-
Επειδή ο άνθρωπος είναι πλέον μιας κάποιας ηλικίας, μια οικονομική άνεση πρέπει να την έχει και είναι καιρός να ευχαριστηθεί τους καρπούς των κόπων του χωρίς να νοιάζεται για τη βενζίνα...εεε...για το ψωμί των παιδιών του, ας πάρει όποιο του γυαλίσει.
Το Accord είναι καλό, χρυσό, αξιόπιστο μπλαμπλα, αλλά δεν είναι ούτε BMW, ούτε AR.
Να αποφασίσει μόνος του. -
Μάνο εμένα ρωτά...ήθελε να πάει κατευθείαν για την 159 αλλά του λέω στάσου μάστορα να δούμε με 35Κ+ γιούρο τι μας προσφέρει ο ανταγωνισμός.
Νασο/156 δεν έχει κανένα γερμανικό σε υπόληψη (είπαμε alfisti) πλην της BMW λόγω σπορτίφ συμπεριφοράς.
Οπότε Μerc (πολύ ακριβές είπαμε αστέρι αλλά όχι κι έτσι...), VW, Audi και λοιπά...σβου!
-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
τη μπεμπα
..ωραια μπεμπα..
..αυτη με τα πισω φωτα primera 1992series..?Και τί έγινε; Είναι Μπέμπα ΛΕΜΕ! ΓΚΕΚΓΕ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οπότε Μerc (πολύ ακριβές είπαμε αστέρι αλλά όχι κι έτσι...), VW, Audi και λοιπά...σβου!Η 'ΚΟΥΦΗ' Α4 δεν του αρέσει;
-
τη μπεμπα
..ωραια μπεμπα..
..αυτη με τα πισω φωτα primera 1992series..?ναι ρε! ψηφισα bmw για να στη σπασω! ακου'κει 'το Α4'
θες να παθει τιποτα ο ανθρωπος απο τα γκαζια?ερωτηση προς elteo:
αφου αλφα θα παρει ο αλφιστας, τι νοημα εχει το γκαλοπ?
αμα επιμενεις πολυ να παρει τιποτ'αλλο, το πολυ-πολυ να σε αποκληρωσει..
απλα ρωτα τον fellea ποια ειναι τα 'σωστα' εξτρα στην 2.2 (+ 2-3 εκατομμυρια ) -
Το Χόντα από εμένα. Κινητήρας, ποιότητα, αξιοπιστία από άλλο πλανήτη, ιδιαίτερη εμφάνιση, εξαιρετική συμπεριφορά, και όλα αυτά στην καλύτερη τιμή απ` όλα!
Βέβαια, οι 'υποκειμενικοί' έχουν ήδη βγάλει την άλφα, αλλά.. επιμένω!
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Οπότε Μerc (πολύ ακριβές είπαμε αστέρι αλλά όχι κι έτσι...), VW, Audi και λοιπά...σβου!
Η 'ΚΟΥΦΗ' Α4 δεν του αρέσει;
Koυφή;
Το Αudi είπαμε δεν του αρέσει...
-
Αυτό το έρημο το Accord μου θυμίζει τις ταινίες του Ταρκόφσκυ. Τις συζητούσαμε,τις προτείναμε(οι υποτίθεται πιό ''ψαγμένοι'') και στο τέλος πηγαίναμε και βλέπαμε κανένα Αμερικάνικο.
-
Οι απαντήσεις των πιο 'έγκυρων' μελών του φόρουμ λένε Honda πως μπορώ εγώ λοιπόν να διαφωνήσω.
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Αυτό το έρημο το Accord μου θυμίζει τις ταινίες του Ταρκόφσκυ. Τις συζητούσαμε,τις προτείναμε(οι υποτίθεται πιό ''ψαγμένοι'') και στο τέλος πηγαίναμε και βλέπαμε κανένα Αμερικάνικο.Εξοχος παραλληλισμος...
-
BMW χωρις πολλα πολλα επειδη και τα συναφη.....
