-
Ρε παιδιά βλέπω οτι εσείς ξέρετε πολλά ο Batman ποιος είναι?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ρε παιδιά βλέπω οτι εσείς ξέρετε πολλά ο Batman ποιος είναι?κάποιος μου έλεγε ότι ειναι ο Τσοχατζόπουλος, αλλά δεν τον πολυπιστευω... Μια φίλη μου υποστηρίζει οτι ο Batman ειναι ο καρατζαφέρης, αλλά εμένα πιο πολύ σε penguin μου φέρνει..
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
κάποιος μου έλεγε ότι ειναι ο Τσοχατζόπουλος, αλλά δεν τον πολυπιστευω... Μια φίλη μου υποστηρίζει οτι ο Batman ειναι ο καρατζαφέρης, αλλά εμένα πιο πολύ σε penguin μου φέρνει..
Έλα ρε τώρα εγώ μιλάω σοβαρά και εσύ μου κάνεις πλάκα...Θέλω να μου πεί ποιος του έφτιαξε το Batmobile για να το αγοράσω και εγώ και να μπώ στην μούρη του γείτονα που αγόρασε GT και νομίζει οτι έχει αμαξάρα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
κάποιος μου έλεγε ότι ειναι ο Τσοχατζόπουλος, αλλά δεν τον πολυπιστευω... Μια φίλη μου υποστηρίζει οτι ο Batman ειναι ο καρατζαφέρης, αλλά εμένα πιο πολύ σε penguin μου φέρνει..
Έλα ρε τώρα εγώ μιλάω σοβαρά και εσύ μου κάνεις πλάκα...Θέλω να μου πεί ποιος του έφτιαξε το Batmobile για να το αγοράσω και εγώ και να μπώ στην μούρη του γείτονα που αγόρασε GT και νομίζει οτι έχει αμαξάρα
Ποιός κάνει πλάκα;;;
-
Ποιός κάνει πλάκα;;;
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Ρε σεις, αυτό ειναι το πρόβλημα τωρα;
Αφού βλέπεις ότι ο άνθρωπος Ο,ΤΙ και να του πεί κανείς δεν μπορεί να ξεκολλήσει!Θέλει BMW 320i την Ε90 κιόλας για να την μπαίνει στον κουνιάδο του!Και μετά αναρωτιέσαι... Εδώ και 4 σελίδες όλοι του λένε ότι σκέφτεται λάθος...!!!
Φίλε BMWSEDAN καταλαβαίνω ότι νιώθεις άσχημα.Κι εμένα το ίδιο όλοι μου λένε όταν ακούνε ότι το αμάξι μου είναι Golf IV 1.4lt comfortline και ξέρουν/ξέρω ότι δεν πάει σε σχέση με ότι κυρίως κυκλοφορεί,όμως μάλλον πρέπει να μάθεις να σκέφτεσαι πιο σωστά.Δεν είναι λύση να το παίρνεις εγωϊστικά επειδή κάποιος ΑΝΩΡΙΜΟΣ σου λέει βλακείες!Δες το και από το αμάξι του:Έχει αμάξι που δεν χωράει όλη του την οικογένεια γιατί θέλει να πουλάει μούρη!Γιατί δεν παίρνεις κάτι λογικό για τα χρήματά σου που θα είναι και σβέλτο και θα μπορείς να το αντέξεις οικονομικά...(μην ξεχνάς το ενδεχόμενο ο κουνιάδος να κάνει πλάκα,εσύ να τον παίρνεις στα σοβαρά και επειδή βλέπει πως σε ενοχλεί, να συνεχίζει και λέει τις π@π@ριές του)
ΥΓ:Περιττό να σου πώ ότι μόνο τα μικρά service ενός 2.0lt είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 300 ευρώ!Για να μην πώ για τα μεγάλα...(προσωπική εμπειρία με το αμάξι του πατέρα μου! )
μα δεν την θελω μονο για πλακα στον γελιο,την θελω ποιο πολυ για την
οικογενεια και για την δουλεια μου,οσο για αυτο που λες οτι αν την παρεις
παλυ θα κοροιδευει,αυτο ειναι σιγουρο,σας ξαναλεω δεν ειναι αυτο,εξαλλου αμα θελω και με ενα αμαξι 10.000 τον κανω ρεζιλι,ολη η σπαρτη γελαει μαζι του,παιρνει το καμπριο και απαταει τη γυναικα του με αλλες,το ειχα δει με τη γυναικα μου,αλλα δεν το μαρτυρησα στη γυναικα του,γιατι με απηλησε η δικη μου οτι θα χωρισουμε αν της το πω.Το προηγουμενο καλοκαιρι κιολας πηρα ενα σφυρι και του εσπασα τα φωτα
στο παλιο του FIAT δεν με καταλαβε ,γι αυτο πηρε
καμπριο.Γι αυτο σας λεω την BMW την θελω επειδη την γουσταρω.
