-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
Όλα καλά, αλλά
Προκειμένου να το ξεχάσω κι εγώ, πήρα το xbox..
Grow up.
Η απροσεξία σου έβαλε δυο ανθρώπους σε περιπέτεια (εσένα κι αυτήν).
τουλαχιστον με το Xbox μπορει να 'μαμαει' χωρις κινδυνο
αα, όσον αφορά αυτό, αν το θεωρείς αστείο, πραγματικά σε λυπάμαι και σου εύχομαι να μην έρθεις ποτέ σ'αυτή τη θέση. Δε θα πέσω στο επίπεδό σου σ'αυτή τη συζήτηση (να σε ειρωνευτώ ή να σε πω μ@λακα ) γιατί τη θεωρώ σοβαρή.
Αν δεν έχεις να πεις κάτι σοβαρό πάνω στο θέμα της έκτρωσης, θα σε παρακαλέσω ευγενικά να πας πιο πέρα να παίξεις.
Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Υπάρχει και η λύση ΜακΓκάιβερ:
Κολπική πλύση με διάλυμα Bedatine, που είναι και σπερμακτοκτόνο, μετά το 'ατύχημα' !Μόνο που θέλει μεγάλη προσοχή στο να κάνετε σωστά την αραίωση, γιατί μπορεί να κάνει άλλες ζημιές.
Δεν θυμάμαι καθόλου το ποσοστό της αραίωσης, αλλα νομίζω πως μιλάμε για τάξη μεγέθους της μίας σταγόνας σε κάμποσο νερό....Αν μάθω, θα σας πω!
πεσμου οτι αστειευεσαι charmak...
Τσουκ!
Μας το 'χει πει κάποιος καθηγητής στη σχολή!
Αλλά θα ρωτήσω, για να σιγουρευτώ...
ρωτα γιατι μιλαμε για τεραστιο urban legend! αμα το χει πει και καθηγητης δε τη παλευει σταλα!
Στο βιβλιαρακι που εχει το Betadine Vaginal douche γραφει οτι' το Βetadine ειναι σπερματοκτονο και δεν πρεπει να χρησιμοποιειται οταν ειναι επιθυμητη η συλληψη' .
-
To Bedadine κανει δουλεια,τουλαχιστον στο σπιτι ας υπαρχει ενα.
-
Φίλε θα το ξεπεράσετε..σκέψου μόνο πόσα παιδάκια γεννιούνται και ζουν μόνα τους,πετάγονται σε ιδρύματα και απλά υπάρχουν,γιατί μερικοί ''γονείς''δεν σκέφτηκαν όπως εσείς )Εφόσον κρίνατε ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή τελειώσε.Και η κοπελιά(μολονότι είναι αυτή που το περνάει λίγο πιο βαριά..)σε βάθος χρόνου(όχι πολύ μακρυά)θα καταλάβει ότι κάνατε το σωστό.
Μην σε παίρνει από κάτω,είναι κρίμα.Αυτά συμβαίνουν..
Σημασία έχει που ήσουν μαζί της,που την στήριξες και θα συνεχίσεις να την στηρίζεις.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Φίλε θα το ξεπεράσετε..σκέψου μόνο πόσα παιδάκια γεννιούνται και ζουν μόνα τους,πετάγονται σε ιδρύματα και απλά υπάρχουν,γιατί μερικοί ''γονείς''δεν σκέφτηκαν όπως εσείς )Εφόσον κρίνατε ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή τελειώσε.Και η κοπελιά(μολονότι είναι αυτή που το περνάει λίγο πιο βαριά..)σε βάθος χρόνου(όχι πολύ μακρυά)θα καταλάβει ότι κάνατε το σωστό.Μην σε παίρνει από κάτω,είναι κρίμα.Αυτά συμβαίνουν..
Σημασία έχει που ήσουν μαζί της,που την στήριξες και θα συνεχίσεις να την στηρίζεις.
thanks αδερφέ αλλά έχουν περάσει 4 μήνες+..
μην αγχώνεσαι για την κοπελιά.
αυτή το πήρε πολύ πιο cool από 'μενα..
sorry που το λέω έτσι αλλά και πολύ στα @@ της η κοπελιά...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ 4 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ...
ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ γιατί είναι πολύ πιο άσχημη η φάση απ'οσο μπορεί να νομίζετε και το ψυχολογικό τίμημα είναι πολύ μεγάλο. άλλο να το λες και άλλο να το ζεις. αυτά. ελπίζω τουλάχιστον μέσα απ'αυτό το θέμα, να μάθουν άλλοι απ'τα λάθη μου και να μην περάσουν ούτε απ'εξω.
αυτά -
Δεν είδα ημερομηνίες...
άκυρο
Πάμε παρακάτω...
