-
Κατ'αρχήν δεν ξέρω τι κανόνες έχει το forum για τη διαφήμιση εταιρειών μέσω των σελίδων του, αλλά λογικά, αν γίνεται κάποια διαφήμιση, αυτή θα πρέπει να γίνεται με το αζημίωτο, ή τουλάχιστον κατόπιν συμφωνίας με τις Τεχνικές Εκδόσεις. Γράφω αυτά διότι τις τελευταίες μέρες έχω λάβει 2 προσωπικά μηνύματα από το χρήστη goris, ο οποίος δεν έχω ιδέα ποιος είναι. Ο συγκεκριμένος χρήστης για τον οποίο μάλιστα έψαξα και είδα ότι δεν έχει καθόλου δημοσιεύσεις προσπαθεί να πει ότι και καλά δέχτηκε αυτό το μήνυμα από κάποιο άλλο μέλος του forum και του φάνηκε ενδιαφέρον και γι'αυτό το στέλνει και σε μένα. Νομίζω είναι προφανές το τι συμβαίνει και γι'αυτό το βάζω εδώ ούτως ώστε οι υπεύθυνοι του forum να επιληφθούν του θέματος. Βάζω και το μήνυμα που δέχτηκα χωρίς να γράφω το όνομα της εταιρείας για να καταλάβετε για ποιο πράγμα μιλώ. Φαντάζομαι θα το έχουν δεχτεί και άλλοι. Εγώ τουλάχιστον παρακαλώ να μη μου έρθουν άλλα προσωπικά μηνύματα με παρόμοιο περιεχόμενο.
'Mou irthe ena prosopiko minima apo melos ton 4-troxon gia mia kainourgia istoselida ..** gia diafimisi metaxirismenon oximaton me Fotografis dorean kai
Mou fenete endiaferon
To metafero opos mou irthe san pliroforia---Xeretismata apo gori
..**
ΔΩΡΕΑΝ Αυτοκίνητα-Φορτηγά-Μηχανές
ΔΩΡΕΑΝ Αναζήτηση
ΔΩΡΕΑΝ και άμεση δημοσίευση της αγγελίας σας με φωτογραφίαΚαλημέρα σας.
Με αυτό το e-mail, θα θέλαμε να σας παρακεινήσουμε να μπείτε την ανανεωμένη πλέον ιστοσελίδα μας ..**
Η διεύθυνση ..** είναι ο πιο σύντομος,ο πιο εύκολος και ο πιο επικερδής δρόμος αν θέλετε να πουλήσετε η να αγοράσετε αυτοκίνητο ή φορτηγό η μηχανή με πολύ απλό και ευκολονόητο τρόπο, χωρίς μεσάζοντες η προμήθειες και χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση.
Η αγγελία σας γίνετε αμέσως γνωστή σε όλο τον κόσμο, αφού μπορεί να τη δει κανείς από οπουδήποτε αμέσως.
Ο αγοραστής μπορεί να αναζητήσει το όχημά που τον ενδιαφέρει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους π.χ. βάσει μάρκας, βάσει μοντέλου, βάσει χιλιομέτρων,βάσει ισχύος,βάσει τιμής κλπ.
Ο πωλητης επίσης μπορεί να προσφέρει το όχημά του με απλούστατο τρόπο. Υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα να βάλετε και φωτογραφία του οχήματος που πουλάτε έτσι ώστε να αυξηθεί η πιθανότητα πώλησής του.Και φυσικά δωρεάν!!!' -
Κατ'αρχήν δεν ξέρω τι κανόνες έχει το forum για τη διαφήμιση εταιρειών μέσω των σελίδων του, αλλά λογικά, αν γίνεται κάποια διαφήμιση, αυτή θα πρέπει να γίνεται με το αζημίωτο, ή τουλάχιστον κατόπιν συμφωνίας με τις Τεχνικές Εκδόσεις. Γράφω αυτά διότι τις τελευταίες μέρες έχω λάβει 2 προσωπικά μηνύματα από το χρήστη goris, ο οποίος δεν έχω ιδέα ποιος είναι. Ο συγκεκριμένος χρήστης για τον οποίο μάλιστα έψαξα και είδα ότι δεν έχει καθόλου δημοσιεύσεις προσπαθεί να πει ότι και καλά δέχτηκε αυτό το μήνυμα από κάποιο άλλο μέλος του forum και του φάνηκε ενδιαφέρον και γι'αυτό το στέλνει και σε μένα. Νομίζω είναι προφανές το τι συμβαίνει και γι'αυτό το βάζω εδώ ούτως ώστε οι υπεύθυνοι του forum να επιληφθούν του θέματος. Βάζω και το μήνυμα που δέχτηκα χωρίς να γράφω το όνομα της εταιρείας για να καταλάβετε για ποιο πράγμα μιλώ. Φαντάζομαι θα το έχουν δεχτεί και άλλοι. Εγώ τουλάχιστον παρακαλώ να μη μου έρθουν άλλα προσωπικά μηνύματα με παρόμοιο περιεχόμενο.