Παντως... ο μπατζανακης μου του εχει βγαλει και ενα ωραια.. (πολυ γελιο) τα δυο του παιδια τα βαζει στις πισω μικρες θεσεις,την γυναικα του
μπροστα και το αλλο παιδι που το βαζει και καθεται.......????? ΣΤΑ ΑΡΧΙ@@@ ΤΟΥ.αντε καλες γιορτες καλα να περασετε,ευτυχισμενο το 2006,θα τα ξαναπουμε κατα τις 15-16 ιανουαριου οταν και θα εχω κλεισει το αμαξι(οποιο και αν ειναι)
καλα χριστουγεννα
-
Διαβαζοντας τα παραπανω τελικα,,......κακως καναμε και γραφαμε τοσες αραδες.
-
Διαβαζοντας τα παραπανω τελικα,,......κακως καναμε και γραφαμε τοσες αραδες.οπότε έχουμε νέο 'δίλημμα'¨:
Χαβαλές ή Καμένος? -
Ο χρήστης BMWSEDAN έγραψε:
Ρε σεις, αυτό ειναι το πρόβλημα τωρα;
***μα δεν την θελω μονο για πλακα στον γελιο,την θελω ποιο πολυ για την
παλυ θα κοροιδευει,αυτο ειναι σιγουρο,σας ξαναλεω δεν ειναι αυτο,εξαλλου αμα θελω και με ενα αμαξι 10.000 τον κανω ρεζιλι,ολη η σπαρτη γελαει μαζι του,παιρνει το καμπριο και απαταει τη γυναικα του με αλλες,το ειχα δει με τη γυναικα μου,αλλα δεν το μαρτυρησα στη γυναικα του,γιατι με απηλησε η δικη μου οτι θα χωρισουμε αν της το πω.Το προηγουμενο καλοκαιρι κιολας πηρα ενα σφυρι και του εσπασα τα φωτα
Παντως... ο μπατζανακης μου του εχει βγαλει και ενα ωραια.. (πολυ γελιο) τα δυο του παιδια τα βαζει στις πισω μικρες θεσεις,την γυναικα του
μπροστα και το αλλο παιδι που το βαζει και καθεται.......????? ΣΤΑ ΑΡΧΙ@@@ ΤΟΥ.
***Unbelievable !!!!! ***:o
Φυλαχτείτε ….αυτοί οι άνθρωποι κυκλοφορούν ανάμεσα μας.... -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
οπότε έχουμε νέο 'δίλημμα'¨:
Χαβαλές ή Καμένος?Eπαναλαμβάνω ότι με βάση τον 'χαβαλέ' και τις 'περίεργες απόψεις' που εξέφρασε ο εν λόγω χρήστης, και την δεδομένη στιγμή που το διάλεξε (δηλ μετά από μάχες στο thread 159, και την κουβέντα στο thread 159 1.9 vs 316 vs passat 2.0TFSI)
ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ ΤΩΝ PREMIUM ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. που θέλησε με αυτό τον τρόπο να την πει στους 'συμφορουμήτες' και 'κατόχους' premium! .
Στόχος του ήταν να 'υποκριθεί' ανώνυμα κάποιον 'φαινομενικά αφελή' που πάει να υποθηκεύσει το μέλλον των παιδιών του μόνο και μόνο για να αντικρύζει την γειτονιά με ψηλά το κεφάλι. Μάλιστα όταν πιεζότανε ο 'υποθετικος' χρήστης έλεγε ότι πέρνει BMW επειδή του αρέσει, μιμώμενος ένα κλασσικό επιχείρημα των αγοραστών premium.
