-
Ο χρήστης nkt έγραψε:
ΠΡΟΣ Runner Ducati Baylisstic και Alfa 156 Μιά χαρά σας βρίσκω πάλι και αυτήν την εβδομάδα....ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩΩ
Μέσ΄στη καύλα είσαστε...
Λοιπόν για να λήξει το θέμα εδώ βρήκα τη λύση.
Αφού στα 2 λεπτά δεν συμφωνείτε
ακούστε.
Από τα φανάρια Λίμνης Βουλιαγμ. ξεκινάτε ζεσταίνεστε φτάνετε μαζί καντίνα το μότο ρολάρει μαζί με το ότο και του δίνει 100 μέτρα ο μότο και ξεκινάει (ο μότο είναι ρολαριστός) μέχρι τελευταία αριστερή στα
λι-μουνάκια. Έχει 5 στροφές καλές με πολύ καλή άσφαλτο (και πίνετε μετά το καφέ καντίνα για σχόλια, παρατηρήσεις κ.λ.π.)
Έτσι κι αλλιώς και δεν έχετε να χωρήσετε κάτι και χαβαλέ θα κάνετε μετά
και δεν χρειάζεται να κάνετε το γύρο της γης για να μετρηθείτε.
Περιμένω τη μαμημένη απάντηση γρήγορα και από τους δυό σας γιατί θα χαλάσει και ο καιρός !!!!! και ξεκολλήστε από τη μαμακία που σας δέρνει
πάνω από όλα μπορείτε να είσαστε φίλοι και να το διασκεδάσετε.
Βαρέθηκα τη κοκορομαχία και θέλω να δω φως*το πούστη το καφέ το κερνάω εγώ
ααα για να δυναμιτίσω τη συζήτηση ε, και για να μη ξεχνιόμαστε κιόλας
σας μαμάω και τους δύο στα υπόψιν...Φιλιά στη μούρη
Η ΠΡΟ(Σ)ΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΜΕ ΒΡΑΔΥΝΗ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΝΔΥΣΗ...
Fabio
ΕΙΜΑΙ ΑΡΓΟΣ ΣΑ ΣΑΡΓΟΣ
κατι γινεται τωρα....αλλα παλι δεν θα ερθει ρε νικο και παλι μονοι μας θα κανουμε την κοντρα και το καφε μετα....
-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
κατι γινεται τωρα....αλλα παλι δεν θα ερθει ρε νικο και παλι μονοι μας θα κανουμε την κοντρα και το καφε μετα....
Ποιος ειπε οτι δεν θα ερθω... με μια διαφορα... θα παμε βολτα κατω στις Καβοκολωνες στο νορμαλ για βολτα και καφε, .. θα σταματησουμε εκει στις τελευταιες στροφες που εχει κατι παρκινγκ στα δεξια για τσιγαρο οποιος θελει και ζεσταμα, και θα παιξουμε στα τελευταια στροφιλικια, εχει καμια 10ρια-15αρια στροφες πεταλα εντελως γαμιστερα, η ασφαλτο δεν ειναι και οτι καλυτερο, αλλα παιχνιδι γινεται... θα αφηνω τον alfa καμια 100 μετρα μπροστα να μην κλαιγεται και θα τον περναω μονο μεσα στις στροφες απο την εξωτερικη, για να μαθει...
εαν δεχεστε ειμαι μεσα να σας κανω την χαρη χωρις στοιχημα ετσι για την πλακα μας, να γνωριστητε με τον θρυλικο Runner Baylisstic, και να απολαυσετε κλισεις, φωτιες απο γονατα και ταχυτητα μεσα στην στροφη... και να το διασκεδασω και γω...
αμα θετε πεστε...
-
μ,
-
Ο χρήστης Runner Ducati Baylisstic έγραψε:
Ποιος ειπε οτι δεν θα ερθω... με μια διαφορα... θα παμε βολτα κατω στις Καβοκολωνες στο νορμαλ για βολτα και καφε, .. θα σταματησουμε εκει στις τελευταιες στροφες που εχει κατι παρκινγκ στα δεξια για τσιγαρο οποιος θελει και ζεσταμα, και θα παιξουμε στα τελευταια στροφιλικια, εχει καμια 10ρια-15αρια στροφες πεταλα εντελως γαμιστερα, η ασφαλτο δεν ειναι και οτι καλυτερο, αλλα παιχνιδι γινεται... θα αφηνω τον alfa καμια 100 μετρα μπροστα να μην κλαιγεται και θα τον περναω μονο μεσα στις στροφες απο την εξωτερικη, για να μαθει...
