-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Φοβερός λόγος η κοροιδεία στο σχολείοΚαι η κολιτική πουστρίτιδα επίσης.
Εγω δεν έχω καταλάβει ενα πράγμα, όσοι είσαστε εναντίον, οι περισσότεροι απ'όσο βλέπω, θα ήθελα να μου εξηγήσετε σε τί θα σας έβλαπτε ενα ομοφυλόφιλο ζευγάρι αν υιοθετούσε ενα παιδί ή αν παντρευότανε, εσάς σε τί θα σας έβλαπτε?????
Για φαντασου ενα παιδακι που θα το κορόιδευαν ολοι στο σχολειο για την 'οικογενεια' του. Με τι μουτρα θα θελει να παει σχολειο; Εχεις σκεφτει τα ψυχολογικα τραυματα που θα του δημιουργηθουν; Θα ειναι αθελα του ενα σημαδεμενο ατομο απο την κοινωνια. Θα φταιει για κατι που δεν εκανε εκεινο. Η ζωη του θα ειναι περιπλοκη λογω αυτου του γεγονοτος.
Και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, με τι προτυπα θα μεγαλωσει αυτο το παιδι;
Εμενα με ενοχλει γιατι αυτοι οι οποιοι θελουν να παντρευτουν με ατομο ιδιου φυλου, το παρουσιαζουν ως κατι το απολυτα φυσιολογικο, κατι σωστο και οτι πρεπει ολοι μας να το πραξουμε.
Ποιος θα ηταν χαρομενος αν το παιδι του ακολουθουσε ενα τετοιο δρομο; Εγω δε δεχομαι σε καμια περιπτωση το παιδι μου να μεγαλωσει με τετοια προτυπα.
Και φταει και το ΕΣΡ που δεν παρεμβαινει για να κοψει ολες αυτες τις εκπομπες που τα προβαλλουν αυτα, τουλαχιστον, το μεσημερι, που γυριζει απο το σχολειο και θελει να παρακολουθησει τηλεοραση, τοτε που οι γονεις ενος παιδιου δεν μπορουν να ελεγξουν τι βλεπει. -
Ο χρήστης manosm3 έγραψε:
Ποιος θα ηταν χαρομενος αν το παιδι του ακολουθουσε ενα τετοιο δρομο;
Καλύτερα να γίνει ομοφυλόφιλος, παρά ρατσιστής οποιουδήποτε είδους (εθνικου, κοινωνικού κλπ)
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
άν σού έλεγα ότι περισσότεροι από τούς μισούς,αυτοαποκαλούνται πούστηδες,τί θα έλεγες;Ότι είναι κάτι ανάλογο με τους αστυνομικούς που αυτοαποκαλούνται 'μπάτσοι'.
Θα πώ καί κάτι πού συζητούσα πέρισυ,μέ έναν φίλο,ο οποίος λόγω επαγγέλματος,ήτανε συνεχώς ανάμεσά τους.
Κάποιος λοιπών πούστης,τού μίλησε γιά τό untouchable (ή όπως αλλοιώς γράφεται) τών πούστηδων,τό οποίο καλιεργείται συστηματικά από τούς ίδιους.
Ετσι λοιπών φτάνουμε σήμερα να αποδεχόμαστε τούς πούστηδες,σάν είδος ανώτερο.
Μέχρι καί ψυχολογική ερμηνεία δώσανε γιά αυτούς πού μιλάνε εναντίον τους,ότι είναι καί καλά κρυφόπουστες.
Οσο γιά τήν καθημερινή τους προβολή στα ΜΜΕ,δέν χρειάζεται να πώ τίποτα.Δεν ξέρω σε ποια 'κοινότητα' έζησε ο φίλος σου. Πιστεύω πως υπάρχει η κοινότητα των 'πούστηδων' και είναι ακριβώς όπως την περιγράφεις και υπάρχουν και μεμονωμένα άτομα εκτός αυτής της κοινότητας που δεν συμπεριφέρονται έτσι και έχουν περισσότερους λόγους από εμάς τους straight να την κατακρίνουν.
