-
αφου δεν γνωριζεις τεχνικα οι εκκεντροφοροι ειναι peugeot sport 282μοιρες και 8,8mm βυθισμα μαθε πρωτα και ρωτα οσο αφορα στο αν σε εχω περασει εσενα μονο στο βολο με περασες αντιθετα στους αλλους αγωνες δεν υπηρχες τους λογους που δεν ανοιξα το μοτερ τους ειπα στον αγωνα αφου ησουνα εκει θα τους ακουσες, στη δημητσανα φοραγες peugeot sport εκκεντροφορους οπως μου ειπες μετα τι εγινε τους εβγαλες; και να πεις στον κοσμο που διαβαζει, το ονομα σου οσο για την αιγειρα και μεχρι και την ριτσωνα φοραγα εκκεντροφορους μικροτερους απο αυτους που νομιζεις θα το καταλαβεις του χρονου.στη ριτσωνα εκανα καλη εμφανιση γιατι κατι αλλαξα στο αυτοκινητο μου μια απλη φοτο να δεις θα το καταλαβεις αλλα ξεχασα ησουν εκει.........
-
JTGANG
Ένταξη: 24 Νοέ 2003
Δημοσιεύσεις: 98 Δημοσιεύθηκε: 26/09/05 7:55 Θέμα δημοσίευσης:ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥΛΑΚΗ ΣΤΗΝ Ν2 ΠΟΥ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ ΕΤΡΕΧΕ ΣΑΝ Α6 ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ Α6 ΤΩΡΑ ΔΗΛΩΣΕ Ν2......
ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ ΜΟΝΟ
Ν2 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ......ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΚΕΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ 'ΑΑΑ Ο ΤΑΔΕ ΚΑΙ Ο ΔΕΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ...' ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΠΕΡΙ ΜΑΙΜΟΥΔΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ......
ΦΙΛΙΚΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΩΤΟΣJTGANG
Δημοσιεύσεις: 98 Δημοσιεύθηκε: 03/10/05 6:13 Θέμα δημοσίευσης:Το σαββατο στις 11:45 και ενω ξεκινουσαν οι δοκιμες στις 12:00 o Τσιουρης εκανε ανενοχλητος βολτες με το πολιτικο του Peugeot ανεβαζοντας ποτε τον συντοπιτη Μπλατσο ποτε τον συντοπιτη Παπαδιωτη για να δουν την κατασταση του δρομου....
ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ (SPO+) ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ..........
Ωραίος αγώνας, καλός καιρός και πολύς κόσμος αλλά μόνο την Κυριακή....Στα πιτς με πολύ καλή παρέα που εκτός από τον πατέρα μου ήταν ο APR,ο υιός Βασίλης,ο Γ. Κυριακόπουλος και από την άλλη πλευρά το Ξανθάκος-Καραθανάσης team....
οπως βλεπουμε οι κυριοι που κατηγορησαν οτι ο jiko με υπερασπιστηκε ειναι ολοι μια παρεα και το μονο που κανουν ειναι να κατηγορουν κατα καιρους συναθλητες τους SP0+, οπου SP0+ σημαινει σπυρος πουντος που τρεχει με ενα ασπρο rallye στην Ν2 με εκκεντροφορους peugeot sport οπως ο ιδιος παραδεχτηκε. Στην αναβαση ριτσωνας μαλλον σαν θεατες ηρθαν και αμφιβαλλω αν καταλαβαν τι εγινε.αν κοιταξετε στις δηλωσεις τους μετα την αναβαση αιγειρας δεν τον ειχε πειραξει το οτι δεν φοραγα φιλτρο γιατι τερματησε στον πατο, ασχοληθηκε μαζι μου στην αναβαση του βολου οπου για δεκατα τερματησε μπροστα μου και για να αποδειξει οτι ειναι οδηγαρα μας εβγαλε 1800cc. Λυπαμαι που μερικοι δεν ασχολουνται με τους εαυτους τους και το πως θα οδηγησουν παρα ασχολουνται με το αν τα αλλα αυτοκινητα ειναι πειραγμενα, οποιος εχει τη μιγα...... οι αγωνες ειναι στα χρονομετρα οχι στα χαρτια.....