εαν δεχεστε ειμαι μεσα να σας κανω την χαρη χωρις στοιχημα ετσι για την πλακα μας, να γνωριστητε με τον θρυλικο Runner Baylisstic, και να απολαυσετε κλισεις, φωτιες απο γονατα και ταχυτητα μεσα στην στροφη... και να το διασκεδασω και γω...
αμα θετε πεστε...
Καλημέρα. Όλα καλά. Σάββατο στις 3.40 απέναντι από καντίνα στο
παρκινκ, οκ ? -
Φιλιά στη μούρη
Η ΠΡΟ(Σ)ΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΜΕ ΒΡΑΔΥΝΗ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΝΔΥΣΗ...
Fabio
ΕΙΜΑΙ ΑΡΓΟΣ ΣΑ ΣΑΡΓΟΣ[/quote]
κατι γινεται τωρα....αλλα παλι δεν θα ερθει ρε νικο και παλι μονοι μας θα κανουμε την κοντρα και το καφε μετα....[/quote]Καλημέρα. Όλα καλά. Σάββατο στις 3.40 απέναντι από καντίνα στο
παρκινκ, οκ μπορείς ? -
Ο χρήστης nkt έγραψε:
παρκινκ, οκ μπορείς ?Λιγο ποιο νωρις μονο, γιατι μπορει να ειμαστε παρεα απο αλλο φορουμ μοτοσυκλετιστων και μερικα αλλα ατομα και θα γκρινιαζουν αμα χασουν την μερα... να προλαβουμε και λιγο φως στον καφε στο Σουνιο...
-
Ο χρήστης yani έγραψε:
Εγώ πάλι θυμάμαι ένα τεύχος του ΜΟΤΟ στο οποίο 'στήσανε' ένα Suzuki RF600 (με οδηγό το Χούντρα) και ένα Punto GT με οδηγό δημοσιαγράφο.....
Το Monster το έχω οδηγήσει...
Υ.Γ. Λέτε να περάσανε τόσο γρήγορα τα χρόνια και να μην το έχω πάρει ακόμα χαμπάρι??? Γ@μώτο.....μικρός είμαι ακόμα....
Φιλε μου συγκρινεις 'Δεινοσαυρο' (RF600) με αιλουροειδες (Μονστερ 800S)...
καμια σχεση οι μοτοσυκλετες μεταξυ τους, το RF ειναι μια μοτοσυκλετα σπορτ τουρινγκ αλλα με την ικανοτητα των σπορτ τουρινγκ μια παλιοτερης εποχης, το Monster ειναι ενα Fun bike για τρελες (οχι στις Σευχελες αλλα στα στροφιλικια) με αρκετα στοιχεια απο μεγαλο supermotard που βοηθανε αρκετα στον επαρχιακο και βουνισιο δρομο...το συγκεκριμενο Monster 800 φοραει το πλαισιο απο την θρυλικη σουπερμπαικ 916, με αυξημενη ακαμψια κατα 30%, 320mm με τετραπιστονες brembo φρενα, αναποδο μπροστινο, αλουμινενιο ψαλιδι...
και ειναι και 20+ κιλα ελαφροτερη, οχι για το γκαζι αυτο το ελαφροτερη, αλλα για το παιχνιδι και την προσφυση.....http://www.motorcycle.com/mo/mcsuz/95_rf600.html
http://www.motorcycle.com/mo/mcyossef/0 ... ndex.motml
πολυ μακρια σε οδικη στροφοικανοτητα οι 2 μοτοσυκλετες αναμεταξυ τους...
τα χρονια περασαν και εχεις χασει πολλα επεισοδια...