'Mou irthe ena prosopiko minima apo melos ton 4-troxon gia mia kainourgia istoselida ..** gia diafimisi metaxirismenon oximaton me Fotografis dorean kai
Mou fenete endiaferon
..**
ΔΩΡΕΑΝ Αναζήτηση
Με αυτό το e-mail, θα θέλαμε να σας παρακεινήσουμε να μπείτε την ανανεωμένη πλέον ιστοσελίδα μας ..**
Η διεύθυνση ..** είναι ο πιο σύντομος,ο πιο εύκολος και ο πιο επικερδής δρόμος αν θέλετε να πουλήσετε η να αγοράσετε αυτοκίνητο ή φορτηγό η μηχανή με πολύ απλό και ευκολονόητο τρόπο, χωρίς μεσάζοντες η προμήθειες και χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση.
Η αγγελία σας γίνετε αμέσως γνωστή σε όλο τον κόσμο, αφού μπορεί να τη δει κανείς από οπουδήποτε αμέσως.
Ο αγοραστής μπορεί να αναζητήσει το όχημά που τον ενδιαφέρει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους π.χ. βάσει μάρκας, βάσει μοντέλου, βάσει χιλιομέτρων,βάσει ισχύος,βάσει τιμής κλπ.
Ο πωλητης επίσης μπορεί να προσφέρει το όχημά του με απλούστατο τρόπο. Υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα να βάλετε και φωτογραφία του οχήματος που πουλάτε έτσι ώστε να αυξηθεί η πιθανότητα πώλησής του.Και φυσικά δωρεάν!!!' -
Mou fenete endiaferon
..**
ΔΩΡΕΑΝ Αναζήτηση
Το forum δεν προσφέρεται για διαφημιστικές καταχωρήσεις (έστω και συγκαλυμμένες).
Γι αυτόν τον λόγο έχει ήδη γίνει σύσταση στον συγκεκριμένο χρήστη.
Ελπίζουμε να μην το επαναλάβει και να μην χρειαστούν από μέρους μας δραστικότερα μέτρα. -
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝ-ΦΟΡΟΥΜΙΣΤΑΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ Η ΑΥΤΟ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΣΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ?
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΜΥΝΗΜΑΤΩΝ? -
'Αλλο το ένα άλλο το άλλο, στην συγκεκριμένη περίπτωση ο goris έστειλε ταυτόχρονα εκατοντάδες προσωπικά μυνήματα καθαρά διαφημιστικού περιεχομένου.
-
Το ιδιο προσωπικο ηρθε και σε εμενα.
Επισης ο εν λογω χρηστης δεν εχει κανενα ποστ στο φορουμ που με κανει να σκεφτω οτι απλως μπηκε μεσα για τη διαφημηση. Που φυσικα αν εστειλε 100αδες προσωπικα τοτε ειναι σπαμ.Ερωτηση πως μπορουμε να απενεργοποιησουμε τα προσωπικα μυνηματα;
Το εχω δει σε αλλ φορουμ ιγνεται και εδω;Νικος
-
Έλαβα κι εγώ αντίστοιχο μήνυμα. Τέτοιου είδους μηνύματα, με αυτήν τη μεθοδολογία (μαζική αποστολή μηνυμάτων σε άτομα που δεν τα γνωρίζει ο αποστολέας με σκοπό το ίδιον κέρδος ή το κέρδος τρίτων), κατατάσσονται στα απρόσκλητα διαφημιστικά μηνύματα (spam) και, όχι μόνον απαγορεύονται σε ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα φόρουμ, αλλά είναι και παράνομα.