-
Θα σου πρότεινα να μην βιάζεσαι!
Το να κατηγορείς ανθρώπους για δόλο επειδή κάνουν παρέα μάλλον οδηγεί στο συμπέρασμα ότι χρησιμοποιείς λάθος κριτήρια!
Κάνε υπομονή...διάβασε το Φόρουμ...και μετά -αν θες- τοποθετήσου!
Αλλά εδω όντως είμαστε μια μεγάλη παρέα....
Καλώς όρισες λοιπόν!
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΔΙΑΟΛΕ. Αν και θα πρεπει να οφειλεται σε λαθος των νεωτερων υπαλληλων της ΕΘΕΑ, χωρις να χρειαζεται να καταλογισουμε σωνει και καλα δολο (κατα την γνωμη μου δεν εχει νοημα), ας ειδοποιησουν το παιδι
ΜΕΤΑ ΤΗ ΡΙΤΣΩΝΑ ,κι ας αλλαξει ψευδωνυμο. Ετσι απλα.
Στρατη,Κα Κατερινα, αυτη την φορα μηπως διαβασατε-ακουσατε???
Καλημερα.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. ΠΕΡΣΥ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΙΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΤΕ ΕΠΙΔΗ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΑΣΑΡΙΑ ΣΤΗΝ VW ΓIA TO ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΙΡΟΚΟ
ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΗ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΙΔΕΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΩΡΑ;
-
Ο χρήστης michalopoulos_1 έγραψε:
JTGANGΈνταξη: 24 Νοέ 2003
Δημοσιεύσεις: 98 Δημοσιεύθηκε: 26/09/05 7:55 Θέμα δημοσίευσης:ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥΛΑΚΗ ΣΤΗΝ Ν2 ΠΟΥ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ ΕΤΡΕΧΕ ΣΑΝ Α6 ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ Α6 ΤΩΡΑ ΔΗΛΩΣΕ Ν2......
ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ ΜΟΝΟ
Ν2 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ......ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΚΕΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ 'ΑΑΑ Ο ΤΑΔΕ ΚΑΙ Ο ΔΕΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ...' ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΠΕΡΙ ΜΑΙΜΟΥΔΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ......
ΦΙΛΙΚΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΩΤΟΣJTGANG
Δημοσιεύσεις: 98 Δημοσιεύθηκε: 03/10/05 6:13 Θέμα δημοσίευσης:Το σαββατο στις 11:45 και ενω ξεκινουσαν οι δοκιμες στις 12:00 o Τσιουρης εκανε ανενοχλητος βολτες με το πολιτικο του Peugeot ανεβαζοντας ποτε τον συντοπιτη Μπλατσο ποτε τον συντοπιτη Παπαδιωτη για να δουν την κατασταση του δρομου....
ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ (SPO+) ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ..........
Ωραίος αγώνας, καλός καιρός και πολύς κόσμος αλλά μόνο την Κυριακή....Στα πιτς με πολύ καλή παρέα που εκτός από τον πατέρα μου ήταν ο APR,ο υιός Βασίλης,ο Γ. Κυριακόπουλος και από την άλλη πλευρά το Ξανθάκος-Καραθανάσης team....
οπως βλεπουμε οι κυριοι που κατηγορησαν οτι ο jiko με υπερασπιστηκε ειναι ολοι μια παρεα και το μονο που κανουν ειναι να κατηγορουν κατα καιρους συναθλητες τους SP0+, οπου SP0+ σημαινει σπυρος πουντος που τρεχει με ενα ασπρο rallye στην Ν2 με εκκεντροφορους peugeot sport οπως ο ιδιος παραδεχτηκε. Στην αναβαση ριτσωνας μαλλον σαν θεατες ηρθαν και αμφιβαλλω αν καταλαβαν τι εγινε.αν κοιταξετε στις δηλωσεις τους μετα την αναβαση αιγειρας δεν τον ειχε πειραξει το οτι δεν φοραγα φιλτρο γιατι τερματησε στον πατο, ασχοληθηκε μαζι μου στην αναβαση του βολου οπου για δεκατα τερματησε μπροστα μου και για να αποδειξει οτι ειναι οδηγαρα μας εβγαλε 1800cc. Λυπαμαι που μερικοι δεν ασχολουνται με τους εαυτους τους και το πως θα οδηγησουν παρα ασχολουνται με το αν τα αλλα αυτοκινητα ειναι πειραγμενα, οποιος εχει τη μιγα...... οι αγωνες ειναι στα χρονομετρα οχι στα χαρτια.....