καλες βολτες -
Να σημειώσω ότι και τα αυτοκίνητα έχουν εξελιχθεί φίλε μου!Ακόμα όμως δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η κόντρα;Κάποια αυτοκίνητα τα περνάς, κάποια σε περνάνε.Κάποιες μηχανές τις περνάς, κάποιες σε περνάνε.Το μηχανάκι τελικά το πήρες για σένα και το γούστο σου ή για να αποδείξεις κάτι στους υπόλοιπους;
Φιλικά
ο ευτυχής κάτοχος μιας alfa 147(4τροχο) και μιας ducati s2r(2τροχο)Υ.Γ. Στην επικείμενη κόντρα δυστυχώς δεν μπορώ να διαλέξω 'στρατόπεδο' όπως καταλαβαίνετε
-
... Τέλος μην νομίζεις πως το 'στρογγυλοφάναρό' σου είναι τίποτα το ιδαίτερο... Όσο κάνει το πρώτο στάδιο του Evo είσαι...
Διαβαζε να μαθαινεις ΑΡΓΟΠΟΥΛΕ Νο2....
Τι να μάθω??? Κι άλλα??? Δεν χρειάζεται ξέρω αρκετα για να μπορώ να γελάω με τις ανακρίβειες που γράφεις! Όσο για το αργόπουλος δεν το σχολιάζω.... Εχω συμβιβαστεί με την ιδέα των 75 αλογων και των 1200 κιλών μου!
το μηχανακι που εχω ειναι 100% στοκ σε ολα... εκτος απο εξατμισεις που κανουν περισσοτερο ωραιο ηχο παρα αλογα, οκ απο τα 69 τροχο εχει τα 71-72 ισως... τιποτε αλλο... τι σημαινει αυτο σε ενα Monster???
**Νόμιζεις μόνο εσύ είσαι ο σχετικός??? Αλλά θέλω να δω που θες να καταλήξεις! Μ'αρέσει ο τρόπος σκέψης σου όμως **
πρωτον κανε κλικ στην φωτο εδω και δες τις εξατμισεις και τα μαρσπιε,
πηγαινε και κοιταξε στην μποτα, απο κατω της και μετα πισω απο την μποτα,
βρισκει ο μαρσπιες και η εξατμιση απο κατω και πισω εαν δεις, ολοκληρο ΣΕΡΝΕΙ ΚΑΤΩ χωρις να εχω πιασει τα δικα μου ορια, και της υπολοιπης μοτοσυκλετας... μαλιστα μπορεις να με αναγνωρισεις στον δρομο ευκολα απο την τρυπια εξατμιση δεξια, και τα μαρσπιε που εχουν μεινει στην μεση απο το τρωγε-τρωγε σε πιστα και δρομο...
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ τωρα αυτο??? πρωτον οτι το μηχανακι δεν μπορει να στριψει με τα μεγιστα χιλιομετρα που μπορει, γιατι δεν μπορει και να πλαγιασει οσο χρειαζεται αναλογικα με τα χλμ, ειδικα σε μια πιστα, και δευτερον επειδη βρισκει κατω και κανει μοχλο και σηκωνει το πισω μερος, δες σκονη και χαραγμα της ασφαλτου απο το ξυσιμο των μαρσπιε και εξατμισεων στην ασφαλτο στην κατω φωτο, ετσι ερχεται και η
πτωση, ειχα εξοδο στα Μεγαρα και το εσωσα ισα ισα...**1ον: Δεν τις ανοίγω τις φωτο (όχι, δεν φοβάμαι...) απλλώς είναι μεγάλες και μέχρι να φορτώσουν θα ξημερώσω... Αλλά και πάλι τι θα δω???
2ον: Δεν εχεις πιάσει τα όρια λες??? Επειδη είναι τα μαρσπιε, εεε? Και δεν σε προβληματίζει ότι τα μαρσπιε ειναι εκεί??? Αν είχε παραπάνω όρια ούτε εξατμισεις ουτε μαρσπιε θα έβρισκαν! Βάλτα εσύ παραπάνω και θα μετρήσεις το πλάτος της πίστας των Μεγάρων (ευτυχώς για σένα είναι μικρό)
3ον: Έχεις τρύπια έξατμιση σε ducati ??? (δεν εννοω τον θόρυβο)**
αποτελεσμα ΑΥΤΩΝ???