Όντως υπάρχει 'untouchable', απόδειξη το γεγονός ότι αυτή η 'κοινότητα' ήδη λυμαίνεται πολλά επικερδή επαγγέλματα. Όσο για την ομοφυλοφοβία υπάρχουν πολύ πιο αρμόδιοι να απαντήσουν.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Όντως υπάρχει 'untouchable', απόδειξη το γεγονός ότι αυτή η 'κοινότητα' ήδη λυμαίνεται πολλά επικερδή επαγγέλματα. Όσο για την ομοφυλοφοβία υπάρχουν πολύ πιο αρμόδιοι να απαντήσουν.
Ομοφυλοφοβία έ;
Πρόσφατα διάβασα γιά τίς παθήσεις πού αποκαλούνται φοβίες,καί πουθενά δέν βρήκα αυτόν τόν όρο.Θα σέ ρωτήσω κάτι:
Υπάρχει νομίζεις κάτι ανάλογο γιά όσους δέν γουστάρουν τους βιαστές/ληστές/εγκληματίες/φολκβαγκενάκηδες/παναθηναικούς/κ.λ.π.;
Δέν θα έπρεπε λογικά να υπάρχουν πολλές επιμέρους θεωρείες,πού να συμφωνούν μέ τήν 'ομοφυλοφοβία' πού αναφέρεις;
Γιατί υπάρχει τέτοιο σύμπτωμα (κρυφός πούστης) μόνο σέ όσους δέν γουστάρουν τούς πούστηδες καί δέν είναι κρυφοπαναθηναικός ο αεκτζής; -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Καλύτερα να γίνει ομοφυλόφιλος, παρά ρατσιστής οποιουδήποτε είδους (εθνικου, κοινωνικού κλπ)
Εγω προτιμω τ αντιθετο.
Καλυτερα να ειναι ΛΙΓΟ ρατσιστης παρα πουστης.
Αλλωστε μια μικρη ποσοτητα ρατσισμου πιστευω οτι βοηθαει σε καποιες περιπτωσεις. -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
θα ήθελα να μου εξηγήσετε σε τί θα σας έβλαπτε ενα ομοφυλόφιλο ζευγάρι αν υιοθετούσε ενα παιδί ή αν παντρευότανε, εσάς σε τί θα σας έβλαπτε?????Στο ότι, στο βαθμό που το περιβάλλον επηρεάζει τη σεξουαλική συμπεριφορά, το παιδί αυτό θα είχε αυξημένη πιθανότητα να γίνει και αυτό ομοφυλόφιλος, κάτι το οποίο είναι ανεκτό μεν, ανεπιθύμητο δε.
Ανεπιθύμητο γιατί η κοινωνία ξοδεύει πόρους για να το αναθρέψει χωρίς αυτό να συνεισφέρει στο κοινωνικό σύνολο με κάποιον απόγονο. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ομοφυλοφοβία έ;
Πρόσφατα διάβασα γιά τίς παθήσεις πού αποκαλούνται φοβίες,καί πουθενά δέν βρήκα αυτόν τόν όρο.Θα σέ ρωτήσω κάτι:
Υπάρχει νομίζεις κάτι ανάλογο γιά όσους δέν γουστάρουν τους βιαστές/ληστές/εγκληματίες/φολκβαγκενάκηδες/παναθηναικούς/κ.λ.π.;
Δέν θα έπρεπε λογικά να υπάρχουν πολλές επιμέρους θεωρείες,πού να συμφωνούν μέ τήν 'ομοφυλοφοβία' πού αναφέρεις;
Γιατί υπάρχει τέτοιο σύμπτωμα (κρυφός πούστης) μόνο σέ όσους δέν γουστάρουν τούς πούστηδες καί δέν είναι κρυφοπαναθηναικός ο αεκτζής;Η 'ομοφυλοφοβία' δεν είναι φόβος των ομοφυλόφιλων αλλά η φοβία μήπως είσαι ο ίδιος ομοφυλόφιλος, η οποία σε κάνει να συμπεριφέρεσαι απαξιωτικά ως προς αυτούς για να την απωθήσεις.
