-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ε 1971 Είναι ο κεραυνοβόλος έρωτας μια εφεύρεση των αντρών για εύκολο σεξ; (σε κάποια ταινία το άκουσα, νομίζω...)
Mπα μαλλον των γυναικων για να μην χρακτηριστουν πουτ@νες
Ε 1972 Πιστευετε οτι οι παλιες κοινωνιες ηταν πιο 'αθωες' απο τις σημερινες (σεξουαλικως) ή απλα δεν μαθαινονταν τα ατοπηματα τοτε??
Α 1972 Δε νομίζω! ίΣως να γίνονταν σε μιρότερη έκταση... Γενικά ποτέ οι άνθρωποι δεν ήταν πιο αθώοι. Πάντα ίδιοι ήταν, είναι και θα είναι! Εϊναι τεράστιος μύθος, ότι τα πράγματα κάποτε ήταν πιο αγνά. Μόνο τα μέσα αλλάζουν, οι συμπεριφορές μένουν οι ίδιες.
Ε 1973 Τίνος εφεύρεση είναι ο Αη-Βασίλης, όπως τον γνωρίζουμε σήμερα; (χοντρός, γελαστός, στα κόκκινα)
-
Α1973: Νομίζω των Σκανδιναβών, και είναι Αη - Νικόλας (Σαντα Κλάους), που προηγείται των Χριστουγέννων (6 Δεκεμβρίου).
Ε1974: Πότε ήταν πιο εύκολο το σεξ, για γυναίκες και άνδρες, στο νεώτερο δυτικό πολιτισμό, πριν ή μετά τη 'σεξουαλική απελευθέρωση';
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Ε1974: Πότε ήταν πιο εύκολο το σεξ, για γυναίκες και άνδρες, στο νεώτερο δυτικό πολιτισμό, πριν ή μετά τη 'σεξουαλική απελευθέρωση';με λεφτα παντα ηταν ευκολο
Α1975 τι θα μαγειρευατε σε μια γυναικα/ανδρα για να την ριξετε
ΥΓ για την Ε1973 ειχα διαβασει (και μπορει να μην ειναι σωστο) οτι ηταν αγιος των βορειων χωρων αλλα κοκκινο τον εβαψε η Coca colla και τον καθιερωσε (μεσω των διαφημησεων)
-
Α(1975) Ζυμαρικά με κάποια ελαφρώς πικάντικη σάλτσα και όμορφα γαρνιρισμένη σαλάτα με πολύχρωμα λαχανικά.. (Το έχω δοκιμάσει ως φοιτητής. Επιασε!!)
Ε(1976) Οι γυναίκες είναι πολύ εξυπνες ή εμείς και δεν μπορούμε να τις καταλάβουμε; (Παρακαλώ να απαντήσει άντρας )
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ε(1976) Οι γυναίκες είναι πολύ εξυπνες ή εμείς και δεν μπορούμε να τις καταλάβουμε; (Παρακαλώ να απαντήσει άντρας )Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν είναι και τα δύο??
Αλλά ας απαντήσει ένας κύριος, που θα είναι και πιο αντικειμενικός....
-
Α1976: Οι γυναίκες σκέπτονται και εκφράζονται διαφορετικά από τους άνδρες. Ίσως και πιο περίπλοκα, κατά μέσον όρο. Από την άλλη, η σκέψη τους είναι πιο hormone-sensitive απ' ότι των ανδρών.
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Ε(1976) Οι γυναίκες είναι πολύ εξυπνες ή εμείς και δεν μπορούμε να τις καταλάβουμε; (Παρακαλώ να απαντήσει άντρας )
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν είναι και τα δύο??
To γνωστό ρητό 'I have the pussy so I make the rules' το ξέρετε, ε;
Για ποιούς τρόπους σκέψης συζητάμε...Coyot, βάλε και μια ερώτηση!
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Α1976: Οι γυναίκες σκέπτονται και εκφράζονται διαφορετικά από τους άνδρες. Ίσως και πιο περίπλοκα, κατά μέσον όρο. Από την άλλη, η σκέψη τους είναι πιο hormone-sensitive απ' ότι των ανδρών.Σωστοςςςςςςςςςςς
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν είναι και τα δύο??