Στόχος του χρήστη(όχι του BMWSEDAN) αλλά αυτού που τον υποκρινότανε είναι να περάσει ένα 'υποσεινήδητο' μύνημα ότι όλοι οι κάτοχοι BMW αλλά και άλλων premium είναι 'αφελείς, κομπλεξικοί, και 'ανόητοι' και μάλιστα με έξυπνο τρόπο.
-
ψπσσσσσσσσσσσσσσ...πολυ μαγκας ο τυπος..
Δεν πατε να παιξετε αλλου λεω εγω;
-
Διαβαζοντας τα παραπανω τελικα,,......κακως καναμε και γραφαμε τοσες αραδες.Την πατήσαμε κανονικά
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Την πατήσαμε κανονικά
ε οχι ολοι....
-
μπροστα και το αλλο παιδι που το βαζει και καθεται.......????? ΣΤΑ ΑΡΧΙ@@@ ΤΟΥ.αντε καλες γιορτες καλα να περασετε,ευτυχισμενο το 2006,θα τα ξαναπουμε κατα τις 15-16 ιανουαριου οταν και θα εχω κλεισει το αμαξι(οποιο και αν ειναι)
καλα χριστουγεννα
Αν ψαχνατε το πιο αστειο ποστ στο forum...μόλις το βρήκατε
-
καλα χριστουγεννα
Κρίμα που δεν κατάλαβες λέξη από αυτά που είπα.Εύχομαι να σου πάνε όλα τόσο δεξιά που να μη μετανιώσεις για το οικονομικό άνοιγμά σου.
ΥΓ:Καλά,μα τι δουλειά είναι αυτή που θέλει αμάξι 30Κ και μάλιστα 2.000cc BMW 3-series;Ένα με 20Κ θα σου έπεφτε λίγο;Ένα Focus 1.6,ένα Golf 1.6,ένα Mondeo;
ΥΓ2:απορώ γιατί συνεχίζω να ποστάρω. -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
οπότε έχουμε νέο 'δίλημμα'¨:
Χαβαλές ή Καμένος?Ψηφίζω το πρώτο .
-
αα καλάαα
καλή λευτεριά μεγάλε -
πηγα προχθες στον Σπανο,να κανω testdrive την 320,με βλεπουν με την
καπαρτινα και την γραβατα,επεισης ειδαν τη γυναικα μου με φορεμα,(θα ειπαν μεγαλομετοχος αυτος) ερχεται λεει γεια σας κυριε,του λεω θελω την
bmw τη σειρα 3, την... με κοβει και λεει υπαρχει η 325 με 210 αλογα,
πεταγομαι,τι λετε κυριε του λεω την 320 θελω,μπαινω μεσα ενιωθα αβολα
στην αρχη στο τιμονι ειμουν καπως στριμογμενος,του το λεω, και μου
λεει τι λετε κυριε για ξαναμπειτε,μπορειται να μετακινησετε το τιμονι(καπως το ανεβαζε και το κατεβαζε αυτος)του λεω ε.. καπως καλυτερα τωρα,μετα
λεει ΓΙΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΩ,ΓΙΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΩ... ΕΛΑΤΕ ΚΑΘΙΣΤΕ,πραγματικα ηταν πολυ ανετα πισω μετα του λεω για το πεζο το καμπριο που εχει ο κουνιαδος, του ειπα ντε και καλα οτι το θελω για να δω
τη θα πει,του λεω καλη η 3αρα αλλα σκεφτομαι και το πεζο το καμπριο και
ειμαι σε διλιμμα μου λεει το εξης ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΡΕΛΑ.Με το που το ειπε εμενε αρχισε να με πιανει ενα νευρικο γελιο,η γυναικα μου ειπε
ΑΙΣΧΟΣ!!! καλα το παρακανα λιγο... τελως παντως καναμε τεστ
drive το αμαξι ξεκιναγε οχι με κλειδι αλλα με διαφορετικο τροπο,παταγα
συμπλεχτη και μετα παταγα ενα κουμπι start/stop για να ξεκινησει,παντως
μου αρεσε καλη η 3αρα θα την αποκτησω. -
ρόλεξ φόραγες;; Αν όχι να πας να πάρεις μια ρέπλικα... Και να ξαναπάς στο ΣΠανό μετά!!
-
σημασια δεν εχει τι φοραγα αλλα το τι αμαξαρα οδηγησα
αυτοκινητο sedan γυρο στα 28.000 με 30.000