-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Εξάλλου δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίος ο τρόπος με τον οποίο προσπαθούν να επιβληθούν και να αυξηθούν. Βλέπουμε τι γίνεται στον καλλιτεχνικό χώρο....Όλοι οι άλλοι είμαστε ανώμαλοι και αυτοί είναι οι σωστοί.Και το χειρότερο αφήνουν υπονοούμενα για πολλούς ότι είναι αδερφές αλλά αποκαλύψεις δεν κάνουν ποτέ!
Κακοί είναι και με εμμονές.
Δεν έχετε δει με πόση αρρωστημένη εμμονή την πέφτει γνωστός ομοφυλόφιλος ηθοποιός, σε συγκεκριμμένους ανθρώπους που τάχα του μπαίνουν στην μύτη και τον διαβάλουν.
Μην μου πείτε ότι δεν καταλάβατε για ποιον λέω.
Έχει γυρίσει μπουμεραγκ το πράμα και γελάνε με την πάρτη του πια. -
Εγω προτιμω τ αντιθετο.
Αλλωστε μια μικρη ποσοτητα ρατσισμου πιστευω οτι βοηθαει σε καποιες περιπτωσεις.Τώρα βρε Μάνο μου με συγχωρείς, αλλά δε μπορώ να μη ρωτήσω:
Πόσα κιλά ρατσιστής είσαι;;;;;; (χωρίς παρεξήγηση)Σοβαρά τώρα, ρατσιστής και λίγο (ή πολύ) δε γίνεται. Ή είσαι ή δεν είσαι (δηλαδή πιστεύεις ή όχι στην ανωτερότητα της δικής σου 'ράτσας'; )
-
Εγω προτιμω τ αντιθετο.
Αλλωστε μια μικρη ποσοτητα ρατσισμου πιστευω οτι βοηθαει σε καποιες περιπτωσεις.Και πολύ ρατσιστής προτιμώ παρά πούστης.Γιατί τουλάχιστον ρατσιστής μπορώ να πάψω κάποια στιγμή να είμαι, αλλά πούστης ποτέ.Δεν κόβεται αυτό το χουι ποτέ!
-
Χαλαρώστε παίδες, δεν κολλάει η 'ασθένεια'.
Πάντως από (υπερ)συντηρητισμό καλά πάμε...
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Χαλαρώστε παίδες, δεν κολλάει η 'ασθένεια'.Πάντως από (υπερ)συντηρητισμό καλά πάμε...
Κολλάει-κολλάει! Ακόμα μέχρι τώρα δεν είναι τεκμηριωμένο αν είναι περίπτωση γονιδίου ή παραστάσεων και εμπειριών.
Για πες μας βρε Πέτρο.Δεν ξέρω αν έχεις παιδιά κλπ, (εγώ δεν έχω) αλλά θα άφηνες το παιδί σου να κάνει παρέα με ένα παιδί που θα μεγάλωναν ομοφυλόφιλοι άντρες,θα το άφηνες να πηγαίνει σπίτι τους να πηγαίνουν όλοι μαζί βόλτα και εσύ μαζί καμιά φορά μαζί έτσι ανέμελα και με χαρά και χωρίς να υπάρχει ένα τσίμπημα μέσα σου; -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μεταξυ τους; Εγω απο οσα ξερω για να γινει ενας φυλοδιαχωριστικος οργανισμος (οπως ειναι το Homo sapiens) χρειαζονται ενα σπερματοζωαριο και ενα ωαριο. Αυτο δεν το εχει ανατρεψει η επιστημη και ουτε προκειται. Αρα το παιδι δε θα ειναι του ζευγαριου αλλα του ενος απο τους δυο.
ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ παιδί είπα, όχι μεταξύ τους! τόσο δύσκολο είναι ή μήπως δεν γίνεται; Το θέμα είναι ποιοι είναι οι βιολογικοί γονείς; ή με ποιους θα μεγαλώσει;
Δε γουσταρω ειτε να με θεωρουν βλακα ειτε να το παιζει καποιος εξυπνος. Ξερω πολυ καλα τι ειπες και εσυ επισης. Οι δυο λεσβιες θα κανουν παιδΙΑΑΑΑΑΑΑ (πληθυντικος αριθμος - η καθε μια το δικο της) και ΟΧΙ παιδΙ (ενικος αριθμος) οπως εσυ ειπες. ΠαιδΙ (ενικος αριθμος) οι δυο λεσβιες ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ. Και αυτα τα παιδιΑ θα εχουν δυο βιολογικους πατεραδες (ακομα και απο τραπεζα σπερματος) για τους οποιους αδιαφορεις πληρως.
Αν θεωρεις οτι κανεις συζητηση με το να κανεις πως δεν καταλαβαινεις δικαιωμα σου. Αν δεν υπηρχαν παιδια στη μεση ουδεποτε και καμια κοινωνια δε θα ειχε θεσπισει το θεσμο του γαμου.
ξανά: είναι υποχρεωτικό; Ο γάμος, ειδικά στις μέρες μας γίνεται πολλούς λόγους, (κοινωνικούς, οικονομικούς, επίδειξης, συμφέρον κλπ) ΈΝΑΣ εκ των οποίων είναι η τεκνοποίηση
Παλι με (ή μαλλον μας γιατι ολοι διαβαζουν) θεωρεις αστοιχειωτους. Αν εσυ νομιζεις οτι σε ολη την πορεια της ανθρωποτητας υπηρξε ποτε εστω και μισος *άλλος *λογος για τη θεσπιση και την υπερασπιση του θεσμου του γαμου, δικαιωμα σου. Αυτο δε δειχνει βεβαια να εχεις διαβασει και ιδιαιτερα περι του θεματος αλλα τεσπα. Το αν τελικα εκαναν ή οχι ολα τα ζευγαρια παιδια ειναι ενα ασχετο ζητημα το οποιο δεν εχει να κανει με την κουβεντα. Παντως τα ζευγαρια που λενε 'εγω δε θελω παιδια' συνειδητα και το εννοουν ειναι συγχρονη εφευρεση.
Οι Αρχαιοι δεν εκαναν μονογαμικα ζευγαρια που συζουσαν. Εκαναν ομοφυλλοφυλικο σεξ, αλλα ειχαν και το σπιτι τους και την οικογενεια τους και δεν μπερδευαν το ενα με το αλλο. Η ομοφυλλοφιλια ηταν κοινωνικη εκδηλωση και οχι σεξουαλικη προτιμηση κατα την Αρχαια Ελλαδα.
Οπως ειπα και πιο πριν η επιστημη δεν εχει καταφερει να ΑΛΛΑΞΕΙ ουτε εναν φυσικο νομο.Α μάλιστα, τώρα έγιναν κοινωνικές εκδηλώσεις Ναι, τίποτα δεν έχει καταφέρει η επιστήμη, στο αν έχει αλλάξει έναν νόμο κολλάς ή αν έχει αλλάξει τον κόσμο;
Δηλαδη οταν διαβαζεις για ομοφυλλοφιλια στην αρχαια Ελλαδα τι φανταζεσαι; Βαλλιανατους με χλαμυδες; Ή μηπως ζευγαρακια που κοιμοντουσαν μαζι τα βράδια, για να καταλαβω δηλαδη.
Αλλο αν εχει καταφερει πολλα η επιστημη και αλλο αν εχει καταφερει να αλλαξει τους φυσικους νομους. Και παλι δε φταιω εγω αν δεν καταλαβαινεις τη διαφορα.Εντιτ η λεξη στα ιταλιξ που ειχα ξεχασει.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Χαλαρώστε παίδες, δεν κολλάει η 'ασθένεια'.
Πάντως από (υπερ)συντηρητισμό καλά πάμε...