Υ.Γ:Είτε ως λάθος είτε ως ατυχία συμβαίνει πάντως.Σημασία έχει να μπορούμε να το αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία και υπευθυνότητα.Δεν θεωρώ ότι οι ευχές έχουν θέση σε τέτοια ζητήματα.Όταν απευχόμαστε τόσο πόλυ κάτι και το αφορίζουμε,όταν μας ''κάθεται''μας πιάνει τρέλα..Όλα μέσα στη ζωή είναι και όλα για τους ανθρώπους..
-
Τι πιστεύετε;
Προσωπικά πιστεύω ότι αν ένα ζευγάρι έχει μια σοβαρή σχέση, σεβασμό και αγάπη ο ένας για τον άλλο καλύτερα θα ήταν να το κρατούσαν και να προχωρούσαν την σχέση τους. Κάτι σαν μια ευχάριστη έκπληξη κατα την γνώμη μου. Αντιθέτως θύματα βιασμού ή ατυχήματα σε κάτι σχέσεις 'της ώρας' περισσότερο ανήθικο θα ήταν να κρατήσει η γυναίκα το παιδί παρά να κάνει έκτρωση.
-
Νομίζω πως έχει ξανασυζητηθεί το θέμα...
-
Άσχετα με το τι πιστεύω εγώ, πολλά μπορούν να αλλάξουν όταν βρεθούμε στη θέση αυτή. Να έχουμε αυτή την ευχάριστη έκπληξη. Είναι πολύ μπερδεμένη κατάσταση, και μακάρι να μπορούσα να αποφασίσω αν η έκτρωση είναι δολοφονία ή όχι.
Για να είναι δολοφονία, πρέπει να θεωρηθεί το έμβρυο ζωντανός ορανισμός. Προσωπικά κλίνω μάλλον προς το ότι δεν είναι δολοφονία, γιατί δεν πιστεύω πως το έμβρυο είναι ζωντανός οργανισμός. Από την άλλη, υπάρχουν μελέτες που λένε πως το έμβρυο, την στιγμή της έκτρωσης πιάνει 200 παλμούς το λεπτό και βάλε γιατί 'αισθάνεται' το επικείμενο κακό΄.
Επίσης, υπάρχουν πολλά ζευγάρια τα οποία κάνουν έρωτα χωρίς καθόλου προφυλάξεις, επειδή ξέρουν ότι υπάρχει το χάπι της επόμενης μέρας, ή ακόμα και η έκτρωση αν χρειαστεί. Ούτε αυτό είναι σωστό όμως.
Είμαι υπέρ της έκτρωσης, όταν όμως πραγματικά δεν υπάρχει η δυνατότητα το παιδί να μεγαλώσει σε ένα σωστό περιβάλλον. Αλλά σε 5 λεπτά, μπορεί να έχω αλλάξει άποψη.
-
Τώρα ρε συ άμα είσαι 20 χρονών και η κοπελιά το ίδιο, φοιτητές, πόσο εύκολο είναι να το δεις σαν μια ευχάριστη έκπληξη? Πως μεγαλώνεις παιδί μετά? Παρατάς τις σπουδές και δουλεύεις? Επίσης όπως είπες περιπτώσεις βιασμού, εφήμερες σχέσεις κτλ. Σε περιπτώσεις που το βρέφος έχει σοβαρή κληρονομική ασθένεια?
Πιστεύω ότι η έκτρωση είναι χρήσιμη, και είναι σωστό να γίνεται, μόνον όταν συντρέχει σοβαρός λόγος.
-
Από την άλλη, ο καθένας μπορεί να βρει έναν σοβαρό λόγο, έτσι; Αυτό που θέλει προσοχή, είναι οι ιατρικές επιπτώσεις της έκτρωσης...
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Τώρα ρε συ άμα είσαι 20 χρονών και η κοπελιά το ίδιο, φοιτητές, πόσο εύκολο είναι να το δεις σαν μια ευχάριστη έκπληξη? Πως μεγαλώνεις παιδί μετά? Παρατάς τις σπουδές και δουλεύεις? Επίσης όπως είπες περιπτώσεις βιασμού, εφήμερες σχέσεις κτλ. Σε περιπτώσεις που το βρέφος έχει σοβαρή κληρονομική ασθένεια?Πιστεύω ότι η έκτρωση είναι χρήσιμη, και είναι σωστό να γίνεται, μόνον όταν συντρέχει σοβαρός λόγος.
Ρε συ αμα ειμαι 20 χρονων και η κοπελια ειναι το ιδιο και φοιτητες ισως δεν πρεπει να 'παιζουμε τις κουμπαρες' οταν ξερουμε οτι υπαρχει πιθανοτητα να εχουμε εκπληξη. Αν θεωρουμε οτι ειναι ενταξει και καλα αμα κατι γινει ειχαμε την ευχαριστηση μας και μετα το ξεφορτωνομαστε τοτε εχουμε μεγαλυτερα προβληματα που πρεπει να λυσουμε πριν καν ονειρευτουμε να κανουμε οικογενεια κλπ.
