-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Κάνα χιονάκι έχετε δει εκεί πάνω;Μπαααα! Βασικά κρύο έπιασε εδώ και 3-4 μέρες. Πριν είχε 'καλοκαίρι'...
-
ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ , ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ , ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΗ
CORVETE βρισκεται αυτη τη στιγμη απεναντι απο την SAAB , μπροστα απο γνωστο βελτιωτικο οικο της πολης μας.........οποιος προλαβει , μπορει να παει να την θαυμασει.......
-
Άσε μας ρε Γιαννάκη, που θα κάνουμε τόσα χιλιόμετρα να δούμε ένα μαύρο αμερικάνικο... ...που δε λέγεται καν Viper .
-
Σημερα ειδα στο Λαυριο την νεα 316
-
Gemballa Cayenne 750PS........
-
Το έλεγα και στα παιδιά πριν έρθεις! Την έχω δει παρκαρισμένη στα στενά στη B. Όλγας! Ανεβασμένη στο πεζοδρόμιο η μισή και πάλι στο πλάι έβγαινε λίγο πιο έξω στο δρόμο!
Νόμιζα ότι είχα και 2ο Seat Toledo, αλλά τελικά ήταν αυτό που έχω δείξει στη φωτό μερικές σελίδες πριν! Είδα και τον οδηγό, 50αρης με μουστάκι!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Νόμιζα ότι είχα και 2ο Seat Toledo, αλλά τελικά ήταν αυτό που έχω δείξει στη φωτό μερικές σελίδες πριν! Είδα και τον οδηγό, 50αρης με μουστάκι!Άστα. Έχω δει 3-4 Τολέδο τις τελευταίες μέρες... Και όλο μπαίνω στον πειρασμό να ρωτήσω 'Έδωσες λεφτά για να στο δώσουν αυτό, ή είναι δώρο???'
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Νόμιζα ότι είχα και 2ο Seat Toledo, αλλά τελικά ήταν αυτό που έχω δείξει στη φωτό μερικές σελίδες πριν! Είδα και τον οδηγό, 50αρης με μουστάκι!
Άστα. Έχω δει 3-4 Τολέδο τις τελευταίες μέρες... Και όλο μπαίνω στον πειρασμό να ρωτήσω 'Έδωσες λεφτά για να στο δώσουν αυτό, ή είναι δώρο???'
'δουλεύεις στη Seat'; 'εταιρικό στο δώσαν;'
-
Σχόλια για το 'ξαδελφάκι' Ikar; Πιπέρι...
-
Λευκή Cayman φορτωμένη σε νταλίκα.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Λευκή Cayman φορτωμένη σε νταλίκα.
η νταλίκα σε τι χρώμα ήταν;;
Είδα αλλά δε λέω
-
Χαλασε ακομη δεν κυκλοφορησε;Γερμανικα,τι περιμενεις;!!!
-
Σημερα το απογευμα ειδα και το πρωτο C1 με κανονικες πινακιδες
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Σημερα το απογευμα ειδα και το πρωτο C1 με κανονικες πινακιδεςΔεν έχω δει ακόμη. Αυγά (sic ) αντιθετα, έχω δει 5-6.
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Σημερα το απογευμα ειδα και το πρωτο C1 με κανονικες πινακιδες+1
-
γυρνωντας σημερα απο Σερρες ολοκαινουργια γαλαζια BENTLEY contintental με γερμανικες πινακιδες.......
φωτογραφια απο τον mirage....... -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
γυρνωντας σημερα απο Σερρες ολοκαινουργια γαλαζια BENTLEY contintental με γερμανικες πινακιδες.......
φωτογραφια απο τον mirage.......Μήπως ήταν ο LAKIS G?
-
Αυτός δεν ενδιαφερόταν για ένα ροζ Tigra;
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ποιος ειναι ο κυριος???
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ποιος ειναι ο κυριος???
Mα καλά ρε popolare από που ψωνίζεις ρούχα??
Carspotting