Κολλάει-κολλάει! Ακόμα μέχρι τώρα δεν είναι τεκμηριωμένο αν είναι περίπτωση γονιδίου ή παραστάσεων και εμπειριών.
Για πες μας βρε Πέτρο.Δεν ξέρω αν έχεις παιδιά κλπ, (εγώ δεν έχω) αλλά θα άφηνες το παιδί σου να κάνει παρέα με ένα παιδί που θα μεγάλωναν ομοφυλόφιλοι άντρες,θα το άφηνες να πηγαίνει σπίτι τους να πηγαίνουν όλοι μαζί βόλτα και εσύ μαζί καμιά φορά μαζί έτσι ανέμελα και με χαρά και χωρίς να υπάρχει ένα τσίμπημα μέσα σου;Πιθανότατα όχι. Όπως πιθανότατα δε θα το άφηνα να το 'πηγαίνουν βόλτες' και πολλά άλλα -εταιροφυλόφιλα- ζευγάρια. Η θέση μου για την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφυλα ζευγάρια την έχω γράψει και σε άλλο post (είμαι εναντίον).
-
Είμαι περίεργος πάντως να δω τι θα έγραφε ο Lakis G στο θέμα.
-
ΝΑΙ υπερ του γαμου μεταξυ ατομων του ιδιου φυλου
**ΟΧΙ **απεναντι στην υιοθεσια παιδιου
-
Οι γυναίκες ωχριούν μπροστά τους.Δεν τους έχω καθόλου εμπιστοσύνη σαν ανθρώπους.
Ότι μπέσα περιμένεις από αρκετές γυναίκες, το ίδιο να περιμένεις και από άντρες που φέρονται σαν γυναίκες(δεν θεωρώ σεξιστικό και άλλες τέτοιες μπούρδες το σχόλιό μου --- αποδείξτε μου το αντίθετο).
Θα αναφέρω ένα περιστατικό με 'μαϊμού'-άντρες(από διακοπές στη Σκιάθο, παρέα, μαζί και η $%^&&*, για την οποία θα σας πω παρακάτω): είχα μια γνωστή η οποία ήταν καραπ@@τα@@ρα. Μιλάμε, το άτομο πρέπει να είχε τεράστια ψυχολογικά προβλήματα και πολύ-πολύ κακία μέσα της, καθώς είχε κλείσει ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΠΙΤΙΑ(τα έφτιαχνε με παντρεμένους και μετά πήγαινε... στο σπίτι στη γυναίκα τους για να τους κάνει μαντάρα). Τέλος πάντων, κάποια στιγμή είχε 2 γκόμενους μαζί(ΝΑΙ, σε κάποια φάση της ζωής της ΔΕΝ ήταν και πολύ ενεργή σεξουαλικά!), και τυγχάνει να το μάθουν οι εν λόγω 'άντρες'... Τι κάνουν τώρα οι 'απομιμήσεις'; (Ήμουν μπροστά) Ο Α: εγώ αγαπώ την παρταόλακαικόψτοαλλιώςκαιημικύκλιο, Ο Β: όχι! ΕΓΩ αγαπώ πιο πολύ την παρταόλακαικόψτοαλλιώςκαιημικύκλιο. Έτσι πήγαινε για κάμποσο καιρό(τους άθλιους), η παρταόλακαικόψτοαλλιώςκαιημικύκλιο εξακολουθούσε να γ!@μι#ται και με τους δυο στο δικό τους σπίτι(απ'τον ένα στον άλλο, μιλάμε αν χρέωνε τα δρομολόγια, ο Μπιλ Γκέιτς θα της γυάλιζε τα παπούτσια τώρα). Σε κάποια στιγμή, με ρωτάει ο ένας 'άντρας': τι γνώμη έχεις για την παρταόλακαικόψτοαλλιώςκαιημικύκλιο; Σκέφτομαι να την παντρευτώ! Εγώ απαντώ: φιλαράκι, δεν θα στεριώσεις με αυτήν, άστο καλύτερα(τι να του πω του αόματου και τρισάθλιου); Ε λοιπόν, την επόμενη μέρα την ζήτησε σε γάμο. [/b]ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΡΕΣ Η ΜΑΝΤΙΛΙΑ ΛΕΡΩΜΕΝΑ; Μιλάμε για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ[/b] Μου το παίζαν και αντράκια(τις πάνες τους δεν είδα αν φορούσαν...)
