Feb 2, 2003, 11:59 AM

Κατ'αρχήν δεν ξέρω τι κανόνες έχει το forum για τη διαφήμιση εταιρειών μέσω των σελίδων του, αλλά λογικά, αν γίνεται κάποια διαφήμιση, αυτή θα πρέπει να γίνεται με το αζημίωτο, ή τουλάχιστον κατόπιν συμφωνίας με τις Τεχνικές Εκδόσεις. Γράφω αυτά διότι τις τελευταίες μέρες έχω λάβει 2 προσωπικά μηνύματα από το χρήστη goris, ο οποίος δεν έχω ιδέα ποιος είναι. Ο συγκεκριμένος χρήστης για τον οποίο μάλιστα έψαξα και είδα ότι δεν έχει καθόλου δημοσιεύσεις προσπαθεί να πει ότι και καλά δέχτηκε αυτό το μήνυμα από κάποιο άλλο μέλος του forum και του φάνηκε ενδιαφέρον και γι'αυτό το στέλνει και σε μένα. Νομίζω είναι προφανές το τι συμβαίνει και γι'αυτό το βάζω εδώ ούτως ώστε οι υπεύθυνοι του forum να επιληφθούν του θέματος. Βάζω και το μήνυμα που δέχτηκα χωρίς να γράφω το όνομα της εταιρείας για να καταλάβετε για ποιο πράγμα μιλώ. Φαντάζομαι θα το έχουν δεχτεί και άλλοι. Εγώ τουλάχιστον παρακαλώ να μη μου έρθουν άλλα προσωπικά μηνύματα με παρόμοιο περιεχόμενο.

'Mou irthe ena prosopiko minima apo melos ton 4-troxon gia mia kainourgia istoselida ..** gia diafimisi metaxirismenon oximaton me Fotografis dorean kai
Mou fenete endiaferon
To metafero opos mou irthe san pliroforia---Xeretismata apo gori
..**
ΔΩΡΕΑΝ Αυτοκίνητα-Φορτηγά-Μηχανές
ΔΩΡΕΑΝ Αναζήτηση
ΔΩΡΕΑΝ και άμεση δημοσίευση της αγγελίας σας με φωτογραφία

Καλημέρα σας.
Με αυτό το e-mail, θα θέλαμε να σας παρακεινήσουμε να μπείτε την ανανεωμένη πλέον ιστοσελίδα μας ..**
Η διεύθυνση ..** είναι ο πιο σύντομος,ο πιο εύκολος και ο πιο επικερδής δρόμος αν θέλετε να πουλήσετε η να αγοράσετε αυτοκίνητο ή φορτηγό η μηχανή με πολύ απλό και ευκολονόητο τρόπο, χωρίς μεσάζοντες η προμήθειες και χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση.
Η αγγελία σας γίνετε αμέσως γνωστή σε όλο τον κόσμο, αφού μπορεί να τη δει κανείς από οπουδήποτε αμέσως.
 Ο αγοραστής μπορεί να αναζητήσει το όχημά που τον ενδιαφέρει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους π.χ. βάσει μάρκας, βάσει μοντέλου, βάσει χιλιομέτρων,βάσει ισχύος,βάσει τιμής κλπ.
 Ο πωλητης επίσης μπορεί να προσφέρει το όχημά του με απλούστατο τρόπο. Υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα να βάλετε και φωτογραφία του οχήματος που πουλάτε έτσι ώστε να αυξηθεί η πιθανότητα πώλησής του.Και φυσικά δωρεάν!!!'