-
Για καθήστε να φέρω 'μεταγραφή' μερικούς Hondaκιδες γιατί οι Alfisti έχουν 'ξεσαλώσει' εδώ μέσα.
-
..το ποιο..????
ξεχνα τις σερρες!!!
(εκανα κοτσανα??)
-
..το ποιο..????
ξεχνα τις σερρες!!!
(εκανα κοτσανα??)
οση κ εγω στον αχ νικο αχ
ΧΑαχΑΧαχΧΑΑΧαχΑΧΑΧαχαχΑΧΑΧΑΧχαΑΧχαχαΑΧαχχαΧΑαχαχΧΑαχαχΧΑαχαχΑΧαχαχΑΧ
πηγες τελικα????
(για να μην ξεχνιωμαστε, 320 rules them all )
-
όπως πάντα αντι-pr@&^#*(^ Accord άλλωστε θα είναι σίγουρα και πιο exclusive
Στην BMW το πρώτο που θα κοιτάνε είναι αν θα γραφει 316 πίσω
-
Προσωπικά θα επέλεγα την BMW.
Ο λόγος ότι η Alfa είναι Alfa και αν ναι μεν είναι αξιόπιστη όσο η 156 δεν μιλάω καθόλου, αλλά με τον ιταλό να τα περιμένεις όλα και απο την άλλη θα την πάρει για μια ακόμα φορά και η κουτσή μαρία 1600 άλλοι για φιγούρα (ΟΚ είναι κούκλα), άλλοι επειδή είναι αλφίστι.
Το Honda το εχω δει και απο κοντα και ομολογώ ότι είναι πολύ καλοφτιαγμένο , αλλά δεν δίνω τόσα χρήματα για ένα Honda (ΟΚ ένα Type R ίσως το έπερνα για να μην φάω και ξύλο απο τους Honda-κιδες), αφού άλλωστε η BMW είναι σίγουρα πιο καλοφτιαγμένη απο αυτό. Στα συν του δίνω σίγουρα την πρωτότυπη εμφάνιση κάτι που στην κατηγορία μετράει αφού 2-3 μοντέλα πουλάνε εκεί καλά και τα υπόλοιπα ένα στην Κρήτη και ένα στον Έβρο.Τώρα για την BMW μπορεί να έχει γεμίσει ο τόπος με 3άρες άλλά είναι η πλειοψηφία 2 γενιές πίσω (Ε36) και συνήθως 316, ενώ η καινούργια έχει κάτι απο το 5άρι απάνω της το οποίο θεωρώ την ανεβάζει πολύ.
Ας μην αναφέρω τον κινητήρα της που όπως πάντα η BMW εκεί είναι άρχοντας. -
Ο χρήστης scientist έγραψε:
Ας μην αναφέρω τον κινητήρα της που όπως πάντα η BMW εκεί είναι άρχοντας.
καλά τα υπόλοιπα, αλλά τι έχει αυτός ο κινητήρας πλέον της BMW; ένας απλός δίλιτρος με 150 άλογα, ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
όπως πάντα αντι-pr@&^#*(^ Accord άλλωστε θα είναι σίγουρα και πιο exclusiveΣτην BMW το πρώτο που θα κοιτάνε είναι αν θα γραφει 316 πίσω
Σωστό κι αυτό.Η 3άρα(ελέω 1.6) θα είναι σε λίγο καιρό πιό mainstream μοντέλο κι από Αvensis-Mondeo.
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Αυτό το έρημο το Accord μου θυμίζει τις ταινίες του Ταρκόφσκυ. Τις συζητούσαμε,τις προτείναμε(οι υποτίθεται πιό ''ψαγμένοι'') και στο τέλος πηγαίναμε και βλέπαμε κανένα Αμερικάνικο.Μια ακομη ταινια του Ταρκοφσκυ ειναι και το mazda 3
Sorry για το offtopic
-
Μπα, αυτό είναι Ταραντίνο,κόβει περισσότερα εισητήρια.
Αλλαγή φρουράς - Ποιό προτείνετε;