Τέλος πάντων, πίσω στο θέμα μας: ας κάνουν ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ στις κρεβατοκάμάρες τους, από εμένα δεν πρόκειται να έχουν υποστήριξη ούτε για υιοθεσίες(δεν μπορεί να γίνει μάνα ένας άντρας και το αντίθετο, αλλά και δεν μπορεί να παίξει το ρόλο του άλλου φύλου), ούτε και στο θέμα της 'ληξιαρχικής πράξης'(άχρηστο για την κοινωνία: θέλουν να αλληλοκληρονομούν ο ένας τον άλλο; Ας κάνουν διαθήκη: γιατί να πληρώνει το κράτος για κάποιον που δεν θα προσφέρει οικογένεια;). Τώρα που το ξανασκέφτομαι, το κράτος ΔΕΝ θα έπρεπε να πληρώνει ή να κάνει φοροαπαλλαγές σε ΚΑΝΕΝΑΝ παντρεμένο αν δεν υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης της γυναίκας, όχι πιο πριν(ώστε να υπάρξουν νέοι πολίτες για την κοινωνία).
Νομίζω, πολύ ασχοληθήκαμε με τους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες: δεν θα κάθεται τώρα το 95% του πληθυσμού να ασχολείται με το 5%.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Εγω προτιμω τ αντιθετο.
Αλλωστε μια μικρη ποσοτητα ρατσισμου πιστευω οτι βοηθαει σε καποιες περιπτωσεις.Και πολύ ρατσιστής προτιμώ παρά πούστης.Γιατί τουλάχιστον ρατσιστής μπορώ να πάψω κάποια στιγμή να είμαι, αλλά πούστης ποτέ.Δεν κόβεται αυτό το χουι ποτέ!
Kαι 'συ που το ξέρεις ρε μεγάλε ότι δε φεύγει (άσε που το χούι είναι full προσβλητικό );;;;
αυτά είναι!!
αποκαλύψεις!!Ρε παιδιά νιώθετε ωραία που είστε ρατσιστές;
Σας αρέσει αυτό το πράγμα;
...
Εντάξει τώρα, βγάλατε τα κόμπλεξ σας;In The Flesh - Pink Floyd
We're gonna find out where you folks really stand.
Are there any queers in the theater tonight?
Get them up against the wall!
There's one in the spotlight, he don't look right to me,
Get him up against the wall!
That one looks Jewish!
And that one's a coon!
Who let all of this riff-raff into the room?
There's one smoking a joint,
And another with spots!
If I had my way,
I'd have all of you shot! -
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Τώρα βέβαια, υπάρχουν άντρες που αγαπούν πιο πολύ τις γάτες από τους σκύλους(τι σόι άντρες είναι αυτοί, μόνο ο ποιητής το ξέρει)Απ'αυτό και μόνο το απόσπασμα κατάλαβα πώς 'σκέφτεσαι' (τα εισαγωγικά γιατί μάλλον έχεις περισσότερες τρίχες στα μπράτσα παρά μυαλό).
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Νομίζω, πολύ ασχοληθήκαμε με τους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες: δεν θα κάθεται τώρα το 95% του πληθυσμού να ασχολείται με το 5%.Μ' αρέσεις! Μ' αρέσεις πολύ! Και τα φιλαράκια σου αυτά, πολύ γέλιο! Έτσι ξεφεύγουν οι γκόμενες και μετά άμα μιλήσεις λίγο πιο έντονα σε λένε brutal... Τέλος πάντων...
Αλήθεια, 5% μόνο είναι οι gay παγκοσμίως; Φοβάμαι πως είσαι πολύ αισιόδοξος!
Γάμοι ομοφυλόφιλων ζευγαριών