-
http://www.bmm-electronics.com
εξαιρετικό!!
-
Πόσες μέρες σας έκαναν να έρθουν τα πράγματα απο Γερμανία παίδες;
-
Tα δικά μου, νομίζω πως χρειάστηκε περίπου μια βδομάδα. Λιγότερο απο μια βδομάδα από τη στιγμή που στάλθηκαν, αν δε με απατά η μνήμη μου...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Πόσες μέρες σας έκαναν να έρθουν τα πράγματα απο Γερμανία παίδες;Παρήγγελα στις 11/12 , επιβεβαίωσαν και μου είπαν ότι τα έστειλαν στις 12/12 και τα παρέλαβα στις 29/12.
-
Μου φαίνεται πάντως τραγικό το οτι ενώ μπήκαμε στο 2006 χρειάζεται βδομάδα και για να στείλουμε ενα πακέτο μέσα στην Ε.Ε...
Τελικά η μόνη λύση ειναι τα κούριερ...
-
Τελικά η μόνη λύση ειναι τα κούριερ...
Μόνο με αυτά συναλλάσομαι γιατί τα Tαχυδρομεία καλά, χρυσά, φτηνά αλλά τα ζώα μου αργά. Τα προτιμώ όμως όταν είναι να πουλήσω σε κάποιον με αντικαταβολή γιατί σε συνήθως μια εβδομάδα έχω τα χρήματα εν αντιθέσει με τα κούριερ που τα «διαχειρίζονται» για 1 ολόκληρο μήνα!
-
Το πρόβλημα ειναι οτι την Παρασκευή θα πρέπει να φύγω για Πάτρα, οπότε αν δεν έχει έρθει μέχρι τότε θα πρέπει να τρέχω να κάνω εξουσιοδότηση στον πατέρα μου για να μπορέσει να το παραλάβει αυτός... ΓΚΡΡΡΡ!
-
Γράφτηκα στο ελληνικό αντίστοιχο του e-bay το fleamarket.gr και μάλιστα έκανα και την πρώτη μου αγορά.
Το πακέτο έρχεται με ταχυδρομείο (συστημένο) και ο πωλητής μου έστειλε και έναν αριθμό. Μουδημιουργήθηκε η απορία τί τον θέλω τον αριθμό αφού ο φάκελος γράφει το όνομά μου..... ξέρει κανείς;
-
Ο χρήστης yeoryiosb έγραψε:
Γράφτηκα στο ελληνικό αντίστοιχο του e-bay το fleamarket.gr και μάλιστα έκανα και την πρώτη μου αγορά.Το πακέτο έρχεται με ταχυδρομείο (συστημένο) και ο πωλητής μου έστειλε και έναν αριθμό. Μουδημιουργήθηκε η απορία τί τον θέλω τον αριθμό αφού ο φάκελος γράφει το όνομά μου..... ξέρει κανείς;
Να μπορέσεις να το αναζητήσεις σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακόμα και απώλειας...
Είναι το λεγόμενο tracking number.
-
Μόλις συνειδητοποίησα οτι αύριο (Παρασκευή) είναι των Φώτων... Λογικά θα ειναι κλειστά τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων και των ΕΛΤΑ, σωστά;
Μόλις έμαθα οτι το πακέτο ειναι Ελλάδα απο τις 3 του μηνός... Δηλαδή 2 μέρες Γερμανία->Ελλάδα και... αλλες 5-6 μέχρι να έρθει στα ΕΛΤΑ Χολαργού...
Έλεος...
-
Και φυσικά ούτε σήμερα είχε κάποια ειδοποίηση ο ταχυδρόμος...
-
Τελικά το κινητό έφτασε σήμερα Ελλάδα και θα μου παραδωθεί αύριο απο την ACS...
Μιλάμε για καθυστέρηση πάνω απο ένα μήνα, και όχι λόγω ταχυδρομείου, μιας και αποστάλθηκε στις 10 του μηνός...
Τι λέτε να κάνω; Να αφήσω negative feedback?
-
Τελικά το κινητό έφτασε σήμερα Ελλάδα και θα μου παραδωθεί αύριο απο την ACS...Μιλάμε για καθυστέρηση πάνω απο ένα μήνα, και όχι λόγω ταχυδρομείου, μιας και αποστάλθηκε στις 10 του μηνός...
Εγώ θα άφηνα στην θέση σου.
-
Φοβάμαι μήπως όμως μου αφήσουν κι αυτοί... Έχω 100% positive feedback και δεν θέλω να το χαλάσω...
-
Φοβάμαι μήπως όμως μου αφήσουν κι αυτοί... Έχω 100% positive feedback και δεν θέλω να το χαλάσω...Εάν το κάνουν επικοινώνησε με τον webmaster του site και εξήγησέ του...
-
Αποφάσισα πως αν ολα ειναι οκ στο πακέτο θα αφήσω neutral feedback - δηλ. οτι έλαβα κανονικά το πακέτο αλλα με μεγάλη καθυστέρηση, κάτι το οποίο θα διευκρινίσω στο feedback.
-
Τελικά το κινητό έφτασε σήμερα Ελλάδα και θα μου παραδωθεί αύριο απο την ACS...Μιλάμε για καθυστέρηση πάνω απο ένα μήνα, και όχι λόγω ταχυδρομείου, μιας και αποστάλθηκε στις 10 του μηνός...
Τι σφραγίδα έχει το κουτί? Με τι ημερομηνία?
Φοβάμαι μήπως όμως μου αφήσουν κι αυτοί... Έχω 100% positive feedback και δεν θέλω να το χαλάσω...
Εάν το κάνουν επικοινώνησε με τον webmaster του site και εξήγησέ του...
Έχει τύχει και η απάντηση είναι οτι το ebay δεν παίρνει θέση σε τέτοια ζητήματα και ποτέ δεν σβήνει feedbacks
Αποφάσισα πως αν ολα ειναι οκ στο πακέτο θα αφήσω neutral feedback - δηλ. οτι έλαβα κανονικά το πακέτο αλλα με μεγάλη καθυστέρηση, κάτι το οποίο θα διευκρινίσω στο feedback.
Συμφωνώ για neutral αλλά και πάλι κοίτα την σφραγίδα ημερομηνίας πρώτα να δεις αν όντως το έστειλε όποτε σου είπε
-
Έκανα parcel tracking στο site της GLS Γερμανίας και είδα οτι έφυγε στις 10 του μηνός...
-
Έκανα parcel tracking στο site της GLS Γερμανίας και είδα οτι έφυγε στις 10 του μηνός...10 Δεκεμβρίου;
10 Ιανουαρίου;Γιατί λέγοντας 10 του μηνός εννοείς του τρέχοντος...
-
10 Ιανουαρίου εννοώ... Πάντως μου κάνει εντύπωση, γιατί για shipping πλήρωσα 30 ευρώ και το πακέτο είναι ήδη εδώ σε 2 μόλις μέρες, ενώ το PDA που πήρα επίσης απο Γερμανία (με DHL/Deutsche Post κακιά η ώρα τους ) έχει ήδη κάνει σχεδόν 2 βδομάδες...
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)