Τι ΔΕΝ είναι spam:
Αν κάποιος γράψει στο φόρουμ 'ξέρετε, βρήκα αυτήν την ιστοσελίδα, έχει αυτό το θέμα και ασχολούνται μ'αυτό'. Ή 'κυκλοφόρησε αυτό'. Εφόσον η φρασεολογία δεν έχει το χαρακτήρα διαφήμισης και δεν παρενοχλεί ο συγγραφέας του μηνύματος άλλους χρήστες (δηλαδή με μαζική αποστολή μηνυμάτων σε όλους, χωρίς να έχουν ξαναμιλήσει πιο πριν), άρα δεν τίθεται πρόβλημα.
Επίσης, αν κάποιος ρωτήσει στο φόρουμ 'θέλω να κάνω αυτό. Ξέρει κανείς πού να απευθυνθώ, πώς γίνεται κλπ;', αυτοί που θα του απαντήσουν είτε δημοσίως είτε σε προσωπικό μήνυμα (ιδίως αυτοί με τους οποίους ο ερωτών έχει προσωπική επαφή είτε εδώ είτε και offline) ΔΕΝ διαπράττουν την παράβαση που λέγεται spam.
Το spam απαγορεύεται αυστηρότατα σε όλες τις ευνομούμενες χώρες του κόσμου και ήταν αρκετοί οι spammers που είτε χάσανε τις επιχειρήσεις τους είτε ακόμα και την ελευθερία τους.
Περισσότερες πληροφορίες για παραβάσεις αυτού του είδους και για την ορθότερη και αποτελεσματικότερη καταγγελία, πρόληψη ή και καταστολή τους μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://www.spamhaus.org
Επίσης, οι ορισμοί για τις συνηθέστερες παραβάσεις στα φόρουμ (flaming, flame baiting, spamming, trolling) δίνονται εδώ: http://catb.org/~esr/jargon/html/The-Ja ... xicon.html
-
Βρε skullone,ειλικρινά με κατι τέτοια posts με εκπλήσσεις ευχάριστα.
Αψογος λόγος,τεκμηρίωση και ηρεμος τόνος!
Αφου μπορείς γιατι εξοργίζεσαι για ψύλλου πήδημα!!?? -
Έχω πολύ ευαίσθητο Bullshit Detector και πολύ μικρή ανεκτικότητα. Όταν βλέπεις σε πέντε φόρουμ μερικούς 'έξυπνους' να trollάρουν και να προσπαθούν να αρχίσουν καβγά (και, μερικές φορές, να το διεκδικούν με πάθος), ε κάπου σου τη δίνει.
Ο συνφορουμίστας που ρώτησε σχετικά με το τι αντιμετωπίζεται ως spamming και τι όχι μίλησε ευγενικά, ζητώντας πληροφόρηση και διευκρινίσεις. Πώς μπορεί να του αρνηθεί κανείς λοιπόν μια ήρεμη, διεξοδική, τεκμηριωμένη απάντηση;
-
Θα ήθελα να σε παρακαλέσω τότε αγαπητέ skullone να λυπηθείς τους υπόλοιπους χρήστες. Σίγουρα στο ζητώ για εμένα, δεν ξέρω αν εκφράζω και άλλους. Δεν φταίει κανείς, επειδή έχεις ευαίσθητο BS Detector να γίνονται θέματα σκ... όπως έγινε αυτό για τα Gatso στην Αττική οδό. Και έχω και άλλα αντίστοιχα παραδείγματα στο παρελθόν, με την Αμερικάνικη Police και άλλα. Ενώ έχεις και γνώση και άποψη και μπορείς να την εκφράσεις ευπρεπώς και συγκροτημένα, παίρνεις ανάποδες και αρχίζεις τα μπινελίκια, τα οποία ούτε εσένα τιμούν ούτε το Forum, και διώχνουν κόσμο, και στο τέλος-τέλος ο ίδιος μετατρέπεσαι σε flamer, flame-baiter και troll. Διότι τι άλλο από trolling είναι η αλλαγή του θέματος των Gatso στην Αττική οδό στο αν ο RGBEFT είναι ή όχι ο Χρονομέτρης ? Και ποιός νοιάζεται στο κάτω-κάτω ?