το σχετικα αργο γυρολογιο μου στην πιστα, το 1':10' λοιπον που εχω μετρηθει, χωρις να σημαινει οτι ηταν και το ταχυτερο, γιατι δεν εχω χρονομετρο επανω να μετραει ολη μερα, ειναι με τους περιορισμους των κλισεων, μετα τις γιορτες εχω σκοπο με το κιτακι γιαυτη την δουλεια, αυτο που ανεβαζει εξατμισεις και μαρσπιε πιο ψηλα... οποτε μπορω να πηγαινω και αερα... και με ενα καλυτερο γραναζωματακι για τα Μεγαρα, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι το 1':08' θα ερθει ΣΙΓΟΥΡΑ και ΑΝΕΤΑ... εαν παει και ακομα ταχυτερα? δεν το γνωριζω, ισως οχι απο δικη μου ικανοτητα, δεν ειμαι και ο Μιμικος...
φυσικα και παλι δεν σημαινει οτι παω και πολυ γρηγορα, αρκετα γρηγορα ομως για ιδιωτη μη αγωνιζομενο με τετοια μοτοσυκλετα, ΣΚΕΨΟΥ οτι το MONSTER το 620, στην κατηγορια ΝΕΩΝ ΑΝΑΒΑΤΩΝ, με αλλαγη εξατμισεων, ψηλοτερα μαρσπιε, και καλυτερο γραναζωμα... ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΕ 60+ αλογακια ΤΡΟΧΟ... στο 1':07' ......
http://www.motorsite.gr/testscore/TAPA090504/neoi.txt
http://www.motorsite.gr
και με 10 αλογα λιγοτερα απο το δικο μου, αλλα σιγουρα με ταχυτερο αναβατη απο εμενα... το δικουλι μου Μονστερ 800, στα χερια του, 1':04 - 1':05' κανει ΑΝΕΤΑ...Ώρες ώρες μου θυμίζεις τον Σημίτη στην προεκλογική εκστρατεία του 2000, που πηγαίναμε κατα διαόλου (ακόμη παμε...) η ακρίβεια κάλπαζε και αυτός έδειχνε μόνο νούμερα και έλεγε είμαστε καλύτερα!!! Πρέπει να είσαι αριθμολάγνος, αλλά αγαπητέ οι αριμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια.....!
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΕVO MIΛΑΣ ΕΣΥ??? WRC ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ??? ............. ααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....
ΑΛΛΑ και μονο που συγκρινεις με τα δοντια σφιγμενα, ενα αεροψυκτο, διβαλβιδο με στρογγυλοφαναρο, μηχανακι με το EVO, που θελει και tunning πρωτο σταδιο... ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΛΕΕΕΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....
ΣΕ ευχαριστω βρε... ατιμουλικο...Kι εγώ το ξαναγράφω γιατί δεν λες να το καταλάβεις με τίποτα...
Το ducatti, R6, CBR κλπ κλπ μηχανάκια που θα βγουν το 2006 έχουν πάνω φορεμένα μηχανικά μέρη από το αγωνιστικά μηχανάκια... Είναι ρεπλικες είτε αυτό σου αρεσει (σε συμφερει εννοώ) και τα κάθε λογής σπορ αυτοκίνητα που αναφέρεις Evo - Impreza κλπ είναι απλώς αυτοκίνητα που έχουν ρίζες στα rally cars και οχι ρεπλικες.... Τέλος μην νομίζεις πως το 'στρογγυλοφάναρό' σου είναι τίποτα το ιδαίτερο... Όσο κάνει το πρώτο στάδιο του Evo είσαι...
Ακόμη λες πως δεν φοβάσαι Gti μέχρι 200-250 άλογα... ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Αυτά θα έπρεπε να φοβάσαι γιατί παραπάνω από εκεί δεν σε υπολογίζουν τα αυτοκίνητα! Κοιτούν κανένα σοβαρό εργαλείο προκαλέσουν....
Τελίκα υπάρχουν και άλλοι που γελάμε!!!!
Καλημέρααααααααααααααα!
**Eγώ σου έγραψα πουθένα πως σε συγκρίνω με EVO??? Eσύ έχεις κόμπλεξ με τα τετρακίνητα τέρατα! Σου έγραψα πως μεχρι 200 - 250 άλογα σε υπολογίζουν... τα δικίνητα καλά Gti... Απο εκεί και πέρα σε έχουν ΓΕΙΩΜΕΝΟ!!!