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΥΓΧΗΣΤΕΙ ΚΑΘΩΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Ο SPO+
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΝ ΑΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ....
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΣΤΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑ Ο ΠΕΡΟΥΛΑΚΗΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Α6 ,ΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΝ Α6 ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΕΙ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ (ΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΣΕ PM) ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ Ν2
ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΛΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ........
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ : ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΕΦΟΡΟΙ
ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ......
-
το οτι απαντας σε ασχετα πραγματα δεν σημαινει κατι, εσυ σαν τι μιλας σαν ενας θεατης σαν καποιος που υποστηριζει τα συμφεροντα καποιου και τελος παντων για πες μας τι σχεση εχεις εσυ με τους αγωνες; και ποια ειναι η γνωση σου πανω σε αυτους, και αν υποστηριζεις τα συμφεροντα καποιου αγωνιζομενου ποιος ειναι αυτος; και ποτε ελεγχθηκε και απο ποιους και σε ποια σημεια; μηπως γι αυτο δεν μας μας λες το ονομα σου επειδη καποιους τους ''πιανουν'' οι τεχνικοι ελενχοι και καποιους οχι; ας μας πεις το ονομα σου για αρχη και μετα τα συζηταμε τα υπολοιπα.....
-
Κυριε Μιχαλοπουλε καλη σας μερα.
Δεν σας γνωριζω προσωπικα, αλλα διαβαζοντας τις δημοσιευσεις σας σ αυτο και σε αλλο θεμα, εκπλησσομαι. Οι κανονισμοι δεν εχουν + και - στην παρανομια, δεν υπαρχει λιγο και πολυ παρανομος, η ειμαστε η δεν ειμαστε.
Το 1985 ετρεξα και νικησα στον Βολο με 'λιγο' χαραγμενα δισκοφρενα.
Ειχα ερμηνευσει λαθος τον κανονισμο κι ολοι ηξεραν και παραδεχονταν οτι δεν ειχα κερδισει απ αυτο. ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ.
Εσκυψα το κεφαλι, ΖΗΤΗΣΑ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑ, ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
Το ιδιο θα περιμενα κι απο ΣΑΣ...
Για μενα το θεμα τελειωνει εδω.-Υ.Γ. Αλλωστε οι κανονισμοι σας επιτρεπουν να υποβαλετε Εφεση, να θεσετε το αυτοκινητο στην διαθεση των τεχνικων εφορων και η μετρηση να γινει ηρεμα και με το ακριβεστερο οργανο στον κοσμο.
-
Επειδή δέχθηκα προσωπική επίθεση από εσένα θα σου πω τα παρακάτω:
-
Οι ερωτήσεις που έκανα ήταν καλοπροαίρετες και ευθείες.Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.Βρέθηκες δύο φορές παράνομος.Τη μία το παραδέχθηκες και εσυ ο ίδιος με τη γελοία δικαιολογία 'ρε παιδια δεν δούλευει ο εγκέφαλος της Peugeot Sport με φιλτροκούτι' και 'εγω ήρθα να δοκιμάσω το αυτοκίνητο και δεν ήθελα να σας κοροϊδέψω'.....Το αυτοκίνητο δουλεύει μια χαρά και με φιλτροκούτι αρκει να ρυθμίσεις το ρελαντί,που αφού ξέρεις τόσα πολλά, θα ήξερες και αυτό.....Αλλά αν θυμάμαι καλά,επειδή αναφέρθηκες περί επιδόσεων, και τότε στο πρώτο ανέβασμα παρά την παρανομία πάλι είχες χάσει, όπως και στα δοκιμαστικά του Σαββάτου....Δεν ήθελα να μπώ σε τέτοια κόντρα αλλά με αναγκάζεις....
