-
Vodafone κάρτα. Είχα Cosmote αλλά δέν έπιανε καθόλου σήμα στο σπίτι μου και γενικά στην περιοχή (Νέα Κηφισιά).
-
όταν ξεκινούσε το θέμα κινητής στην ελλάδα ως συνήθως είχαμ εμέινει πολύ πίσω και ηΕΕ πίεζε. εγινε λοιπόν συμφωνια με τις τότε ιδιωτικές panafon kai telestet να κάνουν τις επενδύσεις με τον όρο ο ΟΤΕ να καθυστερήσει την είσοδο του (που ούτως ή αλλως δεν προλάβαινε).
Ο οτε όμως μπήκε νωρίτερα παραβιάζοντας τη συμφωνια. Νωμίζω υπάρχει δικαστική διαμάχη αλλα το θέμα φυσικά εκκρεμει ακόμα.στο θέμα μας... έχω vodafone kai ειμαι αυχαριστημένος απο κάλυψη. τουλάχιστον εκει που κυκλοφορώ εγώ. αντίθετα cosmote δεν πιανει στο σπιτι μου στο κεντρο της Πατρας.
Από τιμες πάντωε ειναι ολες το ιδιο πλην της q που την εχουν σκισει οι υπόλοιποι -
Ο χρήστης deenoo έγραψε:
H 'Q' εξακολουθεί να κάνει χρήση του δικτύου της Vodafone απ΄ότι γνωρίζω.
παρόλα αυτά στο 2ο κινιτό που έχω Q οχι απλα εχει μειωμένο σήμα αλλα συχνά δεν εχει ΚΑΘΟΛΟΥ σημα.
Το οτι κάνει χρήση των κεραιων της Vodafone δεν σημένει οτι θα έχουν το ίδιο σήμα. Απλά η Q παίρνει ότι περισσεύει..
Τεχνικά αυτό δεν μπορεί να γίνει. Αν έχει σήμα, αυτό ισχύει για όλα τα τηλέφωνα (και αυτά της περιαγωγής)
Πράγματι η Q κάνει εθνική περιαγωγή με το δίκτυο της Vodafone (προς το παρόν). Τώρα βέβαια που την αγόρασαν οι ιδιοκτήτες της ΤΙΜ, θα χρησιμοποιεί το δίκτυο της ΤΙΜ.
-
Για να λέμε και τα θετικά της Vodafone, πριν κάτι χρόνια, είχε μακράν την καλύτερη περιαγωγή στα καρτοκινητά της.
Μπορούσες όχι μόνο να στείλεις και να δεχθείς μηνύματα και να δεχθείς κλήσεις αλλά και να πραγματοπποήσεις κλήσεις. Αρκεί να 'μπούκωνες' την κάρτα με χρόνο. -
Στο σπιτι υπαρχουν και οι τρεις μεγαλες εταιριες αλλα οχι σταθερο τηλεφωνο .Εγω εχω vodafone αλα καρτ και ειμαι ευχαριστημενος απο την καλυψη εκτος απο το σπιτι ,πιανει μονο σε πολυ περιεργες θεσεις
Η cosmote παλι δεν πιανει καλα αλλα καλυτερα απο την voda,μονο με την ΤΙΜ δεν εχω προβλημα.Η ΤΙΜ εχει το χειροτερο συστημα ανανεωσης χρονου ,πολυ χρονοβορο και σπαστικο.Η Voda εχει την ευκολια του Vodafone shop που βαζεις οσο ακριβως ποσο θελεις στην καρτα σου. -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Για να λέμε και τα θετικά της Vodafone, πριν κάτι χρόνια, είχε μακράν την καλύτερη περιαγωγή στα καρτοκινητά της.
Μπορούσες όχι μόνο να στείλεις και να δεχθείς μηνύματα και να δεχθείς κλήσεις αλλά και να πραγματοπποήσεις κλήσεις. Αρκεί να 'μπούκωνες' την κάρτα με χρόνο.Ορθόν, ακόμα έτσι είναι. Στο εξωτερικό, πάντα καρτοκινητό Voda χρησιμοποιώ. Ωστόσο, για να πραγματοποιήσεις κλήση, πρέπει να έχεις 'πιάσει' οικείο δίκτυο, συνήθως κάποια vodafone του εξωτερικού, που βέβαια έχει σε πολλές χώρες πλέον.