Η αναφορά μου και η συγκριση που σε έκανα με το ΕVO ήταν καθαρά και μόνο χρηματικη.... Πράγματι τόσο αξιζεις... Όσο το το σύστημα εξαγωγής, ένας καλός εγκέφαλος και ένα φιλτράκι....**
-
Ο χρήστης pete_creative_jr έγραψε:
**Eγώ σου έγραψα πουθένα πως σε συγκρίνω με EVO??? Eσύ έχεις κόμπλεξ με τα τετρακίνητα τέρατα! Σου έγραψα πως μεχρι 200 - 250 άλογα σε υπολογίζουν... τα δικίνητα καλά Gti... Απο εκεί και πέρα σε έχουν ΓΕΙΩΜΕΝΟ!!!
Η αναφορά μου και η συγκριση που σε έκανα με το ΕVO ήταν καθαρά και μόνο χρηματικη.... Πράγματι τόσο αξιζεις... Όσο το το σύστημα εξαγωγής, ένας καλός εγκέφαλος και ένα φιλτράκι....**
θα αλλαξω κατηγορια...
βρηκα...
κατεβασε αυτο το βιντεακι, ειναι 4 λεπτα σε adsl ... στην αρχη θα σε
ξεγελασει, στο τελος ομως εχει πλακα... 2 κοντριτσες...click here : http://www.italjetdragster.com/video/revved_up.avi
καλες βολτες.
-
αν και το 2002 που πρωτοαγορασα διτροχο, με την πιο πανω κατηγορια ξεκινησα, εαν δεν σου αρεσουν τα βιντεο των κοκκινοκωληδων, κατεβασε
Made in Greece by Runner... scooter Gilera 125 σε 172 μονο κυλινδροπιστονο, carb, 1 μηνα αναβατης και αποφασισα να βιντεοσκοπησω τα λιμανακια, αλλα στο island καποιος 75χρονος αποφασισε αναστροφη, και μου εκανε το scooter λαμπογιαλο, Crash and drop in one video... εννοειται οτι ο Runner δεν επαθε τιποτα, με την ασφαλεια το σενιαρισα και το εκανα τουμπανακι μερα... 28 διχρονα αλογακια τροχο σε 100 κιλα...click here: http://media.putfile.com/runner172
-
Αγαπητέ Runner Ducati Baylisstic,
Εχεις, απ΄ όσο μπορώ να διαπιστώσω, δύο αξιοσημείωτες πρωτιές στο 4Τ Forum στα 3,5 χρόνια της λειτουργίας του:
-
Είσαι ο πρώτος χρήστης που δημοσίευσε δικές του φωτο σε ειδικό θέμα στο στυλ 'δείτε με πόσο καλός είμαι'. Εχουν δημοσιευτεί και άλλων χρηστών οι φωτο πχ. από trackday σε εντυπωσιακές πόζες αλλά ποτέ από τους ίδιους τους 'δράστες'
-
Είσαι ο πρώτος χρήστης που ανοιχτά και δημόσια (όχι μέσω ΡΜ, για τα οποία δε γνωρίζω τίποτα) προκάλεσε άλλους σε κόντρα και ιδίως με χρηματικό στοίχημα.
Επίσης έχεις και μια αξιοσημείωτη δευτεριά, με πρώτο το μεγάλο και ανεπανάληπτο Χρονομέτρη (αν σου λέει κάτι αυτό):
- Είσαι λοιπόν ο δεύτερος χρήστης που συστηματικά αναφέρει και προβάλλει τα γυρολόγιά του στην πίστα.
Αυτά
-
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αγαπητέ Runner Ducati Baylisstic,Εχεις, απ΄ όσο μπορώ να διαπιστώσω, δύο αξιοσημείωτες πρωτιές στο 4Τ Forum στα 3,5 χρόνια της λειτουργίας του:
-
Είσαι ο πρώτος χρήστης που δημοσίευσε δικές του φωτο σε ειδικό θέμα στο στυλ 'δείτε με πόσο καλός είμαι'. Εχουν δημοσιευτεί και άλλων χρηστών οι φωτο πχ. από trackday σε εντυπωσιακές πόζες αλλά ποτέ από τους ίδιους τους 'δράστες'
-
Είσαι ο πρώτος χρήστης που ανοιχτά και δημόσια (όχι μέσω ΡΜ, για τα οποία δε γνωρίζω τίποτα) προκάλεσε άλλους σε κόντρα και ιδίως με χρηματικό στοίχημα.
