-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Α, ελπίζοντας πως δε θα θεωρηθώ υπερβολικός, το γεγονός και μόνο πως η Cosmote περιέχει τα 3 επονείδιστα γράμματα (OTE), συνιστά αρκετά καλό λόγο ώστε να με ξεγράψει από τους πιθανούς συνδρομητές της- ακόμη και η μοναδική εναλλακτική επιλογή είναι τα ταχυδρομικά περιστέρια...
Ναι, αλλά θα έπρεπε (?) να ξέρεις ότι το όνομα Cosmote αποτελεί ακρωνύμιο και δεν είναι συνδυασμός λέξεων π.χ. Cosmos & OTE
Ναι, αλλά δεν εστιάζω στο σημαίνον, αλλά στο σημαινόμενο. Εκτός και αν υπάρχει η άποψη πως η επιλογή του ακρωνυμίου παραπέμπει εντελώς τυχαία στην απατεωνίστικη ΔΕΚΟ...
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Α, ελπίζοντας πως δε θα θεωρηθώ υπερβολικός, το γεγονός και μόνο πως η Cosmote περιέχει τα 3 επονείδιστα γράμματα (OTE), συνιστά αρκετά καλό λόγο ώστε να με ξεγράψει από τους πιθανούς συνδρομητές της- ακόμη και η μοναδική εναλλακτική επιλογή είναι τα ταχυδρομικά περιστέρια...
Ναι, αλλά θα έπρεπε (?) να ξέρεις ότι το όνομα Cosmote αποτελεί ακρωνύμιο και δεν είναι συνδυασμός λέξεων π.χ. Cosmos & OTE
Ναι, αλλά δεν εστιάζω στο σημαίνον, αλλά στο σημαινόμενο. Εκτός και αν υπάρχει η άποψη πως η επιλογή του ακρωνυμίου παραπέμπει εντελώς τυχαία στην απατεωνίστικη ΔΕΚΟ...
Σαφώς και όχι
κάνε ότι νομίζεις. Εαν αισθάνεσαι έτσι τότε καλά κάνεις και πράττεις ανάλογα
Δέξου τουλάχιστον το γεγονός, ότι η είσοδος της Cosmote στην αγορά έφερε επανάσταση σε τιμές και ανάγκασε τις άλλες δύο και να βελτιωθούν και να γίνουν πιο φθηνές -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Δέξου τουλάχιστον το γεγονός, ότι η είσοδος της Cosmote στην αγορά έφερε επανάσταση σε τιμές και ανάγκασε τις άλλες δύο και να βελτιωθούν και να γίνουν πιο φθηνέςΣτέλιο δεν νομίζω ότι έπαιξε τόσο μεγάλο ρόλο η είσοδος της Cosmote αλλά η συνεχής τάση μείωσης των τιμών σε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες με την πάροδο του χρόνου.. Αντίστοιχο παράδειγμα η DSL που αρχικά ήταν πανάκριβη και τώρα συνεχώς μειώνουν τις τιμές..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δέξου τουλάχιστον το γεγονός, ότι η είσοδος της Cosmote στην αγορά έφερε επανάσταση σε τιμές και ανάγκασε τις άλλες δύο και να βελτιωθούν και να γίνουν πιο φθηνές
Στέλιο δεν νομίζω ότι έπαιξε τόσο μεγάλο ρόλο η είσοδος της Cosmote αλλά η συνεχής τάση μείωσης των τιμών σε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες με την πάροδο του χρόνου.. Αντίστοιχο παράδειγμα η DSL που αρχικά ήταν πανάκριβη και τώρα συνεχώς μειώνουν τις τιμές..
Αν δεν έμπαινε η Κοσμοτέ, όλα αυτά θα γίνονταν (αν γίνονταν) με μερικά χρόνια καθυστέρηση...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δέξου τουλάχιστον το γεγονός, ότι η είσοδος της Cosmote στην αγορά έφερε επανάσταση σε τιμές και ανάγκασε τις άλλες δύο και να βελτιωθούν και να γίνουν πιο φθηνές
Στέλιο δεν νομίζω ότι έπαιξε τόσο μεγάλο ρόλο η είσοδος της Cosmote αλλά η συνεχής τάση μείωσης των τιμών σε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες με την πάροδο του χρόνου.. Αντίστοιχο παράδειγμα η DSL που αρχικά ήταν πανάκριβη και τώρα συνεχώς μειώνουν τις τιμές..
Αν δεν έμπαινε η Κοσμοτέ, όλα αυτά θα γίνονταν (αν γίνονταν) με μερικά χρόνια καθυστέρηση...
Δεν συμφωνώ.. Μετά την είσοδο της Cosmote και μετά τις πρώτες μειώσεις των άλλων ήρθαν και οι 3 στα ίσια και από κει που είχαμε 2 στα ίδια λεφτά (TIM - Vodafone) βρεθήκαμε με 3 να κάνουν την ίδια δουλειά..
-
παιδες, και οι 3 μεγαλοι ειναι κλικα, αμα δειτε εχουν ιδιες τιμες σε ΟΛΕΣ τις υπηρεσιες...
δεν υπαρχει ανταγωνισμος
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
παιδες, και οι 3 μεγαλοι ειναι κλικα, αμα δειτε εχουν ιδιες τιμες σε ΟΛΕΣ τις υπηρεσιες...δεν υπαρχει ανταγωνισμος
Kαι είχαν κατηγορηθεί πρόσφατα επίσημα από την ΕΕΤΤ μέσω καταγγελίας συνδρομητών για μία υπηρεσία (δεν θυμάμαι ακριβώς). Το θέμα είχε φτάσει και στον εισαγγελέα αλλά από τότε απόφαση δεν μάθαμε.