-
Όσον αφορά το αυτοκίνητό μου,είναι εδώ αυτή τη στιγμή και αν θέλει και ο nass φέρε ΤΩΡΑ και το δικό σου να τα κάνουμε φύλλο φτερό και όποιος είναι παράνομος να καταθέσει τη λίσανς για πάντα (για να μην πω και την άδεια του τουτού στον άλλο όπως συνηθίζεται στη Βούτα κλπ.....)
Πάντως όσον αφορά τους εκκεντροφόρους που φοράς και φοράω, ένας έλεγχος θα σε πείσει στον επόμενο αγώνα,να μαστε καλά.Πάντως αν θυμάσαι ότι φοράω Peugeot Sport με διάρκεια 282 μοίρες (... ....) τότε το αλτσχαϊμερ χτυπάει και μικρότερες ηλικίες τελικά..... Την απάντησή μου την έδωσα και στην Πορταριά με την επίδοσή μου και όταν το αυτοκίνητό μου όντας τρίτος ελέγθηκε εκτενώς.....Όσο για το Σάββατο στο βρεγμένο....Άσε καλύτερα.....Θυμάσαι πάντως την δυσαρέσκεια και άλλων 'συναθλητών' για την Αιγείρα.....Ψάξε την ομολογκασιόν καλύτερα πάντως....Κάνεις ακόμα λάθη.... -
Στην Αγία Άννα που ήσουν;;; Στην Δημητσάνα γιατί δεν έτρεχες...Βλέπεις πόσο εύκολο είναι και για μένα να σε πω 'εξαφανισμένο';
Κλείνω εδώ και σε παρακαλώ μη με κάνεις να επανέλθω....Στη ζωή μου έχω μάθει να μην είμαι κουτοπόνηρος....Πόλλοι εδώ μέσα με γνωρίζουν και προσωπικά.....Μου αρέσει ό,τι κάνω στους αγώνες να είναι σε νόμιμα πλαίσια γιατι το βλέπω σαν αθλητισμό και χόμπι πάνω από όλα....Η μόρφωσή μου λοιπόν μου απαγορεύει να συνεχίσω το ξεκατίνιασμα που εσύ θέλησες να αρχίσει και ζητάω συγγνώμη από τους συνφορουμίστες που με ανέχονται τούτη εδώ τη στιγμή...Τα υπόλοιπα να είμαστε καλά στα βουνά και αν το μοτέρ σου δεν είναι σωστό, καλύτερα να το αλλάξεις γιατί κάποτε πρέπει να υπάρξει ευγενης άμιλα και σε αυτο το χώρο...(τι είπα πάλι γμτ......Ταμπς επανέφερέ με στην τάξη...Παρεκτρέπομαι... )
-
-
Άσχετο
Έγινε κάποιο ατύχημα στην Ριτσώνα με αγωνιστικό που έπεσε πάνω σε ένα SMART που μέσα ήταν ο Μανώλης Χαλιβελάκης με την γυναίκα του, τους οποίους τους τραυμάτισε αρκετά σοβαρά;
Ξέρει κανένας κάτι ή είναι μούσι;
Βέβαια το έμαθα από περισσότερες από μία πηγές αλλά και πάλι δεν είναι διασταυρωμένο.
Αυτά -
Ο χρήστης michalopoulos_1 έγραψε:
το οτι απαντας σε ασχετα πραγματα δεν σημαινει κατι, εσυ σαν τι μιλας σαν ενας θεατης σαν καποιος που υποστηριζει τα συμφεροντα καποιου και τελος παντων για πες μας τι σχεση εχεις εσυ με τους αγωνες; και ποια ειναι η γνωση σου πανω σε αυτους, και αν υποστηριζεις τα συμφεροντα καποιου αγωνιζομενου ποιος ειναι αυτος; και ποτε ελεγχθηκε και απο ποιους και σε ποια σημεια; μηπως γι αυτο δεν μας μας λες το ονομα σου επειδη καποιους τους ''πιανουν'' οι τεχνικοι ελενχοι και καποιους οχι; ας μας πεις το ονομα σου για αρχη και μετα τα συζηταμε τα υπολοιπα.....ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ....