πχ. στην Ιταλία, όταν έπιανα σήμα Vodafone IT (πρώην Omnitel), έκανα κλήσεις κανονικά. Με σήμα από Wind, όχι.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μπορούσες όχι μόνο να στείλεις και να δεχθείς μηνύματα και να δεχθείς κλήσεις αλλά και να πραγματοπποήσεις κλήσεις. Αρκεί να 'μπούκωνες' την κάρτα με χρόνο.Ορθόν, ακόμα έτσι είναι. Στο εξωτερικό, πάντα καρτοκινητό Voda χρησιμοποιώ. Ωστόσο, για να πραγματοποιήσεις κλήση, πρέπει να έχεις 'πιάσει' οικείο δίκτυο, συνήθως κάποια vodafone του εξωτερικού, που βέβαια έχει σε πολλές χώρες πλέον.
πχ. στην Ιταλία, όταν έπιανα σήμα Vodafone IT (πρώην Omnitel), έκανα κλήσεις κανονικά. Με σήμα από Wind, όχι.
Προσοχή:
Αν πας Ιταλία και έχεις καρτοκινητό, μπορείς όπως πολύ σωστά είπατε να το μπουκώσεις από'δω με μονάδες και να μιλάς για όσο..
Δε μπορείς όμως να βάλεις εκεί κάρτα.
Ακόμα και αν σου στείλουν τον κωδικό από Ελλάδα, δε γίνεται να τον βάλεις
Τουλάχιστον έτσι ήταν μέχρι και 2 χρόνια πριν που ήμουν εκεί, την είχα πατήσει έτσι.
Παρόλα αυτά, αν κάτσεις από μήνα και πάνω, σε συμφέρει μάλλον να πάρεις καρτοκινητό από'κει (δε συμφέρει vodafone πάντως απ'οσο ξέρω) -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Προσοχή:
Αν πας Ιταλία και έχεις καρτοκινητό, μπορείς όπως πολύ σωστά είπατε να το μπουκώσεις από'δω με μονάδες και να μιλάς για όσο..
Δε μπορείς όμως να βάλεις εκεί κάρτα.
Ακόμα και αν σου στείλουν τον κωδικό από Ελλάδα, δε γίνεται να τον βάλεις
Τουλάχιστον έτσι ήταν μέχρι και 2 χρόνια πριν που ήμουν εκεί, την είχα πατήσει έτσι.
Παρόλα αυτά, αν κάτσεις από μήνα και πάνω, σε συμφέρει μάλλον να πάρεις καρτοκινητό από'κει (δε συμφέρει vodafone πάντως απ'οσο ξέρω)Όχι, μπορείς!!!
Αγοράζεις κάρτα ανανέωσης Vodafone ιταλίας από εκεί, και περνάς τις μονάδες όπως θα έκανες και από δω
Επίσης, μπορεί κάποιος από Ελλάδα να σου βάλει, αγοράζοντας μια κάρτα από εδώ, και τηλεφωνώντας και κάποιο συγκεκριμένο αριθμό.
-
Όχι, μπορείς!!!
Αγοράζεις κάρτα ανανέωσης Vodafone ιταλίας από εκεί, και περνάς τις μονάδες όπως θα έκανες και από δω
Επίσης, μπορεί κάποιος από Ελλάδα να σου βάλει, αγοράζοντας μια κάρτα από εδώ, και τηλεφωνώντας και κάποιο συγκεκριμένο αριθμό.
Είναι σίγουρο αυτό;;
Εμένα τότε μου αγόρασε η αδερφή μου κάρτα απ'την Ελλάδα, μου έστειλε τον κωδικό αλλά δε μπορούσα να τον βάλω..
Αυτός από Ελλάδα πρέπει ο ίδιος να τηλεφωνήσει σ'αυτόν τον αριθμό;
Ή εσύ από Ιταλία; -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Όχι, μπορείς!!!