Επίσης έχεις και μια αξιοσημείωτη δευτεριά, με πρώτο το μεγάλο και ανεπανάληπτο Χρονομέτρη (αν σου λέει κάτι αυτό):
- Είσαι λοιπόν ο δεύτερος χρήστης που συστηματικά αναφέρει και προβάλλει τα γυρολόγιά του στην πίστα.
Αυτά
Και που ειναι το ΚΑΚΟ στα παραπανω???...
οσον αφορα το χρηματικο οκ... αλλα την κοντρα δεν την προκαλεσα εγω, εκτος εαν ετσι σε βολευει για καποιο δικο σου λογο να λες...
ξαναδιαβασε:
replay alfa156: 'λυπαμαι που θα σε στεναχωρησω μπορουμε να κανουμε οποτε θες το συγκεκριμενο πειραμα αλλα σε κλειστο στροφιλικη οπως αναβυσσο - σουνιο ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ''......
και το λινκ: http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... c&start=30
καλες βολτες.
-
-
παρκινκ, οκ μπορείς ?Λιγο ποιο νωρις μονο, γιατι μπορει να ειμαστε παρεα απο αλλο φορουμ μοτοσυκλετιστων και μερικα αλλα ατομα και θα γκρινιαζουν αμα χασουν την μερα... να προλαβουμε και λιγο φως στον καφε στο Σουνιο...
Νωρίτερα δεν ξέρω αν μπορεί ο alfa γιατί από ότι κατάλαβα έχει μαγαζί στο Μοσχάτο και λογικά θα κλείνει 3.00. Θα περιμένουμε και απάντησή του. Λέω πάντως να μην μαζευτεί και πολύ λαός μέχρι 5-6 άτομα για να μην έχουμε 'πανηγύρι' και κυρίως εσείς οι δύο το πρόβλημα.
Το νού σας καλά χιλιόμετρα με ασφάλεια -
Εγώ πάλι θυμάμαι ένα τεύχος του ΜΟΤΟ στο οποίο 'στήσανε' ένα Suzuki RF600 (με οδηγό το Χούντρα) και ένα Punto GT με οδηγό δημοσιαγράφο.....
Το Monster το έχω οδηγήσει...
Υ.Γ. Λέτε να περάσανε τόσο γρήγορα τα χρόνια και να μην το έχω πάρει ακόμα χαμπάρι??? Γ@μώτο.....μικρός είμαι ακόμα....
Φιλε μου συγκρινεις 'Δεινοσαυρο' (RF600) με αιλουροειδες (Μονστερ 800S)...
καμια σχεση οι μοτοσυκλετες μεταξυ τους, το RF ειναι μια μοτοσυκλετα σπορτ τουρινγκ αλλα με την ικανοτητα των σπορτ τουρινγκ μια παλιοτερης εποχης, το Monster ειναι ενα Fun bike για τρελες (οχι στις Σευχελες αλλα στα στροφιλικια) με αρκετα στοιχεια απο μεγαλο supermotard που βοηθανε αρκετα στον επαρχιακο και βουνισιο δρομο...το συγκεκριμενο Monster 800 φοραει το πλαισιο απο την θρυλικη σουπερμπαικ 916, με αυξημενη ακαμψια κατα 30%, 320mm με τετραπιστονες brembo φρενα, αναποδο μπροστινο, αλουμινενιο ψαλιδι...
και ειναι και 20+ κιλα ελαφροτερη, οχι για το γκαζι αυτο το ελαφροτερη, αλλα για το παιχνιδι και την προσφυση.....http://www.motorcycle.com/mo/mcsuz/95_rf600.html
http://www.motorcycle.com/mo/mcyossef/0 ... ndex.motml
πολυ μακρια σε οδικη στροφοικανοτητα οι 2 μοτοσυκλετες αναμεταξυ τους...
τα χρονια περασαν και εχεις χασει πολλα επεισοδια...
καλες βολτεςΦίλε μου καλέ ........ καλέ μου φίλε......
Ανέφερα το παραπάνω 'άρθρο', γιατί ήταν το τελευταίο που δημοσιεύτηκε στον περιοδικό τύπο σχετικά με το φλέγων θέμα το οποίο θίγεις.......
