-
Σε πολύ λίγο καιρό, θα αναζητήσω δάνειο για αγορά αυτοκινήτου και...δεν ξέρω πού παν τα τέσσερα, οπότε χρειάζομαι λίγη βοήθεια είτε από όσους είναι υπάλληλοι σε τράπεζες και γνωρίζετε λίγο περί του αντικειμένου, είτε όσοι έχετε εμπειρία και το είχατε ψάξει πρόσφατα.
Το δάνειο που θα χρειαστώ θα είναι περίπου 8000. Έχω ακούσει ότι συμφέρει δάνειο για αγορά αυτοκινήτου έναντι του καταναλωτικού, αλλά επειδή θέλω να πάρω το αυτοκίνητο μεταχειρισμένο και θέλω να έχω τα μετρητά στο χέρι προκειμένου να πετύχω καλύτερη τιμή, νομίζω πως δε γίνεται να πάρω δάνειο για αυτοκίνητο αν δεν υπάρχουν τα αντίστοιχα δικαιολογητικά, οπότε θα στραφώ σε καταναλωτικό τελικά.
Δεν περιμένω να μου προτείνετε συγκεκριμένη τράπεζα. Αυτά αλλάζουν ούτως ή άλλως από μέρα σε μέρα. Αλλά τι μου προτείνετε να προσέξω;
Γενικότερα, ό,τι συμβουλή θα μπορούσατε να μου δώσετε, ευπρόσδεκτη είναι
Υ.Γ.
Έψαξα για αντίστοιχο θέμα και δε βρήκα τίποτα. -
Σε πολύ λίγο καιρό, θα αναζητήσω δάνειο για αγορά αυτοκινήτου και...δεν ξέρω πού παν τα τέσσερα, οπότε χρειάζομαι λίγη βοήθεια είτε από όσους είναι υπάλληλοι σε τράπεζες και γνωρίζετε λίγο περί του αντικειμένου, είτε όσοι έχετε εμπειρία και το είχατε ψάξει πρόσφατα.
Το δάνειο που θα χρειαστώ θα είναι περίπου 8000. Έχω ακούσει ότι συμφέρει δάνειο για αγορά αυτοκινήτου έναντι του καταναλωτικού, αλλά επειδή θέλω να πάρω το αυτοκίνητο μεταχειρισμένο και θέλω να έχω τα μετρητά στο χέρι προκειμένου να πετύχω καλύτερη τιμή, νομίζω πως δε γίνεται να πάρω δάνειο για αυτοκίνητο αν δεν υπάρχουν τα αντίστοιχα δικαιολογητικά, οπότε θα στραφώ σε καταναλωτικό τελικά.
Δεν περιμένω να μου προτείνετε συγκεκριμένη τράπεζα. Αυτά αλλάζουν ούτως ή άλλως από μέρα σε μέρα. Αλλά τι μου προτείνετε να προσέξω;
Γενικότερα, ό,τι συμβουλή θα μπορούσατε να μου δώσετε, ευπρόσδεκτη είναι
Υ.Γ.
Έψαξα για αντίστοιχο θέμα και δε βρήκα τίποτα. -
Θα πρέπει να δεις με τι επιτόκιο παίρνεις καταναλωτικό (αν σου δίνουν) και με τι επιτόκιο παίρνεις δάνειο αυτοκινήτου και να συγκρίνεις!!!!
Αν πάρεις καταναλωτικό πιθανότατα να σου πούν να κάνεις και ασφάλεια ζωής... ενώ ψάξε και τα έξοδα φακέλων!!!!!!
Σκέψου καλά την αξία μεταπώλησης του αυτοκινήτου που αγοράζεις στην λήξη του δανείου σου.... γιατί μπορεί να πάνε όλα τα λεφτά πεταμένα αν το μεταχειρισμένο μετά από 5 πχ χρόνια δεν αξίζει τίποτα.....
Λιγότερα λεφτά χάνεις με καινούργιο που έχει καλή αξία μεταπώλησης ή με καλό μεταχειρισμένο 3ετίας που θα κρατήσεις για 2-3 χρόνια και δεν θα χάσει πολλά -
Αλήθεια, για τι αμάξι ενδιαφέρεσαι;
Πάντως εγώ θα σου λεγα να περιμένεις να μαζέψεις τα χρήματα αντι να πάρεις δάνειο...
-
Τα χρηματοδοτικά ορισμένων εταιρειών(π.χ. Ford) είναι καλύτερα από των Τραπεζών.Αρα εξαρτάται από το τί αυτοκίνητο θες να πάρεις.