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ QUOTE/UNQUOTE ΦΑΙΝΕΤΑΙ.........
ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΛΑΤΗΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ
ΦΙΛΙΚΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΩΤΟΣ -
ΣΤΗ ΡΙΤΣΩΝΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΕΞΟΔΟ Ο ΛΙΚΟΥΡΕΣΗΣ ΣΤΟ Κ3 ΟΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΕΝΑΣ ΘΕΑΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΘΟΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΙΕΡΑ ( ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ) . ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ . ΤΟ ΑΥΤ/ΤΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ ΗΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΡΙΤΣΩΝΑ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΕΝΑ ΠΟΥΝΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑ ΠΑΙΣΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΥΤ/ΤΟ ΤΟΥ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΜΕΤΡΑ . ΤΟ ΕΥΤΥΧΗΜΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΑΜΕΣΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ . Ο Κ ΧΑΛΊΒΕΛΑΚΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΘΗΚΕ ΕΛΑΦΡΑ ΕΝΩ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤ . ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΣΤΟΝ ΚΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΗΡΙΑ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑ…..ΟΥΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕ…..ΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΜΩΡΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
-
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ.Β έγραψε:
ΣΤΗ ΡΙΤΣΩΝΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΕΞΟΔΟ Ο ΛΙΚΟΥΡΕΣΗΣ ΣΤΟ Κ3 ΟΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΕΝΑΣ ΘΕΑΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΘΟΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΙΕΡΑ ( ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ) . ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ . ΤΟ ΑΥΤ/ΤΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ ΗΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΡΙΤΣΩΝΑ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΕΝΑ ΠΟΥΝΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑ ΠΑΙΣΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΥΤ/ΤΟ ΤΟΥ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΜΕΤΡΑ . ΤΟ ΕΥΤΥΧΗΜΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΑΜΕΣΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ . Ο Κ ΧΑΛΊΒΕΛΑΚΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΘΗΚΕ ΕΛΑΦΡΑ ΕΝΩ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤ . ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΣΤΟΝ ΚΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΗΡΙΑ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑ…..ΟΥΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕ…..ΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΜΩΡΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΝΤΕΛΗ,
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ.....ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ.....
ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΗΚΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΔΟΣΗ
ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ
ΦΙΛΙΚΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ Τ. -
Παραβιάζει κάπιος ένα στόπ χτυπάει αυτόν που κινείται κανονικά και μετά κατεβαίνει και ζητά και τα ρέστα (τυχάιο παράδειγμα) .
Ας κρατηθούν τα προσχήματα τουλάχιστον κι ας ειπωθεί και μια, έστω και τυπική, συγνώμη.Αλλά τελικά η ατιμωρησία (με πραγματική τιμωρία, αφαίρεση της άδειας ανάλογα τη βαρύτητα του περιστατικού κ.λ.π. , κι όχι χαϊδέματα) είναι που γεννά τον 'τσαμπουκά' και τη διεκδίκηση από τον φταίχτη του 'δίκιου' του.
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Τα υπόλοιπα να είμαστε καλά στα βουνά και αν το μοτέρ σου δεν είναι σωστό, καλύτερα να το αλλάξεις γιατί κάποτε πρέπει να υπάρξει ευγενης άμιλα και σε αυτο το χώρο...(τι είπα πάλι γμτ......Ταμπς επανέφερέ με στην τάξη...Παρεκτρέπομαι... )Αντιθέτως θα 'παρεκτραπώ' κι εγώ...
