-
Ο χρήστης yani έγραψε:
.....επιτέλους σπίτι........!!!
Αρκετά με το Μαλιακό...Asimov......ίσως σε πετύχω κάπου εκεί...!!
Το 'κάπου' είναι βέβαια η μιση Κεντρική και η μισή Δυτική Ελλαδα...
Λες; -
.....αναφέρομαι στο Περτούλι - Πλαστήρα !!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μετα τις γιορτες θα φυγω να παω γιάννενα για διακοπες και θα πάρω μαζί μου και το MTB για να κάνω το γύρο της παμβώτιδας...
Αυτό το σενάριο παίζει, αλλά όχι με το δικό μου αυτοκίνητο!
Κι εγω σκεφτομαι για ενα ταξιδι στα Γιαννενα μετα τις γιορτες!
Ελσακι αμα θες παμε με το δικο μου!
Σαν πολλοί δεν θα μαζευτείτε στα Γιάννενα??
Ξέρω μία καλή ταβέρνα όποιος ενδιαφέρεται..
Δημητρη το βλέπω για φορουμοσυναντηση στα Γιαννενα οπως παει το πραγμα!! Οποτε εσυ θα εισαι ο προεδρος μιας και την κατεχεις την περιοχη, ωστε να κανονησεις το μερος συναντησης (εκτος κι αν ερθει μαζι κι ο κυριος Κουκ οποτε ολο και καποιο κοψιδομαγαζο θα ξερει κι εκει)
-
Άντε, 7-8 είναι Σ/Κ, σας περιμένω..
-
Ο χρήστης yani έγραψε:
.....αναφέρομαι στο Περτούλι - Πλαστήρα !!!Να κοιτάς για τριθυρο, ασημι Focus I. Ξεκιναει από το εξοχικό μου στα Τρικαλα κατα τις 10 το πρωί και βολταρει στην Πεζούλα της λίμνης και την Ελάτη-Περτούλι μεχρι αργα το βράδυ Αμα δεν εχει πολύ χιονι θα πάω στην Πεζούλα-Φράγμα κι από εναλλακτική στριφτερή και... ψιλοεπικίνδυνη διαδρομη πάνω από το Μουζάκι και άλλη μερα από αντιστοιχη εναλλακτικη Τρικαλα-Περτουλι-Νεραϊδοχώρι-Καλαμπάκα(!)-Τρίκαλα
Για λίγους μυημένους αυτά! -
Οπου παει καθε νυχτα Χριστουγεννων, σε ερημικη ''ειδικη'' διαδρομη
στα μεσογεια,για να ΄΄ξεσκουριασει'' μαζι μου χωρις να ενοχλουμε ΚΑΝΕΝΑΝ!!! -
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Μετα τις γιορτες θα φυγω να παω γιάννενα για διακοπες και θα πάρω μαζί μου και το MTB για να κάνω το γύρο της παμβώτιδας...
Αυτό το σενάριο παίζει, αλλά όχι με το δικό μου αυτοκίνητο!
Θα κάνεις και εσύ το γύρο της Παμβώτιδας με Mountain Bike??? (MTB)
Θα σε περάσω!!
-
Πού θα παει το αυτοκινητο μου αυτες τις μερες;
Εδω και 21 μερες το αυτοκινητο μου εχει παει σε οτι αγροτικο δρομο υπαρχει στο νησι και θα εξακολουθησει να πηγαινει για τουλαχιστον 3-4 μερες μεχρι να μαζεψω ολες τις ελιες και βγαλω το λαδακι μου. Πλεον, το γκρι του χρωμα εχει καλυφθει απο ενα ομορφο 'σκατουλί' χρωμα απο τις λασπες που εχουν συσωρευθει πανω του.
Που θα παει το αμαξι σας αυτες τις μερες?