Είναι σίγουρο αυτό;;
Εμένα τότε μου αγόρασε η αδερφή μου κάρτα απ'την Ελλάδα, μου έστειλε τον κωδικό αλλά δε μπορούσα να τον βάλω..
Ή εσύ από Ιταλία;Η αδελφή σου σου βάζει από Ελλάδα, με κλήση σε ελληνικό νούμερο, με κάρτα ελληνική.
Ή εσύ ο ίδιος από το εξωτερικό, με κάρτα τοπική της Vodafone της χώρας όπου βρίσκεσαι.Τσεκαρισμένο τουλάχιστον 3 χρόνια τώρα, όπου υπάρχει Vodafone στην Ευρώπη.
-
Εδώ και αρκετά χρόνια έχω ΤΙΜ. Θεωρώ πως ως εταιρία τα πάει αρκετά καλά σε ζητήματα εξυπηρέτησης, και είναι αρκετά γενναιόδωρη στο ζήτημα των αναβαθμίσεων συσκευών- πράγμα που δε με χαλάει καθόλου!
Βέβαια, δε μπορώ να πω αν είναι καλύτερη ή ακόμη και χειρότερη από τις άλλες, μόνο το ότι προσωπικά δεν έχω παράπονο.
Πέραν τούτου, επειδή δουλεύει η κοπέλα μου εκεί, οποιοδήποτε αίτημα έχω σχετικά με πακέτα ομιλίας, κάτι κάρτες με μπόνους και τις αναβαθμίσεις, τακτοποιείται άμεσα...
Για το σήμα, είναι πως θα σου τύχει πάντως... π.χ. στο σπίτι μου πλεονεκτεί η cosmote, ακολουθεί η TIM και δυσκολεύεται η Vodafone. Οπουδήποτε αλλού αλλάζουν οι ισορροπίες.
Πάντως, από όσο ξέρω από άλλη πηγή, το νέο management ακολουθεί πιο επιθετική πολιτική. Αν θα τους βγει... ποιος ξέρει!
-
Επίσης, η εξυπηρέτηση πελατών της ΤΙΜ, τόσο τηλεφωνικά, όσο και στα καταστήματά της, είναι ΜΑΚΡΑΝ από όλες τις άλλες, και έχω περάσει από ΟΛΕΣ! (μετά από 6 χρόνια Vodafone τους χαιρέτησα και πήγα στην ΤΙΜ, και έχουμε και 2 νούμερα ακόμα Cosmote στην οικογένεια)Καλό είναι να μην είμαστε απόλυτοι. Προσωπικά έχω αρκετά άσχημη εικόνα για κάποια καταστήματα της ΤΙΜ ενώ αντιθέτως έχω άριστη για κάποια της vodafone. Αυτή είναι δικιά μου εμπειρία χωρίς φυσικά να αποκλείεται να συμβαίνει και το αντίθετο.
Όσο για το τι έχω; Πλέον συμβόλαιο ΤΙΜ και απλά καρτοκινητά των vodafone και cosmote. Έτσι δεν ξεμένω ποτέ από σήμα όταν πάω διακοπές (ιδίως στα ψηλά βουνά), αλλά δυστυχώς πρέπει να κουβαλάω και τα 3 κινητά μαζί μου. -
Α, ελπίζοντας πως δε θα θεωρηθώ υπερβολικός, το γεγονός και μόνο πως η Cosmote περιέχει τα 3 επονείδιστα γράμματα (OTE), συνιστά αρκετά καλό λόγο ώστε να με ξεγράψει από τους πιθανούς συνδρομητές της- ακόμη και η μοναδική εναλλακτική επιλογή είναι τα ταχυδρομικά περιστέρια...