Για αυτό είμαι στην Q και ας έχει μειονεκτήματα όσον αφορά το δίκτυο της. (αν και αυτή εξαγοράστηκε από τα ξένα funds που έχουν εξαγοράσει και την ΤΙΜ...)
-
Η Q ειναι πιο φθηνη σε καποια πραγματα, αλλα δεν εχει επαρκεις υπηρεσιες για καποιον που δεν θελει απλα να τηλεφωνει και να στελνει sms
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Η Q ειναι πιο φθηνη σε καποια πραγματα, αλλα δεν εχει επαρκεις υπηρεσιες για καποιον που δεν θελει απλα να τηλεφωνει και να στελνει smsΑυτά μας φάγανε...οι βιντεοκλήσεις με τις τσουχτερές τιμές και τα κατεβαστήρια των ringtones των 3,5
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Η Q ειναι πιο φθηνη σε καποια πραγματα, αλλα δεν εχει επαρκεις υπηρεσιες για καποιον που δεν θελει απλα να τηλεφωνει και να στελνει sms
Αυτά μας φάγανε...οι βιντεοκλήσεις με τις τσουχτερές τιμές και τα κατεβαστήρια των ringtones των 3,5
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αυτά μας φάγανε...οι βιντεοκλήσεις με τις τσουχτερές τιμές και τα κατεβαστήρια των ringtones των 3,5
-
Εγω δεν μιλαω απλα για εταιρικα τηλεφωνα, αλλα για εταιρικες υπηρεσιες, εκει ειναι τα πολλα λεφτα.
Το συμβολαιο με τη vodafone προφανως δεν θα ανανεωθει και θα γινει roamer στο δικτυο της tim. Kαι εφοσον πλεον θα ανηκει σε αυτη, υποθετω οτι θα γινει και αυτη μερος της κλικας
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εγω δεν μιλαω απλα για εταιρικα τηλεφωνα, αλλα για εταιρικες υπηρεσιες, εκει ειναι τα πολλα λεφτα.Το κατάλαβα...
Το συμβολαιο με τη vodafone προφανως δεν θα ανανεωθει και θα γινει roamer στο δικτυο της tim. Kαι εφοσον πλεον θα ανηκει σε αυτη, υποθετω οτι θα γινει και αυτη μερος της κλικας
...ο ανταγωνισμός εν Ελλάδι που λέγαμε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εγω δεν μιλαω απλα για εταιρικα τηλεφωνα, αλλα για εταιρικες υπηρεσιες, εκει ειναι τα πολλα λεφτα.
Το κατάλαβα...
...ο ανταγωνισμός εν Ελλάδι που λέγαμε...
αυτο εχω πει απο την αρχη, δεν υπαρχει ανταγωνισμος! Ολοι αρκουνται σε ισσοροπια σε υψηλα επιπεδα τιμων. Τελευταιο παραδειγμα: η ταυτοχρονη και ισοτιμη αυξηση της τιμης των sms.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αυτο εχω πει απο την αρχη, δεν υπαρχει ανταγωνισμος! Ολοι αρκουνται σε ισσοροπια σε υψηλα επιπεδα τιμων. Τελευταιο παραδειγμα: η ταυτοχρονη και ισοτιμη αυξηση της τιμης των sms.Εκτός της Q που το sms στο συμβόλαιο που έχω παρέμεινε στα 7 cents.
(τότε βέβαια δεν είχε εξαγοραστεί) -
Ki εγώ είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι η είσοδος της Cosmote ωφέλησε.
Επίσης κέρδισε 'πόντους' στους σεισμούς του 99, όταν οι κάτοχοι Vodafone και Telestet είχαν φρικάρει , καθώς δε μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους. Αν θυμάστε τότε είχε γίνει δημιουργηθεί ολόκληρο ζήτημα. Από κει και μετά η Cosmote όχι απλώς ανέβηκε αλλά εκτινάχθηκε.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
παιδες, και οι 3 μεγαλοι ειναι κλικα, αμα δειτε εχουν ιδιες τιμες σε ΟΛΕΣ τις υπηρεσιες...Πολύ σωστά.
Προ καιρού είχα υπολογίσει τα πάγια με τους χρόνου ομιλίας, μυνήματα κ.λ.π. και οι διαφορές ανάμεσα στις εταιρείες ήταν σε εκατοστά του λεπτού του ευρώ. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
παιδες, και οι 3 μεγαλοι ειναι κλικα, αμα δειτε εχουν ιδιες τιμες σε ΟΛΕΣ τις υπηρεσιες...
Πολύ σωστά.
Προ καιρού είχα υπολογίσει τα πάγια με τους χρόνου ομιλίας, μυνήματα κ.λ.π. και οι διαφορές ανάμεσα στις εταιρείες ήταν σε εκατοστά του λεπτού του ευρώ.Έτσι είναι, αλλά γιατί???
Κατεβάζει κάποιος τις τιμές, κάνει μια προσφορά, οι άλλοι δύο ακολουθούνΝομίζω ότι υπάρχει ανταγωνισμός, και είναι προς όφελός μας.
-
Αν εξαιρέσουμε αυτή την ηλιθιότητα που έκαναν πέρσι το Πάσχα με τα SMS κι εγώ νομίζω ότι η τηλεφωνία είναι ένας από τους ελάχιστους τομείς που ο ανταγωνισμός λειτουργεί στην Ελλάδα.
-
11.000.000 συσκευές κινητών πουλήθηκαν περυσι στη χώρα μας αυτό λέει πολλά για τη 'μανία' που έχουμε με τη κινητή.
..και τί εταιρεία κινητής?