To γνωστό ρητό 'I have the pussy so I make the rules' το ξέρετε, ε;
Για ποιούς τρόπους σκέψης συζητάμε...Coyot, βάλε και μια ερώτηση!
έχω ανεβάσει και φώτο
E (1977) Ποιοι είναι πιο φανατικοί, οι Ιταλοί ή οι Γερμανοί;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
E (1977) Ποιοι είναι πιο φανατικοί, οι Ιταλοί ή οι Γερμανοί;A (1977): ο φανατισμός, δεν έχει εθνικότητα
Ε (1978): ποιο είναι το πουλί με το μεγαλύτερο άνοιγμα φτερών?
-
Ο κόνδορας;
-
Α1978: To Άλμπατρος;
(Α1977: Οι ιταλόφιλοι - εδώ μέσα τουλάχιστον!)
Ε1979: Τι ζώον θα θέλατε να ήσαστε; (Εγώ Λέων - της Σαβάννας ή έστω της Νεμέας!)
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Α1978: To Άλμπατρος;(Α1977: Οι ιταλόφιλοι - εδώ μέσα τουλάχιστον!)
Ε1979: Τι ζώον θα θέλατε να ήσαστε; (Εγώ Λέων - της Σαβάννας ή έστω της Νεμέας!)
A 1979 Άλμπατρος! (είναι και η σωστή απάντηση της 1978). Μπορούν να πετάνε μέχρι και 4 μέρες συνεχόμενα, αν δεν κάνω λάθος...Τέλεια!
Ε 1980 Το ασχημότερο ζώο στον πλανήτη; (ο γείτονάς σας δεν μετράει! )
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Ε 1981 Και δεν κάνουμε ένα Άλλο Άλλο φορουμίστικο παιχνίδι αλλά οι απαντήσεις να δίνονται μονάχα με φώτο??θα ηταν δυσκολο
E1982 ποιος ειχε το μεγαλυτερο χαρεμι
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
E1982 ποιος ειχε το μεγαλυτερο χαρεμιA 1982: Ο Άραβας Khosrow I Anushirvan της Sasanid δυναστείας με 1200 γυναίκες στο χαρέμι του
Ε 1983: Η Κυριακή είναι η 'μέρα του...'; (προσπαθήστε να απαντήστε σοβαρά, δεν είναι δύσκολο)
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ε 1983: Η Κυριακή είναι η 'μέρα του...'; (προσπαθήστε να απαντήστε σοβαρά, δεν είναι δύσκολο)
Al Bundy, αλλάζει χέρι στο παντελόνι
Ε (Orwell) Ειλικριινά περίμενες σοβαρή απάντηση;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ε (Orwell) Ειλικριινά περίμενες σοβαρή απάντηση;Α (Orwell): Γιατί όχι; Είναι μια σοβαρή ερώτηση Η απάντηση είναι 'η μέρα του ήλιου' (εξού και sun-day)
E (1986): Γιατί όπου πάω βλέπω μιάτα;;;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ε (Orwell) Ειλικριινά περίμενες σοβαρή απάντηση;
Α (Orwell): Γιατί όχι; Είναι μια σοβαρή ερώτηση Η απάντηση είναι 'η μέρα του ήλιου' (εξού και sun-day)
E (1986): Γιατί όπου πάω βλέπω μιάτα;;;
Α (1986) Λέγεται Σύνδρομο Στέρησης Πίσω Κίνησης! Μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μόνος!
Ε (1987) Miata mk2 ή mk3;
-
Α1987(χρονολογία γέννησης μου btw): mk3, πολύ όμορφο..
Ε1988: MX5 mk3 2.0L ή Focus ST? Γιατί?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Α1987(χρονολογία γέννησης μου btw): mk3, πολύ όμορφο..Ε1988: MX5 mk3 2.0L ή Focus ST? Γιατί?
A 1988 Μου-Χου! Γιατί πρώτα χαλάς τα ΠΙΣΩ λάστιχα και όχι τα μπροστά!
Ε 1989 Μιάτα ή εξακύλινδρη δίλιτρη 3άρα; (μην συνυπολογίσετε το κόστος)
Ένα φορουμίστικο παιχνίδι..