-
Ε καλά ντε
Αφου θέλω XBOOOOOOOOOOOOOOOX, τι να κάνω;;;;
Καλά αμα είναι έτσι zambia μην τα φτιάξεις μαζί μου. Θα πάω να βρω άλλη να μου το πάρει
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Καλά αμα είναι έτσι zambia μην τα φτιάξεις μαζί μου. Θα πάω να βρω άλλη να μου το πάρει
Πριν τα χαλασεις μαζι της να σου εχει παρει και 2-3 games, γιατι οσο να'ναι και αυτα κοστος ειναι!
-
λοιπον, ενα μικρο update στο gotham racing 3, που οπως ειπα ειναι μακραν το πιο σοφιστικε racing game μεχρι σημερα..
στην πρωτη επαφη ειναι ημι-sim.
δηλαδη δεν δαγκωνει.
η φυσικη σκοτωνει, αλλα μπορεις να πεσεις σε μπαριερες και το αμαξι δεν χαλαει.
χανει ομως χρονο και kudos, πραγμα που οπως θα δουμε ειναι καταλυτικο.στην πορεια:
παιζοντας στο live, οοοτι και να κανεις, σε καθε πιστα που θα τρεξεις, κρατιεται αυτοματα η βαθμολογια σου.
τοσο σε χρονο, οσο και σε kudos, μια μοναδα ποιοτικης μετρησης οδηγησης.
αρα ο τελειος οδηγος κανει σπορ και θεαμα μαζι.στο τελος λοιπον καθε πιστας, αυτοματα τραβιουνται στα κεντρικα τα στοιχεια σου, ο χρονος, τα kudos, και το replay.
ειτε αυτο ειναι live racing, ειτε ειναι καριερα.
υπαρχει λοιπον μια πελωωωρια database. (οπως και στο forza)υπαρχει μενου με friends, οπου απο εκει μπορειτε να τραβηξετε laps, κοντρες κλπ που εχουνε ηδη γινει.
οι πιο θεαματικοι αγωνες που γινονται αυτοι στη στιγμη απο τους καλυτερους οδηγους δειχνονται live απο το gotham tv channel
(επιλογη του παιχνιδιου που σε αφηνει να βλεπεις σαν spectator, ειτε real time ειτε αργοτερα,
τους θεαματικοτερους αγωνες και τους θεαματικοτερους οδηγους, ή τους φιλους σου)αντιστοιχα μπορειτε ανα πασα στιγμη να 'τραβηξετε' τον καλυτερο χρονο σε μια πιστα με ενα αυτοκινητο, και να τρεξετε εναντιον του (ghost) και να μαθετε απο αυτον γραμμες κλπ.
αν ειστε καλοι δε, τοτε οι αλλοι σε ολον τον κοσμο κατεβαζουνε και βλεπουνε και μαθαινουνε απο εσας.
λοιπον, ο ανταγωνισμος αυτος σε εθιζει με τρελα, και πασχιζεις για την τελειοτητα πολυ περισσοτερο απο οτι σε ενα hard core sim.
υπαρχει παγκοσμια καταταξη, και για να πας εκει ψηλα, ειναι πραγματικα πολυ-πολυ δυσκολο.
ολοι οι οδηγοι ειναι ομαδοποιημενοι σε ladders.
καθε ladder ειναι μια αυτοματη ομαδοποιηση οδηγων βαση των ποιοτικων χαρακτηριστικων τους.στο online carreer δεν μπορει ενας οδηγος απο χαμηλοτερο ladder να τρεξει μαζι με εναν απο υψηλοτερο.
πρεπει να διακριθει με τους ομοιους του, και τοτε το game τον προμοταρει αυτοματα σε ανωτερο ladder.δηλαδη αμα εισαι καλος οδηγος, ανεβαινεις ladder και συναγωνιζεσαι αλλους οδηγους καλους και καλυτερους απο εσενα.
οποτε απο ενα σημειο και μετα το θεμα arcade racing δεν υπαρχει ουτε γα πλακα...
αμα κανεις μαλακιες καπακι το παιχνιδι σε κατεβαζει ενα επιπεδο πιο κατω. αν ξανακανεις, ξανα-μανα πιο κατω κ.ο.κ.εγω, οντας αρκετα/πολυ εμπειρος, και εχοντας παιξει αρκετα gotham1/2/forza με πολυ καλα στατιστικα κι εκει, (ολα platinum, 100% complete)
ειμαι αυτη τη στιγμη 857 στο ladder 9. (!!!)καθε ladder εχει 1000 ατομα, και το ladder 9 που βρισκομαι, υποδηλωνει σαφεστατα οτι υπαρχουνε αυτη τη στιγμη περι τις 9.000 (!!!!) οδηγους που ειναι καλυτεροι απο εμενα. (!!!!!!!!!!!)
καθολου ασχημα απο κινηση για μια κονσολα με ευρωπαικη κυκλοφορια 5 ημερων και αμερικανικη 15, ετσι?
επισης υπαρχουνε τιμητικες διακρισεις που ειναι ορατες απο ολους στην καρτελλα σου πχ clean οδηγος, πολλες νικες σερι, συλεκτης φερραρι κλπ κλπ.
θα μπορουσα να γραφω για ωρες, αλλα δεν μπορω θελω να τρεξω!!
αρκετο διαλλειμα εκανα, τα κεφαλια μεσα!