Έλαβα το παρακάτω pm, και μιας και απευθύνεται σε εμένα, έχω το δικαίωμα και επιλέγω να το δημοσιεύσω και αυτό, και την απάντηση να την δώσω δημόσια, όχι για τίποτα άλλο, αλλά γιατί ΟΠΟΙΟΣ και ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ και να μου πει τα ίδια, τα ίδια θα ξαναγράψω.
Πάμε λοιπόν, μια και καλή:
καλησπερα,
δεν καταλαβα το υφακι σου ρε φιλε??ειμαι φιλος του παιδιου και μηχανικος...
οπως επιτρεψαν να ειναι δεκαδες ατομα πανς απο την διαδικασια του ελεγχου ημουν και εγωοσο για το αν κανω σερβις η οχι δεν ειναι λιγο ατοπο και επιθετικο χωρις να με γνωριζεις προσωπικα??
δεν εχω τιποτα με κανεναν απο τα παιδια τοθ forum απλα ξερω καποια πραγματα γι αυτο το αμαξι και θελησα να τα πω.φιλικα
δημητρηςΚαλησπέρα
έγραψες πως απαγορεύεται να είναι άλλος πέραν του τεχνικού εφόρου, του οδηγού του αμαξιού και του μηχανικού του αμαξιού.
Επίσης έγραψες πως ήσουν παρών σε ΟΛΕΣ τις μετρήσεις.
Δεδομένου πως αποκλείεται να είσαι μηχανικός σε όλους, κανείς οδηγός δεν μπορεί να είναι στους άλλους, και προφανώς δεν είσαι ούτε ο τεχνικός έφορος, τα δύο παραπάνω που έγραψες διαφωνούν.Το 'υφάκι μου' σου φταίει που το επανέλαβα;
Ό,τι και να ξέρεις για το αμάξι, αυτό ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ παράνομο. Οπότε σαν αγωνιζόμενος δεν ανέχομαι να πάει να τον βγάλει λάδι ο οποιοσδήποτε!
ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕ πως είχε δίκιο, ας έκανε ένσταση!!
ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕ πως ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ήταν παράτυποι, ας τους έκανε ένσταση.
ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕ πως οι τεχνικοί έφοροι έκαναν τη δουλειά τους πλημμελώς ή/και μεροληπτικά ή/και με ακατάλληλη μέθοδο και όργανα, ας το ανέφερε ΑΜΕΣΑ στους αγωνοδίκες, στον αλυτάρχη και όπου νόμιζε. Το κουτσομπολιό στο καφενείο (ορθώς) ΔΕΝ θεωρείται ένσταση.Για να μην το έκανε, αναγνωρίζει την ορθότητα της απόφασης και των ελεγκτών, και παραδέχεται το σφάλμα του. Τα εκ των υστέρων είναι παραφιλολογίες.
Για τα παραπάνω ούτε εγώ φταίω ούτε το 'υφάκι μου ρε φιλε'.
Και δε θα ανεχτώ ΚΑΝΕΝΑΝ παράνομο.
Δεν είμαστε κορόιδα οι υπόλοιποι.- -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αλλά τελικά η ατιμωρησία (με πραγματική τιμωρία, αφαίρεση της άδειας ανάλογα τη βαρύτητα του περιστατικού κ.λ.π. , κι όχι χαϊδέματα) είναι που γεννά τον 'τσαμπουκά' και τη διεκδίκηση από τον φταίχτη του 'δίκιου' του.Ολες οι τεχνικές παραβάσεις παραπέμπονται στο πειθαρχικό.
Ενδεικτικές αποφάσεις πχ. εδώ.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αλλά τελικά η ατιμωρησία (με πραγματική τιμωρία, αφαίρεση της άδειας ανάλογα τη βαρύτητα του περιστατικού κ.λ.π. , κι όχι χαϊδέματα) είναι που γεννά τον 'τσαμπουκά' και τη διεκδίκηση από τον φταίχτη του 'δίκιου' του.
Ολες οι τεχνικές παραβάσεις παραπέμπονται στο πειθαρχικό.
Ενδεικτικές αποφάσεις πχ. εδώ.
Το γνωρίζω, απλά λίγο πιο πολύ τράβηγμα στο αυτί δε θα ήταν και τόσο κακό.
