-
...'Σωτήριον' έτος : 1973
Αφήνω την αφαίρεση σε εσάς !
-
**2/05/1978
μικρός είμαι ακόμα έχω πολλά να μάθω!!!**
-
Eτσι απο περιεργεια ποιοι ειναι οι 8 50+ ? Μηπως μπορουν να μας πουν πως ο Παο πηγε στον τελικο του Γουεμπλει?(ξερω,ξερω ο καθενας με τον πονο του. Μην πεσετε να με φατε)
Επισης αν μερικοι ειναι αρκετα μεγαλοι σε ηλικια, να μας πουν για τα φιλικα του Παο με τους Γερμανους. -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Eτσι απο περιεργεια ποιοι ειναι οι 8 50+ ?Στείλε pm σ'αυτή
θα θυμάται... -
Παίδες, τα ποδοσφαιρικά ΟΞΩ από αυτό το τόπικ.-
[moderator]
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Eτσι απο περιεργεια ποιοι ειναι οι 8 50+ ? Μηπως μπορουν να μας πουν πως ο Παο πηγε στον τελικο του Γουεμπλει?(ξερω,ξερω ο καθενας με τον πονο του. Μην πεσετε να με φατε)
Επισης αν μερικοι ειναι αρκετα μεγαλοι σε ηλικια, να μας πουν για τα φιλικα του Παο με τους Γερμανους.Αν θελεις κατι για STRATOS,,SAAB 96, VOLVO 544,ALPIN,COOPER,LOTUS CORTINA,PORSHE 356 το συζηταμε.Αν θελεις να μιλησουμε για αναβαση Φιλερημου,Σιρκουι Ν. Σμυρνης,Γερμανικο νεκροταφειο καλλιστα μπορω να σου μιλαω για ωρες.Για ποδοσφαιρο αδυνατω.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Επισης αν μερικοι ειναι αρκετα μεγαλοι σε ηλικια, να μας πουν για τα φιλικα του Παο με τους Γερμανους.Αν θελεις κατι για STRATOS,,SAAB 96, VOLVO 544,ALPIN,COOPER,LOTUS CORTINA,PORSHE 356 το συζηταμε.Αν θελεις να μιλησουμε για αναβαση Φιλερημου,Σιρκουι Ν. Σμυρνης,Γερμανικο νεκροταφειο καλλιστα μπορω να σου μιλαω για ωρες.Για ποδοσφαιρο αδυνατω.
μεγαλο respect......
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
αυτά θέλω κι εγώ πολύ να τα μάθω..
μου έχουν πει φοβερές ιστορίες......
παίδες είναι κρίμα να υπάρχουν άτομα στο forum που μπορούν να μεταφέρουν τον αυτοκινητιστικό παλμό του τότε και να μην υπάρχει ένα θέμα ανάλογο.. -
Βλέπω πως υπάρχουν πολλοί γέροι εδω μέσα! j/k
Είμαι 19. 20/11/1986 forever!!!
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Δε θυμάσαι το Eurobasket του '87 δηλαδή,ε;
Με τι αξίες έχεις μεγαλώσει τότε; -
Εγώ πάντως που ήμουν 3 χρονών, θυμάμαι το Γιαννάκη που είχε φάει μια αγκωνιά από τον Τκατσένκο! Την νίκη μας και τον Καμπούρη δεν τον θυμάμαι...
Αλλά το πλάνο με τον Γιαννάκη με τον πάγο...
-
Αυτές οι έστω και λίγες αναμνήσεις φάνηκαν αρκετές για να διαμορφώσουν τον αδαμάντινο χαρακτήρα σου
-
Τι λες ρε τρελέ; Τι πίνετε εκεί κάτω;
...βλέπετε, στην όμορφη Κρήτη υπάρχει αυτό το ποτό που λέγεται τσικουδιά...(Κώστας -Ορέστης- Μπατής, σε ματς του Ηρακλείου το 1996, που είχε κάνει τα άπειρα λάθη στο σχολιασμό)
-
Και ναι είμαι 18(24/6/1987) . Μπορείται να ζηλέψετε!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Και ναι είμαι 18(24/6/1987) . Μπορείται να ζηλέψετε!!!!!!!!!!!!!γιατι να ζηλεψουμε βρε, ουτε διπλωμα δεν εχεις!
-
Έχω δίπλωμα . Εδώ και 7 μήνες . Φέτος κλείνω τα 19 .
-
ειμαι στο 8%
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
ειμαι στο 8%...κι εγώ, βγάζουμε 2 βουλευτές!
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Δε θυμάσαι το Eurobasket του '87 δηλαδή,ε;
Με τι αξίες έχεις μεγαλώσει τότε;Είμαι απο τους τελευταίους πλέον που έχω μεγαλώσει παίζοντας με φιλαράκια έξω παρά του να είμαι κλεισμένος και να παίζω μερα νυχτα PS2 και παιχνίδια στο PC! Aσε δε που την χρονιά που γεννήθικα γεννήθικε και η F40!!!
-
30+ πάμε για μεγάλο σερβις
ΗΛΙΚΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.