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Α, ελπίζοντας πως δε θα θεωρηθώ υπερβολικός, το γεγονός και μόνο πως η Cosmote περιέχει τα 3 επονείδιστα γράμματα (OTE), συνιστά αρκετά καλό λόγο ώστε να με ξεγράψει από τους πιθανούς συνδρομητές της- ακόμη και η μοναδική εναλλακτική επιλογή είναι τα ταχυδρομικά περιστέρια...Ναι, αλλά θα έπρεπε (?) να ξέρεις ότι το όνομα Cosmote αποτελεί ακρωνύμιο και δεν είναι συνδυασμός λέξεων π.χ. Cosmos & OTE
-
Όχι, μπορείς!!!
Είναι σίγουρο αυτό;;
Ή εσύ από Ιταλία;Η αδελφή σου σου βάζει από Ελλάδα, με κλήση σε ελληνικό νούμερο, με κάρτα ελληνική.
Ή εσύ ο ίδιος από το εξωτερικό, με κάρτα τοπική της Vodafone της χώρας όπου βρίσκεσαι.Τσεκαρισμένο τουλάχιστον 3 χρόνια τώρα, όπου υπάρχει Vodafone στην Ευρώπη.
Τωρα μπορεις να πας σε ενα Vodafon Shop και να τους πεις να βαλουν στο Χ αριθμο κινητου μοναδες αξιας μεχρι 60
-
To θέμα δεν είναι τι δίκτυο έχουμε...λίγα είναι περίπου ισομοιρασμένοι είμαστε.
Το θέμα είναι πόσοι είναι καρτοκινητοί και πόσοι με συμβόλαιο. Σε παλαίοτερη έρευνα που είχα διαβάσει στο myphone πρέπει οι καρτες να έπαιζαν στο 70% των συνολικών χρηστών της κινητής. -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Α, ελπίζοντας πως δε θα θεωρηθώ υπερβολικός, το γεγονός και μόνο πως η Cosmote περιέχει τα 3 επονείδιστα γράμματα (OTE), συνιστά αρκετά καλό λόγο ώστε να με ξεγράψει από τους πιθανούς συνδρομητές της- ακόμη και η μοναδική εναλλακτική επιλογή είναι τα ταχυδρομικά περιστέρια...
Ναι, αλλά θα έπρεπε (?) να ξέρεις ότι το όνομα Cosmote αποτελεί ακρωνύμιο και δεν είναι συνδυασμός λέξεων π.χ. Cosmos & OTE
Γράψτο καλύτερα
Cellurar Operating System for MObile TElecommunications
-
Για τα σταθερα υπαρχει αυτο που μπορεις να βρεις το τηλεφωνο αλλα και το ονομα, αν εχεις τον αριθμο τηλεφωνου.Στις εταιριες κινητης υπαρχει κατι αντιστοιχο;Φυσικα μιλαω για συνδεσεις με συμβολαιο που υπαρχουν τα πραγματικα στοιχεια συνδρομητη.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Βόνταφον έχω για τήν ώρα,αλλά μάλλον θα πάω γιά Κοσμοτέ.
Ο λόγος είναι ότι η Κοσμοτέ έχει καλύτερη κάλυψη στό βουνό.Όχι μόνο στο βουνό... Ακομη και μέσα στο σπίτι μου, αλλά και γενικά στην Νέα Σμυρνη!!!!! Επίσης δεν έχει καθόλου σήμα στην καντίνα στα Λιμανάκια...
-
Ο χρήστης pete_creative_jr έγραψε:
Βόνταφον έχω για τήν ώρα,αλλά μάλλον θα πάω γιά Κοσμοτέ.
Ο λόγος είναι ότι η Κοσμοτέ έχει καλύτερη κάλυψη στό βουνό.Όχι μόνο στο βουνό... Ακομη και μέσα στο σπίτι μου, αλλά και γενικά στην Νέα Σμυρνη!!!!! Επίσης δεν έχει καθόλου σήμα στην καντίνα στα Λιμανάκια...
Στη Νεα Σμύρνη μένω, και όσοι έρχονται σπίτι με cosmote πρέπει να βάλουν το κινητό δίπλα στο παράθυρο (εντάξει, σχεδόν..) για να πιάνει..
το δικό μου vodafone κ άλλων tim που έχω δει πιάνουν σ'ολο το σπίτι..
..και τί εταιρεία κινητής?