-
pai mei και από εμένα,όχι μόνο για τη συγκεκριμένη δημοσίευση
Τα Ελληνικά και το πνεύμα του είναι μακράν...
-
Funis!
(όλα ήταν καταπληκτικά, μην πέσετε να με φάτε που ψήφισα τη φίλη μου! )
-
Αμορτισερ, χαλλλαρά ...
-
Θάψιμο uber alles
-
Funis γιατί ...έτσι μας αρέσει!
-
Pai Mei.
O 'Pai Mei' σε δίδασκε τόσα χρόνια ;;;
-
Aν και υποψήφιος ψηφίζω Random με κλειστά μάτια...
-
Aν και υποψήφιος ψηφίζω sierra με κλειστά μάτια...
-
Εχω στείλει email σε όλους τους φίλου μου, να φτιάξουν από 10 τουλάχιστον usernames ο καθένας, για να ψηφίσουν το δικό μου ποστ πειράζει?
-
Διάβασα το ποστ του tsili και είναι απίστευτο!
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Εχω στείλει email σε όλους τους φίλου μου, να φτιάξουν από 10 τουλάχιστον usernames ο καθένας, για να ψηφίσουν το δικό μου ποστ πειράζει?Δεν πειράζει, αλλά δε θα φτάσουν
-
Δεν ψήφισα Aristotelis ή Random γιατί ξεφύγανε στη βαθμολογία και δε χρειάζονται τη δική μου ψήφο
Με την μέθοδο του 'α-μπε-μπα-μπλόμ' διάλεξα ανάμεσα στον Pai Mei και τον tsili, τον δεύτερο.
Συγχαρητήρια σε όλους τους 'φιναλίστ'!
-
χτυπιομουν τοσο καιρο να μου πειτε τα αλλα βραβεια και τελικα οταν βγηκαν δεν πηρα χαμπαρι! Ενημερωθηκα με πμ!!
Τελος παντων, αν και ειναι αδιαμφισβητητο οτι το δικο μου ειναι οτι καλυτερο εχετε διαβασει ποτε , παρολα αυτα για λογους δεοντολογιας θα ψηφισω Pai Mei γιατι τα κειμενα του γενικα πολλες φορες με αφηνουν με το στομα ανοιχτο!
-
Όλοι οι συνυποψήφιοι ήταν πολύ αξιόλογοι.
Σε σημείο να δυσκολεύεσαι να ψηφίσεις.
Υπάρχουν βέβαια και αισθητές απουσίες (βλ. Traveller).Σε αυτή την κατηγορία της καλύτερης δημοσίευσης, ψήφισα Random, όχι γιατί είναι το αγαπημένο μου ξαδέρφι, αλλά για τη συνολική του παρουσία στο φόρουμ και διότι πέρασε δια πυρός και σιδήρου μέχρι να κερδίσει την αποδοχή και την αναγνώριση.
Επιπλέον, πεθαίνω στο γέλιο σχεδόν κάθε φορά, που διαβάζω κείμενό του.
Πλην αυτών όμως, με το 'αμορτισέρ', εισάγει ένα ύφος γραφής, τόσο κοντά στο πώς μιλάμε στην πραγματικότητα, τόσο μακριά από την συντακτική ακαμψία (ο εαυτός μου, μου 'ρθε τώρα στο νου!), που κάθε αράδα αποκτά μόνη της ζωή. Δεν είναι απλώς μέρος της νοηματικής αλυσίδας του κειμένου.
Δεν πρόκειται περί ασυνταξίας. Όχι, κάτι τέτοιο θα αδικούσε τα κείμενά του.
Είναι απλώς το 'γράφω όπως μιλάω'.
Αν προσθέσουμε και τους απίθανους νεολογισμούς (π.χ. οτογκλυμιασμένη λαμαρίνα! ), καταλήγουμε στους λόγους, που ο Random έχει απήχηση σε ανθρώπους διαφόρων μορφωτικών επιπέδων. Aν συμφωνεί και ο ίδιος, θα παραθέσουμε σύντομα τα πιο αστεία κείμενα που έγραψε ΠΟΤΕ, από άλλο φόρουμ, στο οποίο όμως τον μπάναραν με συνοπτικές διαδικασίες, μετά την δημοσίευση.Βέβαια, όπως κάθε καλός πολιτικός, δημαγωγός και λαοπλάνος, ο κύριος Random έταξε ότι θα χαρίσει το δώρο του στους φτωχούς. Ουαί σοι Φαρισαίε Υποκριτή!
Αστεία. Λοιπόν, μου έδωσε μια ιδέα, την οποία θέτω προς συζήτηση.
Τι θα λέγατε τα δώρα να είναι μια δωροεπιταγή, την οποία θα δίναμε σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα (π.χ. χαμόγελο παιδιού), που τόσο έχουν ανάγκη;Έτσι κι αλλιώς, εμάς δε μας λείπει τίποτα, κι εξάλλου η τιμή της βράβευσης, δεν επικυρώνεται μέσω του δώρου.
Στα πιο αστεία, ψήφισα hrdoukas γιατί θυμάμαι ότι είχα ψοφήσει στο γέλιο, μόλις το είχα πρωτοδιαβάσει.
-
Τα δώρα θα είναι συμβολικά και θα προετοιμαστούν από τις Τεχνικές Εκδόσεις Άγγελε!
-
Εναν Pai Mei για εμενα για τις συνολικες του δημοσιευσεις....
-
Αλλη μία ψήφος για τον Pai Mei.
Εγώ κανονικά δεν άξιζα να είμαι σε αυτή τη λίστα... Ποιος αποφασίζει αλήθεια για την απήχηση αυτών των posts?
ΥΓ Σάββα, ευχαριστώ... Θα τα βρούμε, ξέρεις εσύ.
-
[quote='piko']Συμφωνώ με τον Ανδρέα. Pai Mei, γιατί έτσι μας αρέσει
Kαι γω....Πιστευω οτι συγκαταλεγεται στα πιο ευφυη ατομα κ πιο εξυπνα ατομα που εχω ποτε γνωρισει..
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Εχω στείλει email σε όλους τους φίλους μου, να φτιάξουν από 10 τουλάχιστον usernames ο καθένας, για να ψηφίσουν το δικό μου ποστ πειράζει?
Δεν πειράζει, αλλά δε θα φτάσουν
καλα...
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Εχω στείλει email σε όλους τους φίλους μου, να φτιάξουν από 10 τουλάχιστον usernames ο καθένας, για να ψηφίσουν το δικό μου ποστ πειράζει?
Δεν πειράζει, αλλά δε θα φτάσουν
καλα...
ΚΑΙ ΕΔΩ παράγκες?
Η "καλύτερη" δημοσίευση του 4ΤΦ :: 2005