Στους 4Τροχούς που κυκλοφορούν σημειώνει στα Μέγαρα σε βρεγμένο εύκολα 1:10:00 και το EvoIX σε στεγνό 1:09:10....
Για Μ3 και 350Ζ λέει ότι κάτω από 1:12:00 δεν έχουν καταφέρει να πάνε.
Πιστεύω ότι έχει μεγάλο πλεονέκτημα το ότι είναι κεντρομήχανη και η κατανομή βάρους που της έχουν δώσει είναι ιδανική.
Δεν έχει καμία σχέση με την Boxter πάντως από πλευράς ακαμψίας πλαισίου και το μοτέρ κι αυτό έχει κάποιες αλλαγές κι έχει δανειστεί στοιχεία από 911.
Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι πρέπει να κάνει τα κέφια του οδηγού που θέλει και παιχνίδι στην οδήγησή του....
Σύντομα θα την οδηγήσω και θα γράψω εντυπώσεις.Να τολμήσω να πώ ότι στα Μέγαρα πλέον δεν 'χωράνε' αυτοκίνητα GT 250+ ίππων? Οπότε και οι χρόνοι είναι απλά ενδεικτικοί.
-
Μια που το topic αφορά Porsche ...
Είδατε χθές τον 'Επι τροχών ' του Θεοφράστου? (εδώ θα πρέπει να κάνω και ένα έπαινο στο κ. Θεοφράστου για την καλυτερη εκπομπή στο χώρο του αυτοκινήτου...)
Αν όχι .....χάσατε !!!
-
Ο χρήστης Everville έγραψε:
Είδατε χθές τον 'Επι τροχών ' του Θεοφράστου? (εδώ θα πρέπει να κάνω και ένα έπαινο στο κ. Θεοφράστου για την καλυτερη εκπομπή στο χώρο του αυτοκινήτου...)Μεταξύ τυφλών...
-
Ο χρήστης Everville έγραψε:
Μια που το topic αφορά Porsche ...Είδατε χθές τον 'Επι τροχών ' του Θεοφράστου? (εδώ θα πρέπει να κάνω και ένα έπαινο στο κ. Θεοφράστου για την καλυτερη εκπομπή στο χώρο του αυτοκινήτου...)
Αν όχι .....χάσατε !!!
καλα χαλαρωσε.......
-
Ακόμα να συνέρθω από χθές... Ευτυχώς έχω... το μοντελάκι GT3 RS
edit: 911
-
Πριν μερικές ώρες είδα την cayman στο Ν.Ψυχικο!!Κυκλοφόρησε κιόλας??Πάντως είναι απίστευτη ίσως επειδή είναι καινούριο στο μάτι αλλά προσωπικά τη βρήκα πιο ιδιαίτερη απ΄την 911
-
Cayman S φυσικά!Όπως έγραψε και ο Σ.Χ,'αυτή η σύγχρονη 911 για δύο'..
-
Επειδή δεν έχω οδηγήσει τίποτα από τα 2: Cayman γιατί απλά είναι πιο ... όμορφη
Υ.Γ. ..Ο Θεοφράστου είναι ΟΚ! (επίσης και ο μερακλής που έφερε την RS αντί για οτιδήποτε άλλο στα ίδια λεφτά)
-
Ό,τι άλλο να έφερνε σε αυτά τα λεφτά (430 π.χ.; ), πάλι μερακλήδικο θα ήταν .
-
H Cayman λόγω 'αρχιτεκτονικής' έχει τη δυνατότητα να τοποθετηθεί κάποια στιγμή στην κορυφή της γκάμας, πράγμα που δεν έγινε τώρα για λόγους μάρκετιγκ, προφανώς.
Πάντως, επειδή συγκρίνοντας υπεραυτοκίνητα μοιραία διυλίζουμε τον κόνωπα, και επειδή ο όρος 'υπεραυτοκίνητο' είναι κατ' εξοχήν συναισθηματικός, η 'ψήφος' μου πάει στην 911, το κλασικότερο και διαχρονικότερο αυτοκίνητο σε παραγωγή.
Porsche Carrera ή Cayman?