-
Πέρασαν τόσες μέρες και έχουν γραφτεί διάφορα για τον αγώνα στην Ριτσώνα. Θέλω όμως να αναφέρω την πολύ σημαντική συμβολή της IRON TEAM, όλων όσων ασχολούνται με τα αγωνιστικά δρώμενα της λέσχης και ιδιαίτερα στον κ.Σιδέρη, οι οποίοι σε συνεργασία με την ΑΛΑ φρόντισαν για την καλύτερη διεξαγωγή του αγώνα και κυρίως για την ασφάλεια όλων μας.
Στο δεύτερο ανέβασμα του Σαββάτου (όπου είχαμε κατέβει να δούμε τα περάσματα των άλλων αυτοκινήτων) και μετά απο την ατυχία που είχε ο Κώστας Πατσουρέας στην τελευταία αριστερή στροφή του αγώνα γεμίζοντας με λάδια μέχρι και τον τερματισμό, θέλω να αναφέρω την άμεση επέμβαση όλων για να λυθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα και ασφαλέστερα το πρόβλημα.
Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε η παρουσία του κ.Σιδέρη ο οποίος ήρθε στο σημείο και αμέσως πήρε μια σκούπα και άρχισε με ιδιαίτερο ζήλο να βοηθάει ο ίδιος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.Θέλω να δώσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια γιατί οι ελληνικοί αγώνες χρειάζονται ανθρώπους με θέληση, όρεξη, επαγγελματικότητα και αποτελεσματικότητα!
Με εκτίμηση
-
Ο χρήστης xeniap έγραψε:
Πέρασαν τόσες μέρες και έχουν γραφτεί διάφορα για τον αγώνα στην Ριτσώνα. Θέλω όμως να αναφέρω την πολύ σημαντική συμβολή της IRON TEAM, όλων όσων ασχολούνται με τα αγωνιστικά δρώμενα της λέσχης και ιδιαίτερα στον κ.Σιδέρη, οι οποίοι σε συνεργασία με την ΑΛΑ φρόντισαν για την καλύτερη διεξαγωγή του αγώνα και κυρίως για την ασφάλεια όλων μας.
..........
Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε η παρουσία του κ.Σιδέρη ο οποίος ήρθε στο σημείο και αμέσως πήρε μια σκούπα και άρχισε με ιδιαίτερο ζήλο να βοηθάει ο ίδιος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.Θέλω να δώσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια γιατί οι ελληνικοί αγώνες χρειάζονται ανθρώπους με θέληση, όρεξη, επαγγελματικότητα και αποτελεσματικότητα!
Με εκτίμηση
Ευχαριστώ θερμότατα για τα καλά λόγια όμως κατ΄αρχήν η οργάνωση δεν ήταν της IRON TEAM και δεν αισθάνομαι καλά να λαμβάνω τέτοια σχόλια ως εξωτερικός συνεργάτης άλλου φορέα. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι απλώς κάναμε τη δουλειά μας.
Να είστε καλά και να διασκεδάζετε πάντα στους αγώνες.
-
Ο χρήστης dimos - ΣΟΑΑ έγραψε:
Πρεπει να ληφθουν εκεινα τα µετρα που θα καταστησουν τις αναβασεις ενα θεαµα των δυο ωρων και οχι παραπανω,διοτι γινεται κουραστικο προς ολους θεατες-οργανωση-αγωνιζοµενους να ξεκινα ο αγωνας αναβασης στις 9 το πρωι και να τελειωνει ,χωρις ουσιαστικα θεατες,στις 5 το απογευµα. Οι 164 συµµετοχες λειτουργουν απαγορευτικα προς την ανωτερω κατευθυνση.Αμην!
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Αμην!
ΜΕΤΑ ΤΙΣ 'ΨΑΛΜΩΔΙΕΣ' ΚΑΙ ΤΟΥΣ 'ΕΞΑΨΑΛΜΟΥΣ' ΤΟ ΑΜΗΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!
Αναβαση ΡΙΤΣΩΝΑΣ 12/05