Νικος
-
Το θέμα συγχωνεύεται με το ήδη υπάρχον. Ευκαιρία να ψηφίσουμε κιόλας.
[moderator]
-
πωπω ποσα ξερετε..
τα ζειτε ετσι;ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Τώρα ρε συ άμα είσαι 20 χρονών και η κοπελιά το ίδιο, φοιτητές, πόσο εύκολο είναι να το δεις σαν μια ευχάριστη έκπληξη? Πως μεγαλώνεις παιδί μετά? Παρατάς τις σπουδές και δουλεύεις? Επίσης όπως είπες περιπτώσεις βιασμού, εφήμερες σχέσεις κτλ. Σε περιπτώσεις που το βρέφος έχει σοβαρή κληρονομική ασθένεια?
Πιστεύω ότι η έκτρωση είναι χρήσιμη, και είναι σωστό να γίνεται, μόνον όταν συντρέχει σοβαρός λόγος.
Ρε συ αμα ειμαι 20 χρονων και η κοπελια ειναι το ιδιο και φοιτητες ισως δεν πρεπει να 'παιζουμε τις κουμπαρες' οταν ξερουμε οτι υπαρχει πιθανοτητα να εχουμε εκπληξη. Αν θεωρουμε οτι ειναι ενταξει και καλα αμα κατι γινει ειχαμε την ευχαριστηση μας και μετα το ξεφορτωνομαστε τοτε εχουμε μεγαλυτερα προβληματα που πρεπει να λυσουμε πριν καν ονειρευτουμε να κανουμε οικογενεια κλπ.
Νικος
Δηλαδή τι προτείνεις? Sex μετά το γάμο?
-
Βασικά, λίγη υπευθυνότητα...
βέβαια όπως λέει κι ο skye όταν the shit hits the fan οι θεωρίες την κοπανάνε από το παράθυρο... -
ακριβως.
προφυλαξεις.
πως; δεν περιμενεις τελευταια στιγμη, απλα εχεις παντα μαζι σου προφυλακτικα ετσι απλα..απλα καλο ειναι ν'αποφευγουμε τις ακραιες δηλωσεις ειδικα οταν ειμαστε μιλια εξω απ'το χορο..
ειναι το ιδιο ακριβως που γινεται με τα ναρκωτικα μεχρι να πεσει καποιος δικος μας, που πριν ειναι ολοι σκατοπρεζονα και μετα το κακομοιρο το παιδι μας/ατυχο/η ταναπου η κενωνια φταιει/η κακια στιγμη/τον παρεσυραν κλπ
καντε λιγο στην παντα το δηθεν ξερολικισμο γιατι ακουγεται αστειος.. -
Καλημερα
Ποια ειναι η διαφορα να σκοτωσεις ενα βρεφος 2-2,5 μηνων στην κοιλια της μανας του απο ενα βρεφος ενα-δυο μηνες μετα την γεννηση του ;
Bimmer -
Ο χρήστης bimmer έγραψε:
Καλημερα
Ποια ειναι η διαφορα να σκοτωσεις ενα βρεφος 2-2,5 μηνων στην κοιλια της μανας του απο ενα βρεφος ενα-δυο μηνες μετα την γεννηση του ;
Bimmer9 μήνες?
-
Νομίζω σε κάθε περίπτωση είναι αφαίρεση μιας ζωής, αλλά
αν οι κοινωνικες - προσωπικές συνθήκες το επιβάλλουν δεν είμαι αντίθετος.Θα πω χαρακτηριστικό παράδειγμα, όπου η κοινωνική ανάγκη επιβάλλει τέτοιου είδους 'κτηνώδους' συμπεριφοράς:
Οι Εσκιμώοι, πολλά από τα νεογέννητα μωρά που γεννιούνται κοριτσάκια τα σκοτώνουν, όπως επίσης και πολλους γέροντες. Και στις δύο περιπτώσεις, λόγω της ανάγκης για αντρικά γερά χέρια για κυνήγι αλλά και για λιγότερα στόματα που θα πρέπει να τραφούν, τους οδηγεί σε αυτόν τον τρόπο κοινωνικής συμπεριφοράς.
Συμπέρασμα: Κάθε πράξη πρέπει να εξετάζεται μέσα στο ανθρώπινο κοινωνικό πλαίσιο, το περιβάλλον και τις συνθήκες όπου συμβαίνει, για να μπορέσει κάποιος να την 'κατανοήσει'.Δημήτρης
Κριτές Της Κόλασης. Ζωή ή Θάνατος..; (έκτρωση )