Και όσο για τύπους σαν το Χρονομέτρη, αν πιστεύεις όσα λες, τότε όσο ασχολείσαι μαζί τους τόσο πιο ευχαριστημένοι είναι (η υπογραφή σου είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα και επίτρεψέ μου να θεωρώ απρεπείς γενικά όσες υπογραφές αναφέρονται προσωπικά σε άλλα μέλη του Forum, ό,τι και αν έχουν πει ή κάνει). Και ξέρεις κάτι ? Δεν μπορείς να αποδείξεις πέραν πάσης αμφιβολίας πως RGBEFT=Χρονομέτρης (προσωπικά δεν το πιστεύω), οπότε καλύτερα άστο για άλλη φορά, από το να κινδυνεύεις να εκτεθείς...
Η συμβουλή μου ? (αν μου επιτρέπεις) Οταν ένα μήνυμα σε εκνευρίζει, αγνόησέ το. Αν πραγματικά θέλεις να απαντήσεις, απάντησε την άλλη μέρα, ώστε στο μήνυμά σου να μην κυριαρχεί το θυμικό αλλά η λογική.
Φιλικά
-
Δεν έχεις καθόλου άδικο.
-
Yessssssssssssss !!!!!!!!!!!!!!!
Αψογος skullone ! -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Δεν έχεις καθόλου άδικο.Να 'σαι καλά!
Η νέα υπογραφή πολύ σωστή!
-
Και για να παμε πισω στο παραπανω μυνημα. Μου ηρθε και αλλο μυνημα για την ιδια ιστοσελιδα απο αλλο χρηστη που παλι δεν εχει κανει ποστ τιποτα εδω μεσα.
m55 σου εστειλα προσωπικο με το μυνημα και τον χρηστη.
Νικος
-
Εμένα δε μου'χει έρθει ακόμα... Περιμένω να δω.
-
Το οποίο φέρνει στην επιφάνεια το γεγονός πως το Forum χρειάζεται αλλά δεν έχει AUP Acceptable Usage Policy. Ενα κείμενο που να περιγράφει τι επιτρέπεται και, κυρίως, τι δεν επιτρέπεται να κάνεις στο Forum. Ας πούμε:
ο Δεν επιτρέπεται να βρίζεις ή να προσβάλλεις τα 'χρηστά ήθη'
ο Δεν επιτρέπεται να κάνεις spam (με ορισμό τι είναι το spam ή παραπομπή σε αντίστοιχο ιστοσελίδα)και τα λοιπά. Επίσης να αναφέρεται σαφώς ποιά είναι η πολιτική σε περίπτωση παράβασης (πχ. κλείδωμα ή διαγραφή θεμάτων, διαγραφή ή διόρθωση δημοσιεύσεων, σβήσιμο χρήστη κτλ.)
Τι λένε οι οικοδεσπότες 4Τ ?
Προσωπικά προσφέρομαι να ετοιμάσω μια πρόταση.
-
Nass, υπάρχουν μόνο οι παρακάτω όροι, πριν την εγγραφή νέου μέλους, στα αγγλικά είναι περισσότεροι...
Παρόλο που οι διαχειριστές και οι moderator των forum θα προσπαθούν πάντα να αφαιρούν υλικό που προσβάλλει τα χρηστά ήθη ή γενικώς προκαλεί, είναι πρακτικά αδύνατο να εξετάζουν κάθε μήνυμα. Με το παρόν αποδέχεστε οτι τα σχόλια και απόψεις που εκτίθονται στα forum είναι προσωπικές απόψεις το εκάστοτε συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν τις απόψεις και τις αρχές των διαχειριστών και moderator του forum ή των ιδιοκτητών του δικτυακού τόπου (εκτός από τις δημοσιεύσεις των ίδιων των ατόμων αυτών) και για αυτό δεν μπορούν να θεωρηθούν υπαίτιοι.
Για διαφήμιση πάντως δεν λέει τίποτα και ίσως πρέπει να προστεθεί.
-
Μίλησα με Nass, θα βοηθήσει να κάνουμε μία πιο ολοκληρωμένη πρόταση.
-
Εμενα μου ηρθε μηνυμα απο τον χρηστη 'ermis' την 01/02/03 με θεμα 'zu'..
Τα ιδια ελεγε παντως...
Thanks -
Ο χρήστης xenophon74 έγραψε:
Εμενα μου ηρθε μηνυμα απο τον χρηστη 'ermis' την 01/02/03 με θεμα 'zu'..
Τα ιδια ελεγε παντως...
Thanksοκ δευτερωσε
Νικος
goris :Δωρεάν διαφήμιση στο Forum των 4Τροχών;