Προφανώς και δεν εκθιάζω το RF600 αλλά ήταν ένα αντιπροσωπευτικό μηχανάκι...έστω και της εποχής του......
Άλλωστε ανέφερα στο post μου και το R6, το οποίο επιλεκτικά αποφεύγεις.......(μεταφορικά και κυριολεκτικά.......)
Μην ξεφεύγεις.......και τουλάχιστον δείξε κάποιο σεβασμό σε κάποιον που πριν από 8 χρόνια σκεφτότανε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που σκέφτεσαι και εσύ .... και έχει δει ....-....έχει οδηγήσει και 5 μηχανάκια παραπάνω από σένα...
Πίστεψέ με .... δεν έχω χάσει κανένα επεισόδιο.......
Ίσα ίσα.....έχω δεί πολλά περισσότερα επεισόδια απ' ότι εσύ.......
Υ.Γ. Τα μυαλά μέσα από το κράνος.......
Άντε και καλούς δρόμους μάγκα..........
-
Ο χρήστης nkt έγραψε:
Νωρίτερα δεν ξέρω αν μπορεί ο alfa γιατί από ότι κατάλαβα έχει μαγαζί στο Μοσχάτο και λογικά θα κλείνει 3.00. Θα περιμένουμε και απάντησή του. Λέω πάντως να μην μαζευτεί και πολύ λαός μέχρι 5-6 άτομα για να μην έχουμε 'πανηγύρι' και κυρίως εσείς οι δύο το πρόβλημα.
Το νού σας καλά χιλιόμετρα με ασφάλειαεγω το σαββατο δεν μπορω να ειμαι πριν της 4 το μεσημερι βαρκιζα..
μηπως καλυτερα κυριακη πρωι στο ιδιο σημειο που θα εχει και ησυχια? -
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
εγω το σαββατο δεν μπορω να ειμαι πριν της 4 το μεσημερι βαρκιζα..
μηπως καλυτερα κυριακη πρωι στο ιδιο σημειο που θα εχει και ησυχια?Κυριακη καιρου επιτρεποντος ειναι (σχεδον δηλαδη) κανονισμενη βολτα προς Σουνιο με μεγαλη παρεα μοτοσυκλετιστων... και επισης απο βραδις Σαββατο θα υπαρξει αλκοολοκατασταση χεσμεντεν...
οποτε... βλεποντας...
μπορει να ριξω ποστ για καφε λεμουνακια κατα Σαβατο, απο 4-5 απογευμα... εαν βρεθει χρονος...
take care
RB.
-
H ypografh soy moy aresei.... Akoy derneis asxhma.... Kai enas filos moy elege 8a ton xalasw ayton alla telika ton xalase o allos....
O filos moy 2 kai kati psila kai o allos 1 kai ena milko me 5 grhgores mpoynies sthn arxh kai meta me mpoylonokleido....
Ara tetoioy eidoys dhlwseis einai kagkoyrikes kata thn proswpikh moy apopsh....... -
Δεν με ενδιαφέρει η παιδιαριστικη κοντρα σας , αλλα κάπου σε κάποια σελίδα κάποιος ''γνώστης' των 2 τροχών χλεύαζε την 916 . Ο τίτλος Μηχανή του αιώνα σας λέει τιποτα? Κρατήστε τα φτηνά και κακάσχημα ιαπωνικά κονσερβοκούτια σας μέσα γιατί έρχεται η desmosedici V-4 να κάνει αυτό που έκανε και η 916 , να αποτελεί προτυπο αλλα και αντικείμενο πόθου για τα επόμενα 10 χρόνια
-
Ο χρήστης Monster έγραψε:
Δεν με ενδιαφέρει η παιδιαριστικη κοντρα σας , αλλα κάπου σε κάποια σελίδα κάποιος ''γνώστης' των 2 τροχών χλεύαζε την 916 . Ο τίτλος Μηχανή του αιώνα σας λέει τιποτα?Δεν έχω τίποτα με τα Ducati, ίσα-ίσα μ'αρέσουν πολύ. Ούτε έχω βέβαια κανένα κόλλημα με κάποια σχολή, ούτε στα αυτοκίνητα. Αλλά φίλε μου, ο τίτλος δεν μας λέει τίποτα όταν απλά τον λες εσύ.
Για οσους θα ηθελαν να χαζεψουν μερικες φωτογραφιες...