λιστα με τα αυτοκινητα: http://faqs.ign.com/articles/672/672697p1.html
υγ. kid τη γλυτωσες σημερα δηλαδη, ε?
-
Ξεκόλλα!!!!
-
Τουλαχιστον τρεφεσαι καθολου????
-
Πελατη ! ! !
edit.
zambia τωρα που το σκεφτομαι ολο το ξεχναω να τραφω..
δεν πειραζει, το πολυ-πολυ να γραμωσω κι εγω σαν τον κιντ τωρα στα γεραματα -
xbox vs γεραματα (κατι δεν κολλαει)?????
-
ps3 χαλαρα κιολας!
-
ΤΟ ΠΗΡΑ! ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ!
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Αμε!!!!!Γιατι οχι???
Φτανει να μην ετρωγε κανενα τρελλο κολλημα!:o
Αλλωστε ολοι οι αντρες κρυβουν μεσα τους ενα παιδι (δεν συμμεριζομαι βεβαια την αποψη 'ας του παρω xbox να παιζει για να μην ασχολεται με αλλες και τετοια χαζα',τα θεωρω ανωριμα):lol:Καλά τα λες!!!!
Ξέρεις πόσο καιρό μου πήρε να 'συνετίσω' τη δική μου;;Πάλι καλά που βγήκαν τα Dragon Ball Budokai και τους έχει ΜΑΝΙΑ, οπότε κάπως χαλάρωσαν τα πράγματα...
Ήθελε να μου πάρει το GT4 δώρο Χριστουγέννων, και το πήρα μόνος μου τελικά... Ε, από εκείνη τη μέρα κρατάει μούτρα, όχι γιατί χάλασε το δώρο, αλλά γιατί με βλέπει (με το ζόρι και με το μυαλλό μου αλλού) μόνο τροχάδην στα γεύματα. Το τι γκρίνια έπεσε είναι απερίγραπτο!!!
Βρε της λέω, δώρο θα μου το έπαιρνες;;;
Εδώ είσαστε οι χειρότεροι εχθροί!!!Πάλι καλά που πήγε σε ένα συνέδριο στην Πράγα και ένα άλλο σε ένα χωριό λίγα χιλιόμετρα από δω και τις τελευταίες 4 μέρες έλειπε, αλλιώς έβλεπα το παιχνίδι να γίνεται φρίσμπι από το παράθυρο, κι εμένα να βουτάω να το πιάσω με τα δόντια σα σκύλος!!!
Αυτοκτονία θα μου έλεγαν μετά τη δολοφονία!!!!
-
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
Πριν τα χαλασεις μαζι της να σου εχει παρει και 2-3 games, γιατι οσο να'ναι και αυτα κοστος ειναι!
Και μάλιστα μεγαλύτερο στην τελική....
Γιατί τώρα κάνουμε οικονομία, τα μαζεύουμε, και μόλις... αυγατίσουν θα τα ακουμπήσουμε να πάρουμε το κουτί, και θα ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ πως είμαστε χαρούμενοι!!!!
ΛΑΘΟΣ!!! Τα βάσανε ΜΟΛΙΣ άρχισαν!!!
Πόσο καιρό θα κάνεις υπομονή;;; Έκανες για την κονσόλα, θα κάνεις και για τα παιχνίδια;; Δύσκολο... Άσε που το μικρό κόστος (σε σχέση με το κόστος απόκτησης της κονσόλας) σε ξεγελάει συχνά...Τώρα που έχω πάρει ΟΛΑ τα παιχνίδια μου Πλάτινουμ, ή μεταχειρισμένα, (εξαιρείται το GT4 που δεν άντεξα και ενέδωσα στα 40 ευρώ αντί 30-35 του πλάτινουμ...), αλλά είναι 20+, έχω δώσει 500+ ευρώ, και η κονσόλα μου πήγε τα μισά (ΜΑΛΑΚΑ!!!! μόλις το συνειδητοποίησα!!!!! )
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ΤΟ ΠΗΡΑ! ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ!Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2006!!!
Ελπίζω να τα πούμε μέσα σε αυτή τη χρονιά!!!
(το 2006 μιλάω, όχι το 2005!!!! Πάει το '05, από κούπες!!! ) -
Ουφ, τι νύχτα κι αυτή..
-
Λεγε εντυπωσεις ρε Kidακο
Βλεπεις καλα η εχεις θολουρες ??
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Λεγε εντυπωσεις ρε KidακοΒλεπεις καλα η εχεις θολουρες ??
Όλα τα λεφτά.. So simple..
-
Λεγε βρε τι παιχνιδι(α) επαιξες και γραψε αναλυτικες εντυπωσεις....
Ειμαι ετοιμος να το παραγγειλω,αλλα τα 399 €(ουτε 400) ειναι επιβαρυντικος παραγοντας....
-
[quote='Bagus']Λεγε βρε τι παιχνιδι(α) επαιξες και γραψε αναλυτικες εντυπωσεις....
Ειμαι ετοιμος να το παραγγειλω,αλλα τα 399
-
Ναι
Το 64,99 τι ειναι ???
Για το Live ??
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
ΝαιΤο 64,99 τι ειναι ???
Για το Live ??
Όχι, για το παιχνίδι.. Έχει έναν μήνα δωρεάν συνδρομή στο Live..
-
συνδεθηκες στο live ρε kid? gamertag?
ελα να σου κανω ενα demo session
PS3 vs X-Box 360