-
Sorry,δεν είδα ότι μιλάς για μεταχειρισμένο.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Αλήθεια, για τι αμάξι ενδιαφέρεσαι;MX-5 MK2.5 1.8 κατά προτίμηση Sporty
Πάντως εγώ θα σου λεγα να περιμένεις να μαζέψεις τα χρήματα αντι να πάρεις δάνειο...
Νομίζεις κάνω κι άλλη δουλειά εδώ και 1μιση χρόνο;
Αρκετά μάζεψα...πρέπει κάποια στιγμή να κάνω και την κίνηση.
@cpp:
Η μεταπώληση δεν είναι πρόβλημα. Τα ΜΧ-5 κρατάνε την αξία τους αρκετά καλά. Δες που βρίσκονται οι τιμές για τα ΜΚ1. Εξάλλου, δε σκοπεύω να το πουλήσω με τη λήξη του δανείου, αλλά να το κρατήσω αρκετό καιρό παραπάνω. -
Πολλές μάντρες συνεργάζονται με τράπεζες οπότε το δάνειο μπορεί και να συμφέρει αν το πάρεις από εκεί.
Ψάξε να δεις πάντως τί επιπλέον έξοδα θα προσπαθήσουν να σε χρεώσουν, επειδή π.χ. τα έξοδα φακέλου είναι παράνομα πλεόν νομίζω αλλά αν δουν ότι δεν ξέρεις τί παίζει σου τα περνάνε...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Πολλές μάντρες συνεργάζονται με τράπεζες οπότε το δάνειο μπορεί και να συμφέρει αν το πάρεις από εκεί.Ξέχασα να πω ότι θα προσπαθήσω να πάρω το αμάξι από ιδιώτη
-
Θεμη,αν θεωρείς ότι μπορείς να αποπληρώσεις τα χρήματα σ' ένα χρόνο συμφέρει το προσωπικό δάνειο(όχι καταναλωτικό) αλλά δεν ξέρω τι επάγγελμα κάνεις και αν μπορείς να το πάρεις βάσει του επαγγέλματός σου.Τα συγκεκριμένα δάνεια είναι χαμηλότοκα για ένα χρόνο και μετά δίνεις το υπόλοιπο του κεφαλαίου και τελειώνεις.
-
Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος. Το δάνειο έλεγα να το αποπληρώσω σε 3 χρόνια.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Πολλές μάντρες συνεργάζονται με τράπεζες οπότε το δάνειο μπορεί και να συμφέρει αν το πάρεις από εκεί.
Ξέχασα να πω ότι θα προσπαθήσω να πάρω το αμάξι από ιδιώτη
Α....
-
Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος. Το δάνειο έλεγα να το αποπληρώσω σε 3 χρόνια.Οταν παρεις με το καλο το ΜΧ θέλω το αutobianchhi του αβαταρ σου!!!
-
Πριτς
-
Ρε opterie δεν έχεις ήδη ΜΧ-5? Ή κάνω λάθος;
-
Πριτς -
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ρε opterie δεν έχεις ήδη ΜΧ-5? Ή κάνω λάθος;Κάθε μέρα από 1πμ έως 7πμ έχει MX-5. Μετά ξυπνάει.
-
Έφυγες funniest....
-
Θα ηθελα και εγω βοήθεια σκεφτομαι για δάνειο αυτοκινητου για να παρω ενα μικρο και να το κανω επαγγελματικο καθως το fiat doblo παρέδωσε πνευμα . Το θεμα μου ειναι οτι περαν οτι μου κοψε τα πόδια γιατι ειμαι full season ειμαι και στην χειροτερη κατασταση καθως ειμαι δικαστικος με την εφορια ( λόγο υπερφορολόγησης ) .Το θεμα μου ειναι οτι απο τι μου ειπαν στην τραπεζα οτι μπορω ενα καταναλωτικο και εδω θελω να ρωτησω το εξης το ποσο που σκεφτομαι ειναι γυρω στις 5000 για μεταχειρισμένο .Επειδη δεν εχω παρει ποτε μου τα λεφτα τα βάζουν σε ειδικο λογαριασμο ή στον επαγγελματικο ( αμα μπουν στον επαγγελματικο τα εκλαψα) .Eπίσεις 5000 πιστευτε οτι ειναι ενα καλο ποσο για ενα μικρο , δεδομενων των συνθηκων θα ριξω το καθισμα πισω για εργαλεια.
Δάνειο για αγορά αυτοκινήτου